9.2/10

Zorgpremiekorting.nl


235 Beoordelingen (totaal)
12 beoordelingen (12 maanden)

98.7% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

98.7%

Danny

Score: 5

07 Mar 2019

-

-


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Martijn

Score: 5

13 Feb 2019

Prima

Collectieve korting op mijn Menzis zorgverzekering aangevraagd. Ging eenvoudig en snel. Scheelt veel geld op de zorgpremie.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

K. Over / De Butterstik

Score: 5

09 Feb 2019

Snel verdiend

Doordat bij mijn zorgverzekering de collectiviteitskorting was weggevallen moest ik ineens meer premie betalen, door mijn inschrijving bij Zorgpremiekorting.nl heb ik € 144,- bespaard.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Peter

Score: 5

09 Jan 2019

toch mooi bijna 10 euro korting in de maand

uitstekend geregeld


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Anne

Score: 5

30 Dec 2018

Flink besparen op zorgpremie

Dankzij de zeer duidelijke informatie op de website bespaar ik het komende jaar door overstappen veel geld op de kosten van een zorgverzekering!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Ken

Score: 4

19 Dec 2018

Prima uitleg & snel geregeld

ONVZ-verzekering met collectiviteitskorting is via deze website/service uitstekend te regelen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Wie Derix

Score: 4

07 Dec 2018

Snel en goed geregeld !

Goed te noemen !


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Buitenkans

Score: 4

28 Nov 2018

website is heel praktisch en helder

ik wacht nog af wat verzekeraar doet.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

R Zonjee

Score: 5

14 Nov 2018

Uitstekend !!

Zondags korting aangevraagd en dinsdags verwerkt door Avero Achmea. De korting en de de aangegeven wijzigingen.in het pakket. Eenvoud maakt macht en een kind kan de was doen. Dit is echt snel verdiend. Uit ervaring weet ik dat een wijziging rechtstreeks regelen bij Avero meer tijd kost. !!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

G.H. Visser

Score: 5

11 Nov 2018

Betrouwbaar !

Goed overgegaan van Delta Lloyd , naar Nationale Nederlanden!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Op Zorgpremiekorting.nl staan alle collectieve kortingen op de zorgverzekering waar iedereen gratis gebruik van kan maken.
Zorgpremiekorting.nl is een initiatief van de Stichting Zorg voor Koopkracht. Iedereen kan zonder lidmaatschap of i.d. direct kosteloos gebruik maken van de kortingen op de zorgpremie.


Contactgegevens
E-mail: voorzitter@zorgpremiekorting.nl
Tel: 0108422371
KVK: 63911531

Website
http://www.zorgpremiekorting.nl

Adres
Zorgpremiekorting.nl
Coolsingel 120
3011AG Rotterdam


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten