9.2

Custorate


14 Beoordelingen (totaal)
5 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

25 May 2020

5

Prima review site om mee te beginnen

Wij waren op zoek naar een goede reviewsite en zijn uiteindelijk uitgekomen bij Custorate. Een prima prijs voor wat zij bieden.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

24 Mar 2020

5

Prima en snelle service

Zojuist goed geholpen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 Mar 2020

5

Tevreden met de nieuwe widget

Custorate heeft een widget op maat gemaakt, en zijn erg tevreden met de snelle service. 5 sterren


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Mar 2020

5

Prima service

Wij zijn erg tevreden


Zou u ons aanbevelen?: Ja

13 Feb 2020

5

Prima bedrijf

Prima bedrijf. Custorate heeft ons geholpen bij het overstappen van reviewpartner. De wordpress widget werkt erg fijn. Zijn dik tevreden.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 Sep 2019

5

Goed en overzichtelijk

Na wat opstartproblemen, die goed opgelost zijn. Zeer tevreden over de mogelijkheden die Custorate biedt. Het is een overzichtelijk en zeer gebruikersvriendelijk systeem om onze klanten te vragen hoe onze dienstverlening ervaren wordt.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Sep 2019

3

Hopelijk met vernieuwde site beter

Fijn dat Custorate gratis is. Echter duurt het lang voordat je een reactie krijgt. Wel helpen ze je dan zo goed als ze kunnen. We zijn begonnen met 20 gratis reviews uitnodigingen sturen per maand en dit is zonder communiceren opeens teruggezet naar 3 gratis review uitnodigingen per maand. Misschien was dit handiger geweest om te communiceren met de klant ook al is het een gratis dienst.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Feb 2017

4

Fijn programma, goed om in de ''reviewwereld'' te stappen

Voor onze webshop waren we opzoek naar een review programma. Via via bij Custorate terecht gekomen en het is een fijn systeem waar je makkelijk in kan stappen. Helder dashboard en alle reviews worden door Custorate gecheckt op echtheid. Soms kan het even duren voordat er een review doorheen is, maar uiteindelijk nooit langer dan 3/4 dagen. Het zou fijn zijn als Custorate wat meer aan online bekendheid zou doen, dan weet ik zeker dat Custorate nog betrouwbaarder overkomt en meer klanten krijgt. Al bij al, dik tevreden! Met nog een klein beetje ruimte voor verbetering.

Antwoord van Custorate
Dank voor de feedback. Wij werken hard dit verbeteren.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 Mar 2016

4

Waardevolle beoordelingen door echte klanten

Het is een duidelijk programma om mee te werken. Nu het naast een gratis ook een betaalde site is, zijn sommige opties voor mij helaas niet meer mogelijk. Aangezien ik maar enkele reviews per maand kan krijgen is een betaalde optie niet interessant voor mij. Het belangrijkste voor mij is wel dat er alleen maar beoordelingen zijn van echte klanten.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 Feb 2016

5

Goede prijs kwaliteitverhouding en prima service!

Custorate biedt alles wat wij nodig hebben voor een hele scherpe prijs. Ook telefonische ondersteuning. Wij zijn een tevreden klant!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Custorate

Custorate houdt zich bezig met het verzamelen van klanten beoordelingen

Contactgegevens


Custorate
marktstraat 52
5731hx
Mierlo

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten