9.4

Zoekomst B.V.


147 Beoordelingen (totaal)
49 beoordelingen (12 maanden)

98.6% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

98.6%

19 Aug 2022

5

Vakwerk geleverd

In een korte tijd 7 extra panelen, omvormer en airco geplaatst op een hele vakkundige manier.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 Aug 2022

5

Uitstekende prijs/kwaliteit/service

Prima


Zou u ons aanbevelen?: Ja

03 Aug 2022

4

Professioneel bedrijf met fijne mensen

Heb een hele positieve ervaring met Zoekomst met advies en installatie van zonnepanelen, airco's en nieuwe meterkast. Enige verbeterpuntje is dat ik zelf nog stof en reststukjes moest ruimen. Verder geen opmerkingen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Aug 2022

5

Buitengewoon tevreden!

Erg vriendelijke mensen en zeer professioneel.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

21 Jul 2022

5

Jong en dynamisch team

Van a t/m z alles wordt begleid met een grote glimlach ondanks regen. Jongens ik bedank jullie en wens jullie heel veel succes


Zou u ons aanbevelen?: Ja

14 Jul 2022

5

Uitstekend geholpen, zowel bij eerste plaatsing als bij uitbreiding

Prima firma, zeker aan te bevelen. In mei 2021 de eerste 13 panelen geplaatst en nu in juli 2022 uitbreiding met 3 panelen. Vakkundig geplaatst en plezierig en goed in contact.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 Jul 2022

5

Snel en nette oplevering

Dag eerder dan op de planning stond is alles geplaatst. Duidelijke communicatie.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

05 Jul 2022

5

Zeer goed

Een prettig bedrijf om zaken mee te doen. Komt afspraken na


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 Jun 2022

5

Geweldig!!!!!!

Super tevreden over alles!!!!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 Jun 2022

2

Volgens mij een prima bedrijf maar problemen moet je zsm oplossen of een data afspreken wanneer het opgelost wordt

Eerste contact was zeer goed heldere uitleg en afspraken. Dan zijn er leverproblemen kun je niks aan doen valt in mijn ogen onder onmacht voor beide partijen vervelend. Toen bij mij het systeem niet werkte duurde het mee denken aan een oplossing erg lang en uiteindelijk kon het niet worden opgelost. Nu zijn mijn panelen er yes ! Probleem opgelost ?nou nee hoor ev paal en app werken nog niet en dan app je dit weer maar er komt geen oplossing ook niet ik bel je ....... oja maar de rekening die is er wel na 1 dag deze moet binnen 3 dagen betaald worden

Antwoord van Zoekomst B.V.
Beste Jeffrey, bedankt voor de eerlijke feedback. Jammer dat het niet helemaal volgens wens is verlopen. Helaas zijn wij vaak afhankelijk van het wifi netwerk van de klant, alsmede de servers van de fabrikant. Hierdoor kan het wel eens voorkomen dat het wat langer duurt voordat iets opgelost is. Wij doen in ieder geval ons uiterste best om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Onze service is dat wij vrijwel nooit een aanbetaling vragen, tenzij afgesproken. Wij vragen u daarom vriendelijk om na oplevering te betalen. Mochten er desondanks nog vragen zijn, vragen wij u vriendelijk contact op te nemen.


Zou u ons aanbevelen?: Nee

Bedrijfsinformatie


Zoekomst B.V.

Duurzame installaties en klimaatbeheersing

Contactgegevens


030 200 50 24

Zoekomst B.V.
Newtonlaan 115
3584 BH
Utrecht

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten