9.2

Zorgpremiekorting.nl


257 Beoordelingen (totaal)
8 beoordelingen (12 maanden)

98.8% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

98.8%

29 Dec 2020

4

waarom meer betalen als he niet hoeft

me net aangemeld , dus nog een ervaring Wel lijkt het ca 75 euro per jaar te besparen , dat is toch prettig. Waarom niet


Zou u ons aanbevelen?: Ja

04 Dec 2020

5

Helemaal blij mee!

Helder verhaal, goede korting


Zou u ons aanbevelen?: Ja

25 Nov 2020

5

Fijn die korting!

Ik heb de collectieve Nationale Nederlanden zorgverzekering aangevraagd. Fijn dat er nog korting mogelijk is!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

23 Nov 2020

3

korting voor alle minima prima

werd op jullie geattendeerd door vgz zelf.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

19 Nov 2020

5

Erg gebruiksvriendelijke site!

Prima site. Collectiviteitskorting bij Menzis aangevraagd. Direct doorgevoerd!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

19 Nov 2020

5

Snel en makkelijk mijn zorgverzekering afgesloten

Zorgpremiekorting.nl vind ik een fijn en overzichtelijke website waar ik mijn zorgverzekering heb gevonden. Ik zag meteen alle prijzen en kon makkelijk filteren op eigen risico. Al met al ben ik tevreden!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

19 Nov 2020

5

Prima site

Nationale Nederlanden met collectiviteitskorting afgesloten. Ik bespaar leuk wat geld zo.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 Nov 2020

5

Binnen 1 minuut aangevraagd

Al een aantal jaren maak ik gebruik van Zorgpremiekorting.nl. Ik kan ze aanraden. Betrouwbaar, heel gemakkelijk, mooie korting.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

26 Mar 2020

5

Prima site

Eenvoudig collectieve korting aangevraagd op VGZ zorgverzekering, zorgpremie ging daardoor stuk omlaag. Ook direct een offerte aangevraagd om een verzuimverzekering te vergelijken voor mijn bedrijf. Daar nog geen antwoord op


Zou u ons aanbevelen?: Ja

28 Dec 2019

5

Duidelijke informatie

Heb mij voor het eerst aangemeld, dus nog geen ervaring


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Zorgpremiekorting.nl

Op Zorgpremiekorting.nl staan alle collectieve kortingen op de zorgverzekering waar iedereen gratis gebruik van kan maken.
Zorgpremiekorting.nl is een initiatief van de Stichting Zorg voor Koopkracht. Iedereen kan zonder lidmaatschap of i.d. direct kosteloos gebruik maken van de kortingen op de zorgpremie.

Contactgegevens


0108422371

Zorgpremiekorting.nl
Coolsingel 120
3011AG
Rotterdam

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten