9.8

Van Vliet


11 Beoordelingen (totaal)
2 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

07 May 2020

5

prima service

al meerdere malen gebruik gemaakt van de service PRIMA


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Feb 2020

5

Leveren zeer goede kwaliteit voor zowel het plaatsen als het product (Nieuwe ramen en deuren).

Fijn en goed advies bij de aankoop. Vriendelijke en nette monteurs, ze ruimen alles op en nemen al het afval mee. Zeer tevreden over de after sales na constatering van een defect. Garantie is perfect geregeld.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 May 2019

5

uitstekend bedrijf met service en veel ervaring.

In eerste instantie bijzonder prettig geholpen, snelle uitvoering en vakkundige begeleiding


Zou u ons aanbevelen?: Ja

24 Mar 2019

5

goed werk zeer tevreden

zeer tevreden ga zo door


Zou u ons aanbevelen?: Ja

13 Feb 2019

5

Afspraak is afspraak

Een klein bedrijf waar de klant nog steeds koning is. Korte lijnen, uitstekende service en vriendelijke mensen. Kortom als wij de volgende keer weer willen verbouwen gaan we eerst bij Van Vliet informeren.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

04 Feb 2019

5

Fantastisch

Een fantastisch bedrijf. Ze leveren goede kwaliteit, als er iets is, repareren ze het gauw. Vriendelijk personeel.

Antwoord van Van Vliet
Bedankt voor jullie beoordeling! Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

30 Jan 2019

5

Eerlijk en praktisch

goede service, van offertestadium tot uitvoering! Aanrader voor iedereen

Antwoord van Van Vliet
Bedankt voor de mooie beoordeling! Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 Jan 2019

4

Van Vliet zegt wat ze doen en doen wat ze zeggen.

Vanaf het eerste tot en met het laatste contact zijn we erg tevreden over de service en kwaliteit van Van Vliet. De prijs is behoorlijk maar daar staat in ieder geval kwaliteit, kundigheid en vriendelijkheid tegenover.

Antwoord van Van Vliet
Bedankt voor jullie beoordeling! Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 Jan 2019

5

Vakwerk geleverd, we hebben een 'nieuw huis' gekregen!

Vriendelijke vaklui die hun werk goed verstaan. Het werk ging werd in goed overleg uitgevoerd . Mogelijkheden van kunsttof kozijnen werden ons aangeboden waar wij nog niet eens aan gedacht hebben. Zoals o.a. 'Stolp' raam, of ingebouwde rolluiken, waar je aan de buitenkant niet kunt zien dat het rolluiken zijn. Wij zouden geinteresseerden zeker 'Van Vliet uit het plaatsje Zeeland willen aanbevelen

Antwoord van Van Vliet
Dank je wel voor jullie beoordeling! Heel erg fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 Jan 2019

5

Prima, doen wat ze beloven.

Geweldige service, en nazorg. Zijn heel blij om met Van Vliet in zee te zijn gegaan. genieten nog dagelijks van de dingen die zij bij ons gedaan. Een aanrader voor een ieder die kwaliteit en service op nummer 1 zet.

Antwoord van Van Vliet
Bedankt voor jullie beoordeling! Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Van Vliet

De specialist in kunststof kozijnen, veranda’s en zonwering
Van Vliet Kunststoffen is onder andere gespecialiseerd in de montage van kunststof kozijnen, serre’s, veranda’s, rolluiken, zonwering, insectenwering, dakkapellen, garagedeuren en het leveren van bouwservice.

Contactgegevens


0486 453 778

Van Vliet
Kerkstraat 65A
5411 EC
Zeeland

Bent u ondernemer?

Verbeter uw zichtbaarheid online, verbeter uw bedrijf door te uit te vinden wat uw klanten echt willen. Wordt beter gevonden door uw bedrijf en diensten online te promoten.

Meld u nu gratis aan.

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten