9.2/10

Zorgpremiekorting.nl


241 Beoordelingen (totaal)
12 beoordelingen (12 maanden)

98.8% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

98.8%

03 Dec 2019

5

Geven aan dat ze de goedkoopste oplossing voor 2020 in werking zetten

goed en wordt nog beter beloofd in 2020 ?


Zou u ons aanbevelen?: Ja

28 Nov 2019

5

Snel & makkelijk besparen

Duidelijke informatie op de website waardoor korting aanvragen zo geregeld is. Zeer tevreden!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

28 Nov 2019

5

Prima site

Eenvoudig korting gekregen bij Menzis. Goed initiatief!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

07 Nov 2019

5

Goed geregeld

Heel snel antwoord terug.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 May 2019

5

Top

We werden geattendeerd op deze mogelijkheid, ( korting op zorgkosten ) en het is zo gebeurd om in te vullen. Zeker een aanrader om aan te vragen. Het kost je niks.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

07 Mar 2019

5

-

-


Zou u ons aanbevelen?: Ja

13 Feb 2019

5

Prima

Collectieve korting op mijn Menzis zorgverzekering aangevraagd. Ging eenvoudig en snel. Scheelt veel geld op de zorgpremie.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

09 Feb 2019

5

Snel verdiend

Doordat bij mijn zorgverzekering de collectiviteitskorting was weggevallen moest ik ineens meer premie betalen, door mijn inschrijving bij Zorgpremiekorting.nl heb ik € 144,- bespaard.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

09 Jan 2019

5

toch mooi bijna 10 euro korting in de maand

uitstekend geregeld


Zou u ons aanbevelen?: Ja

30 Dec 2018

5

Flink besparen op zorgpremie

Dankzij de zeer duidelijke informatie op de website bespaar ik het komende jaar door overstappen veel geld op de kosten van een zorgverzekering!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Zorgpremiekorting.nl

Op Zorgpremiekorting.nl staan alle collectieve kortingen op de zorgverzekering waar iedereen gratis gebruik van kan maken.
Zorgpremiekorting.nl is een initiatief van de Stichting Zorg voor Koopkracht. Iedereen kan zonder lidmaatschap of i.d. direct kosteloos gebruik maken van de kortingen op de zorgpremie.

Contactgegevens


0108422371
KVK: 63911531

Zorgpremiekorting.nl
Coolsingel 120
3011AG
Rotterdam

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten