9.8

Van Aken Schroeffunderingen


55 Beoordelingen (totaal)
32 beoordelingen (12 maanden)

98.2% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

98.2%

09 Sep 2021

5

Erg goed

Goed personeel op de werkvloer, vriendelijk, meedenkend en behulpzaam


Zou u ons aanbevelen?: Ja

08 Sep 2021

5

Goede service ,goede communicatie,denken goed mee

Goede ervaring mee ,zeker aan te raden


Zou u ons aanbevelen?: Ja

08 Sep 2021

5

goede services

Snelle reacties en goede services en afwerking


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 Aug 2021

5

Zowel kwalitatief als prijstechnisch goed

Prima bedrijf. Goede uitleg hoe eea in z'n werk gaat. Niets wordt afgeraffeld. Kwalitatief goede uitvoering van het werk. Qua prijs zeer concurrerend. Je moet wel op tijd bestellen. Duurde bij mij ruim een maand.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 Aug 2021

5

Super service en vakkundig geïnstalleerd.

Zeer goede ervaring komen afspraken na en werken netjes en snel.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

28 Jul 2021

5

Professionele installatie

De installatie is vakkundig uitgevoerd. In zeer korte tijd zijn de palen op de juiste plaats ingedraaid. Daarnaast was er voldoende tijd om uitleg te krijgen. Kortom vakwerk.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 Jul 2021

5

gelijk bij eerst contact prettige communicatie.

Montage activiteiten voldeden volledig aan onze verwachtingen. Duidelijke afspraken en correct nagekomen. Het proces van monteren liep vlot, wij zijn geheel tevreden.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 Jul 2021

5

Deskundig, betrouwbaar en meedenkend bedrijf waar je op kunt "bouwen".

Offerte verloop: snelle reactie, goeie prijs en uitermate behulpzaam. Uitvoering: keurig op tijd maar wat kan het tegenzitten.... Tijdens het indraaien konden de palen nog geen 2 meter de grond in worden gedraaid en werd er gezocht naar een oplossing. Voorboren met een mechanische grondboor maar helaas was deze niet direct beschikbaar. Zaterdag kan ik terugkomen met grondboor! Dus de werknemer offert uit eigen beweging zijn zaterdagochtend op voor de klant! Kijk dat is nou service. Zaterdag zijn we met grondboor tot 4 meter gekomen en toen hield het op. Werk keurig netjes afgemaakt, stelkopppen direct erop gezet, kikkerklemmen voor de HEA palen meegeleverd en klaar dus voor de volgende stap. Factuur ontvangen, meters in mindering gebracht zoals was geoffreerd dus mij hoor je niet klagen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

21 Jul 2021

5

Een leverancier die met je meedenkt.

Dit bedrijf komt zijn afspraken na en is redelijk in prijs.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

21 Jul 2021

5

Goede kwaliteit, goede prijs en ze denken proactief mee!

Er zou bij ons op 4-5 meter diepte een zandlaag liggen maar bij het indraaien van een paal bleek het zand veel dieper te liggen. Na verschillende opties overlegd te hebben zijn we tot een goede en betaalbare oplossing gekomen. De monteur heeft goed meegedacht wat in mijn specifieke situatie een goede oplossing is en niet perse de duurste.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Montage schroeffunderingen mini boorpalen

Contactgegevens


06-23242656

Van Aken Schroeffunderingen
Maasdijk 36
5317KR
Nederhemert

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten