10

VanBuren Patent Management B.V.


3 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

11 Nov 2018

5

Betrouwbaar

Sinds 4 jaar werk ik met veel plezier samen met Dirk van Buren op het gebied van merken-registraties wereldwijd. De merken-administratie van Konings Trademarks is ondergebracht in de database van VanBuren Patent Management: een betrouwbaar en gebruikersvriendelijk systeem.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

31 Oct 2018

5

Betrouwbaar en flexibel

Sinds 7 jaar verzorgt Van Buren voor ons kantoor de administratieve afhandeling van alle IP procedures die lopen bij IP offices wereldwijd. Er is nog nooit een recht verloren gegaan.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

31 Oct 2018

5

Mijn octrooiadministratie in vertrouwde handen

VanBuren Patent Management beheert al bijna 5 jaar probleemloos de octrooiportfolio van mijn 30 klanten. VanBuren Patent Management en ik als octrooigemachtigde werken in een team voor onze klanten. De octrooiaanvragen die ik schrijf dient VanBuren in. Zij zorgen dan dat de juiste documenten worden ingediend en de betalingen op tijd worden voldaan. VanBuren ontvangt de instructies van buitenlandse agenten voor octrooiaanvragen die onze klanten buiten Europa indienen en houdt de termijnen voor het verder indienen van octrooiaanvragen en beantwoorden van brieven bij. Ik als octrooigemachtigde hoef me dan nog alleen te concentreren op de octrooi-inhoudelijke aspecten van octrooieerbaarheid, inbreuk, strategie en valorisatie van de IE rechten.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


VanBuren Patent Management B.V.

Een Patent Management bureau dat gespecialiseerd is in alle administratieve – en formele handelingen t.a.v. het gehele octrooi en merken proces, is uniek.

Door onze contacten met Nederlands -, Europees en Deense octrooi en merken gemachtigden begeleiden wij ook het gehele proces van idee tot en met octrooi.

Contactgegevens


0521346658

VanBuren Patent Management B.V.
Kallenkoterallee 82 A
8331AJ
Steenwijk

Bent u ondernemer?

Verbeter uw zichtbaarheid online, verbeter uw bedrijf door te uit te vinden wat uw klanten echt willen. Wordt beter gevonden door uw bedrijf en diensten online te promoten.

Meld u nu gratis aan.

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten