10

VWP Shortlease


1 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

08 Apr 2020

5

Uitstekende service, en mooie tarieven voor short lease. Van september tot december geleased via VWP. Allereerst uitstekend geholpen in zoek- en afsluittraject, vervolgens genoten van een prima (gloednieuw) autootje, en vervolgens wederom uitstekend geholpen bij beëindiging van het contract. Positief verrast over de transparantie en eerlijkheid. He betaalt geen cent meer dan de daadwerkelijk geleasede dagen. Kortom: zeer tevreden!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


VWP Shortlease

VWP Shortlease is een zakelijke en universele dienstverlener gevestigd in Nijverdal. VWP Shortlease is inmiddels niet meer weg te denken uit het lease landschap. Met een ervaring van ruim 15 jaar in de leasing heeft VWP Shortlease haar eigen visie op short(lease) verder ontwikkelt. Deze visie vindt u terug in de gehele bedrijfsvoering van VWP Shortlease. VWP Shortlease biedt u tal van mogelijkheden wanneer u voor onbepaalde tijd beschikking wilt hebben over één of meerdere auto's. Zowel voor de zakelijke shortlease en voor de particuliere shortlease rijder. VWP Shortlease biedt u shortlease voor concurrerende tarieven en een uitgebreide keuze.

Contactgegevens


0546 729 756

VWP Shortlease
Energiestraat 25
7442 DA
Nijverdal

Bent u ondernemer?

Verbeter uw zichtbaarheid online, verbeter uw bedrijf door te uit te vinden wat uw klanten echt willen. Wordt beter gevonden door uw bedrijf en diensten online te promoten.

Meld u nu gratis aan.

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten