10/10

Uw Auto Adviseur


123 Beoordelingen (totaal)
58 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Paul Motshagen

Score: 5

12 Sep 2018

Leuke auto gevonden

Op basis van wensen/ eisen heeft Simon meerdere auto’s aangeboden. Mijn keuze is vervolgens aan proefrit en inspectie in garage onderworpen. Na goedkeuring zijn alle restpuntjes weggewerkt. Een week later was ik mobiel.

Dank Paul voor je vertrouwen en leuk contact. Van harte gefeliciteerd


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Adrie de Bruijn

Score: 5

30 Aug 2018

Bijzonder deskundig en betrokken adviseur.

Eerste kennismaking met Simon. Na een kort telefoontje met enige uitleg over mijn wensen, kwam Simon zeer goed beslagen ten ijs. Een mooie presentatie maakte mij duidelijk wat voor mij de beste optie was. Simon had diezelfde middag ook een test auto geregeld voor een proefrit. Ik kreeg een bijzonder scherpe deal, die ik nergens kon evenaren, plus allerlei extra opties die vakkundig en professioneel werden geïnstalleerd, tegen alweer een zeer goede prijs. Tot slot zorgde hij ook voor een goede autoverzekering. Alles bij elkaar een totaal-pakket op1 adres, waar ik een goed gevoel bij heb. Het bespaarde mij veel tijd en geld. Ik kan het iedereenvan harte aanbevelen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Pam Smits / Massagepraktijk Pam Smits

Score: 5

18 Aug 2018

Eerlijk, betrouwbaar en supersnel

Met zijn gedegen kennis van auto's en rekening houdende met mijn budget, wist Simon niet alleen een geschikte auto te vinden, hij deed dat ook nog eens binnen 3 dagen! Daarnaast biedt hij een goede en vriendelijke service en is zeer duidelijk en gedegen in zijn uitleg en toelichtingen. Ik ben dolblij met mijn bijna nieuwe auto en kan zijn diensten van harte aanbevelen!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Uriya Nassau

Score: 5

08 Aug 2018

very good and kind service. thank you very much Simon!!!

we bought a used car from this company and we got wonderful service. we will surly recommend to our friends.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Claudia Lunn

Score: 5

04 Aug 2018

Top geregeld van A tot Z

Vanaf het moment dat ik Simon belde met de vraag of hij me kon helpen in mijn zoektocht naar een nieuwe auto, heeft hij alles geregeld. Binnen een uur zat er een autovoorstel in mijn Whatsapp en deze voldeed volledig aan mijn eisen. Ook de proefrit, de technische inspectie en het papierwerk heeft Simon geregeld. Ontzorging in optima forma!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Delia Richardson

Score: 5

31 Jul 2018

An excellent experience working with Simon

I have bought two cars now with Simon, the owner of the Auto Adviseur. Simon can find the kind of car you want. In my case, he always has one on hand for me, just when I need it. He offered excellent service and advice, from suggesting a good car for me and my budget to picking me up to see the car, ensuring that the car was road worthy, organising a reputable and trustworthy mechanic and organising the best insurance possible. I have already recommended him to another friend who went on to buy a car from him. I have no hesitation in recommending him to all my friends and buying more cars from him. In fact, I am looking forward to buying another car from him, whenever that time comes around.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Stefanie Bordon

Score: 5

31 Jul 2018

Geweldig geholpen :)

Ik zocht een auto die niet te duur is en wel veilig is en hij was boven mijn verwachting! hij rijd top en ben heel erg tevreden met het advies van Uw auto adviseur, ik raad hem iedereen aan.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

24 Life B.V. / Ron van Dijkum

Score: 5

16 Jul 2018

Advies en begeleiding op maat

Simon nam serieus de tijd om echt te luisteren wat belangrijk is voor mij als klant. Hij kwam vervolgens met een nieuwe innovatieve oplossing. Een oplossing die mij helemaal past en waar ik zeer content mee ben.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Eugénie van der Kleij

Score: 5

16 Jul 2018

Uitstekend!

De autoadviseur begeleide ons zodanig dat we met een heel veilig gevoel tekenden voor deze auto met de zekerheid dat we de juiste keuze zouden maken. Hij deed er alles aan om ons zo goed mogelijk te adviseren en werkelijk geen moeite was hem teveel. Ik kan hem van harte aanbevelen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Sharon Sweijd

Score: 5

04 Jul 2018

Geweldig!

Simon heeft me van A-Z goed geadviseerd . Hij heeft naar mijn wensen geluisterd en kwam met een passende auto ( ruim binnen budget)


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja



Bedrijfsinformatie


logo

Uw Auto Adviseur is de eerste merkonafhankelijke auto adviseur die u persoonlijk begeleid in het kopen van een nieuwe of gebruikte auto op elke locatie.
Daar waar het u het beste uitkomt: bij u thuis, op uw werk of bij uw vertrouwde garage is waar wij u ondersteunen.
Volledige transparantie door speciale werksystemen waardoor mogelijke onzekerheden uit te sluiten zijn bij de aanschaf. Zo gaat de gebruikte auto altijd op de werkbrug en nemen wij de auto samen door.
Het unieke systeem van betalen als het u echt bevalt verzekerd u van de juiste service en keuze voor de prijs die bij u past.
kijkt u op www.uwautoadviseur.nl voor meer informatie.


Contactgegevens
E-mail: info@uwautoadviseur.nl
Tel: 0624577479
KVK: 66697697

Adres
Uw Auto Adviseur
Schinkeldijkje 10 unit 26
1432CE Aalsmeer


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate