9.6

van Daalen Zonne-Energie


8 Beoordelingen (totaal)
8 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

19 Sep 2021

4

Goede prijs/kwaliteit verhouding en een zeer correcte uitvoering

Op aanvraag een snelle offerte ontvangen en duidelijke uitleg over wat er gaat gebeuren en wat van Daalen Zonne-Energie aan administratieve rompslomp van je overneemt. Ook de medewerkers waren tijdens de voorbereiding en uitvoering zeer correct.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

17 Sep 2021

5

Goede service

Alles was goed geregeld van offerte tot aan de plaatsing. De afspraken die waren gemaakt werden allemaal nagekomen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

17 Sep 2021

5

Top bedrijf, goede prijs kwaliteit verhouding

Super goede service en snelle levering, vriendelijke mensen, kan het zeer aanbevelen


Zou u ons aanbevelen?: Ja

17 Sep 2021

5

Snelle en professionele monteurs

Ben erg blij met de zonnepanelen op mijn dak!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

17 Sep 2021

5

Fijn bedrijf

Maand geleden 14 panelen laten plaatsen door deze firma. alles ging volgens plan en een nette prijs, fijn dat deze firma ook de btw teruggave regelt


Zou u ons aanbevelen?: Ja

17 Sep 2021

5

Goed geregeld

Van top tot teen geregeld. komen afspraken na en het was binnen een dag gemonteerd op mijn dak. erg tevreden


Zou u ons aanbevelen?: Ja

17 Sep 2021

5

Supergoed!

Ik heb een hele fijne ervaring gehad. Mijn vader heeft bij dit bedrijf gewerkt en dat altijd met plezier gedaan. Zo ben ik ook bij Van Daalen terecht gekomen. De zonnepanelen liggen er strak op en doen het goed. Matty en Mark hebben super goed geholpen met alles en gezorgd voor een goede afhandeling!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 Sep 2021

4

Super goed advies en montage

Aanvraag gedaan voor een offerte op zonnepanelen. Mark nam netjes contact op en we hebben een afspraak gepland. Hij kwam langs bij onze woning om het een en ander te bekijken. En te adviseren over zonnepanelen. Op een normale spontane manier. Hij had zijn huiswerk voor de tijd goed gedaan. Die zelfde dag de offerte al op de mail. Zeer nette prijs en alles duidelijk gespecificeerd. Als je nog vragen had werd vrij vlot op gereageerd. Montage was ook prima in order. Alles tip top geregeld.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


van Daalen Zonne-Energie

Sinds 2011 zijn wij actief met het plaatsen van zonnepanelen.

Daardoor is onze kennis erg ruim, we denken mee, en komen altijd met de oplossing die bij de klant past.

Wij plaatsen Zonnepanelen door het hele land. Zowel voor particulieren als voor bedrijven.

We werken zonder verdere tussenpartijen waardoor u als klant altijd voorop staat. Op deze manier kunnen we communicatie transparant houden en uw wensen en kwaliteit waarborgen.

Contactgegevens


0619340698

van Daalen Zonne-Energie
Izaäk Enschedéweg 16
2031CR
Haarlem

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten