0

Discovering Jay


0 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

0% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

0%

Bedrijfsinformatie


Discovering Jay

Hee! Mijn naam is Jasper ; sommigen noemen mij Jay. Via mijn website Discoveringjay.com deel ik graag mijn reizen naar de meest unieke locaties met je. Ik ben namelijk altijd opzoek naar die “spot in paradise” waar nog bijna niemand van weet…
De reizen die ik maak zijn gericht op het ontsnappen aan de gejaagde cultuur waar wij in Nederland (en de rest van west-europa) veel in leven. Daarom kom je ook vaak kleine accommodaties tegen in mijn verhalen. Kleine verblijven in een rustige omgeving met veel natuur. Naast deze rustige “discovering-journeys” maak ik ook regelmatig een city-trip.
Omdat ik mijn medemens en de flora en fauna op deze schitterende aardbol super belangrijk vind probeer ik aan al mijn reizen ook een goed doel of stichting te verbinden. Dit doe ik door artikelen die kenmerkend zijn voor het land of gebied waar ik ben geweest via mijn webshop te verkopen, waarbij een deel van de opbrengst naar een goed doel gaat. Op deze manier geef ik graag iets terug voor de schoonheid die de reis mij heeft gegeven.

Contactgegevens


0626266030

Discovering Jay
Verlaatstraat 24
4791HK
Klundert

Bent u ondernemer?

Verbeter uw zichtbaarheid online, verbeter uw bedrijf door te uit te vinden wat uw klanten echt willen. Wordt beter gevonden door uw bedrijf en diensten online te promoten.

Meld u nu gratis aan.

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten