9.8/10

KM Design


7 Beoordelingen (totaal)
7 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

TL Fintech

Score: 5

24 Jun 2017

Prettige ervaring

Ideale partner voor uw zakelijke websites.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Heijnen Tuinen

Score: 5

24 Jun 2017

Dit bedrijf houdt zich uitstekend aan afspraken. Eindresultaat prima. Alles in goed overleg uitgevoerd.

Prettig, zakelijk overleg. Komt ook met goede ideeen die prima aansluiten op de wens van de klant.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Robert Both

Score: 5

23 Jun 2017

Fijn bedrijf

Snelle service Goede uitleg Goed contact


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Carola

Score: 4

23 Jun 2017

prima service

Wij hebben goede ervaring gehad met KM Design


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Nico Trouwborst

Score: 5

22 Jun 2017

Uitstekend bedrijf - Prettige samenwerking met een strak eindresultaat

Na verschillende bedrijven te hebben bekeken, is onze keuze gevallen op KM Design voor het realiseren van een website die aansluit bij onze wensen. Die keuze was snel gemaakt na het eerste gesprek met Dhr. Neele. Het meedenken en aanpassen naar onze wensen, maar ook het vasthouden aan eigen kennis en ervaring zorgt voor een prettige samenwerking die resulteert in een mooie website met veel rendement.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Theo Oosterom Anthogether

Score: 5

21 Jun 2017

Uitstekend bedrijf om mee samen te werken

Km Design is een klein bedrijf die van aanpakken weet. Altijd snel antwoord op al je vragen en probleempjes worden snel opgelost. Kortom een zeer prettig bedrijf om mee samen te werken.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Gevelrenovatie Zeeland

Score: 5

21 Jun 2017

Top in het maken van duidelijke websites! Ook voor het kleinere bedrijf!

Wij maken al meerdere jaren gebruik van KM Design zijn diensten. Korte lijnen en direct de juiste persoon en nooit te vergeefs om advies hoeven vragen. Dat is wat wij zo belangrijk vinden! Door hun professionaliteit wetende dat het goed komt hebben wij meer tijd over om ons werk te doen...


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


KM Design is een full-service internetbureau. Onze klanten bevinden zich voornamelijk in het MKB. Inmiddels bestaat KM Design al meer dan 13 jaar en hebben we >450 klanten.
Dagelijks werken wij aan het succesvol maken van onze klanten.
Zullen we binnenkort met elkaar kennismaken?
We zijn u graag van dienst.
KM Design
www.kmdesign.nl
kees@kmdesign.nl


Contactgegevens
E-mail: kees@kmdesign.nl
Tel: 0629471868
KVK: 62273213

Adres
KM Design
Molenstraat 6
4698BC Oud Vossemeer


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate