9.2/10

Vakantiehuisintwente.nl


46 Beoordelingen (totaal)
16 beoordelingen (12 maanden)

97.8% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

97.8%

Jelle Roodenburg

Score: 5

15 Sep 2018

Mooie en goed verzorgde vakantiewoning met ruime tuin

Deze bungalow op Bavelds Dennen is compleet, netjes en comfortabel. We hebben er een prima midweek doorgebracht. Het park is rustig, de tuin goed verzorgd en biedt veel privacy. De bedden zijn uitstekend. Contact erg vriendelijke en behulpzaam. Een lekkere plak krentewegge bij aankomst!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

van Leeuwen

Score: 5

10 Sep 2018

Goede woning, heel compleet en goed verzorgd

We wilden graag naar Twente om daar wat rond te fietsen. Dat is goed gelukt en we waren zeer tevreden over het huis...Lekker dat terras ook..


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Sigrid

Score: 5

31 Aug 2018

Super

Heerlijk vakantie gevierd in Twente in dit perfecte vakantiehuis. Alles in aanwezig, erg schoon en goed verzorgd. De grote prachtig tuin is heerlijk, de hele dag zon. In de vakantiebungalow is alles aanwezig. We hebben het vakantiehuis gehuurd om fietstochten te maken in de omgeving en leuke plekken te bezoeken. Vanaf het park zit je direct in het Twentse groen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

van Veen

Score: 5

26 Aug 2018

Geweldige week

Prachtig vakantiehuis. Met mooie tuin.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Gerard en Marion Weultjes

Score: 3

23 Jul 2018

Prachtige goed onderhouden vakantie bungalow met een mooie grote tuin met vijver.

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad, mooie fietsroutes in de omgeving. Genoten van de vissen in de vijver. De bungalow is van vele gemakken voorzien.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Wendy Marissink

Score: 5

26 Jun 2018

Een heerlijk, schoon en ruim huisje met alle gemakken voorzien en zelfs een hottub!

Huisje last minute gehuurd en geen moment spijt gehad. Het was een heerlijk huisje met genoeg ruimte en zelfs een hottub, hier hebben we dankbaar gebruik van gemaakt. Ondanks dat het helaas geen supermooi weer was, konden we onder de veranda nog heerlijk uit de wind zitten.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Fam. Zwep

Score: 4

23 Jun 2018

Goed

Netjes mooie tuin alles aanwezig


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Fam. Zwep

Score: 4

23 Jun 2018

Het was gewoon goed

Alles was aanwezig mooie tuin kon lekker buiten zitten prima


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Boer

Score: 5

08 May 2018

mooi huisje

prima verblijf


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Henk en Lieke

Score: 4

02 May 2018

Fijn vakantieadres

Prima huis, goed onderhouden, van alle gemakken voorzien


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


Verhuur van een vakantiebungalow op recreatiepark Bavelds Dennen bij Denekamp


Contactgegevens
E-mail: info@vakantiehuisintwente.nl
Tel: 0641862897
KVK: 24378666

Adres
Vakantiehuisintwente.nl
Knik 23
7591 PX Denekamp


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate