10/10

Uw Auto Adviseur


116 Beoordelingen (totaal)
61 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

24 Life B.V. / Ron van Dijkum

Score: 5

16 Jul 2018

Advies en begeleiding op maat

Simon nam serieus de tijd om echt te luisteren wat belangrijk is voor mij als klant. Hij kwam vervolgens met een nieuwe innovatieve oplossing. Een oplossing die mij helemaal past en waar ik zeer content mee ben.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Eugénie van der Kleij

Score: 5

16 Jul 2018

Uitstekend!

De autoadviseur begeleide ons zodanig dat we met een heel veilig gevoel tekenden voor deze auto met de zekerheid dat we de juiste keuze zouden maken. Hij deed er alles aan om ons zo goed mogelijk te adviseren en werkelijk geen moeite was hem teveel. Ik kan hem van harte aanbevelen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Sharon Sweijd

Score: 5

04 Jul 2018

Geweldig!

Simon heeft me van A-Z goed geadviseerd . Hij heeft naar mijn wensen geluisterd en kwam met een passende auto ( ruim binnen budget)


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Claudio Couto

Score: 5

03 Jul 2018

Top service

Ik ben een persoon die weinig kennis heeft over auto's en een vriend van mij heeft Simon aanbevolen. Toen ik Simon ontmoette, had ik een goed gevoel over alles. Hij weet echt hoe je op je gemak kunt voelen bij je nieuwe aankoop. Alles simple and netjes!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Monica De Meijer

Score: 5

09 Jun 2018

Goede service en heldere comminicatie

Een auto gezocht naar mijn wensen en de auto is goed verzorgd afgeleverd en onderzocht. Fijne samenwerking.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Fugel Huisman Fine

Score: 5

08 Jun 2018

Fantastische service

Wij hadden snel een nieuwe auto nodig en hadden vrij specifieke eisen. Simon heeft ons met raad en daad bij gestaan. In zeer korte tijd hadden we precies de auto die we wilden voor een prachtige prijs en met garanties en service die we nooit zelf hadden kunnen regelen. Ik vertel aan iedereen die het horen wil: zoek je een nieuwe auto, ga naar Simon!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Henk en Sylvia Tieman

Score: 5

18 May 2018

Een top bedrijf met een zeer gedreven persoon

Was een tip van mijn garage, die wist dat ik een andere auto aan het zoeken was. Afspraak gemaakt voor een vrijdag middag, werd geluisterd naar onze wens waaraan een auto moest voldoen. De zelfde avond is via de app. al een auto voorgesteld en later volgde er nog een aantal. Al gauw bleef de eerst getoonde toch de aandacht trekken, en is aangegeven dat wij deze wilde zien De auto is na het weekend voor ons opgehaald en naar mijn garage gebracht, alwaar in bij zijn van mij, een aankoop keuring is gedaan. Besloten tot aankoop en de auto is na een kleine reparatie en een nieuwe APK donderdag bij de adviseur opgehaald. Hier nog de aanwezige toeters en bellen in de auto aan ons uitgelegd. De aanschaf was incl. service beurt, een nodige kleine reparatie en inruil auto. We zijn blij dat we op deze wijze aan een auto gekomen zijn. Voordeel: je hoeft niet zelf te zoeken en hebben binnen een week een andere auto. Met veel dank aan Simon Kopinsky Uw Auto Adviseur, welke voor alle ins en outs zijn vriendelijkheid en enorme inzet, heeft gezorgd.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Mayfare B.V.

Score: 5

17 May 2018

Een eerlijke en betrokken auto professional, met veel vakkennis en goed autotechnisch netwerk.

Simon Kopinsky werd mij door Hans van Hartskamp aanbevolen in mijn zoektocht naar nieuwe auto. Ik heb zelf de tijd niet en onvoldoende kennis om een goede auto te vinden en aan te schaffen. Simon heeft het hele traject vlot en uitstekend begeleid. Een aanrader om met hem een auto te kopen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bart ten Broeke

Score: 5

17 May 2018

Doet zn best voor koper en verkoper

Na keuring op de brug werd snel besloten mijn auto te kopen. Vlotte afhandeling zonder gezeur en boter bij de vis.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Wilco Naber

Score: 5

17 May 2018

Goede en duidelijke adviezen

Ik vond het een prettige en heldere samenwerking, luistert goed naar je wensen, stelt advies af op je persoon en wensen. Geen onzin en goede duidelijke adviezen, zowel positief als negatief ('ik zou niet voor die auto gaan om ... ').


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja



Bedrijfsinformatie


logo

Uw Auto Adviseur is de eerste merkonafhankelijke auto adviseur die u persoonlijk begeleid in het kopen van een nieuwe of gebruikte auto op elke locatie.
Daar waar het u het beste uitkomt: bij u thuis, op uw werk of bij uw vertrouwde garage is waar wij u ondersteunen.
Volledige transparantie door speciale werksystemen waardoor mogelijke onzekerheden uit te sluiten zijn bij de aanschaf. Zo gaat de gebruikte auto altijd op de werkbrug en nemen wij de auto samen door.
Het unieke systeem van betalen als het u echt bevalt verzekerd u van de juiste service en keuze voor de prijs die bij u past.
kijkt u op www.uwautoadviseur.nl voor meer informatie.


Contactgegevens
E-mail: info@uwautoadviseur.nl
Tel: 0624577479
KVK: 66697697

Adres
Uw Auto Adviseur
Schinkeldijkje 10 unit 26
1432CE Aalsmeer


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate