9.8

Uw Auto Adviseur


134 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

03 Oct 2019

4

Super service!

Super service! Eindeloze doorzettingsvermogen in de zoektocht naar de perfecte auto!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

08 Mar 2019

5

Erg fijne ervaring gehad bij Simon in het kopen van mijn eerste auto

Ik kon wel wat hulp gebruiken bij het kopen van mijn eerste auto. Simon heeft hierbij heel goed geholpen. Het zoeken naar de beste auto voor jou is precies wat hij doet. Hij heeft veel kennis over de auto branche, waardoor je een goed advies krijgt over welke auto het beste bij jou past. Binnen 48 uur had ik een auto gekocht!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

28 Feb 2019

5

Het was een leuke ervaring

Het was een leuke ervaring. Ik werd opgehaald voor een proefrit, naar de garage gereden om alles nog na te checken voor controle. Dank je wel simon👍dankzij jou heb ik leuke goeie auto.

Antwoord van Uw Auto Adviseur
Dank je Claien👍🙏


Zou u ons aanbevelen?: Ja

03 Feb 2019

5

Top!

Snel en Behulpzaam.

Antwoord van Uw Auto Adviseur
Dank je Irith!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 Jan 2019

5

Service gericht, openheid en transparantie!

Helaas had ik een nieuwe auto nodig omdat mijn vorige auto op was. Ik voelde mij bij een aanschaf van een auto bij voorbaat al opgelicht. Dit keer kwam ik via mijn garage bij Simon Kopinsky terecht. Gelijk al een prettig telefoongesprek zonder snelle verkooppraatjes. Simon ging snel en transparant opzoek naar een voor mij ge schikte auto. Binnen enkele dagen stond een potentiële auto bij de garage om gekeurd te worden. Simon was wederom transparant over de keuring, prijs en zijn fee. Voor het eerst met een gevoel van vertrouwen een auto aangeschaft. Ook fijn dat Simon alle administratieve rompslomp op zich nam. Zeer servicegericht zonder opdringerigheid. Nog steeds tevreden over mijn aankoop. Bedankt Simon!!

Antwoord van Uw Auto Adviseur
Bedankt Irene voor het delen!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 Jan 2019

5

Even snel een tijdelijke auto regelen die ook nog moet voldoen aan een flink aantal eisen! Voor Uw Auto Adviseur geen probleem!

Wegens onvoorziene omstandigheden moest ik snel een tijdelijke auto hebben. Echter ben ik nogal kritisch en wil ik niet zomaar overal in rijden. Ook een tijdelijke auto moet dus nog wel voldoen aan het e.e.a. qua eisen. Simon is een adviseur die daadwerkelijk naar je luistert en probeert mee te denken met de klant. Ondanks de ''lijst'' met eisen heeft Simon snel een geschikte auto voor mij gevonden. Er moest nog het e.e.a. aan gebeuren maar daar heb ik vrijwel geen omkijken naar gehad. Simon regelde alles! Simon, dank voor alle goede zorgen en de excellente service! Tot de volgende auto!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 Dec 2018

1

heel goed een topzaak zeker aan te bevelen

de auto naar alle tevredenheid af geleverd keurig en netjes alles correct gedaan zeker aan tebevelen en zeker een goede vertrouwens persoon simon we zijn ook erg blij met de ford m n vrouw ook

Antwoord van Uw Auto Adviseur
Dank Teuni en Frank! Een voorecht om jullie van een “nieuwe auto” te voorzien!! Ook dank voor het delen van jullie reactie! Ik weet dat je 5 sterren wilde geven maar dat het niet helemaal duidelijk was hoe de beordeling susteem werkt. Jullie 1 ster is ook super voor mij. Dank🙏


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 Oct 2018

5

Simon heeft ons op een hele snelle en vriendelijke manier aan onze nieuwe auto geholpen

Uitstekende, vriendelijke en hele snelle service. We hadden een goed en betrouwbaar gevoel bij Simon. We zijn heel blij met onze aanschaf!

Antwoord van Uw Auto Adviseur
Dank je Gwen🙏


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 Sep 2018

5

Very professional service, support throughout the process

I purchased a car, Simon accompanied the process, checked the vehicle professionally and helped me with any question I had


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 Sep 2018

4

Verkoop hulp auto. Het is erg prettig zaken doen met dit bedrijf

De prijs is redelijk je kunt via directe particuliere verkoop mogelijk meer krijgen maar dat gaat je ook extra tijd kosten. IS een afweging. Met Simon is het echter prettig zaken doen dus als je verkoop wil uitbesteden is Simon zeker een aanrader.

Antwoord van Uw Auto Adviseur
Dank Frans en Anneke voor het delen!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Uw Auto Adviseur

Uw Auto Adviseur is de eerste merkonafhankelijke auto adviseur die u persoonlijk begeleid in het kopen van een nieuwe of gebruikte auto op elke locatie.
Daar waar het u het beste uitkomt: bij u thuis, op uw werk of bij uw vertrouwde garage is waar wij u ondersteunen.
Volledige transparantie door speciale werksystemen waardoor mogelijke onzekerheden uit te sluiten zijn bij de aanschaf. Zo gaat de gebruikte auto altijd op de werkbrug en nemen wij de auto samen door.
Het unieke systeem van betalen als het u echt bevalt verzekerd u van de juiste service en keuze voor de prijs die bij u past.
kijkt u op www.uwautoadviseur.nl voor meer informatie.

Bekijk keurmerk

Contactgegevens


0624577479

Uw Auto Adviseur
Schinkeldijkje 10 unit 26
1432CE
Aalsmeer

Bent u ondernemer?

Verbeter uw zichtbaarheid online, verbeter uw bedrijf door te uit te vinden wat uw klanten echt willen. Wordt beter gevonden door uw bedrijf en diensten online te promoten.

Meld u nu gratis aan.

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten