9.6

ZoomWorks


58 Beoordelingen (totaal)
1 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

13 Jul 2023

5

Zoomworks en CCV twee handen op 1 buik!

Binnen CCV bestaat de wens om verschillende processen en customer journeys op een visuele manier te gaan vormgeven. Zoomworks was hierbij de perfecte partner om onze wensen/ideëen effectief vorm te geven en op korte termijn uit te werken. Wij kijken alvast uit naar onze verdere samenwerking.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

14 Jun 2023

5

Heel blij met onze corporate video!

Zoomworks weet een ingewikkeld onderwerp te vertalen naar eenvoudige beelden. Samenwerking was erg prettig en flexibel. Enorm blij met het resultaat.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 May 2023

4

goede samenwerking en een mooi resultaat

Als zorgorganisatie hebben wij gevraagd aan ZoomWorks te ondersteunen bij het ontwikkelen van een virtuele rondleiding dmv gebruik VR-bril van onze locaties. Het resultaat is goed gelukt en onze toekomstige clienten krijgen zo een heel goed beeld van onze dienstverlenging.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 May 2023

4

Professioneel bedrijf, kundige mensen, snelle terugkoppeling

Zoomworks heeft voor ons 7 instructie video's gemaakt voor hulpmiddelen voor slechtziende mensen. De communicatie ging goed de draaidag was ook top! Helaas heeft er wel wat meer tijd in gezeten om alle video's naar onze wens te aditen. Des al niet te min heel erg blij met de samenwerking hoe alles is verlopen en het eindresultaat.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

03 May 2023

5

Fijne samenwerking en mooi product dat is afgeleverd.

Zoomworks reageerde snel en luisterde goed naar onze wensen. Ik vroeg om vooral ook creatief te zijn en graag advies te ontvangen. ZoomWorks heeft dat geweldig opgepakt met een mooi eindresulaat.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

03 Apr 2023

5

Animatie Veiligheid

ZoomWorks heeft voor ons een animatie gemaakt waarin een intern veiligheidsproces kort en bondig wordt uitgelegd. De ervaring en inzichten van ZoomWorks hebben mede geleid tot een zeer gewaardeerd eindresultaat. Zowel het eigen initiatief van ZoomWorks als de bereidheid om alle feedback tot het eind toe mee te nemen werden zeer gewaardeerd.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

19 Jan 2023

5

Fijne samenwerking geweest!

We hebben bij Zoomworks een aantal veiligheidsanimaties laten maken. Door hun ervaring een meedenken kwamen we snel tot een tof resultaat. Zeker als je minder ervaring hebt met het laten maken van video's is het fijn dat ze meedenken en alle feedback meenemen tot je 100% tevreden bent.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 Oct 2022

5

Fijne, professionele samenwerking met een super resultaat

ZoomWorks heeft voor ons een animatie ontworpen over de gebiedsgerichte aanpak. Ze zijn er goed in geslaagd om dit proces helder uit te leggen, in woord en beeld. Het contact met ZoomWorks was altijd prettig: ze zijn behulpzaam, denken constructief mee, werken vlot en netjes. Precies wat we nodig hadden!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

24 Aug 2022

5

Animatie plannen

Hele prettige manier van samenwerken. Goed afstemmen en een mooi product leveren.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 Jul 2022

5

Prettig bedrijf om mee samen te werken!

Wij als Isolatienoord hebben de samenwerking met Zoomworks als zeer prettig ervaren. Duidelijke communicatie, korte lijntjes en ze leveren kwalitatief goede 3d-animaties. Wij kunnen ZoomWorks aanbevelen!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


ZoomWorks

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder.
Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Contactgegevens


0570 606686

ZoomWorks
Gotlandstraat 28
7418AZ
Deventer

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten