10/10

Uw Auto Adviseur


101 Beoordelingen (totaal)
61 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Zalenverhuur 't Oude Parochiehuis

Score: 5

18 Apr 2018

De snelheid en betrokkenheid van Uw Auto Adviseur is in onze zin : Perfect.

De snelheid en de betrokkenheid is door ons ervaren als perfect. We hadden een defect aan een van onze voertuigen. Simon regelde spoedig een "Tijdelijke Auto" . Ook de offerte en aflevering met alle opties die wel zochten verliep soepel en snel. Ga zo door !


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Laurens van Biljouw

Score: 5

17 Apr 2018

Zeer kundig en ontzettend betrokken.

Dit is inmiddels het tweede voertuig dat ik via Simon heb aangekocht. Naast dat Simon een zeer kundig auto adviseur is kan ik zeggen dat er inmiddels een vriendschap is ontstaan. Naast zijn kennis en kunde is Simon een zeer inemende persoonlijkheid met het hart op de goede plaats! Simon wederom bedankt!!!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Diego Dirube

Score: 5

08 Apr 2018

Purchasing a Car

I have bought a car, I'm very satisfied with it as the car is the one I was looking for. Simon has helped me to find the car (actually he found it in his network) and then took care of having it checked in a garage, do a maintenance and APK. Also he arranged the insurance and the paperwork of transferring the car to my name. Trust and respect for me are very important values, and I found them in Simon, so I can say that I have found my car advisor not only for this deal but also for future deals.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Maria Van Leeuwen

Score: 4

22 Mar 2018

Na een grote teleurstelling ben ik weer eigenaar van een auto.

Totaal onverwacht kon mijn auto niet meer gemaakt worden. Mijn garagehouder Peter Koolhaas kende iemand die mij kon helpen met het zoeken naar een tweede hands. Simon Kopinsky heeft mij daar geweldig bij geholpen. Hij is vriendelijk, behulpzaam en transparant, zodat ik nu , na nog geen twee weken weer een auto heb. Ik ben superblij en dank Simon voor zijn inzet en geduld. Een aanrader voor wie een auto zoekt.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Anat Goldschmidt

Score: 5

19 Mar 2018

Pleasing the client to the maximum

Very responsible and reliable person that tries to please you after your wish and working hard for making a good deal !!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Trude Brans

Score: 5

12 Mar 2018

My car adviser thinks outside the box!

Binnen een week vervulde Uw Auto Adviseur mijn wensen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Elisheva Van den Brink

Score: 5

06 Mar 2018

Hele goede adviseur voor het zoeken naar de juiste auto.

Simon heeft ons heel erg goed geholpen bij het zoeken naar een geschikte auto. Hij is met goede voorstellen gekomen. Simon heeft ons ontlast van veel werk dat je moet doen als je zelf auto's gaat vergelijken. Ik weet zeker dat ik een goede auto heb gekocht. Alles is voortreffelijk gecontroleerd en geregeld. Simon heeft ons ook goed geadviseerd bij het verzekeren van de auto. Dank je wel, Simon, voor al je werk.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jaffa Baruch

Score: 5

25 Feb 2018

fijne samenwerking

Door goede communicatie over en weer zijn we tot een degelijke keuze gekomen!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Petra Duineveld

Score: 5

09 Feb 2018

Zeer goede en snelle service

Na de zoekopdracht gegeven te hebben zeer snel een aan mijn wensen voldane auto aangeboden gekregen, waar ik helemaal blij mee ben.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Phil Tilli

Score: 5

05 Feb 2018

Kundig, bekwaam en vriendelijk!

De opdracht tbv het vinden van een auto werd op alle punten ingelost. Zowel type, prijs, jaartal kwamen overeen met mijn wens. De kleur was ook nog eens perfect. Bij levering ook zeer goed geholpen bij het afsluiten van de verzekering etc.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja



Bedrijfsinformatie


logo

Uw Auto Adviseur is de eerste merkonafhankelijke auto adviseur die u persoonlijk begeleid in het kopen van een nieuwe of gebruikte auto op elke locatie.
Daar waar het u het beste uitkomt: bij u thuis, op uw werk of bij uw vertrouwde garage is waar wij u ondersteunen.
Volledige transparantie door speciale werksystemen waardoor mogelijke onzekerheden uit te sluiten zijn bij de aanschaf. Zo gaat de gebruikte auto altijd op de werkbrug en nemen wij de auto samen door.
Het unieke systeem van betalen als het u echt bevalt verzekerd u van de juiste service en keuze voor de prijs die bij u past.
kijkt u op www.uwautoadviseur.nl voor meer informatie.


Contactgegevens
E-mail: info@uwautoadviseur.nl
Tel: 0624577479
KVK: 66697697

Adres
Uw Auto Adviseur
Schinkeldijkje 10 unit 26
1432CE Aalsmeer


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate