9.6

Woonliefde Interieurstyling & Advies


13 Beoordelingen (totaal)
11 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

06 Dec 2021

4

Het was een inspirerend adviesgesprek met Patricia van Woonliefde.

We hadden thuis, na het verplaatsen van de deur naar de woonkamer, al wat dingetjes qua inrichting gedaan. Maar sommige zaken vond ik nog wat lastig en konden we wel wat hulp bij gebruiken. Bijvoorbeeld de kleur van nieuwe gordijnen of andere raambekleding, de kleur van de muren, en hoe de keuken er in het geheel bij te betrekken... Wat moet je allemaal kiezen om een sfeervol geheel te creëren? Daarvoor had ik Patricia van Woonliefde uitgenodigd. Zij kwam met leuke ideeën die aansluiten bij wat wij mooi vinden. Ze borduurde verder op wat we zelf al gedaan hadden. We kregen veel praktische tips waar we stapsgewijs verder mee kunnen om het nog meer een fijn thuis te maken. Patricia nam de tijd, luisterde naar onze wensen en woonproblemen. Je kunt merken dat ze liefde heeft voor haar vak.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

04 Dec 2021

4

Fijn maar toch nog wat minimaal

Heel relaxed en ontspannend. Fijn persoon. Er waren leuke ideeën en bruikbare tips. Wel vonden we dat we erg door moesten vragen om ergens te komen. Wanneer we iets niet heel mooi vonden bleef het er wat bij. Het bloemen schilderij bijv. Hadden we graag nog meer opties en ideeën gezien. Meer aanvoelen en meer ideeën aandragen. We kunnen nu de muren kleuren maar heel veel verder nog niet. Tip: draag veel ideeën aan. Veel opties en niet maar 1 of 2. Maar de klik en de sfeer was er zeker


Zou u ons aanbevelen?: Ja

22 Nov 2021

5

Verfrissend

Leuke ideeën en adviezen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

14 Nov 2021

5

Fijn en persoonlijk advies!

Door het advies en kijk van Patricia weten we nu precies hoe we de indeling willen en welke kleuren en materialen we het beste hiervoor kunnen gebruiken. Patricia denkt met je mee over welke sfeer je wilt en hoe je dit kunt bereiken. Er zijn zoveel keuzes in kleuren zijn, maar dit toch per ruimte en huis verschillend kan uitkomen door onder meer lichtinval. Hierdoor hebben wij het advies van Patricia als een meerwaarde ervaren en kunnen wij dit anderen zeker aanraden.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 Sep 2021

5

Kundig, creatief, professioneel met verassende tips.

Wat waren we blij met de samenwerking met Patricia. We zaten namelijk helemaal vast wat betreft ideeën voor onze woonkamer en gang. Patricia kwam met verassende ideeën qua kleuren en inrichting. Ideeën waar we zelf niet op waren gekomen. Uiteindelijk ontzettend blij met het eindresultaat. Bedankt Patricia!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 Sep 2021

5

Op weg naar een nieuwe woonkamer.

Zeer positief, zeer kundig, luistert goed naar de wensen en vertaalt dat in een mooi ontwerp


Zou u ons aanbevelen?: Ja

25 May 2021

5

Aanvoer van nieuwe ideeën

We hadden Patricia gevraagd te helpen met de inrichting van onze woonkamer en interieur advies te geven over raambekleding en kleur op de muur. Patricia is prettig in de omgang en heeft ons veel ideeën gegeven om te veranderen. Ze heeft laten zien wat de mogelijkheden waren en welke kleuren mooi passen. Door het interieuradvies zijn we enthousiast geworden en starten we binnenkort met de veranderingen!!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Apr 2021

5

Super prettige samenwerking

Patricia heeft een ontwerp gemaakt voor onze nieuwe woonkeuken en woonkamer. We zijn super blij met het ontwerp. Patricia heeft onze wensen goed meegenomen en hier en daar vernieuwende dingen toegevoegd. Het is heel fijn dat Patricia betrokken blijft bij de vele keuzes die gaandeweg nog gemaakt moeten worden.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

09 Mar 2021

5

Een heel ander (t)huis!

Patricia heeft ons echt verder geholpen om van ons huis een fijn thuis te maken. Ze komt met leuke ideeën waar je zelf nooit op zou komen. Patricia heeft n.a.v. onze wensen een goed advies gegeven over kleuren, materialen en verlichting waar wij erg blij van werden. Dit alles heeft ze voor ons verwerkt in een overzichtelijk plan, wat je bij de uitvoering er steeds weer even handig bij kan pakken. Wat ook erg fijn is, is dat je nadien ook altijd nog met vragen bij haar terecht kunt. Wat ons betreft zeker een aanrader!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 Feb 2021

5

Thuis gevoel

Een luisterend oor, ook je eigen wensen neemt Patricia zeker mee in haar advies.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Woonliefde Interieurstyling & Advies

Als interieurstylist geef ik je graag advies over de inrichting en styling van je woning. Ik ga samen met jou op zoek naar je persoonlijke stijl en
biedt de mogelijkheid deze door te voeren in jouw huis.
Woonliefde maakt van jouw huis een thuis!

Contactgegevens


0646294471

Woonliefde Interieurstyling & Advies
De Wetterkamp 63
8501 PL
Joure

Bent u ondernemer?

Verbeter uw zichtbaarheid online, verbeter uw bedrijf door te uit te vinden wat uw klanten echt willen. Wordt beter gevonden door uw bedrijf en diensten online te promoten.

Meld u nu gratis aan.

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten