9.4

ZoomWorks


33 Beoordelingen (totaal)
5 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

23 Feb 2021

5

Prettig, snel, denken mee, geweldig resultaat

Binnen 3 weken een complete video en trailer gemaakt over een technisch ingewikkeld onderwerp. En ze zijn allebei super geworden! Gaandeweg hadden we natuurlijk steeds meer wensen, maar Thomas en collega's konden alles aan. Van teksten schrijven, het maken van een spetterende trailer, thumbnails voor de socials, tot het helpen met de online promotie. En dat alles in 2 talen. Het is bijna ongelooflijk. We zijn blij!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 Oct 2020

5

Fijne samenwerking met gewenst resultaat

ZoomWorks heeft ons geholpen om een feestavond online te verzorgen. In plaats van een feest op één locatie, werd het feest op verschillende locaties gehouden en doormiddel van ZoomWorks geschakeld als een echte tv uitzending. Met als resultaat veel interactie en enthousiaste collega's en clienten.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Sep 2020

5

Geweldig team, met een prachtig eindproduct!

Wij zijn in zee gegaan met Zoomworks met een plan en visie op een promotiefilmpje. Het traject is begonnen met een kennismaking, wat al snel duidelijk was dat we te maken hadden met een team dat met veel liefde het vak beheerste. Hierin zijn ze dan ook zeer geïnteresseerd in wat de klant wil. Op deze manier verzorgen ze dan ook een eindproduct dat boven verwachting geleverd word. Ook het contact tijdens het proces is heel nauw te noemen. Wij hopen dan ook dat velen anderen bedrijven deze ervaringen zullen beleven. Top prestatie en dit smaakt naar meer in de nabije toekomst.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Jul 2020

5

Professionele, creatieve maar ook praktische partij om mee samen te werken!

Zoomworks is een fijne partij om mee samen te werken. Ze zijn helder, concreet en praktisch ingesteld. Ze weten de vertaalslag tussen tekst en beeld heel goed te maken en denken goed mee met de klant over hoe de boodschap die je wil brengen te optimaliseren. Een aanrader!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Apr 2020

5

Verwachtingen ruimschoots overtroffen

De professionals bij ZoomWorks zijn dol zijn op hun vak en dat uit zich in de video's die ze maken. Ze weten de klantvraag perfect door te vertalen naar uitstekende video's en animaties. We zijn erg blij dat we uiteindelijk voor ZoomWorks gekozen hebben en we zouden ieder bedrijf dat videomateriaal nodig heeft ook zeker aanraden om eens met hen in gesprek te gaan!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

07 Jan 2020

5

Ronduit geweldig!

Animatievideo


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 Dec 2019

5

Zoomworks: doorvragen op de juiste punten en momenten om het ook voor onszelf duidelijk te krijgen.

In onze uitgebreide zoektocht naar het juiste video visualisatie bureau kwam Zoomworks als duidelijke winnaar naar voren. De zorgvuldigheid en doortastendheid waarmee we in de eerste gesprekken uitgehoord en uitgevraagd werden kwamen wij gedurende de gehele samenwerking op meerdere momenten tegen. Complimenten voor de hoge kwaliteit die goed is terug te vinden in zowel de mensen als de geleverde videoproducten.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 Dec 2019

5

Creatief, professioneel, snel èn persoonlijk! We komen niet voor niets steeds weer terug.

ZoomWorks is een fijne partij om mee samen te werken. We hebben al meerdere projecten met hen uitgevoerd, van video tot animatie, en iedere keer naar tevredenheid. Het team is creatief, flexibel en enthousiast. Er wordt snel en efficiënt geschakeld met ons als klant en bovenal is de benadering persoonlijk, een groot pluspunt. We hebben inmiddels aan een half woord genoeg en dat is heel fijn werken. Op naar het volgende project!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 Nov 2019

5

Creatief, meedenkend, flexibel en snel!

We zijn zeer blij dat we onze nieuw technologie-video's hebben laten maken door ZoomWorks. Het resultaat is echt fantastisch en we zijn het ZoomWorks team ook erg dankbaar hiervoor. Het projectteam was erg creatief, dacht goed mee over de verschillende opties en was tevens ook erg flexibel om onze strakke deadline te halen. En wij hebben het hen als kritische klant zeker niet altijd gemakkelijk gemaakt....maar ZoomWorks doet geen concessies en gaat (net als wij trouwens) voor het allerbeste resultaat. Nogmaals dank en op naar de volgende opdracht!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

03 Oct 2019

5

Uiteindelijk altijd he resultaat wat je voor ogen had! Steeds weer kap werk.

Prettige samenwerking, meedenken, persoonlijk; binnen de gestelde tijd krijg je de film die je voor ogen had. Leuke groep creatieve mensen!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


ZoomWorks

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder.
Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Contactgegevens


0570 606686

ZoomWorks
Garderegimentsweg 1
7433MA
Schalkhaar

Bent u ondernemer?

Verbeter uw zichtbaarheid online, verbeter uw bedrijf door te uit te vinden wat uw klanten echt willen. Wordt beter gevonden door uw bedrijf en diensten online te promoten.

Meld u nu gratis aan.

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten