8.8/10

Custorate


7 Beoordelingen (totaal)
1 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

www.Omolo.nl

Score: 4

01 Feb 2017

Fijn programma, goed om in de ''reviewwereld'' te stappen

Voor onze webshop waren we opzoek naar een review programma. Via via bij Custorate terecht gekomen en het is een fijn systeem waar je makkelijk in kan stappen. Helder dashboard en alle reviews worden door Custorate gecheckt op echtheid. Soms kan het even duren voordat er een review doorheen is, maar uiteindelijk nooit langer dan 3/4 dagen. Het zou fijn zijn als Custorate wat meer aan online bekendheid zou doen, dan weet ik zeker dat Custorate nog betrouwbaarder overkomt en meer klanten krijgt. Al bij al, dik tevreden! Met nog een klein beetje ruimte voor verbetering.

Dank voor de feedback. Wij werken hard dit verbeteren.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Mark Schorfhaar

Score: 4

29 Mar 2016

Waardevolle beoordelingen door echte klanten

Het is een duidelijk programma om mee te werken. Nu het naast een gratis ook een betaalde site is, zijn sommige opties voor mij helaas niet meer mogelijk. Aangezien ik maar enkele reviews per maand kan krijgen is een betaalde optie niet interessant voor mij. Het belangrijkste voor mij is wel dat er alleen maar beoordelingen zijn van echte klanten.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Menno

Score: 5

02 Feb 2016

Goede prijs kwaliteitverhouding en prima service!

Custorate biedt alles wat wij nodig hebben voor een hele scherpe prijs. Ook telefonische ondersteuning. Wij zijn een tevreden klant!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Goodiez.nl

Score: 4

02 Feb 2016

Fijn om gratis te proberen

Ivm de groei van mijn bedrijf is het fijn dat ik gratis kan uitproberen. Zodra de inkomsten het toelaten stap ik door naar betaald. Jammer dat ik geen gebruik kan maken van het keurmerk


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Aldert Zoetelief

Score: 4

02 Feb 2016

Een vlot en snel beoordelingssysteem zonder verdere poespas

Goede keuze uit diverse logo's en een simpel te hanteren wijze om klanten om hun beoordeling te vragen


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Ruud van den Berg

Score: 5

02 Feb 2016

Helpen me goed

Ze helpen altijd goed via email en krijg zelfs midden in de nacht nog een email terug. Bedankt!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jan de Bever

Score: 5

21 Jan 2015

Goede service

Wij zijn goed ingelicht en hebben benodigde tips ontvangen omtrent het gebruik van de klantbeoordelingen. Ook de widget is makkelijk op je website te plaatsen. Mijn complimenten


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


Custorate houdt zich bezig met het verzamelen van klanten beoordelingen


Contactgegevens
E-mail: info@custorate.nl
Tel: 0492-845198
KVK: 17230976

Website
https://www.custorate.nl/

Adres
Custorate
marktstraat 52
5731hx Mierlo


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten