9.4

Zoekmachinespecialist.com


41 Beoordelingen (totaal)
10 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

15 May 2022

5

Enthousiasme!

We zijn nu ruim een jaar onderweg samen en dat naar goede tevredenheid. Wij zijn erg blij met de werkwijze, vooral de enthousiasme die het team uitstraalt is opvallend. Bovenal duidelijk en prettig in de communicatie. We hebben zelf kennis van zoekmachine optimalisatie en de inzet van marketing kanalen, maar we merken beduidend verschil in de kennis en vaardigheden van dit team. We zijn hier erg positief over. Heldere uitleg met concrete ideeën die snel met je worden gedeeld, waardoor ik het gevoel heb dat er altijd weer een stap vooruit wordt gezet. De kansenanalyse is het waard. Er wordt goed doorgevraagd op kwesties en dit werkt prettig. Dominic blijft met verassingen komen. Aanrader.

Antwoord van Zoekmachinespecialist.com
Top Thomas, bedankt voor je reactie.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Mar 2022

5

Geen oneindig gedraai en geklets eromheen

Dit zijn doorzetters. Geen oneindig gedraai en geklets eromheen, maar een strategie die gewoon werkt, Op die manier ga je voor resultaat en dat is waar het om draait.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Mar 2022

5

Positief ervaren

We zijn nu ruim een jaar onderweg samen en dat naar goede tevredenheid. Wij zijn erg blij met de werkwijze, vooral de enthousiasme die het team uitstraald is opvallend. Bovenal duidelijk en prettig in de communicatie. We hebben zelf kennis van zoekmachine optimalisatie en de inzet van marketing kanalen, maar we merken beduidend verschil in de kennis en vaardigheden van dit team. We zijn hier erg positief over. Heldere uitleg met concrete ideeen die snel worden gedeeld, waardoor ik het gevoel heb dar altijd weer een stap vooruit wordt gezet. De kansenanalyse is het dubbel en dwars waard. Er wordt goed doorgevraagd op kwesties en dit werkt prettig. Dominic blijft met verassingen komen. Volledig aan te raden.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

09 Feb 2022

5

Tevreden over samenwerking

Ik ben erg tevreden over onze samenwerking. Het zijn gezellige mensen om mee samen te werken en wat ik belangrijk vindt is dat ze leveren. Wordt actief met je meegedacht over oplossingen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 Dec 2021

5

Marketing laten uitbesteden

Ruim een half jaar werk ik samen met Medo Media voor ons bedrijf Heerkens Openhaarden. Tijdens een maandelijks contactmoment bespreken we het rapport. Als ik denk dat er iets aangepast moet worden, wordt dit in goed overleg besproken. Ik heb vast contact gehad met Dominic, die ook andere collega's inschakelt als dat nodig blijkt. Tot nu toe ben ik erg tevreden over de samenwerking en hoop ik dat er nog meer verkopen uit de e-mail campagne gehaald gaan worden. Een groot pluspunt is dat successen mee worden gevierd, een gezellige club die resultaat voor ons weet te bereiken.

Antwoord van Zoekmachinespecialist.com
Bedankt voor de beoordeling, zeer gewaardeerd.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

22 Oct 2021

5

Goed!

Hele fijne ervaring


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Oct 2021

5

Complimenten voor de rapportage's!!

We hebben een goede samenwerking gekend. Communicatie is uitstekend te noemen, schakelen snel. Goede SEO resultaten behaald, verschil in website verkeer is op te merken. Complimenten voor de duidelijke rapportage's!!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 Aug 2021

5

Uitstekende oplossingen

Veel lof. Snelle communicatie en zeer behulpzaam. De goede ervaring is voornamelijk te danken aan Dominic. Is oprecht geïnteresseerd in de gang van het bedrijf, originele oplossingen. Kan het andere rijscholen aanraden.

Antwoord van Zoekmachinespecialist.com
Bedankt voor de review, Wouter. Zeer gewaardeerd!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

07 Jul 2021

5

Positief

Overtuigd geraakt van dit marketing bureau. Blijkt te vaak nog een lastige klus te zijn. Fijne communicatie, altijd paraat en helder van opzet. beslist aan te raden.

Antwoord van Zoekmachinespecialist.com
Hartelijk dank Tom.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

13 Jun 2021

5

Goed bureau

Echt een goed bureau. Goede kennis en communicatie. Gemakkelijk te vergelijken met "de grotere jongens".


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Met onze passie voor online marketing helpen wij ondernemers binnen het kleinbedrijf met bedrijfsgroei. Wij zijn een gespecialiseerd team die de juiste mensen inzet voor jouw doelstellingen. Met onze nadruk op jou als ondernemer, streven we naar het allerbeste resultaat binnen je branche. We helpen ondernemers uit verschillende branches met onze dienstverlening. Hiervoor zijn we in het laatste jaar met een 9+ beoordeeld.

Contactgegevens


0623593333

Zoekmachinespecialist.com
Saal van Zwanenbergweg, 5
5026RM
Tilburg

Bent u ondernemer?

Verbeter uw zichtbaarheid online, verbeter uw bedrijf door te uit te vinden wat uw klanten echt willen. Wordt beter gevonden door uw bedrijf en diensten online te promoten.

Meld u nu gratis aan.

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten