9.4/10

Vakantiehuisintwente.nl


30 Beoordelingen (totaal)
12 beoordelingen (12 maanden)

96.7% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

96.7%

Fam Duijnisveld

Score: 4

08 Sep 2017

Vacantiehuisje Twente , in de Bavelds Dennen , geeft veel vitaminen V ,..... het is Vrijheid...., Blijheid daar !!

Perfect vacantiehuisje met grote zonnige tuin ,...en rondom de mooiste vogelgeluiden ...veel puur natuur ..!! Prachtige fietsroutes gefietst, met duidelijke fiets knooppunten...en genietende Rust wat , plekjes Wij komen graag naar Twente ..!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Fam.Vinke

Score: 5

01 Sep 2017

Mooi vakantiehuis met alles wat je nodig hebt!

We hebben genoten van het mooie huisje en veel gefietst in de prachtige groene omgeving!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jikke

Score: 4

28 Aug 2017

Zeer fijn verblijf

Begin augustus hebben wij een week gebruik gemaakt van het huisje. Het huisje is prima gelegen, van alle gemakken voorzien. Er stond een box klaar voor onze kleine man. Mooie omgeving. Heerlijk wandelen en fietsen. Enige nadeel was de geluidsoverlast (2 dagen) van een achterliggende buurman (zeer harde muziek, klussen).


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Paul Baars

Score: 4

25 Aug 2017

Uitstekende accomodatie!

Heerlijk huisje met alles wat je nodig hebt. Mooie omgeving, zeer geschikt voor fietsers.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Evelien en Danny

Score: 5

12 Jul 2017

Mooi verzorgd huisje, rustige gelegen en aardige verhuurders

Mooi verzorgd huisje, groot genoeg voor 4 personen. Grote tuin rondom het huisje. Op het park zelf is weinig te doen. Wel mooie omgeving.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Fam. Lindeboom

Score: 4

07 Jul 2017

Compleet vakantiehuis mooievaar ligging

Prina direct contact met de verhuurder. Mooi ingericht vakantiehuis. Niets ontbreekt. Fantastische omgeving zowel culinair, om te fietsen en te wandelen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Fam. Klapwijk

Score: 5

04 Jul 2017

Tuis en toch op vakantie, of andersom.

Rust en ruimte, goede meubelen zowel binnen als buiten en een prachtige fietsomgeving.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Fam. Ypma

Score: 4

10 Jun 2017

Mooi vakantiehuis op goede locatie, veel vrijheid en goed verzorgd zowel binnen als buiten. Ideaal voor vele mooie fietstochten .

Een heerlijk weekje er tussenuit; alles goed verzorgd, goede accomodatie. Een prima plek om van hieruit mooie fietstochten te maken. Tip: de informatiemap duidelijk zichtbaar op tafel leggen. De fietsknooppuntenkaart is sinds een maand verouderd en is dus niet langer bruikbaar. Langs de fietsroute staan overigens duidelijke overzichten voor knooppuntenroutes. In het kastje onder de TV liggen diverse folders voor event. tochtjes. Wij hebben genoten en dit is zeker voor herhaling vatbaar.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Fam. Engelbertink

Score: 5

20 May 2017

Fantastische ligging, hele dag zon op het mooie nieuwe terras, in een prachtige omgeving

Mooie ruime modern ingerichte bungalow met een keurig aangelegde tuin. Woonkamer en tuin zijn verbonden door handige schuifdeur waardoor je makkelijk hele dagen buiten kunt verblijven. Enige nadeel was enige geluidsoverlast van omliggende bungalows, timmeren, zagen en muziek. Helaas heb je daar geen invloed op.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Willem en Ina van den Hul

Score: 5

01 Apr 2017

Een schoon huisje,goed bed en leuk ingericht op een rustig park en een grote tuin. Voor ons de waardering UITSTEKEND.

Heerlijke omgeving om te wandelen en te fietsen. Ook fijn om je even helemaal te ontspannen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


Verhuur van een vakantiebungalow op recreatiepark Bavelds Dennen bij Denekamp


Contactgegevens
E-mail: info@vakantiehuisintwente.nl
Tel: 0641862897
KVK: 24378666

Adres
Vakantiehuisintwente.nl
Knik 23
7591 PX Denekamp


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate