9.2/10

Zorgpremiekorting.nl


236 Beoordelingen (totaal)
12 beoordelingen (12 maanden)

98.7% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

98.7%

01 May 2019

5

Top

We werden geattendeerd op deze mogelijkheid, ( korting op zorgkosten ) en het is zo gebeurd om in te vullen. Zeker een aanrader om aan te vragen. Het kost je niks.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

07 Mar 2019

5

-

-


Zou u ons aanbevelen?: Ja

13 Feb 2019

5

Prima

Collectieve korting op mijn Menzis zorgverzekering aangevraagd. Ging eenvoudig en snel. Scheelt veel geld op de zorgpremie.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

09 Feb 2019

5

Snel verdiend

Doordat bij mijn zorgverzekering de collectiviteitskorting was weggevallen moest ik ineens meer premie betalen, door mijn inschrijving bij Zorgpremiekorting.nl heb ik € 144,- bespaard.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

09 Jan 2019

5

toch mooi bijna 10 euro korting in de maand

uitstekend geregeld


Zou u ons aanbevelen?: Ja

30 Dec 2018

5

Flink besparen op zorgpremie

Dankzij de zeer duidelijke informatie op de website bespaar ik het komende jaar door overstappen veel geld op de kosten van een zorgverzekering!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

19 Dec 2018

4

Prima uitleg & snel geregeld

ONVZ-verzekering met collectiviteitskorting is via deze website/service uitstekend te regelen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

07 Dec 2018

4

Snel en goed geregeld !

Goed te noemen !


Zou u ons aanbevelen?: Ja

28 Nov 2018

4

website is heel praktisch en helder

ik wacht nog af wat verzekeraar doet.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

14 Nov 2018

5

Uitstekend !!

Zondags korting aangevraagd en dinsdags verwerkt door Avero Achmea. De korting en de de aangegeven wijzigingen.in het pakket. Eenvoud maakt macht en een kind kan de was doen. Dit is echt snel verdiend. Uit ervaring weet ik dat een wijziging rechtstreeks regelen bij Avero meer tijd kost. !!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Zorgpremiekorting.nl

Op Zorgpremiekorting.nl staan alle collectieve kortingen op de zorgverzekering waar iedereen gratis gebruik van kan maken.
Zorgpremiekorting.nl is een initiatief van de Stichting Zorg voor Koopkracht. Iedereen kan zonder lidmaatschap of i.d. direct kosteloos gebruik maken van de kortingen op de zorgpremie.

Contactgegevens

E-mail: voorzitter@zorgpremiekorting.nl
Tel: 0108422371
KVK: 63911531

Website

Adres
Zorgpremiekorting.nl
Coolsingel 120
3011AG
Rotterdam

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten