9.6

ZoomWorks


51 Beoordelingen (totaal)
13 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

27 Oct 2022

5

Fijne, professionele samenwerking met een super resultaat

ZoomWorks heeft voor ons een animatie ontworpen over de gebiedsgerichte aanpak. Ze zijn er goed in geslaagd om dit proces helder uit te leggen, in woord en beeld. Het contact met ZoomWorks was altijd prettig: ze zijn behulpzaam, denken constructief mee, werken vlot en netjes. Precies wat we nodig hadden!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

24 Aug 2022

5

Animatie plannen

Hele prettige manier van samenwerken. Goed afstemmen en een mooi product leveren.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 Jul 2022

5

Prettig bedrijf om mee samen te werken!

Wij als Isolatienoord hebben de samenwerking met Zoomworks als zeer prettig ervaren. Duidelijke communicatie, korte lijntjes en ze leveren kwalitatief goede 3d-animaties. Wij kunnen ZoomWorks aanbevelen!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

19 Jul 2022

5

Professioneel bedrijf met enthousiast team dat goed product maakt en gaat voor een tevreden klant

ZoomWorks heeft voor ons een veiligheidsfilm voor nieuwe medewerkers geproduceerd. Het is een indrukwekkend mooie, professionele en doelmatige productie geworden met een 'feel good' gevoel. Wij zijn in het proces van start tot eindproduct goed begeleidt en vanaf het begin tot gereed product is onze verwachting waar gemaakt. ZoomWorks maakt het waar door te gaan tot de klant tevreden is en dat is ook heel sterk!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

04 Jul 2022

5

Fijne samenwerking met leuk team

We hebben een top week gehad met veel livestreams. Het flexibele team van Zoomworks was fijn om mee samen te werken.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

04 May 2022

5

Fijne samenwerking, snelle actie én flexibel

Zoomworks heeft goed meegedacht gedurende het proces en was erg flexibel bij het veranderen van de planning. Blij met de resultaten!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 Apr 2022

5

Professioneel en afgestemd

Wat wij als prettig hebben ervaren is de zorgvuldige afstemming. Bij elke stap werden we meegenomen in het proces en werden we op de hoogte gehouden van de vorderingen. De aanpak is gedegen, professioneel en laagdrempelig. Wij zijn tevreden!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 Apr 2022

5

Professioneel en afgestemd

Wat wij als prettig hebben ervaren is de zorgvuldige afstemming. Bij elke stap werden we meegenomen in het proces en werden we op de hoogte gehouden van de vorderingen. De aanpak is gedegen, professioneel en laagdrempelig. Wij zijn tevreden!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 Feb 2022

5

ZoomWorks begreep wat wij nodig hadden

Bij IT Local maken we onze gebruikers graag happy met hun nieuwe online werkplek. Een heldere uitleg van die werkplek is daarbij heel belangrijk. ZoomWorks heeft voor ons een zevental gave video’s gemaakt die heel goed daarbij helpen. De ZoomWorks-crew begreep direct wat wij nodig hadden en adviseerde 2D-animatie zodat we de video’s gemakkelijk klantspecifiek kunnen maken. Heel prettig verder in de samenwerking: goed meedenken, snel schakelen en zorgvuldig uitvoeren van correcties.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

09 Feb 2022

5

Fijne samenwerking!

Het was plezierig samen werken met Tessa en Stef van Zoomworks. Alles werd snel opgepakt en nieuwe ideeën werden gelijk verwerkt. Brandex heeft nu een hele gave animatie film, waar we trots op zijn.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


ZoomWorks

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder.
Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Contactgegevens


0570 606686

ZoomWorks
Gotlandstraat 28
7418AZ
Deventer

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten