10

Woonliefde Interieurstyling & Advies


9 Beoordelingen (totaal)
9 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

20 Sep 2021

5

Kundig, creatief, professioneel met verassende tips.

Wat waren we blij met de samenwerking met Patricia. We zaten namelijk helemaal vast wat betreft ideeën voor onze woonkamer en gang. Patricia kwam met verassende ideeën qua kleuren en inrichting. Ideeën waar we zelf niet op waren gekomen. Uiteindelijk ontzettend blij met het eindresultaat. Bedankt Patricia!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 Sep 2021

5

Op weg naar een nieuwe woonkamer.

Zeer positief, zeer kundig, luistert goed naar de wensen en vertaalt dat in een mooi ontwerp


Zou u ons aanbevelen?: Ja

25 May 2021

5

Aanvoer van nieuwe ideeën

We hadden Patricia gevraagd te helpen met de inrichting van onze woonkamer en interieur advies te geven over raambekleding en kleur op de muur. Patricia is prettig in de omgang en heeft ons veel ideeën gegeven om te veranderen. Ze heeft laten zien wat de mogelijkheden waren en welke kleuren mooi passen. Door het interieuradvies zijn we enthousiast geworden en starten we binnenkort met de veranderingen!!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Apr 2021

5

Super prettige samenwerking

Patricia heeft een ontwerp gemaakt voor onze nieuwe woonkeuken en woonkamer. We zijn super blij met het ontwerp. Patricia heeft onze wensen goed meegenomen en hier en daar vernieuwende dingen toegevoegd. Het is heel fijn dat Patricia betrokken blijft bij de vele keuzes die gaandeweg nog gemaakt moeten worden.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

09 Mar 2021

5

Een heel ander (t)huis!

Patricia heeft ons echt verder geholpen om van ons huis een fijn thuis te maken. Ze komt met leuke ideeën waar je zelf nooit op zou komen. Patricia heeft n.a.v. onze wensen een goed advies gegeven over kleuren, materialen en verlichting waar wij erg blij van werden. Dit alles heeft ze voor ons verwerkt in een overzichtelijk plan, wat je bij de uitvoering er steeds weer even handig bij kan pakken. Wat ook erg fijn is, is dat je nadien ook altijd nog met vragen bij haar terecht kunt. Wat ons betreft zeker een aanrader!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 Feb 2021

5

Thuis gevoel

Een luisterend oor, ook je eigen wensen neemt Patricia zeker mee in haar advies.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 Feb 2021

5

Hele goede tips gehad en verassende ideeen!

Ik heb veel gehad aan de adviezen van Patricia, over kleuren op de muur, indeling , verlichting, meubels etc. Patricia heeft me enthousiast gemaakt met ideeen die ik zelf nooit had bedacht, heel erg leeuk!!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 Jan 2021

5

Super fijne samenwerking. Patricia is heel prettig om samen mee te shoppen. Ze heeft veel tips en mijn nieuwe woning is direct een thuis geworden.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

03 Jan 2021

5

Super compleet interieur plan op basis van je persoonlijke voorkeuren gemaakt door een zeer betrokken styliste.

Ik heb een interieur advies laten maken voor de benedenverdieping van mijn nieuwe woning in Heerenveen welke ik uiteindelijk voor oplevering heb verkocht. Advies is daardoor niet daadwerkelijk uitgevoerd, maar bij mijn volgende woning laat ik zeker weer een nieuw advies maken door Patricia.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Woonliefde Interieurstyling & Advies

Als interieurstylist geef ik je graag advies over de inrichting en styling van je woning. Ik ga samen met jou op zoek naar je persoonlijke stijl en
biedt de mogelijkheid deze door te voeren in jouw huis.
Woonliefde maakt van jouw huis een thuis!

Contactgegevens


0646294471

Woonliefde Interieurstyling & Advies
De Wetterkamp 63
8501 PL
Joure

Bent u ondernemer?

Verbeter uw zichtbaarheid online, verbeter uw bedrijf door te uit te vinden wat uw klanten echt willen. Wordt beter gevonden door uw bedrijf en diensten online te promoten.

Meld u nu gratis aan.

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten