9.6

Woonliefde Interieurstyling & Advies


19 Beoordelingen (totaal)
12 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

13 May 2022

4

Goed advies waarmee je verder kan.

Patricia luistert goed naar wat je graag wil en kan je wensen goed op papier krijgen. Ze komt met verrassende elementen. Daarnaast is er genoeg ruimte voor persoonlijke inbreng/ideeën.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

04 Apr 2022

5

Ineens zijn onze ‘problemen’ geen problemen meer maar mooie nieuwe ideeën :)

Super goede en fijne adviezen die aansluiten bij onze wensen en de ‘problemen’ waar wij tegen aan liepen. Fijn dat we Patricia na die tijd ook gewoon vragen kunnen stellen en advies krijgen :)


Zou u ons aanbevelen?: Ja

21 Feb 2022

5

Prettig contact en professioneel advies omtrent interieur styling

Afgelopen jaar hebben we Patricia leren kennen als een warm persoon die graag meedenkt met de wensen van de klant. Dit heeft zich geuit in een professioneel advies inclusief een prachtig uitgewerkt maatwerk boek. In deze uitwerking stond alles mooi uitgewerkt en visueel gemaakt wat wij voor ogen hadden inclusief een praktische shopping list om mee aan de slag te gaan. Contacten met Patricia gaan prettig en ze reageert altijd vlot en meedenkend. Zeker aan te bevelen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

14 Feb 2022

5

Advies waar je wat mee kunt!

Patricia gevraagd voor kleur advies. We wilden graag meer sfeer en warmte in huis. Patricia kwam met een kleur die we zelf nooit hadden uitgezocht. Nu zijn we er ontzettend blij mee! Ook kregen we een mail met verschillende sites waar we mooie dingen vonden voor in ons huis. Patricia is enthousiast en goed meedenkend. We hebben er veel aan gehad!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

14 Feb 2022

5

Enthousiast geraakt door de adviezen om het interieur aan te pakken en meer eenheid te krijgen

Patricia neemt de tijd om mij te voorzien van advies. Dit schrijft ze uiteindelijk uit als naslagwerk, fijn! Ze komt met een aantal ideeën die ik niet zou hebben bedacht, maar waarvan ik wel enthousiast werd. De vragen die ik zelf had, zijn beantwoord. Al met al blij dat ik Patricia heb benaderd. Ik heb het zetje gekregen wat ik nodig had om met mijn interieur aan de slag te gaan!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

31 Jan 2022

5

Een fijn en inspirend adviesgesprek!

2022 staat in teken van een verbouwing van ons huis, waarin we de woonkamer en serre gaan aanpakken. Patricia hebben we bij ons thuis gevraagd om eens met ons te gaan sparren wbt kleuren, indeling, meubels etc. We vonden het een fijn en inspirerend adviesgesprek! Patricia kwam met goede en verfrissende tips waar we enthousiast van zijn geworden en eerst zeker verder mee kunnen!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 Dec 2021

4

Het was een inspirerend adviesgesprek met Patricia van Woonliefde.

We hadden thuis, na het verplaatsen van de deur naar de woonkamer, al wat dingetjes qua inrichting gedaan. Maar sommige zaken vond ik nog wat lastig en konden we wel wat hulp bij gebruiken. Bijvoorbeeld de kleur van nieuwe gordijnen of andere raambekleding, de kleur van de muren, en hoe de keuken er in het geheel bij te betrekken... Wat moet je allemaal kiezen om een sfeervol geheel te creëren? Daarvoor had ik Patricia van Woonliefde uitgenodigd. Zij kwam met leuke ideeën die aansluiten bij wat wij mooi vinden. Ze borduurde verder op wat we zelf al gedaan hadden. We kregen veel praktische tips waar we stapsgewijs verder mee kunnen om het nog meer een fijn thuis te maken. Patricia nam de tijd, luisterde naar onze wensen en woonproblemen. Je kunt merken dat ze liefde heeft voor haar vak.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

04 Dec 2021

4

Fijn maar toch nog wat minimaal

Heel relaxed en ontspannend. Fijn persoon. Er waren leuke ideeën en bruikbare tips. Wel vonden we dat we erg door moesten vragen om ergens te komen. Wanneer we iets niet heel mooi vonden bleef het er wat bij. Het bloemen schilderij bijv. Hadden we graag nog meer opties en ideeën gezien. Meer aanvoelen en meer ideeën aandragen. We kunnen nu de muren kleuren maar heel veel verder nog niet. Tip: draag veel ideeën aan. Veel opties en niet maar 1 of 2. Maar de klik en de sfeer was er zeker


Zou u ons aanbevelen?: Ja

22 Nov 2021

5

Verfrissend

Leuke ideeën en adviezen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

14 Nov 2021

5

Fijn en persoonlijk advies!

Door het advies en kijk van Patricia weten we nu precies hoe we de indeling willen en welke kleuren en materialen we het beste hiervoor kunnen gebruiken. Patricia denkt met je mee over welke sfeer je wilt en hoe je dit kunt bereiken. Er zijn zoveel keuzes in kleuren zijn, maar dit toch per ruimte en huis verschillend kan uitkomen door onder meer lichtinval. Hierdoor hebben wij het advies van Patricia als een meerwaarde ervaren en kunnen wij dit anderen zeker aanraden.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Woonliefde Interieurstyling & Advies

Als interieurstylist geef ik je graag advies over de inrichting en styling van je woning. Ik ga samen met jou op zoek naar je persoonlijke stijl en
biedt de mogelijkheid deze door te voeren in jouw huis.
Woonliefde maakt van jouw huis een thuis!

Contactgegevens


0646294471

Woonliefde Interieurstyling & Advies
De Wetterkamp 63
8501 PL
Joure

Bent u ondernemer?

Verbeter uw zichtbaarheid online, verbeter uw bedrijf door te uit te vinden wat uw klanten echt willen. Wordt beter gevonden door uw bedrijf en diensten online te promoten.

Meld u nu gratis aan.

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten