9.2/10

Zorgpremiekorting.nl


221 Beoordelingen (totaal)
65 beoordelingen (12 maanden)

98.6% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

98.6%

Grad Tacken

Score: 5

11 May 2018

midden in het jaar aangevraagd en premie wordt gelijk aangepast :)

Aanvraag is zo geregeld en VGZ verwerkt het meteen, premie is in mei aangepast.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

vier.soldaatjes@

Score: 5

26 Mar 2018

Uitstekend geregeld!!

Fijn dat dit er is. Kan het alleen maar aan bevelen! Collectiviteitskorting goed en snel geregeld voor 2018!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

L van den Berg

Score: 5

12 Mar 2018

zorgverzekerng

we zijn zeer tevreden over de korting


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

M.

Score: 5

08 Mar 2018

Prima geregeld

Na aanmelding loopt alles direct goed. Elk jaar wordt dit gewoon voorgezet.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Studio diUS

Score: 5

07 Mar 2018

Makkelijk gedaan!

Het was makkelijk te doen en zo geregeld! Ik ben er blij mee! TOP!!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Martijn

Score: 5

06 Mar 2018

Makkelijk geregeld, snel bespaard

Inschrijven gaat heel makkelijk en laagdrempelig. Interessante korting!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Hansdewith transport vof

Score: 4

06 Mar 2018

Eenvoudig en snel zelfs ik snap het dat wil wat zeggen hans

Alles simpel zelfs ik snap het


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bles

Score: 5

05 Mar 2018

Goed geregeld

Bij veel instellingen of vereninging hoor je ze stoefen over de hoge kortingen. Geen heeft uw organistie u kunnen overtreffen


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Fred Swaab

Score: 5

05 Mar 2018

Een solide no-nonsens verzekering.

Prima dekking, misschien niet de goedkoopste, maar door de correcte manier van communicatie, zowel middels internet ondersteuning, als via telefonische assistentie, hebben wij nooit de behoefte gehad om over te stappen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Cwint

Score: 5

05 Mar 2018

Een perfect GRATIS adviesorganisatie

Korting op mijn ziektekosten verzekering gekregen


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Op Zorgpremiekorting.nl staan alle collectieve kortingen op de zorgverzekering waar iedereen gratis gebruik van kan maken.
Zorgpremiekorting.nl is een initiatief van de Stichting Zorg voor Koopkracht. Iedereen kan zonder lidmaatschap of i.d. direct kosteloos gebruik maken van de kortingen op de zorgpremie.


Contactgegevens
E-mail: voorzitter@zorgpremiekorting.nl
Tel: 0108422371
KVK: 63911531

Website
http://www.zorgpremiekorting.nl

Adres
Zorgpremiekorting.nl
Coolsingel 120
3011AG Rotterdam


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten