9.2

Zorgpremiekorting.nl


263 Beoordelingen (totaal)
7 beoordelingen (12 maanden)

98.9% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

98.9%

04 Dec 2021

5

Een duidelijk overzicht.

Goed te vinden.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Nov 2021

4

Goede korting

Op mijn zorgpolis bij Nationale Nederlanden een collectiviteitskorting aangevraagd. Dat ging zonder problemen. Vanaf nu korting op mijn zorgpremie. Jammer dat ik dit niet eerder wist.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

08 Nov 2021

5

wat handig

Ik heb flink moeten zoeken naar een collectiviteitskorting voor mij als ondernemer, ik ben heel blij dat ik deze website heb gevonden en ik hoop dat alles doorgaat.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

21 Sep 2021

5

Fijn initiatief

Collectiviteitskorting bij VGZ gekregen. Makkelijke korting op mijn zorgverzekering via dit collectief.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

14 Sep 2021

5

Erg tevreden over de website!

Alles ziet er goed uit en korting is altijd welkom !


Zou u ons aanbevelen?: Ja

17 Aug 2021

5

Collectiviteit

Ik heb een collectiviteitskorting op mijn zorgverzekering kunnen krijgen. Super!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 Dec 2020

4

waarom meer betalen als he niet hoeft

me net aangemeld , dus nog een ervaring Wel lijkt het ca 75 euro per jaar te besparen , dat is toch prettig. Waarom niet


Zou u ons aanbevelen?: Ja

04 Dec 2020

5

Helemaal blij mee!

Helder verhaal, goede korting


Zou u ons aanbevelen?: Ja

25 Nov 2020

5

Fijn die korting!

Ik heb de collectieve Nationale Nederlanden zorgverzekering aangevraagd. Fijn dat er nog korting mogelijk is!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

23 Nov 2020

3

korting voor alle minima prima

werd op jullie geattendeerd door vgz zelf.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Zorgpremiekorting.nl

Op Zorgpremiekorting.nl staan alle collectieve kortingen op de zorgverzekering waar iedereen gratis gebruik van kan maken.
Zorgpremiekorting.nl is een initiatief van de Stichting Zorg voor Koopkracht. Iedereen kan zonder lidmaatschap of i.d. direct kosteloos gebruik maken van de kortingen op de zorgpremie.

Contactgegevens


0108422371

Zorgpremiekorting.nl
Coolsingel 120
3011AG
Rotterdam

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten