9.6

VloerVeilig


22 Beoordelingen (totaal)
7 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

13 Apr 2021

5

Terrasvloer slip-veilig gemaakt

Ons terras heeft natuursteen tegels, die bij nat weer erg glad werden, wij vonden dat best gevaarlijk. VloerVeilig heeft ons geadviseerd om de tegels te laten etsen, om ze zo stroever te maken. Zij hebben dit vervolgens, voor een redelijke prijs, uitgevoerd, dit duurde ongeveer een halve dag. We konden de vloer direct daarna weer in gebruik nemen. We zijn zeer tevreden over de uitvoering en het resultaat, bij nat weer is de vloer nu veilig. Vooraf heeft VloerVeilig gezegd dat de vloer iets lichter van kleur kon worden, maar ik vind het erg meevallen, je ziet nauwelijks enig verschil. Zij geven vervolgens ook 3 jaar garantie op het werk.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

13 Apr 2021

5

Het best mogelijk resultaat wat we er van verwacht hadden

Ze werken netjes en het resultaat is er. De stoep is lang niet meer zo glad. Ik vond het wel spannend maar het is ons tot nu toe heel goed bevallen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

21 Nov 2020

5

Prima product, goede service.

Goede uitleg gehad over het product. Afspraak goed en op tijd nagekomen. Prima zaken gedaan.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 Nov 2020

5

Fijn dat k meer glij!!

Onze ervaring is positief. De eerste reacties op onze aanvraag waren snel en goed. De afspraken die zijn gemaakt klopten ook. De medewerker deskundig en vriendelijk! Kortom zeer tevreden klanten


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 Oct 2020

5

prachtig lekker stroef geen kleedjes meer

de eerste keer verwonderd over de stroefheid van dit product ik ga dit aanbevelen aan mede flat bewoners en familie


Zou u ons aanbevelen?: Ja

21 Sep 2020

5

Voortreffelijke ervaring

Voortreffelijk gedaan. Hij was ondanks een onvoorziene omstandigheid toch dezelfde dag klaar.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

24 Jun 2020

5

Mijn terras is stroef.

Goed werk geleverd. Keurig en snel is mijn terras nu stroef gemaakt. Het is veilig te belopen ook als het vochtig is.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

26 Mar 2020

5

Uitstekende service

Dit jaar een opdracht gegeven waarbij ondanks sneeuwval toch het werk uitgevoerd kon worden.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

03 Jul 2019

5

fijne stroeve vloer!

Fijn contact via de mail en relatief korte wachttijd.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 Apr 2019

5

prima geholpen en geadviseerd!

Volgens afspraak keurig uitgevoerd, resultaat is prima!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


VloerVeilig

VloerVeilig is een gespecialiseerde organisatie voor het antislip maken van alle soorten ondergronden, van steenachtige tot hout en/of kunststofachtige ondergronden. U kunt hierbij denken aan het behandelen van vloeren maar ook bepaalde onderdelen als baden, douchebakken, terrasvloeren, galerijvloeren en parkeergarages.

Contactgegevens


0418-641401

VloerVeilig
Zandpad 40
4184 CR
Opijnen

Bent u ondernemer?

Verbeter uw zichtbaarheid online, verbeter uw bedrijf door te uit te vinden wat uw klanten echt willen. Wordt beter gevonden door uw bedrijf en diensten online te promoten.

Meld u nu gratis aan.

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten