9.2

Vakantiehuisintwente.nl


56 Beoordelingen (totaal)
5 beoordelingen (12 maanden)

98.2% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

98.2%

10 May 2020

5

Een fijn vakantiehuis met veel privacy. Gewekt worden door de vogel gezang, hoe fijn is dat! Kortom een plek waar je tot rust komt! Echt een aanrader!

Goede ervaring


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 May 2020

5

Heerlijk huisje op een rustig park

Eigen huis met gezin ontvlucht (nadat de muren vanwege Corona op ons afkwamen) en een midweek in dit huisje gezeten. Verhuurder Martijn was erg vriendelijk en behulpzaam. Zowel huisje als tuin waren ruim, verzorgd en op orde. Maar hoogtepunt is toch wel de hot tub, waar we de hele middag en avond in hebben vertoeft. Wel op tijd aansteken, want duurt even voordat ie op temp is.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

26 Mar 2020

5

Mooie plek

Heerlijke vakantie gehad in Twente. Vakantiehuis ligt vlakbij Denekamp en Ootmarsum. Alles wat je nodig hebt, mooie en keurige tuin volop in de zon. Hottub in de tuin ook leuk. Vanwege Corona even geen buitenland, fijn binnenlands alternatief!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

13 Mar 2020

5

Heerlijk vakantiehuis!

Alles perfect in orde! Alles wat nodig is voor vakantiegevoel was aanwezig. Inclusief de Krentenwegge! Goed contact met de eigenaar.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Oct 2019

5

Fijn vakantiehuis van alle gemakken voorzien en zalige hottub.

Wat een fijn huis. Van alle gemakken voorzien en na een wandeling in de mooie omgeving lekker in de hottub. De overkapping en de vijver geven een extra luxe beleving. Het enige wat wij vervelend vinden is het smalle looppad naast het bed. Maar het bed was goed, dus dat neem je dan graag voor lief. Ook konijntjes, vogels en eekhoorn zagen we langs komen. Wij hebben hier een prima vakantie gehad.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

03 Apr 2019

5

Goed verzorgde, volledig uitgeruste woning op mooi stuk land.

Prettig verblijf met veel privacy.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

05 Jan 2019

5

Prima accommodatie/rustige ligging/veel privacy

Genoten van ons verblijf in deze nette en fijne bungalow. Netjes schoon en van alle gemakken voorzien. Goed contact met verhuurder en duidelijke informatie!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 Nov 2018

4

Heerlijk huisje met mooie ruime tuin!

Gezellige midweek met mooi weer!Het huisje is van alle gemakken voorzien! Met een prachtige tuin met vijver! Fijn om fietstochtjes te maken ,en veel te zien!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Nov 2018

5

Mooie bungalow

Heerlijk vakantiehuis voor een fijne vakantie in Twente. Alles aanwezig wat je nodig hebt. Tuin is erg goed onderhouden, leuk dat er een hottub is.Voor kinderen is er niet veel te beleven op het park verder, het is een erg rustig park. Voor ons perfect om uit te rusten en van de Twentse natuur te genieten.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

07 Nov 2018

4

Een comfortabel onderkomen, waarin je je makkelijk thuis voelt

Prima keukeninrichting! Wij troffen dat de nachten koud waren en dat de dekbedden onvoldoende warmte gaven, een extra dekbed was prettig geweest.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter uw SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld u nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


Verhuur van een vakantiebungalow op recreatiepark Bavelds Dennen bij Denekamp

Contactgegevens


0641862897

Vakantiehuisintwente.nl
Knik 23
7591 PX
Denekamp

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten