9.8/10

Van Vliet


7 Beoordelingen (totaal)
7 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Fam. van der Loop

Score: 5

13 Feb 2019

Afspraak is afspraak

Een klein bedrijf waar de klant nog steeds koning is. Korte lijnen, uitstekende service en vriendelijke mensen. Kortom als wij de volgende keer weer willen verbouwen gaan we eerst bij Van Vliet informeren.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Fam. Timmers

Score: 5

04 Feb 2019

Fantastisch

Een fantastisch bedrijf. Ze leveren goede kwaliteit, als er iets is, repareren ze het gauw. Vriendelijk personeel.

Bedankt voor jullie beoordeling! Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Mevr. van Dam

Score: 5

30 Jan 2019

Eerlijk en praktisch

goede service, van offertestadium tot uitvoering! Aanrader voor iedereen

Bedankt voor de mooie beoordeling! Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Fam. Janssen

Score: 4

29 Jan 2019

Van Vliet zegt wat ze doen en doen wat ze zeggen.

Vanaf het eerste tot en met het laatste contact zijn we erg tevreden over de service en kwaliteit van Van Vliet. De prijs is behoorlijk maar daar staat in ieder geval kwaliteit, kundigheid en vriendelijkheid tegenover.

Bedankt voor jullie beoordeling! Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Fam. Ambagtsheer

Score: 5

29 Jan 2019

Vakwerk geleverd, we hebben een 'nieuw huis' gekregen!

Vriendelijke vaklui die hun werk goed verstaan. Het werk ging werd in goed overleg uitgevoerd . Mogelijkheden van kunsttof kozijnen werden ons aangeboden waar wij nog niet eens aan gedacht hebben. Zoals o.a. 'Stolp' raam, of ingebouwde rolluiken, waar je aan de buitenkant niet kunt zien dat het rolluiken zijn. Wij zouden geinteresseerden zeker 'Van Vliet uit het plaatsje Zeeland willen aanbevelen

Dank je wel voor jullie beoordeling! Heel erg fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Fam. Tjeertes

Score: 5

16 Jan 2019

Prima, doen wat ze beloven.

Geweldige service, en nazorg. Zijn heel blij om met Van Vliet in zee te zijn gegaan. genieten nog dagelijks van de dingen die zij bij ons gedaan. Een aanrader voor een ieder die kwaliteit en service op nummer 1 zet.

Bedankt voor jullie beoordeling! Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Marc

Score: 5

15 Jan 2019

Uitstekend

Wij hebben een veranda, voordeur en kozijnen laten plaatsen door Van Vliet Kunststoffen. De veranda was onze eerste aankoop bij Van Vliet en nav deze positieve ervaring hebben we besloten om alle kozijnen en voordeur te laten vervangen door het bedrijf. Alles is naar tevredenheid verlopen, erg nette afwerking en de nazorg mbt het afstellen was snel geregeld. Kortom: enorm tevreden en bij toekomstige verbouwplannen zullen wij wederom contact opnemen met Van Vliet.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

De specialist in kunststof kozijnen, veranda’s en zonwering
Van Vliet Kunststoffen is onder andere gespecialiseerd in de montage van kunststof kozijnen, serre’s, veranda’s, rolluiken, zonwering, insectenwering, dakkapellen, garagedeuren en het leveren van bouwservice.


Contactgegevens
E-mail: janny@vanvlietzeeland.nl
Tel: 0486 453 778
KVK: 160.56.360

Adres
Van Vliet
Kerkstraat 65A
5411 EC Zeeland


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate