9/10

ZoomWorks


19 Beoordelingen (totaal)
19 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Amcor Flexibles Zutphen, Janet Willemsen

Score: 5

26 Feb 2018

Uitstekend meedenk team & goede uitvoering

ZoomWorks is een goed team, goed inlevingsvermogen en flexible aanpassingsvermogen aan de wens van de klant. Uitstekende uitvoering.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Marleen Top / Wolters Kluwer

Score: 4

17 Feb 2018

Professioneel, persoonlijk èn snel!! Zoomworks is the best you can get for videomarketing!

De afgelopen 5 jaar, heb ik diverse projecten met Zoomworks gedaan t.b.v. leadgenererende marketingscampagnes voor Wolters Kluwer, waarbij er altijd snel kon worden geschakeld en we aan een half woord genoeg hadden. Als ik nog eens videomarketing in wil zetten, is Zoomworks zeker top of mind!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Promedico

Score: 4

14 Feb 2018

Erg klantgericht

De samenwerking met ZoomWorks was erg prettig, omdat de wensen van de klant echt centraal staan. Dit merk je aan het geduld, het meedenken en de flexibiliteit van de medewerkers.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

InwonersPartij Lelystad

Score: 5

13 Feb 2018

Gewoon goed, feitelijk top!

Op zondag eerste contact gelegd en ondanks korte reactietijd een uitstekend product afgeleverd dat volledig voldoet aan onze verwachtingen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Modulen & Engineering Menzing BV

Score: 4

10 Jan 2018

Alles wat je zoekt in een goede partner

Zoomworks is onze vaste partner voor video content. Ze zijn zelfstandig in het uitvoeren van de opdracht en hebben bij wijze van spreken aan één woord genoeg. Wat ons ook bijzonder aanspreekt is hoe ze de persoon die geïnterviewd wordt op de spreekstoel krijgen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Cagla KAYA / EFFAB

Score: 5

26 Oct 2017

We are very happy working with ZoomWorks.

Zoom Works made an animated movie about one of our EU projects "FISHBOOST". It was a difficult topic to visualize and make the subject easy to comprehend by public. However they worked as a team very professional and our movie has been a real success.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Wouter Bossink / M&G Group

Score: 5

25 Oct 2017

ZoomWorks is creatief, flexibel en erg klantgericht

Als één van onze belangrijke partners op het gebied van animaties en videomarketing zijn wij erg tevreden over de samenwerking. ZoomWorks komt met creatieve ideeën en maakt optimaal gebruik van alle technieken om het perfecte beeld te creëren.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Minke Bos

Score: 4

12 Oct 2017

Heel prettige samenwerking!

Ik heb de laatste jaren veel video's gemaakt met jullie. De samenwerking is prettig! Ik weet dat wij soms best kritisch kunnen zijn, maar hier wordt altijd goed op ingespeeld!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Tineke van de Weerd

Score: 5

06 Oct 2017

Fijne samenwerking, goed product!

Zowel de aanloop naar het project als het project zelf verloopt erg prettig. Goede communicatie en duidelijke afspraken. Het opgeleverde product is van goede kwaliteit en, niet onbelangrijk, het zijn ook nog eens aardige mensen! :)


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Elema Advies

Score: 5

06 Oct 2017

Erg leuke club met mensen!

Vakinhoudelijk zijn ze creatief, komen altijd hun afspraken na en houden van tevreden klanten.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder.
Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.


Contactgegevens
E-mail: info@zoomworks.nl
Tel: 0570 606686
KVK: 09144639

Adres
ZoomWorks
Garderegimentsweg 1
7433MA Schalkhaar


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate