8.6/10

Custorate


9 Beoordelingen (totaal)
2 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

12 Sep 2019

5

Goed en overzichtelijk

Na wat opstartproblemen, die goed opgelost zijn. Zeer tevreden over de mogelijkheden die Custorate biedt. Het is een overzichtelijk en zeer gebruikersvriendelijk systeem om onze klanten te vragen hoe onze dienstverlening ervaren wordt.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Sep 2019

3

Hopelijk met vernieuwde site beter

Fijn dat Custorate gratis is. Echter duurt het lang voordat je een reactie krijgt. Wel helpen ze je dan zo goed als ze kunnen. We zijn begonnen met 20 gratis reviews uitnodigingen sturen per maand en dit is zonder communiceren opeens teruggezet naar 3 gratis review uitnodigingen per maand. Misschien was dit handiger geweest om te communiceren met de klant ook al is het een gratis dienst.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Feb 2017

4

Fijn programma, goed om in de ''reviewwereld'' te stappen

Voor onze webshop waren we opzoek naar een review programma. Via via bij Custorate terecht gekomen en het is een fijn systeem waar je makkelijk in kan stappen. Helder dashboard en alle reviews worden door Custorate gecheckt op echtheid. Soms kan het even duren voordat er een review doorheen is, maar uiteindelijk nooit langer dan 3/4 dagen. Het zou fijn zijn als Custorate wat meer aan online bekendheid zou doen, dan weet ik zeker dat Custorate nog betrouwbaarder overkomt en meer klanten krijgt. Al bij al, dik tevreden! Met nog een klein beetje ruimte voor verbetering.

Antwoord van Custorate
Dank voor de feedback. Wij werken hard dit verbeteren.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 Mar 2016

4

Waardevolle beoordelingen door echte klanten

Het is een duidelijk programma om mee te werken. Nu het naast een gratis ook een betaalde site is, zijn sommige opties voor mij helaas niet meer mogelijk. Aangezien ik maar enkele reviews per maand kan krijgen is een betaalde optie niet interessant voor mij. Het belangrijkste voor mij is wel dat er alleen maar beoordelingen zijn van echte klanten.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 Feb 2016

5

Goede prijs kwaliteitverhouding en prima service!

Custorate biedt alles wat wij nodig hebben voor een hele scherpe prijs. Ook telefonische ondersteuning. Wij zijn een tevreden klant!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 Feb 2016

4

Fijn om gratis te proberen

Ivm de groei van mijn bedrijf is het fijn dat ik gratis kan uitproberen. Zodra de inkomsten het toelaten stap ik door naar betaald. Jammer dat ik geen gebruik kan maken van het keurmerk


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 Feb 2016

4

Een vlot en snel beoordelingssysteem zonder verdere poespas

Goede keuze uit diverse logo's en een simpel te hanteren wijze om klanten om hun beoordeling te vragen


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 Feb 2016

5

Helpen me goed

Ze helpen altijd goed via email en krijg zelfs midden in de nacht nog een email terug. Bedankt!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

21 Jan 2015

5

Goede service

Wij zijn goed ingelicht en hebben benodigde tips ontvangen omtrent het gebruik van de klantbeoordelingen. Ook de widget is makkelijk op je website te plaatsen. Mijn complimenten


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Custorate

Custorate houdt zich bezig met het verzamelen van klanten beoordelingen

Contactgegevens


0492-845198
KVK: 17230976

Custorate
marktstraat 52
5731hx
Mierlo

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten