9.4

VloerVeilig


34 Beoordelingen (totaal)
1 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

09 Sep 2023

5

Werkt goed!

Het doet wat het moet doen. De badkamervloer is nu stroef :)


Zou u ons aanbevelen?: Ja

17 May 2022

5

Bij ons heeft de behandeling van keramische tegels heel goed geholpen!

Na contact aanvraag via de website, werd er snel contact opgenomen en er kon ook snel een afspraak ingepland worden. Duidelijke uitleg over de behandeling en nu met het mooie weer en water in de tuin voor de kinderen, merken we ook echt duidelijk verschil qua gladheid. Dit voelt een stuk veiliger. Bedankt!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 Mar 2022

5

Goede service

De advertentie gaf ons de indruk dat er grondig werd gewerkt en omdat wij wat ouder worden en vallen niet aantrekkelijk is, besloten om een offerte op te vragen. Deze kwam snel en viel niet tegen. Afspraak was snel gemaakt en de behandeling van de vloer redelijk snel gebeurd. De vloer was wat 'opgebleekt', maar dat was vooraf gecommuniceerd. Echter na 2 weken werd de vloer weer glad en hebben wij deze geschrobd met een ontvetter. Helaas niet de juiste en is onze kleinzoon onderuit gegaan. Mail gestuurd en weer direct een reactie. Vervolgafspraak snel geregeld en de vloer is opnieuw ontvet met een speciale ontvetter. Dit heeft prima gewerkt en de vloer is weer veilig en stroef. Met 8 jaar garantie heb ik vertrouwen in dit bedrijf.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 Mar 2022

5

Hebben door Vloer Veilig een supervloer

Doordat mijn vrouw de ziekte van Parkinson heeft, was het noodzakelijk om de vloer in de badkamer stroef te maken. Arien heeft de vloer fantastisch behandeld, de vloer is niet glad meer, en mijn vrouw voelt zich een stuk veiliger in de badkamer. Klasse werk Arien en zullen je zeker bij andere mensen aanbevelen. Groet, Ankie en Cees Vos


Zou u ons aanbevelen?: Ja

08 Dec 2021

5

Uitstekend

Houden zich goed aan de afspraken,keurig en correct


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Dec 2021

5

Uitstekend

Houden zich goed aan de afspraken,keurig en correct


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 Nov 2021

4

Top coating

Top werk geleverd, en er word geluisterd wat de wensen van de klant zijn. Ook voor particulieren huis en tuin zeker aan te bevelen.. Echt vloer veilig


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Nov 2021

5

Super veilige vloer

Snel geregeld en fantastisch fijne vloer, vooral veilig.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

19 Oct 2021

5

Ik sta nu onder de douche zonder angst om te vallen

De Heer Groenenberg komt zijn afspraak stipt na. Hij werkt zeer vakkundig en netjes. Het resultaat - een slipvrije douche vloer - is verbluffend.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Oct 2021

1

Super snel en we heel plezierig bedrijf.

Top


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


VloerVeilig

VloerVeilig is een gespecialiseerde organisatie voor het antislip maken van alle soorten ondergronden, van steenachtige tot hout en/of kunststofachtige ondergronden. U kunt hierbij denken aan het behandelen van vloeren maar ook bepaalde onderdelen als baden, douchebakken, terrasvloeren, galerijvloeren en parkeergarages.

Contactgegevens


0418-641401

VloerVeilig
Zandstraat 12
4184 ED
Opijnen

Bent u ondernemer?

Verbeter uw zichtbaarheid online, verbeter uw bedrijf door te uit te vinden wat uw klanten echt willen. Wordt beter gevonden door uw bedrijf en diensten online te promoten.

Meld u nu gratis aan.

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten