Over ons

We hebben Custorate ontwikkeld met een frisse blik en de nieuwste technieken voor geautomatiseerde online beoordelingen en feedback. Daarmee helpen we je om goede relaties met klanten op te bouwen. Klanten die je vertrouwen en waarderen en u graag aanbevelen aan anderen. Daar zit de winst.


Custorate plaatst alle reviews en feedback direct op je website. Google registreert iedere reactie en neemt deze over in de zoekresultaten. En als Google je informatie belangrijk vindt, komt de website automatisch hoger in de resultaten te staan. Klanten klikken daardoor eerder op je webwinkel en je kunt ze na een aankoop weer uitnodigen voor een beoordeling. Zo blijf je bij Google en potentiële klanten onder de aandacht.


We willen met Custorate uitgroeien tot het meest vooraanstaande beoordelingsplatform van Europa. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat vertrouwen de basis is van iedere goede relatie. Vertrouwen vraagt om kwaliteit leveren en om open en eerlijk zijn. Dat maken wij met Custorate mogelijk. Je laat zien waar je klanten op kunnen rekenen. Daarmee verover jij de wereld. Of als je het liever dichter bij huis houdt; de klanten in je dorp, stad, regio of gaandeweg toch iets verder.

Custorate
Marktstraat 52
5731 HX Mierlo
Nederland

support@custorate.nl

KVK: 17230976
BTW: NL1654.74.774.B01
Rabobank: NL75RABO0130884782

Start met reviews verzamelen

Maak je account aan in nog geen 5 minuten en start direct met verzamelen van klantbeoordelingen.

Gratis account aanmaken