9.4

Zoekmachinespecialist.com


36 Beoordelingen (totaal)
9 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

22 Oct 2021

5

Goed!

Hele fijne ervaring


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Oct 2021

5

Complimenten voor de rapportage's!!

We hebben een goede samenwerking gekend. Communicatie is uitstekend te noemen, schakelen snel. Goede SEO resultaten behaald, verschil in website verkeer is op te merken. Complimenten voor de duidelijke rapportage's!!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 Aug 2021

5

Uitstekende oplossingen

Veel lof. Snelle communicatie en zeer behulpzaam. De goede ervaring is voornamelijk te danken aan Dominic. Is oprecht geïnteresseerd in de gang van het bedrijf, originele oplossingen. Kan het andere rijscholen aanraden.

Antwoord van Zoekmachinespecialist.com
Bedankt voor de review, Wouter. Zeer gewaardeerd!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

07 Jul 2021

5

Positief

Overtuigd geraakt van dit marketing bureau. Blijkt te vaak nog een lastige klus te zijn. Fijne communicatie, altijd paraat en helder van opzet. beslist aan te raden.

Antwoord van Zoekmachinespecialist.com
Hartelijk dank Tom.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

13 Jun 2021

5

Goed bureau

Echt een goed bureau. Goede kennis en communicatie. Gemakkelijk te vergelijken met "de grotere jongens".


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 Feb 2021

5

Tevreden

Tevreden over de online marketing diensten. Als lokale winkel overstap gemaakt vanuit een andere partij. Contact gehad met Wessel, Dominic en Susan. Goede realisatie van internet marketing activiteiten. Communicatie heb ik als begrijpelijk ervaren. Op dit moment anders als normaal in de winkel, maar toch met blijvende drukte. Aanrader!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Feb 2021

5

Meer resultaat uit online campagne

Medo Media heeft mij uitstekend geholpen om oog te krijgen waar groeimogelijkheden zitten binnen de online aanwezigheid van Sanders Meubelstad. Geweldig hoeveel kennis ze bezitten, details opmerken en goede communicatie vertonen met concrete voorstellen. Dankzij hun inzet heeft onze online campagne goede resultaten opgeleverd. Wij zijn tevreden!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

25 Nov 2020

5

Goede communicatie

Als winkelier is hetbelangrijk om nieuwe klanten te krijgen. Medo Media heeft hiervoor gezorgd door mijn pagina's professioneel aan te pakken met SEO. Hierdoor ben ik op sommige zoektermen naar de eerste plekken gesprongen. Dit zie ik weer terugkomen in de winkel. Goede communicatie.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 Nov 2020

5

Meeste verkopen nu online

De meeste aankopen van onze winkel verlopen nu via online kanalen. Voor ons ook prettiger werken door tijdsbesparing. Wat ik vooral waardeer is dat zij zich hebben kunnen verplaatsen in mijn situatie. Communicatie ook zeer goed ervaren.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

25 Jun 2020

5

Prettige samenwerking

De samenwerking met Dominic en Mark heb ik als prettig ervaren. Alles verliep soepel vanaf de eerste dag. Leuk intakegesprek gehad die ruim anderhalf uur heeft geduurd (!) De kennis en vaardigheden zijn op te merken in alles wat ze doen. We merken een enorm verschil in resultaat ten opzichte van onze vorige website. Ze hebben ons handvaten geboden en zo gaan we zelf de goede richting op. Al met al, bedankt!!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Met onze passie voor online marketing helpen wij ondernemers binnen het kleinbedrijf met bedrijfsgroei. Wij zijn een gespecialiseerd team die de juiste mensen inzet voor jouw doelstellingen. Met onze nadruk op jou als ondernemer, streven we naar het allerbeste resultaat binnen je branche. We helpen ondernemers uit verschillende branches met onze dienstverlening. Hiervoor zijn we in het laatste jaar met een 9+ beoordeeld.

Contactgegevens


0623593333

Zoekmachinespecialist.com
Saal van Zwanenbergweg, 5
5026RM
Tilburg

Bent u ondernemer?

Verbeter uw zichtbaarheid online, verbeter uw bedrijf door te uit te vinden wat uw klanten echt willen. Wordt beter gevonden door uw bedrijf en diensten online te promoten.

Meld u nu gratis aan.

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten