9.2

Vakantiehuisintwente.nl


59 Beoordelingen (totaal)
7 beoordelingen (12 maanden)

98.3% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

98.3%

20 Jan 2021

5

Top verblijf in het vakantiehuis te Twente gehad!

Supervriendelijk personeel en een fantastisch vakantiehuis.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 Jan 2021

5

Fijn en compleet vakantiehuis in een mooie, rustige omgeving.

We hebben tijdens de lockdown een heerlijke week in Twente doorgebracht. Heerlijk gewandeld in de omgeving en genoten van de rust en de hottub. Het huisje is van alle gemakken voorzien en de eigenaren zijn heel vriendelijk en service-gericht. We komen graag nog een keer terug!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

26 Aug 2020

4

Prachtige plek om te onthaasten in een zee van rust en ruimte

Mooie plek om rust en ruimte te ervaren. Prima uitvalsbasis voor allerlei activiteiten, zoals wandelen en fietsen in de natuur. Met diverse plaatsen (Denekamp, Oldenzaal, Nordhorn (D))op een steenworp afstand is het goed boodschappen doen. Ondanks dat we vaker in deze buurt zijn geweest ook nu weer nieuwe plekken ontdekt waar we nog niet eerder geweest zijn. Gastvrije ontvangst met heerlijke krentenwegge. Helaas leverde het gebruik van de Hottub irritatie bij de buren op die aangaven last van de rook van de kachel te hebben. Dat was ook het enige minpuntje in een voor de rest heerlijke vakantieweek die wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar is.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 May 2020

5

Een fijn vakantiehuis met veel privacy. Gewekt worden door de vogel gezang, hoe fijn is dat! Kortom een plek waar je tot rust komt! Echt een aanrader!

Goede ervaring


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 May 2020

5

Heerlijk huisje op een rustig park

Eigen huis met gezin ontvlucht (nadat de muren vanwege Corona op ons afkwamen) en een midweek in dit huisje gezeten. Verhuurder Martijn was erg vriendelijk en behulpzaam. Zowel huisje als tuin waren ruim, verzorgd en op orde. Maar hoogtepunt is toch wel de hot tub, waar we de hele middag en avond in hebben vertoeft. Wel op tijd aansteken, want duurt even voordat ie op temp is.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

26 Mar 2020

5

Mooie plek

Heerlijke vakantie gehad in Twente. Vakantiehuis ligt vlakbij Denekamp en Ootmarsum. Alles wat je nodig hebt, mooie en keurige tuin volop in de zon. Hottub in de tuin ook leuk. Vanwege Corona even geen buitenland, fijn binnenlands alternatief!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

13 Mar 2020

5

Heerlijk vakantiehuis!

Alles perfect in orde! Alles wat nodig is voor vakantiegevoel was aanwezig. Inclusief de Krentenwegge! Goed contact met de eigenaar.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Oct 2019

5

Fijn vakantiehuis van alle gemakken voorzien en zalige hottub.

Wat een fijn huis. Van alle gemakken voorzien en na een wandeling in de mooie omgeving lekker in de hottub. De overkapping en de vijver geven een extra luxe beleving. Het enige wat wij vervelend vinden is het smalle looppad naast het bed. Maar het bed was goed, dus dat neem je dan graag voor lief. Ook konijntjes, vogels en eekhoorn zagen we langs komen. Wij hebben hier een prima vakantie gehad.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

03 Apr 2019

5

Goed verzorgde, volledig uitgeruste woning op mooi stuk land.

Prettig verblijf met veel privacy.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

05 Jan 2019

5

Prima accommodatie/rustige ligging/veel privacy

Genoten van ons verblijf in deze nette en fijne bungalow. Netjes schoon en van alle gemakken voorzien. Goed contact met verhuurder en duidelijke informatie!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Verhuur van een vakantiebungalow op recreatiepark Bavelds Dennen bij Denekamp

Contactgegevens


0641862897

Vakantiehuisintwente.nl
Knik 23
7591 PX
Denekamp

Bent u ondernemer?

Verbeter uw zichtbaarheid online, verbeter uw bedrijf door te uit te vinden wat uw klanten echt willen. Wordt beter gevonden door uw bedrijf en diensten online te promoten.

Meld u nu gratis aan.

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten