9/10

ZoomWorks


11 Beoordelingen (totaal)
11 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Tineke van de Weerd

Score: 5

06 Oct 2017

Fijne samenwerking, goed product!

Zowel de aanloop naar het project als het project zelf verloopt erg prettig. Goede communicatie en duidelijke afspraken. Het opgeleverde product is van goede kwaliteit en, niet onbelangrijk, het zijn ook nog eens aardige mensen! :)


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Elema Advies

Score: 5

06 Oct 2017

Erg leuke club met mensen!

Vakinhoudelijk zijn ze creatief, komen altijd hun afspraken na en houden van tevreden klanten.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

TankWorks

Score: 5

04 Oct 2017

Erg leuke club met mensen!

Prettige samenwerking, leuke mensen. Goede animaties en videoproducties.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Nanda Kotterman

Score: 4

04 Oct 2017

Heel trevreden over de samenwerking!

Aantal animaties met Zoomworks gerealiseerd, altijd op één lijn & snel en behulpzaam!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

R. Hofsink / Menzing

Score: 5

04 Oct 2017

ZoomWorks is niet alleen bezig met mooie beelden, maar begrijpt ook de boodschap die een video moet uidragen.

Prima ervaringen met ZoomWorks. We hebben meerdere video's voor verschillende merken laten maken, zowel in binnen- als buitenland. We zijn inmiddels zover dat ZoomWorks zelfstandig voor ons op pad gaat.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Rob Janssen

Score: 4

04 Oct 2017

een bedrijf waarin op een goede manier contact met de klant onderhouden wordt , de afspraken nakomt en resultaat neer wil zetten.

zoomworks denkt met de klant mee, waardoor ik nu een compleet plaatje in huis heb, met de films/animaties van zoomworks in combinatie van een website door een ander bedrijf met afgestemd huisstijl


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Elles Reusen

Score: 4

03 Oct 2017

Goed in meedenken en vertalen klantvraag.

Goed in meedenken en vertalen klantvraag.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Josette de Jong

Score: 4

03 Oct 2017

Professioneel team, down to earth, goede prijs:kwaliteitverhouding

Goede en leuke ervaringen met het Zoomworks team. Pro-actieve benadering, meedenken met ons bedrijf.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Carlo Faber - Sika Services AG

Score: 5

03 Oct 2017

Creatievelingen die meedenken

Mijn ervaring met Zoomworks is er één van samenwerken met een team creatievelingen die ook verstand van de materie hebben, durven in te gaan tegen de opdrachtgever in belang van de boodschap en op tijd en binnen budget een top resultaat kunnen leveren !


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Prima Donna

Score: 4

03 Oct 2017

Prima

Het is prettig samenwerken met ZoomWorks


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder.
Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.


Contactgegevens
E-mail: info@zoomworks.nl
Tel: 0570 606686
KVK: 09144639

Adres
ZoomWorks
Garderegimentsweg 1
7433MA Schalkhaar


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate