9.2

ZoomWorks


30 Beoordelingen (totaal)
9 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

01 Jul 2020

5

Professionele, creatieve maar ook praktische partij om mee samen te werken!

Zoomworks is een fijne partij om mee samen te werken. Ze zijn helder, concreet en praktisch ingesteld. Ze weten de vertaalslag tussen tekst en beeld heel goed te maken en denken goed mee met de klant over hoe de boodschap die je wil brengen te optimaliseren. Een aanrader!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Apr 2020

5

Verwachtingen ruimschoots overtroffen

De professionals bij ZoomWorks zijn dol zijn op hun vak en dat uit zich in de video's die ze maken. Ze weten de klantvraag perfect door te vertalen naar uitstekende video's en animaties. We zijn erg blij dat we uiteindelijk voor ZoomWorks gekozen hebben en we zouden ieder bedrijf dat videomateriaal nodig heeft ook zeker aanraden om eens met hen in gesprek te gaan!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

07 Jan 2020

5

Ronduit geweldig!

Animatievideo


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 Dec 2019

5

Zoomworks: doorvragen op de juiste punten en momenten om het ook voor onszelf duidelijk te krijgen.

In onze uitgebreide zoektocht naar het juiste video visualisatie bureau kwam Zoomworks als duidelijke winnaar naar voren. De zorgvuldigheid en doortastendheid waarmee we in de eerste gesprekken uitgehoord en uitgevraagd werden kwamen wij gedurende de gehele samenwerking op meerdere momenten tegen. Complimenten voor de hoge kwaliteit die goed is terug te vinden in zowel de mensen als de geleverde videoproducten.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 Dec 2019

5

Creatief, professioneel, snel èn persoonlijk! We komen niet voor niets steeds weer terug.

ZoomWorks is een fijne partij om mee samen te werken. We hebben al meerdere projecten met hen uitgevoerd, van video tot animatie, en iedere keer naar tevredenheid. Het team is creatief, flexibel en enthousiast. Er wordt snel en efficiënt geschakeld met ons als klant en bovenal is de benadering persoonlijk, een groot pluspunt. We hebben inmiddels aan een half woord genoeg en dat is heel fijn werken. Op naar het volgende project!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 Nov 2019

5

Creatief, meedenkend, flexibel en snel!

We zijn zeer blij dat we onze nieuw technologie-video's hebben laten maken door ZoomWorks. Het resultaat is echt fantastisch en we zijn het ZoomWorks team ook erg dankbaar hiervoor. Het projectteam was erg creatief, dacht goed mee over de verschillende opties en was tevens ook erg flexibel om onze strakke deadline te halen. En wij hebben het hen als kritische klant zeker niet altijd gemakkelijk gemaakt....maar ZoomWorks doet geen concessies en gaat (net als wij trouwens) voor het allerbeste resultaat. Nogmaals dank en op naar de volgende opdracht!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

03 Oct 2019

5

Uiteindelijk altijd he resultaat wat je voor ogen had! Steeds weer kap werk.

Prettige samenwerking, meedenken, persoonlijk; binnen de gestelde tijd krijg je de film die je voor ogen had. Leuke groep creatieve mensen!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

30 Sep 2019

5

Prettig en professioneel

Zoomworks is een professioneel en prettig bedrijf om mee samen te werken. Zij proberen het dna van je onderneming te begrijpen voordat ze aan de slag gaan. Een absoluut pluspunt is de snelheid en de flexibiliteit waarmee Zoomworks inspeelt op veranderende omstandigheden. Maar het belangrijkste is natuurlijk het eindresultaat; wij zijn zeer tevreden over onze corporate videos. Dit bedrijf is een echte aanrader dus!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Jul 2019

4

Persoonlijk, kwaliteit, nuchter, prettig in de omgang

ZoomWorks is een prettige partij in de omgang. Nuchter en rustig en dat maakt het prettig schakelen. Het eindresultaat is kwalitatief goed en is naar verwachting. ZoomWorks denkt goed mee en doet er alles aan om mogelijk te maken wat de klant wil. Ook al lijken er soms beperkingen te zijn. Daarnaast is het contact persoonlijk wat vertrouwen geeft.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 Jul 2018

5

Denken met je mee hoe je de film het beste kunt opzetten. Top!

Goede ervaring. Arne en Thomas denken echt mee met wat je wilt en hoe dit het beste te filmen. Het resultaat gaat bijna live, dus benieuwd wat iedereen er van vindt. Iedereen is er tot nu toe in ieder geval erg enthousiast over.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter uw SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld u nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


ZoomWorks

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder.
Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Contactgegevens


0570 606686

ZoomWorks
Garderegimentsweg 1
7433MA
Schalkhaar

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten