9.4/10

VloerVeilig


10 Beoordelingen (totaal)
10 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Yvonne Verbeek

Score: 5

18 Nov 2018

Spek gladde vloer in een mum stroef.

Super tevreden over vloer veilig, snelle service en de ets behandeling van de badkamer vloer was snel gedaan en werkt prima. Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

K. Nieuwenburg

Score: 5

29 Oct 2018

De stroefheid geeft vertrouwen niet uit te glijden

Snel gedaan en snel effect


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Heer Schmets

Score: 5

29 Oct 2018

Goede snelle service

Zoals afgesproken aanwezig, goede duidelijke uitleg, kwaliteit van antislip op vloer en in douchebak is uitstekend. Doede prijs/kwaliteit verhouding. Ik ben een zeer tevreden klant.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

kano vereniging keistad

Score: 5

28 Oct 2018

goed geholpen, na proefetsing, besloten volledige kleedkamer vloeren te laten doen.

goed contact, goed advies, proef etsing laten uitvoeren, vloer laten testen door leden. vloer was duidelijk minder glad als voorheen. besloten om 2 kleedkamers te laten etsen. we zijn zeer tevreden met het effect.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Yvonne Bosch

Score: 5

28 Oct 2018

Perfect en voor weinig geld.

We zijn zeer tevreden over de vloer. We zijn niet meer bang om weg te glijden als de vloer nat is.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Hans Smits

Score: 5

29 Jun 2018

Gladde douchevloer ???. Met Vloer Veilig verleden tijd.

Perfecte oplossing, zeker als je "niet stabiel" kunt staan. Om de vloer goed stroef te houden vergt dit wel meer onderhoud, daarvoor krijg een goede instructie


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jan en Joke

Score: 4

26 Apr 2018

Goede behandeling voor het verminderen van de gladheid vann de badkamervloer

De behandeling wordt in korte tijd en op een schone manier uitgevoerd. De 8 m2 waren in circa 1 uur behandeld en de vloer is direct na de behandeling beschikbaar. De verkleuring van de tegels is minimaal. De prijs voor de behandeling is m.i. wat aan de hoge kant.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

van Veen

Score: 4

27 Mar 2018

BEHANDELING VOLDOET AAN DE EISEN

AFSPRAAK IS KEURIG NAGEKOMEN


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Camping en vakantiewoningen Ut Tumpke Kessel

Score: 4

26 Mar 2018

Fijn dat er een mogelijkheid is om een vloer antislip te maken geeft ons weer een veilig gevoel tegenover de gasten die we ont vangen.

Goede service Geen rommel en direct resultaat. Je merkt het verschil direct, aanrader dus.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Ben de Wit

Score: 5

26 Mar 2018

Uitstekend bedrijf

Bij mijn woning hadden we last van een gladde terrasvloer, met name bij regen was het erg onveilig. Via Vloerveilig heb ik een offerte aangevraagd waarop snel gereageerd werd. Het team heeft de behandeling keurig uitgevoerd en we zijn er erg blij mee. Een aanrader dus!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

VloerVeilig is een gespecialiseerde organisatie voor het antislip maken van alle soorten ondergronden, van steenachtige tot hout en/of kunststofachtige ondergronden. U kunt hierbij denken aan het behandelen van vloeren maar ook bepaalde onderdelen als baden, douchebakken, terrasvloeren, galerijvloeren en parkeergarages.


Contactgegevens
E-mail: info@vloerveilig.nl
Tel: 0418-641401
KVK: 50286544

Adres
VloerVeilig
Zandpad 40
4184 CR Opijnen


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate