9.4

ZoomWorks


38 Beoordelingen (totaal)
6 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

11 Oct 2021

5

Duidelijke video binnen no-time gerealiseerd

Met onze input wist ZoomWorks binnen no-time een duidelijke animatievideo voor ons te maken. De afwisseling van animatiebeelden en geschoten videomateriaal zorgt voor een nog levendigere beeldervaring. De video spreekt onze doelgroep zo op de juiste manier aan. Zeker voor herhaling vatbaar!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 Aug 2021

5

Snelle service, behulpzaam en mooi resultaat.

Samen met ZoomWorks hebben we een mooi animatiefilmpje gemaakt over de nieuwe Vervoersplanning in onze app. Erg tevreden over de samenwerking, het snelle handelen na onze feedback en het meedenken hierin werd enorm gewaardeerd. Dankjewel!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 Jul 2021

5

fijne samenwerking met een top resultaat

We hebben samen met Zoomworks een animatie ontwikkeld. Door goed te luisteren hebben ze een zeer passende animatie ontwikkeld. Alles opgeleverd binnen de afgesproken planning en prettig tussendoor contact.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 May 2021

5

Zoomworks is steengoed in wat ze doen!

Zoomworks is ontzettend goed in wat ze doen. Ze nemen je stap voor stap mee in het proces en zorgen zo voor een volledig eindproduct. Ook wordt er ondertussen goed meegedacht en zorgen ze ervoor dat de animaties snel klaar zijn. Ze hebben een prettige manier van communiceren.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

23 Feb 2021

5

Prettig, snel, denken mee, geweldig resultaat

Binnen 3 weken een complete video en trailer gemaakt over een technisch ingewikkeld onderwerp. En ze zijn allebei super geworden! Gaandeweg hadden we natuurlijk steeds meer wensen, maar Thomas en collega's konden alles aan. Van teksten schrijven, het maken van een spetterende trailer, thumbnails voor de socials, tot het helpen met de online promotie. En dat alles in 2 talen. Het is bijna ongelooflijk. We zijn blij!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

19 Feb 2021

5

Duidelijke communicatie en voortreffelijk eindresultaat

Samen met Zoomworks gewerkt aan een nieuwe Animatie voor onze Aeroxinjector. Zoomworks luisterde goed naar onze wensen en vertaalde dit, binnen de van te voren gecommuniceerde tijdline, naar een prachtige animatie. Zij luisteren ook aandachtig naar eventueel commentaar en verwerken dit vervolgens in no-time. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. Een echte aanrader.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 Oct 2020

5

Fijne samenwerking met gewenst resultaat

ZoomWorks heeft ons geholpen om een feestavond online te verzorgen. In plaats van een feest op één locatie, werd het feest op verschillende locaties gehouden en doormiddel van ZoomWorks geschakeld als een echte tv uitzending. Met als resultaat veel interactie en enthousiaste collega's en clienten.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Sep 2020

5

Geweldig team, met een prachtig eindproduct!

Wij zijn in zee gegaan met Zoomworks met een plan en visie op een promotiefilmpje. Het traject is begonnen met een kennismaking, wat al snel duidelijk was dat we te maken hadden met een team dat met veel liefde het vak beheerste. Hierin zijn ze dan ook zeer geïnteresseerd in wat de klant wil. Op deze manier verzorgen ze dan ook een eindproduct dat boven verwachting geleverd word. Ook het contact tijdens het proces is heel nauw te noemen. Wij hopen dan ook dat velen anderen bedrijven deze ervaringen zullen beleven. Top prestatie en dit smaakt naar meer in de nabije toekomst.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Jul 2020

5

Professionele, creatieve maar ook praktische partij om mee samen te werken!

Zoomworks is een fijne partij om mee samen te werken. Ze zijn helder, concreet en praktisch ingesteld. Ze weten de vertaalslag tussen tekst en beeld heel goed te maken en denken goed mee met de klant over hoe de boodschap die je wil brengen te optimaliseren. Een aanrader!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Apr 2020

5

Verwachtingen ruimschoots overtroffen

De professionals bij ZoomWorks zijn dol zijn op hun vak en dat uit zich in de video's die ze maken. Ze weten de klantvraag perfect door te vertalen naar uitstekende video's en animaties. We zijn erg blij dat we uiteindelijk voor ZoomWorks gekozen hebben en we zouden ieder bedrijf dat videomateriaal nodig heeft ook zeker aanraden om eens met hen in gesprek te gaan!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


ZoomWorks

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder.
Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Contactgegevens


0570 606686

ZoomWorks
Garderegimentsweg 1
7433MA
Schalkhaar

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten