8.4

Uw expert


35 Beoordelingen (totaal)
16 beoordelingen (12 maanden)

97.1% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

97.1%

13 Mar 2021

5

Snel & adequaat

Antwan luistert goed naar de hulpvraag, adviseert vervolgens op maat. Kostenraming vooraf, geen verrassingen achteraf. Vlotte communicatie, snelle dienstverlening. Kortom, heel tevreden.

Antwoord van Uw expert
Bedankt voor uw beoordeling!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

28 Feb 2021

1

Waardeloos kerel heeft niks geen advies gegeven ik zeg ik betaal je reiskosten wauw die niet ik heb vaste prijs 75 euro nepventje heeft niks gedaan zelfs geen advies gegeven Google nest kende die niet

Waardeloos geld afgetroggekt en niks geen advies 10 minuten binnen geweest trap er niet in deze man kan niks

Antwoord van Uw expert
Beste Jan, Erg vervelend dat u dit zo heeft ervaren. Op locatie er is duidelijk advies gegeven over dat u een extra aan wifi punt aan moest schaffen, omdat u al een wifi systeem had. Dat scheelde voor u kosten. Dit is een juist en eerlijk advies. Hopelijk heeft u dit nog aan kunnen schaffen.


Zou u ons aanbevelen?: Nee

25 Feb 2021

4

Laptop

Prima werk alles snel en goed uitgelegd top


Zou u ons aanbevelen?: Ja

30 Dec 2020

5

Snel accuraat probleem opgelost.

Prima. Snel een afspraak. Beleefde jongeman. Kennis van zaken. Probleem gauw opgelost


Zou u ons aanbevelen?: Ja

28 Dec 2020

5

Snel accuraat probleem opgelost.

Prima. Snel een afspraak. Beleefde jongeman. Kennis van zaken. Probleem gauw opgelost


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 Dec 2020

5

Perfect

Prima service rustige en duidelijke uitleg


Zou u ons aanbevelen?: Ja

05 Dec 2020

3

Aardig en behulpzaam

Aardig en behulpzaam, helaas me niet verder kunnen helpen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

03 Dec 2020

5

Dskundig

Onze ervaring met Antwan is uitstekend. Een prima prijs/kwalitieit verhouding en goede communicatie over de afspraak.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 Nov 2020

4

Fijn, dat deze ondersteuners bestaan!

Betrouwbaar, prettig contact, Rustige -voor een digibeet- duidelijke uitleg. En mijn laptop doet het weer prima! Dus... niet lang helle... Antwan / Expert bellen!

Antwoord van Uw expert
Bedankt voor je beoordeling!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 Nov 2020

5

Deskundig en correct.

Vlotte hulp na crash.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Uw expert

Mijn naam is Antwan. Als trotse eigenaar van Uw Expert help ik consumenten en bedrijven met hun vraagstukken over computers, elektrotechniek en websites. Met al meer dan 10 jaar ervaring bent u verzekerd van deskundige, betrouwbare en uitstekende service.

Contactgegevens


0850470437

Uw expert
Viergeverstraat 44
4043GD
Opheusden

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten