9.8

van Daalen Zonne-Energie


22 Beoordelingen (totaal)
22 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

07 Aug 2022

5

Prima bedrijf en service.

Komt afspraken na.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

08 Jul 2022

5

Kon niet sneller en beter

Super goed


Zou u ons aanbevelen?: Ja

04 Jul 2022

4

Goed

Afspraak na komen is goed


Zou u ons aanbevelen?: Ja

04 Jul 2022

5

Doet wat is afgesproken

Als er toch een probleem is dan wordt dat soepeltjes opgelost


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 Apr 2022

5

Vriendelijk, klantgericht, precies werk & stipt

zeer goede ervaring, ze zijn super klantgericht denken mee en ontzorgen je echt tijdens monteren. goede montage en vriendelijke medewerkers.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Apr 2022

5

Zonnepanelen zijn vakkundig geplaatst.

Fijn contact. Goede service, snel geplaatst.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Apr 2022

5

Fantastische service

Snel en netjes gewerkt. Goede uitleg van Marc.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

30 Mar 2022

5

Uitstekend bedrijf die afspraken na komt.

Erg blij met de keuze om voor van Daalen Zonne-Energie te hebben gekozen. Ze werken zeer netjes, komen afspraken na en geven eerlijk advies.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

30 Mar 2022

5

Eerlijk bedrijf goede communicatie

Goed nakomen van de gemaakte afspraken. Bij het installeren zelf nadenken over aanvullende mogelijkheden met betrekking tot het wegwerken van de kabels. Duidelijke communicatie zowel per mail als ook per app.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

30 Nov 2021

5

Uitstekende firma.

Duidelijke voorlichting. Nette, vakbekwame medewerkers. De installatie is volledig naar wens geïnstalleerd.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


van Daalen Zonne-Energie

Sinds 2011 zijn wij actief met het plaatsen van zonnepanelen.

Daardoor is onze kennis erg ruim, we denken mee, en komen altijd met de oplossing die bij de klant past.

Wij plaatsen Zonnepanelen door het hele land. Zowel voor particulieren als voor bedrijven.

We werken zonder verdere tussenpartijen waardoor u als klant altijd voorop staat. Op deze manier kunnen we communicatie transparant houden en uw wensen en kwaliteit waarborgen.

Contactgegevens


0619340698

van Daalen Zonne-Energie
Izaäk Enschedéweg 16
2031CR
Haarlem

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten