9/10

ZoomWorks


24 Beoordelingen (totaal)
4 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

02 Nov 2019

5

Creatief, meedenkend, flexibel en snel!

We zijn zeer blij dat we onze nieuw technologie-video's hebben laten maken door ZoomWorks. Het resultaat is echt fantastisch en we zijn het ZoomWorks team ook erg dankbaar hiervoor. Het projectteam was erg creatief, dacht goed mee over de verschillende opties en was tevens ook erg flexibel om onze strakke deadline te halen. En wij hebben het hen als kritische klant zeker niet altijd gemakkelijk gemaakt....maar ZoomWorks doet geen concessies en gaat (net als wij trouwens) voor het allerbeste resultaat. Nogmaals dank en op naar de volgende opdracht!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

03 Oct 2019

5

Uiteindelijk altijd he resultaat wat je voor ogen had! Steeds weer kap werk.

Prettige samenwerking, meedenken, persoonlijk; binnen de gestelde tijd krijg je de film die je voor ogen had. Leuke groep creatieve mensen!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

30 Sep 2019

5

Prettig en professioneel

Zoomworks is een professioneel en prettig bedrijf om mee samen te werken. Zij proberen het dna van je onderneming te begrijpen voordat ze aan de slag gaan. Een absoluut pluspunt is de snelheid en de flexibiliteit waarmee Zoomworks inspeelt op veranderende omstandigheden. Maar het belangrijkste is natuurlijk het eindresultaat; wij zijn zeer tevreden over onze corporate videos. Dit bedrijf is een echte aanrader dus!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Jul 2019

4

Persoonlijk, kwaliteit, nuchter, prettig in de omgang

ZoomWorks is een prettige partij in de omgang. Nuchter en rustig en dat maakt het prettig schakelen. Het eindresultaat is kwalitatief goed en is naar verwachting. ZoomWorks denkt goed mee en doet er alles aan om mogelijk te maken wat de klant wil. Ook al lijken er soms beperkingen te zijn. Daarnaast is het contact persoonlijk wat vertrouwen geeft.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 Jul 2018

5

Denken met je mee hoe je de film het beste kunt opzetten. Top!

Goede ervaring. Arne en Thomas denken echt mee met wat je wilt en hoe dit het beste te filmen. Het resultaat gaat bijna live, dus benieuwd wat iedereen er van vindt. Iedereen is er tot nu toe in ieder geval erg enthousiast over.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 Mar 2018

4

Betrouwbare makers van top animaties

Duidelijk werkproces, heldere communicatie, hoge betrokkenheid en kwaliteit.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

26 Feb 2018

5

Uitstekend meedenk team & goede uitvoering

ZoomWorks is een goed team, goed inlevingsvermogen en flexible aanpassingsvermogen aan de wens van de klant. Uitstekende uitvoering.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

17 Feb 2018

4

Professioneel, persoonlijk èn snel!! Zoomworks is the best you can get for videomarketing!

De afgelopen 5 jaar, heb ik diverse projecten met Zoomworks gedaan t.b.v. leadgenererende marketingscampagnes voor Wolters Kluwer, waarbij er altijd snel kon worden geschakeld en we aan een half woord genoeg hadden. Als ik nog eens videomarketing in wil zetten, is Zoomworks zeker top of mind!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

14 Feb 2018

4

Erg klantgericht

De samenwerking met ZoomWorks was erg prettig, omdat de wensen van de klant echt centraal staan. Dit merk je aan het geduld, het meedenken en de flexibiliteit van de medewerkers.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

13 Feb 2018

5

Gewoon goed, feitelijk top!

Op zondag eerste contact gelegd en ondanks korte reactietijd een uitstekend product afgeleverd dat volledig voldoet aan onze verwachtingen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


ZoomWorks

Wil jij jouw marketing een stevige boost geven met krachtige videomarketing? Wij maken niet alleen vette video’s en te gekke animaties. Met onze slimme oplossingen in vindbaarheid, interactiviteit en personalisatie gaan we echt nog een stapje verder.
Wij zijn ZoomWorks. Digitale marketeers en audiovisuele specialisten. We leveren maatwerk en zijn verslaafd aan klanttevredenheid.

Contactgegevens


0570 606686
KVK: 09144639

ZoomWorks
Garderegimentsweg 1
7433MA
Schalkhaar

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten