9.2/10

Vakantiehuisintwente.nl


52 Beoordelingen (totaal)
3 beoordelingen (12 maanden)

98.1% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

98.1%

18 Oct 2019

5

Fijn vakantiehuis van alle gemakken voorzien en zalige hottub.

Wat een fijn huis. Van alle gemakken voorzien en na een wandeling in de mooie omgeving lekker in de hottub. De overkapping en de vijver geven een extra luxe beleving. Het enige wat wij vervelend vinden is het smalle looppad naast het bed. Maar het bed was goed, dus dat neem je dan graag voor lief. Ook konijntjes, vogels en eekhoorn zagen we langs komen. Wij hebben hier een prima vakantie gehad.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

03 Apr 2019

5

Goed verzorgde, volledig uitgeruste woning op mooi stuk land.

Prettig verblijf met veel privacy.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

05 Jan 2019

5

Prima accommodatie/rustige ligging/veel privacy

Genoten van ons verblijf in deze nette en fijne bungalow. Netjes schoon en van alle gemakken voorzien. Goed contact met verhuurder en duidelijke informatie!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 Nov 2018

4

Heerlijk huisje met mooie ruime tuin!

Gezellige midweek met mooi weer!Het huisje is van alle gemakken voorzien! Met een prachtige tuin met vijver! Fijn om fietstochtjes te maken ,en veel te zien!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Nov 2018

5

Mooie bungalow

Heerlijk vakantiehuis voor een fijne vakantie in Twente. Alles aanwezig wat je nodig hebt. Tuin is erg goed onderhouden, leuk dat er een hottub is.Voor kinderen is er niet veel te beleven op het park verder, het is een erg rustig park. Voor ons perfect om uit te rusten en van de Twentse natuur te genieten.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

07 Nov 2018

4

Een comfortabel onderkomen, waarin je je makkelijk thuis voelt

Prima keukeninrichting! Wij troffen dat de nachten koud waren en dat de dekbedden onvoldoende warmte gaven, een extra dekbed was prettig geweest.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 Sep 2018

5

Mooie en goed verzorgde vakantiewoning met ruime tuin

Deze bungalow op Bavelds Dennen is compleet, netjes en comfortabel. We hebben er een prima midweek doorgebracht. Het park is rustig, de tuin goed verzorgd en biedt veel privacy. De bedden zijn uitstekend. Contact erg vriendelijke en behulpzaam. Een lekkere plak krentewegge bij aankomst!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Sep 2018

5

Goede woning, heel compleet en goed verzorgd

We wilden graag naar Twente om daar wat rond te fietsen. Dat is goed gelukt en we waren zeer tevreden over het huis...Lekker dat terras ook..


Zou u ons aanbevelen?: Ja

31 Aug 2018

5

Super

Heerlijk vakantie gevierd in Twente in dit perfecte vakantiehuis. Alles in aanwezig, erg schoon en goed verzorgd. De grote prachtig tuin is heerlijk, de hele dag zon. In de vakantiebungalow is alles aanwezig. We hebben het vakantiehuis gehuurd om fietstochten te maken in de omgeving en leuke plekken te bezoeken. Vanaf het park zit je direct in het Twentse groen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

26 Aug 2018

5

Geweldige week

Prachtig vakantiehuis. Met mooie tuin.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


Verhuur van een vakantiebungalow op recreatiepark Bavelds Dennen bij Denekamp

Contactgegevens


0641862897
KVK: 24378666

Vakantiehuisintwente.nl
Knik 23
7591 PX
Denekamp

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten