9.2/10

Zorgpremiekorting.nl


153 Beoordelingen (totaal)
15 beoordelingen (12 maanden)

98.7% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

98.7%

E Flos

Score: 5

22 Nov 2017

Als het lukt is het mooi meegenomen

Al jaren zeer tevreden bij ONVZ


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Liselotte

Score: 5

21 Nov 2017

Portemonnee is erg blij met de collectieve korting

Ik ben blij dat ik gemakkelijk collectieve korting heb kunnen krijgen bij VGZ via jullie. Zeker met aanvullende pakketten komt me dit financieel goed uit bij de verschllende pakketten die ik zelf nodig heb. Snel bij het beantwoorden van vragen en erg behulpzaam. Ik raad dit iedereen aan


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Annefleur

Score: 5

01 Nov 2017

Goed geregeld

Ik heb voor de collectieve zorgverzekering gekozen nadat ik de vergelijk zorgverzekeringen had gedaan. Bij ONVZ heb ik nu 10% collectiviteitskorting gekregen, Erg blij mee!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jan van den Ende

Score: 5

06 Oct 2017

Korting op mijn VGZ zorgverzekering gekregen

Via deze site korting op mijn VGZ zorgverzekering gekregen. Ging snel en makkelijk, prima dus.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Kamphuis Glaswerk

Score: 5

23 Mar 2017

Collectieve verzekering

Als het goed is gekeurd, is het super.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Kamphuis Glaswerk

Score: 5

23 Mar 2017

Collectieve verzekering

Als het goed is gekeurd, is het super.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Gregoor

Score: 5

20 Mar 2017

Super

Super eenvoudig en voordelig


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

jacq

Score: 5

30 Dec 2016

korting onvz

super makkelijk en korting niet te verkrijgen via onvz site zelf super


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Rix Kijne

Score: 5

30 Dec 2016

Bravo als het werkt en daar reken ik op!

Ik heb nog geen verdere ervaring


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Gerard van Erven

Score: 4

29 Dec 2016

zeer betrouwbare en correcte zorgverzekering

Al meerdere jaren heb ik de zorgverzekering bij ONVZ en bij zowel mijzelf als mijn echtgenote is nooit een negatieve ervaring voorge- vallen. Op onze vragen werd altijd correct antwoord gegeven . Bovendien is ONVZ makkelijk bereikbaar.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


Op Zorgpremiekorting.nl staan alle collectieve kortingen op de zorgverzekering waar iedereen gratis gebruik van kan maken.
Zorgpremiekorting.nl is een initiatief van de Stichting Zorg voor Koopkracht. Iedereen kan zonder lidmaatschap of i.d. direct kosteloos gebruik maken van de kortingen op de zorgpremie.


Contactgegevens
E-mail: voorzitter@zorgpremiekorting.nl
Tel: 0108422371
KVK: 63911531

Website
http://www.zorgpremiekorting.nl

Adres
Zorgpremiekorting.nl
Coolsingel 120
3011AG Rotterdam


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten