9.8

Van Vliet


14 Beoordelingen (totaal)
3 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

06 Jun 2021

5

Het is een fijn bedrijf waar ik vertrouwen in heb.

Goede service en kwaliteit.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

05 Jun 2021

5

Heel vriendelijk te woord gestaan en vakwerk geleverd.

Mijn ervaring is Top goede monteurs in dienst en super service.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

04 Jun 2021

5

Geweldig bedrijf!

Geweldig bedrijf! Hele goede uitleg en fantastische service. Wij hebben enkele weken geleden een dakkapel op ons nieuwe huisje laten plaatsen en zijn meer dan tevreden! We kregen ontzettend veel complimenten van mensen in onze nieuwe omgeving. We konden alles zelf bepalen hoe we het dakkapel wilde hebben. Erg vakkundige mensen,die precies weten waar ze over praten. Dus mocht u nog op zoek zijn naar een top bedrijf voor bijvoorbeeld een dakkapel dan raad ik Van Vliet Zeeland zeer aan. Ik had graag meer sterren willen geven,want die verdienen ze. Maar dus zeker 5 sterren waard!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

07 May 2020

5

prima service

al meerdere malen gebruik gemaakt van de service PRIMA


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Feb 2020

5

Leveren zeer goede kwaliteit voor zowel het plaatsen als het product (Nieuwe ramen en deuren).

Fijn en goed advies bij de aankoop. Vriendelijke en nette monteurs, ze ruimen alles op en nemen al het afval mee. Zeer tevreden over de after sales na constatering van een defect. Garantie is perfect geregeld.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 May 2019

5

uitstekend bedrijf met service en veel ervaring.

In eerste instantie bijzonder prettig geholpen, snelle uitvoering en vakkundige begeleiding


Zou u ons aanbevelen?: Ja

24 Mar 2019

5

goed werk zeer tevreden

zeer tevreden ga zo door


Zou u ons aanbevelen?: Ja

13 Feb 2019

5

Afspraak is afspraak

Een klein bedrijf waar de klant nog steeds koning is. Korte lijnen, uitstekende service en vriendelijke mensen. Kortom als wij de volgende keer weer willen verbouwen gaan we eerst bij Van Vliet informeren.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

04 Feb 2019

5

Fantastisch

Een fantastisch bedrijf. Ze leveren goede kwaliteit, als er iets is, repareren ze het gauw. Vriendelijk personeel.

Antwoord van Van Vliet
Bedankt voor jullie beoordeling! Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

30 Jan 2019

5

Eerlijk en praktisch

goede service, van offertestadium tot uitvoering! Aanrader voor iedereen

Antwoord van Van Vliet
Bedankt voor de mooie beoordeling! Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Van Vliet

De specialist in kunststof kozijnen, veranda’s en zonwering
Van Vliet Kunststoffen is onder andere gespecialiseerd in de montage van kunststof kozijnen, serre’s, veranda’s, rolluiken, zonwering, insectenwering, dakkapellen, garagedeuren en het leveren van bouwservice.

Contactgegevens


0486 453 778

Van Vliet
Kerkstraat 65A
5411 EC
Zeeland

Bent u ondernemer?

Verbeter uw zichtbaarheid online, verbeter uw bedrijf door te uit te vinden wat uw klanten echt willen. Wordt beter gevonden door uw bedrijf en diensten online te promoten.

Meld u nu gratis aan.

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten