9.4

VloerVeilig


15 Beoordelingen (totaal)
2 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

26 Mar 2020

5

Uitstekende service

Dit jaar een opdracht gegeven waarbij ondanks sneeuwval toch het werk uitgevoerd kon worden.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

03 Jul 2019

5

fijne stroeve vloer!

Fijn contact via de mail en relatief korte wachttijd.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 Apr 2019

5

prima geholpen en geadviseerd!

Volgens afspraak keurig uitgevoerd, resultaat is prima!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

21 Dec 2018

4

Goed stroef, niet meer glibberen

Badkamervloer is goed stroef geworden, lijkt alleen iets vlekkerig te zijn geworden, niet hinderlijk, kan ook aan het type plavuis liggen. Ben er verder wel tevreden over!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

14 Dec 2018

5

voor zover ik het kan beoordelen ziet het er prima uit

Vriendelijk en perfect afgewerkt


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Nov 2018

5

Spek gladde vloer in een mum stroef.

Super tevreden over vloer veilig, snelle service en de ets behandeling van de badkamer vloer was snel gedaan en werkt prima. Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 Oct 2018

5

De stroefheid geeft vertrouwen niet uit te glijden

Snel gedaan en snel effect


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 Oct 2018

5

Goede snelle service

Zoals afgesproken aanwezig, goede duidelijke uitleg, kwaliteit van antislip op vloer en in douchebak is uitstekend. Doede prijs/kwaliteit verhouding. Ik ben een zeer tevreden klant.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

28 Oct 2018

5

goed geholpen, na proefetsing, besloten volledige kleedkamer vloeren te laten doen.

goed contact, goed advies, proef etsing laten uitvoeren, vloer laten testen door leden. vloer was duidelijk minder glad als voorheen. besloten om 2 kleedkamers te laten etsen. we zijn zeer tevreden met het effect.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

28 Oct 2018

5

Perfect en voor weinig geld.

We zijn zeer tevreden over de vloer. We zijn niet meer bang om weg te glijden als de vloer nat is.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter uw SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld u nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


VloerVeilig

VloerVeilig is een gespecialiseerde organisatie voor het antislip maken van alle soorten ondergronden, van steenachtige tot hout en/of kunststofachtige ondergronden. U kunt hierbij denken aan het behandelen van vloeren maar ook bepaalde onderdelen als baden, douchebakken, terrasvloeren, galerijvloeren en parkeergarages.

Contactgegevens


0418-641401

VloerVeilig
Zandpad 40
4184 CR
Opijnen

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten