10/10

Uw Auto Adviseur


132 Beoordelingen (totaal)
26 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Shoshanna Mogendorff

Score: 5

08 Mar 2019

Erg fijne ervaring gehad bij Simon in het kopen van mijn eerste auto

Ik kon wel wat hulp gebruiken bij het kopen van mijn eerste auto. Simon heeft hierbij heel goed geholpen. Het zoeken naar de beste auto voor jou is precies wat hij doet. Hij heeft veel kennis over de auto branche, waardoor je een goed advies krijgt over welke auto het beste bij jou past. Binnen 48 uur had ik een auto gekocht!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Claien Paal

Score: 5

28 Feb 2019

Het was een leuke ervaring

Het was een leuke ervaring. Ik werd opgehaald voor een proefrit, naar de garage gereden om alles nog na te checken voor controle. Dank je wel simon👍dankzij jou heb ik leuke goeie auto.

Dank je Claien👍🙏


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Irith Markens

Score: 5

03 Feb 2019

Top!

Snel en Behulpzaam.

Dank je Irith!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Irene

Score: 5

27 Jan 2019

Service gericht, openheid en transparantie!

Helaas had ik een nieuwe auto nodig omdat mijn vorige auto op was. Ik voelde mij bij een aanschaf van een auto bij voorbaat al opgelicht. Dit keer kwam ik via mijn garage bij Simon Kopinsky terecht. Gelijk al een prettig telefoongesprek zonder snelle verkooppraatjes. Simon ging snel en transparant opzoek naar een voor mij ge schikte auto. Binnen enkele dagen stond een potentiële auto bij de garage om gekeurd te worden. Simon was wederom transparant over de keuring, prijs en zijn fee. Voor het eerst met een gevoel van vertrouwen een auto aangeschaft. Ook fijn dat Simon alle administratieve rompslomp op zich nam. Zeer servicegericht zonder opdringerigheid. Nog steeds tevreden over mijn aankoop. Bedankt Simon!!

Bedankt Irene voor het delen!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Vianny Premsela - VP IT Support

Score: 5

12 Jan 2019

Even snel een tijdelijke auto regelen die ook nog moet voldoen aan een flink aantal eisen! Voor Uw Auto Adviseur geen probleem!

Wegens onvoorziene omstandigheden moest ik snel een tijdelijke auto hebben. Echter ben ik nogal kritisch en wil ik niet zomaar overal in rijden. Ook een tijdelijke auto moet dus nog wel voldoen aan het e.e.a. qua eisen. Simon is een adviseur die daadwerkelijk naar je luistert en probeert mee te denken met de klant. Ondanks de ''lijst'' met eisen heeft Simon snel een geschikte auto voor mij gevonden. Er moest nog het e.e.a. aan gebeuren maar daar heb ik vrijwel geen omkijken naar gehad. Simon regelde alles! Simon, dank voor alle goede zorgen en de excellente service! Tot de volgende auto!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Gwendoline Pluim

Score: 5

02 Oct 2018

Simon heeft ons op een hele snelle en vriendelijke manier aan onze nieuwe auto geholpen

Uitstekende, vriendelijke en hele snelle service. We hadden een goed en betrouwbaar gevoel bij Simon. We zijn heel blij met onze aanschaf!

Dank je Gwen🙏


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Sharon Brommet

Score: 5

27 Sep 2018

Very professional service, support throughout the process

I purchased a car, Simon accompanied the process, checked the vehicle professionally and helped me with any question I had


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Frans & Anneke Meij

Score: 4

27 Sep 2018

Verkoop hulp auto. Het is erg prettig zaken doen met dit bedrijf

De prijs is redelijk je kunt via directe particuliere verkoop mogelijk meer krijgen maar dat gaat je ook extra tijd kosten. IS een afweging. Met Simon is het echter prettig zaken doen dus als je verkoop wil uitbesteden is Simon zeker een aanrader.

Dank Frans en Anneke voor het delen!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Ingrid Nieraeth

Score: 5

23 Sep 2018

Van begin tot het einde- top service!

We hoefden alleen maar door te geven wat wij wilde, en Simon ging op zoek. Het harde werk voor ons om te zoeken werd daarmee vakkundig uit handen genomen (zo geweldig). Het enige dat we zelf moesten doen was testrijden en beslissen (oh, en ook betalen natuurlijk 😉). Het advies en de service was uitstekend. We kunnen Simon van harte aanbevelen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Paul Motshagen

Score: 5

12 Sep 2018

Leuke auto gevonden

Op basis van wensen/ eisen heeft Simon meerdere auto’s aangeboden. Mijn keuze is vervolgens aan proefrit en inspectie in garage onderworpen. Na goedkeuring zijn alle restpuntjes weggewerkt. Een week later was ik mobiel.

Dank Paul voor je vertrouwen en leuk contact. Van harte gefeliciteerd


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja



Bedrijfsinformatie


logo

Uw Auto Adviseur is de eerste merkonafhankelijke auto adviseur die u persoonlijk begeleid in het kopen van een nieuwe of gebruikte auto op elke locatie.
Daar waar het u het beste uitkomt: bij u thuis, op uw werk of bij uw vertrouwde garage is waar wij u ondersteunen.
Volledige transparantie door speciale werksystemen waardoor mogelijke onzekerheden uit te sluiten zijn bij de aanschaf. Zo gaat de gebruikte auto altijd op de werkbrug en nemen wij de auto samen door.
Het unieke systeem van betalen als het u echt bevalt verzekerd u van de juiste service en keuze voor de prijs die bij u past.
kijkt u op www.uwautoadviseur.nl voor meer informatie.


Contactgegevens
E-mail: info@uwautoadviseur.nl
Tel: 0624577479
KVK: 66697697

Adres
Uw Auto Adviseur
Schinkeldijkje 10 unit 26
1432CE Aalsmeer


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate