0/10

Discovering Jay


0 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

0% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

0%

Bedrijfsinformatie


logo

Hee! Mijn naam is Jasper ; sommigen noemen mij Jay. Via mijn website Discoveringjay.com deel ik graag mijn reizen naar de meest unieke locaties met je. Ik ben namelijk altijd opzoek naar die “spot in paradise” waar nog bijna niemand van weet…
De reizen die ik maak zijn gericht op het ontsnappen aan de gejaagde cultuur waar wij in Nederland (en de rest van west-europa) veel in leven. Daarom kom je ook vaak kleine accommodaties tegen in mijn verhalen. Kleine verblijven in een rustige omgeving met veel natuur. Naast deze rustige “discovering-journeys” maak ik ook regelmatig een city-trip.
Omdat ik mijn medemens en de flora en fauna op deze schitterende aardbol super belangrijk vind probeer ik aan al mijn reizen ook een goed doel of stichting te verbinden. Dit doe ik door artikelen die kenmerkend zijn voor het land of gebied waar ik ben geweest via mijn webshop te verkopen, waarbij een deel van de opbrengst naar een goed doel gaat. Op deze manier geef ik graag iets terug voor de schoonheid die de reis mij heeft gegeven.


Contactgegevens
E-mail: jasper@discoveringjay.com
Tel: 0626266030
KVK: 01234567

Adres
Discovering Jay
Verlaatstraat 24
4791HK Klundert


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate