10/10

Uw Auto Adviseur


72 Beoordelingen (totaal)
60 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Bart de Haan

Score: 5

06 Nov 2017

Open en eerlijk, met een prima service.

Onze Ford Focus ST-line bij Simon gekocht. Geen verkooppraatjes, maar een duidelijk en eerlijk verhaal. Prima service en adviesen. Bovendien heeft Simon via zijn connecties nog een en ander aan korting en missende onderhoudsboekjes geregeld.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Judith Knuit

Score: 5

05 Nov 2017

Excellente afhandeling verkoop

Bij de verkoop van mijn auto kreeg ik een niet alleen een hele goede bod, maar ook werd de vrijwaring direct ter plaatse geregeld én werd ik keurig thuis gebracht (64km verder)


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Femke

Score: 5

18 Oct 2017

Goed advies en perfecte service

Uw Auto Adviseur heeft mij goed geadviseerd bij de aanschaf van mijn auto. Persoonlijke aandacht, goede inschatting van mijn wensen en prettig contact zorgen ervoor dat ik bij een volgende auto zeker weer gebruik zal maken van dit bedrijf.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Mr. F. Ensel

Score: 5

13 Oct 2017

Alert, attent en aanwezig (als nodig!)

Prima en adequaat geadviseerd bij de aankoop van mijn auto. Een must, als je een auto koopt!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Marco Mogendorff

Score: 5

10 Oct 2017

Advies met een lach

Tijdens het hele proces van uitzoeken welke auto het meest geschikt voor ons is tot proefritten en uiteindelijke aflevering de volledige ondersteuning van Simon gekregen. Niets was te veel en Simon heeft de juiste contacten om alles vlekkeloos te laten verlopen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Eric Feliksik

Score: 5

08 Oct 2017

Een eerlijke en behulpzame adviseur die werkelijk met je mee denkt!

Simon is een betrouwbare kerel die geen onzin verkoopt. Het was fijn om door hem geholpen te worden. Geen schimmig gedoe met halve informatie over schade-auto's... Hij heeft duidelijk verstand van zijn vak, denkt echt met je mee en legt alles super duidelijk uit. Hij is transparant, eerlijk, komt zijn afspraken na, is goed bereikbaar via telefoon en whatsapp. Op zondag ook nog voor mij winterbandjes vinden en ophalen... Simon is eigenlijk steeds twee stappen behulpzamer en attenter dan je had verwacht. En niet omdat hij aan het up-sellen is, maar omdat hij gewoon fanatiek is in klanttevredenheid. Ik raad hem daarom van harte aan. Niet alleen gun ik dat de klant, maar in cowboy-auto-land gun ik het deze hardwerkende vakman in het bijzonder!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Janneke Verharen

Score: 5

27 Sep 2017

Hele fijne en persoonlijke service op maat!

Simon is een hele betrouwbare en eerlijke persoon die écht het beste voor de klant wil. Antwoord super snel via what's aap zodat communicatie vlot verloopt. Open, transparant, humor!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Leo Mock

Score: 5

07 Sep 2017

persoonlijke insteek

veel persoonlijke aandacht, uitleg en meedenken.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Karin Dijker

Score: 5

04 Sep 2017

Inlevend en betrouwbaar overkomende verkoper.

Prima. Verkoper nam ruim de tijd voor ons. Een fijn persoonlijk gesprek. Als extra service een uitgebreide demonstratie van wat mijn nieuwe auto kan.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Barbara Fonseca dos Santos

Score: 5

26 Aug 2017

Beste adviseur ooit

Beste adviseur ooit. Kan alleen maar zeggen dat Simon mij echt heeft geholpen en stond er altijd klaar als ik vragen wou stellen of wat dan ook. Voor mij is die de beste auto adviseur ooit. Die hoort graag naar wat je maar wenst. Is eerlijke. Is gewoon echt een top mens! Uitstekende service.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja



Bedrijfsinformatie


logo

Uw Auto Adviseur is de eerste merkonafhankelijke auto adviseur die u persoonlijk begeleid in het kopen van een nieuwe of gebruikte auto op elke locatie.
Daar waar het u het beste uitkomt: bij u thuis, op uw werk of bij uw vertrouwde garage is waar wij u ondersteunen.
Volledige transparantie door speciale werksystemen waardoor mogelijke onzekerheden uit te sluiten zijn bij de aanschaf. Zo gaat de gebruikte auto altijd op de werkbrug en nemen wij de auto samen door.
Het unieke systeem van betalen als het u echt bevalt verzekerd u van de juiste service en keuze voor de prijs die bij u past.
kijkt u op www.uwautoadviseur.nl voor meer informatie.


Contactgegevens
E-mail: info@uwautoadviseur.nl
Tel: 0624577479
KVK: 66697697

Adres
Uw Auto Adviseur
Schinkeldijkje 10 unit 26
1432CE Aalsmeer


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate