10

verhuisbedrijf Direct


2 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

22 Jul 2017

5

Super vriendelijk en goedkoop

Er is niets gebroken en de klus is binnen de afgesproken tijd geklaard. In het eerste gesprek is een ander beeld qua kosten geschetst dan uiteindelijk het geval was. Daar was een goede onderbouwing voor maar ik had het prettiger gevonden als er iets beter was doorgevraagd bij het eerste gesprek zodat ik een realistischer beeld had van de kosten. Echter, het is was nog steeds niet de hoofdprijs en de service was verder prima. Dit is meer een tip voor de volgende keer. Als ik ooit weer verhuis dan weet ik waar ik aan moet kloppen. Toppers!!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

22 Jul 2017

5

Zeer professioneel Verhuisbedrijf!

Op 3 juli ben ik verhuist door Verhuisbedrijf Direct. Ze waren aan de telefoon zeer beleefd. Op de verhuisdag waren de verhuizers zeer meewerkend en flexibel. Ik kon alles aanwezen wat ik mee wilde hebben. Er werd nergens moeilijk over gedaan. Fijn zo een dag zonder zorgen. Ik kon mij hierdoor richten op andere zaken. Dank jullie wel!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


verhuisbedrijf Direct

Contactgegevens


0702149422

verhuisbedrijf Direct
Bolensteinstraat
2532BW
Den Haag

Bent u ondernemer?

Verbeter uw zichtbaarheid online, verbeter uw bedrijf door te uit te vinden wat uw klanten echt willen. Wordt beter gevonden door uw bedrijf en diensten online te promoten.

Meld u nu gratis aan.

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten