9.6

ZoomWorks


47 Beoordelingen (totaal)
12 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

04 Jul 2022

5

Fijne samenwerking met leuk team

We hebben een top week gehad met veel livestreams. Het flexibele team van Zoomworks was fijn om mee samen te werken.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

04 May 2022

5

Fijne samenwerking, snelle actie én flexibel

Zoomworks heeft goed meegedacht gedurende het proces en was erg flexibel bij het veranderen van de planning. Blij met de resultaten!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 Apr 2022

5

Professioneel en afgestemd

Wat wij als prettig hebben ervaren is de zorgvuldige afstemming. Bij elke stap werden we meegenomen in het proces en werden we op de hoogte gehouden van de vorderingen. De aanpak is gedegen, professioneel en laagdrempelig. Wij zijn tevreden!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 Apr 2022

5

Professioneel en afgestemd

Wat wij als prettig hebben ervaren is de zorgvuldige afstemming. Bij elke stap werden we meegenomen in het proces en werden we op de hoogte gehouden van de vorderingen. De aanpak is gedegen, professioneel en laagdrempelig. Wij zijn tevreden!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 Feb 2022

5

ZoomWorks begreep wat wij nodig hadden

Bij IT Local maken we onze gebruikers graag happy met hun nieuwe online werkplek. Een heldere uitleg van die werkplek is daarbij heel belangrijk. ZoomWorks heeft voor ons een zevental gave video’s gemaakt die heel goed daarbij helpen. De ZoomWorks-crew begreep direct wat wij nodig hadden en adviseerde 2D-animatie zodat we de video’s gemakkelijk klantspecifiek kunnen maken. Heel prettig verder in de samenwerking: goed meedenken, snel schakelen en zorgvuldig uitvoeren van correcties.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

09 Feb 2022

5

Fijne samenwerking!

Het was plezierig samen werken met Tessa en Stef van Zoomworks. Alles werd snel opgepakt en nieuwe ideeën werden gelijk verwerkt. Brandex heeft nu een hele gave animatie film, waar we trots op zijn.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

25 Jan 2022

5

Alle pixels op de i! Prettig samenwerken, zorgvuldig alles stappen doorlopen, prachtige animatie en doorgaan tot het resultaat naar wens is.

Voor het traject HEEL hebben we een film gemaakt. Dit verliep prettig. Zorgvuldige samenwerking, alle stappen to-the-point en samen uitgevoerd en de inzet om ook de allerlaatste pixels op de i te zetten.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

19 Jan 2022

5

Smoothly going and fruitful cooperation

A really positive experience, which made us a returning customer (2 animations produced): smooth and fast communication both in creative and administrative matters; flexibility and the output according to the agreed schedule; reasonable price level. It was my first experience with producing animations and ZoomWorks were able to guide me through the process very smoothly. I appreciate that ZoomWorks stick to the spirit of the agreement when it comes to changes implying additional work: you cannot specify every little step and every animation second in the contract, so you need a lot of mutual understanding of what is fair to expect and what would definitely mean additional costs. No problems here. Last but not least :) – we got 2 nice animations presenting pretty special scientific messages in a comprehensible way. As a special requirement we had a certain consistency with our brand graphics – this also went well. Thank you for great cooperation!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Jan 2022

5

Fijne samenwerking!

Vooraf duidelijk afspraken gemaakt over de video's, achteraf was de inschatting iets te krap, maar dit is netjes opgelost. Tijdens de opnames werd er goed mee gedacht over hoe we onze montagevideo zo duidelijk mogelijk konden neer zetten. Tijdens het montage proces was er ook een duidelijke communicatie. Al met al; fijne samenwerking.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 Oct 2021

5

Duidelijke video binnen no-time gerealiseerd

Met onze input wist ZoomWorks binnen no-time een duidelijke animatievideo voor ons te maken. De afwisseling van animatiebeelden en geschoten videomateriaal zorgt voor een nog levendigere beeldervaring. De video spreekt onze doelgroep zo op de juiste manier aan. Zeker voor herhaling vatbaar!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


ZoomWorks

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder.
Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Contactgegevens


0570 606686

ZoomWorks
Garderegimentsweg 1
7433MA
Schalkhaar

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten