9.2/10

Vakantiehuisintwente.nl


37 Beoordelingen (totaal)
14 beoordelingen (12 maanden)

97.3% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

97.3%

Boer

Score: 5

08 May 2018

mooi huisje

prima verblijf


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Henk en Lieke

Score: 4

02 May 2018

Fijn vakantieadres

Prima huis, goed onderhouden, van alle gemakken voorzien


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Danielle

Score: 5

28 Apr 2018

Prachtig huisje zowel voor zomer als wintervakanties.

Goede communicatie met de eigenaar, zeer verzorgd, schoon, gezellig en goed uitgerust huisje. De omgeving is prachtig, er is altijd wel wat te doen. Wij hadden prachtig weer maar ook met minder goed weer kun je genieten van het overdekte terras en de hot-tub. Dat de hond mee kon was ook een pluspunt. Zonder twijfel voor herhaling vatbaar .


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Fam. van der Kamp

Score: 4

14 Feb 2018

Leuk gezellig en goed ingerichte vakantiebungalow voor vier personen ook voor in de wintermaanden

Bavelse Vennen is een leuk niet zo groot bungalowpark vlak aan de Duitse grens bij Denekamp Met in de buurt het mooie kunstenaarsstadje Ootmarsum en het vestingstadje Oldenzaal +Thermalbad Bad-Bentheim op 20 km afstand.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Fam. Bruning

Score: 4

19 Jan 2018

Mooi huisje op rustig bungalowpark

Mooie uitvalsbasis om Twente te verkennen. Er zijn veel wandel- en fietsmogelijkheden. Voor niet-automobilisten als wij is het handig te weten dat er geen openbaar vervoer dichtbij is, maar wel winkels. Het huisje is van alles voorzien en in prima staat.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Fam. de Winter

Score: 5

21 Oct 2017

Een prachtig en uiterst volledig ingericht huisje op een ruime kavel.

De zorg die de eigenaar aan dit huisje besteedt vind je terug in alles: het is er prima verblijven. Een open haard zou nog gezellig zijn.... Een adres om zeker naar terug te gaan.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

vd Klei

Score: 4

04 Oct 2017

Geweldige accomodatie

Fantastisch weekje gehad in een huisje waar het gezellig, en zeer goed verzorgd was.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Fam Duijnisveld

Score: 4

08 Sep 2017

Vacantiehuisje Twente , in de Bavelds Dennen , geeft veel vitaminen V ,..... het is Vrijheid...., Blijheid daar !!

Perfect vacantiehuisje met grote zonnige tuin ,...en rondom de mooiste vogelgeluiden ...veel puur natuur ..!! Prachtige fietsroutes gefietst, met duidelijke fiets knooppunten...en genietende Rust wat , plekjes Wij komen graag naar Twente ..!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Fam.Vinke

Score: 5

01 Sep 2017

Mooi vakantiehuis met alles wat je nodig hebt!

We hebben genoten van het mooie huisje en veel gefietst in de prachtige groene omgeving!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jikke

Score: 4

28 Aug 2017

Zeer fijn verblijf

Begin augustus hebben wij een week gebruik gemaakt van het huisje. Het huisje is prima gelegen, van alle gemakken voorzien. Er stond een box klaar voor onze kleine man. Mooie omgeving. Heerlijk wandelen en fietsen. Enige nadeel was de geluidsoverlast (2 dagen) van een achterliggende buurman (zeer harde muziek, klussen).


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


Verhuur van een vakantiebungalow op recreatiepark Bavelds Dennen bij Denekamp


Contactgegevens
E-mail: info@vakantiehuisintwente.nl
Tel: 0641862897
KVK: 24378666

Adres
Vakantiehuisintwente.nl
Knik 23
7591 PX Denekamp


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate