10/10

Uw Auto Adviseur


65 Beoordelingen (totaal)
65 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Leo Mock

Score: 5

07 Sep 2017

persoonlijke insteek

veel persoonlijke aandacht, uitleg en meedenken.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Karin Dijker

Score: 5

04 Sep 2017

Inlevend en betrouwbaar overkomende verkoper.

Prima. Verkoper nam ruim de tijd voor ons. Een fijn persoonlijk gesprek. Als extra service een uitgebreide demonstratie van wat mijn nieuwe auto kan.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Barbara Fonseca dos Santos

Score: 5

26 Aug 2017

Beste adviseur ooit

Beste adviseur ooit. Kan alleen maar zeggen dat Simon mij echt heeft geholpen en stond er altijd klaar als ik vragen wou stellen of wat dan ook. Voor mij is die de beste auto adviseur ooit. Die hoort graag naar wat je maar wenst. Is eerlijke. Is gewoon echt een top mens! Uitstekende service.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Daniel Goudeket

Score: 5

25 Aug 2017

Een auto naar mijn hart waar ik een glimlach van krijg!

Het zoeken naar een auto is niet bepaald mijn hobby​ waar begin je welke auto's zijn er goed en waar moet je verweg van blijven​. Daarnaast hebben wij als gezin weinig tijd​ door kinderen en werk blijft er zo weinig tijd over voor andere zaken​. Nu kwam ik Uw Auto Adviseur op social media tegen waarbij gelukkige klanten vertellen hoe en waarom ze bij Simon hebben gekocht. Het idee van ontzorgen, geen verplichtingen en op een betrouwbare manier een auto kopen sprak mij aan. Simon is bij ons thuis gekomen en heeft in kaart gebracht welke auto’s mogelijk bij mijn wensen konden passen. Daar ik een auto moet zien en voelen heeft Simon ervoor gezorgd dat op de gewenste locaties ik de besproken auto’s kon zien en proefrijden​ dit was echt geweldig​. Zo kon ik tussen het werken een goed idee krijgen wat ik van de auto vond​, Simon kwam met de auto naar mij toe waar en wanneer het uitkwam.​ Toen ik eenmaal de keuze had genomen gaf Simon echter het advies verder te kijken daar de history van de auto niet klopte bij de nacontrole. Uiteindelijk ben ik helemaal naar wens geslaagd met een Ford Focus 1.6 Turbo van de 1e eigenaar met vele opties en een volledige onderhoud history. De auto heeft Simon bij mij thuis afgeleverd en is helemaal naar wens verlopen. Nog steeds krijg ik elke dag een glimlach als ik in de auto stap!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Michael

Score: 5

24 Aug 2017

Prima service... goed overleg

Er wordt met zorg gekeken en overlegd naar wat een auto voor je zou kunnen zijn. . Fijn mee zakken te doen


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Laura Bronzwaer

Score: 5

14 Aug 2017

Goed en met veel enthousiasme geholpen

Simon heeft ons heel goed geholpen met het kopen van onze eerste auto. Vooral het enthousiasme spatte eraf, maar ook het meedenken en praktisch handelen van Simon was er prettig!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Audrey Geul

Score: 5

09 Aug 2017

Zeer vriendelijke man, met passie voor mensen en auto's!

Bij toeval kwam ik bij Simon terecht, die de auto waar ik naar op zoek was gewoon al had staan. We hebben een aantal keer telefonisch contact gehad, wat zeer prettig was. Daarna ben ik naar Aalsmeer afgereisd om de auto aan te kopen. We hebben samen e.e.a. doorgesproken en een stuk met de auto gereden. Alles was keurig verzorgd. Ook qua papierwerk is alles goed geregeld. Simon, nogmaals, het was prettig kennis te maken en zaken met je te doen!!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Chris Degenhardt

Score: 5

31 Jul 2017

Top service, top bedrijf, top auto!

Wij zijn uiterst tevreden over de service en het bedrijf! Auto is ook helemaal top!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Lisa Numann-Goudeket

Score: 5

24 Jul 2017

Uitstekend!

Simon heeft een auto gevonden die precies was wat we wilde hebben, voor de prijs die we wilde, zonder dat we naar allemaal garages moesten! Hij bracht de auto naar ons toe voor de proefrit en regelde alles!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Tella Leijen

Score: 4

20 Jul 2017

Een op maat gemaakte en uitgevoerde verkooptransactie met een personal touch

De prettige en betrouwbare kennismaking waren aanleiding om gebruik te maken van de diensten van Your Car Advisor. Communicatie was helder en op tijd, geen gedoe en hoog service niveau. Bovendien is geduld een schone zaak, dat geldt voor koper en verkoper. Dit was geheel in balans. Dit hebben we wel eens anders meegemaakt. Dank daarvoor!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja



Bedrijfsinformatie


logo

Uw Auto Adviseur is de eerste merkonafhankelijke auto adviseur die u persoonlijk begeleid in het kopen van een nieuwe of gebruikte auto op elke locatie.
Daar waar het u het beste uitkomt: bij u thuis, op uw werk of bij uw vertrouwde garage is waar wij u ondersteunen.
Volledige transparantie door speciale werksystemen waardoor mogelijke onzekerheden uit te sluiten zijn bij de aanschaf. Zo gaat de gebruikte auto altijd op de werkbrug en nemen wij de auto samen door.
Het unieke systeem van betalen als het u echt bevalt verzekerd u van de juiste service en keuze voor de prijs die bij u past.
kijkt u op www.uwautoadviseur.nl voor meer informatie.


Contactgegevens
E-mail: info@uwautoadviseur.nl
Tel: 0624577479
KVK: 66697697

Adres
Uw Auto Adviseur
Schinkeldijkje 10 unit 26
1432CE Aalsmeer


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate