9/10

ZoomWorks


22 Beoordelingen (totaal)
1 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

18 Jul 2019

4

Persoonlijk, kwaliteit, nuchter, prettig in de omgang

ZoomWorks is een prettige partij in de omgang. Nuchter en rustig en dat maakt het prettig schakelen. Het eindresultaat is kwalitatief goed en is naar verwachting. ZoomWorks denkt goed mee en doet er alles aan om mogelijk te maken wat de klant wil. Ook al lijken er soms beperkingen te zijn. Daarnaast is het contact persoonlijk wat vertrouwen geeft.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 Jul 2018

5

Denken met je mee hoe je de film het beste kunt opzetten. Top!

Goede ervaring. Arne en Thomas denken echt mee met wat je wilt en hoe dit het beste te filmen. Het resultaat gaat bijna live, dus benieuwd wat iedereen er van vindt. Iedereen is er tot nu toe in ieder geval erg enthousiast over.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 Mar 2018

4

Betrouwbare makers van top animaties

Duidelijk werkproces, heldere communicatie, hoge betrokkenheid en kwaliteit.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

26 Feb 2018

5

Uitstekend meedenk team & goede uitvoering

ZoomWorks is een goed team, goed inlevingsvermogen en flexible aanpassingsvermogen aan de wens van de klant. Uitstekende uitvoering.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

17 Feb 2018

4

Professioneel, persoonlijk èn snel!! Zoomworks is the best you can get for videomarketing!

De afgelopen 5 jaar, heb ik diverse projecten met Zoomworks gedaan t.b.v. leadgenererende marketingscampagnes voor Wolters Kluwer, waarbij er altijd snel kon worden geschakeld en we aan een half woord genoeg hadden. Als ik nog eens videomarketing in wil zetten, is Zoomworks zeker top of mind!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

14 Feb 2018

4

Erg klantgericht

De samenwerking met ZoomWorks was erg prettig, omdat de wensen van de klant echt centraal staan. Dit merk je aan het geduld, het meedenken en de flexibiliteit van de medewerkers.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

13 Feb 2018

5

Gewoon goed, feitelijk top!

Op zondag eerste contact gelegd en ondanks korte reactietijd een uitstekend product afgeleverd dat volledig voldoet aan onze verwachtingen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Jan 2018

4

Alles wat je zoekt in een goede partner

Zoomworks is onze vaste partner voor video content. Ze zijn zelfstandig in het uitvoeren van de opdracht en hebben bij wijze van spreken aan één woord genoeg. Wat ons ook bijzonder aanspreekt is hoe ze de persoon die geïnterviewd wordt op de spreekstoel krijgen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

26 Oct 2017

5

We are very happy working with ZoomWorks.

Zoom Works made an animated movie about one of our EU projects "FISHBOOST". It was a difficult topic to visualize and make the subject easy to comprehend by public. However they worked as a team very professional and our movie has been a real success.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

25 Oct 2017

5

ZoomWorks is creatief, flexibel en erg klantgericht

Als één van onze belangrijke partners op het gebied van animaties en videomarketing zijn wij erg tevreden over de samenwerking. ZoomWorks komt met creatieve ideeën en maakt optimaal gebruik van alle technieken om het perfecte beeld te creëren.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


ZoomWorks

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder.
Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Contactgegevens

E-mail: info@zoomworks.nl
Tel: 0570 606686
KVK: 09144639

Adres
ZoomWorks
Garderegimentsweg 1
7433MA
Schalkhaar

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten