9.8/10

KM Design


7 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

24 Jun 2017

5

Prettige ervaring

Ideale partner voor uw zakelijke websites.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

24 Jun 2017

5

Dit bedrijf houdt zich uitstekend aan afspraken. Eindresultaat prima. Alles in goed overleg uitgevoerd.

Prettig, zakelijk overleg. Komt ook met goede ideeen die prima aansluiten op de wens van de klant.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

23 Jun 2017

5

Fijn bedrijf

Snelle service Goede uitleg Goed contact


Zou u ons aanbevelen?: Ja

23 Jun 2017

4

prima service

Wij hebben goede ervaring gehad met KM Design


Zou u ons aanbevelen?: Ja

22 Jun 2017

5

Uitstekend bedrijf - Prettige samenwerking met een strak eindresultaat

Na verschillende bedrijven te hebben bekeken, is onze keuze gevallen op KM Design voor het realiseren van een website die aansluit bij onze wensen. Die keuze was snel gemaakt na het eerste gesprek met Dhr. Neele. Het meedenken en aanpassen naar onze wensen, maar ook het vasthouden aan eigen kennis en ervaring zorgt voor een prettige samenwerking die resulteert in een mooie website met veel rendement.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

21 Jun 2017

5

Uitstekend bedrijf om mee samen te werken

Km Design is een klein bedrijf die van aanpakken weet. Altijd snel antwoord op al je vragen en probleempjes worden snel opgelost. Kortom een zeer prettig bedrijf om mee samen te werken.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

21 Jun 2017

5

Top in het maken van duidelijke websites! Ook voor het kleinere bedrijf!

Wij maken al meerdere jaren gebruik van KM Design zijn diensten. Korte lijnen en direct de juiste persoon en nooit te vergeefs om advies hoeven vragen. Dat is wat wij zo belangrijk vinden! Door hun professionaliteit wetende dat het goed komt hebben wij meer tijd over om ons werk te doen...


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


KM Design is een full-service internetbureau. Onze klanten bevinden zich voornamelijk in het MKB. Inmiddels bestaat KM Design al meer dan 13 jaar en hebben we >450 klanten.
Dagelijks werken wij aan het succesvol maken van onze klanten.
Zullen we binnenkort met elkaar kennismaken?
We zijn u graag van dienst.
KM Design
www.kmdesign.nl
kees@kmdesign.nl

Contactgegevens

E-mail: kees@kmdesign.nl
Tel: 0629471868
KVK: 62273213

Adres
KM Design
Molenstraat 6
4698BC
Oud Vossemeer

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten