10/10

Uw Auto Adviseur


130 Beoordelingen (totaal)
37 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Irith Markens

Score: 5

03 Feb 2019

Top!

Snel en Behulpzaam.

Dank je Irith!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Irene

Score: 5

27 Jan 2019

Service gericht, openheid en transparantie!

Helaas had ik een nieuwe auto nodig omdat mijn vorige auto op was. Ik voelde mij bij een aanschaf van een auto bij voorbaat al opgelicht. Dit keer kwam ik via mijn garage bij Simon Kopinsky terecht. Gelijk al een prettig telefoongesprek zonder snelle verkooppraatjes. Simon ging snel en transparant opzoek naar een voor mij ge schikte auto. Binnen enkele dagen stond een potentiële auto bij de garage om gekeurd te worden. Simon was wederom transparant over de keuring, prijs en zijn fee. Voor het eerst met een gevoel van vertrouwen een auto aangeschaft. Ook fijn dat Simon alle administratieve rompslomp op zich nam. Zeer servicegericht zonder opdringerigheid. Nog steeds tevreden over mijn aankoop. Bedankt Simon!!

Bedankt Irene voor het delen!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Vianny Premsela - VP IT Support

Score: 5

12 Jan 2019

Even snel een tijdelijke auto regelen die ook nog moet voldoen aan een flink aantal eisen! Voor Uw Auto Adviseur geen probleem!

Wegens onvoorziene omstandigheden moest ik snel een tijdelijke auto hebben. Echter ben ik nogal kritisch en wil ik niet zomaar overal in rijden. Ook een tijdelijke auto moet dus nog wel voldoen aan het e.e.a. qua eisen. Simon is een adviseur die daadwerkelijk naar je luistert en probeert mee te denken met de klant. Ondanks de ''lijst'' met eisen heeft Simon snel een geschikte auto voor mij gevonden. Er moest nog het e.e.a. aan gebeuren maar daar heb ik vrijwel geen omkijken naar gehad. Simon regelde alles! Simon, dank voor alle goede zorgen en de excellente service! Tot de volgende auto!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Gwendoline Pluim

Score: 5

02 Oct 2018

Simon heeft ons op een hele snelle en vriendelijke manier aan onze nieuwe auto geholpen

Uitstekende, vriendelijke en hele snelle service. We hadden een goed en betrouwbaar gevoel bij Simon. We zijn heel blij met onze aanschaf!

Dank je Gwen๐Ÿ™


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Sharon Brommet

Score: 5

27 Sep 2018

Very professional service, support throughout the process

I purchased a car, Simon accompanied the process, checked the vehicle professionally and helped me with any question I had


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Frans & Anneke Meij

Score: 4

27 Sep 2018

Verkoop hulp auto. Het is erg prettig zaken doen met dit bedrijf

De prijs is redelijk je kunt via directe particuliere verkoop mogelijk meer krijgen maar dat gaat je ook extra tijd kosten. IS een afweging. Met Simon is het echter prettig zaken doen dus als je verkoop wil uitbesteden is Simon zeker een aanrader.

Dank Frans en Anneke voor het delen!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Ingrid Nieraeth

Score: 5

23 Sep 2018

Van begin tot het einde- top service!

We hoefden alleen maar door te geven wat wij wilde, en Simon ging op zoek. Het harde werk voor ons om te zoeken werd daarmee vakkundig uit handen genomen (zo geweldig). Het enige dat we zelf moesten doen was testrijden en beslissen (oh, en ook betalen natuurlijk ๐Ÿ˜‰). Het advies en de service was uitstekend. We kunnen Simon van harte aanbevelen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Paul Motshagen

Score: 5

12 Sep 2018

Leuke auto gevonden

Op basis van wensen/ eisen heeft Simon meerdere auto’s aangeboden. Mijn keuze is vervolgens aan proefrit en inspectie in garage onderworpen. Na goedkeuring zijn alle restpuntjes weggewerkt. Een week later was ik mobiel.

Dank Paul voor je vertrouwen en leuk contact. Van harte gefeliciteerd


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Adrie de Bruijn

Score: 5

30 Aug 2018

Bijzonder deskundig en betrokken adviseur.

Eerste kennismaking met Simon. Na een kort telefoontje met enige uitleg over mijn wensen, kwam Simon zeer goed beslagen ten ijs. Een mooie presentatie maakte mij duidelijk wat voor mij de beste optie was. Simon had diezelfde middag ook een test auto geregeld voor een proefrit. Ik kreeg een bijzonder scherpe deal, die ik nergens kon evenaren, plus allerlei extra opties die vakkundig en professioneel werden geïnstalleerd, tegen alweer een zeer goede prijs. Tot slot zorgde hij ook voor een goede autoverzekering. Alles bij elkaar een totaal-pakket op1 adres, waar ik een goed gevoel bij heb. Het bespaarde mij veel tijd en geld. Ik kan het iedereenvan harte aanbevelen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Pam Smits / Massagepraktijk Pam Smits

Score: 5

18 Aug 2018

Eerlijk, betrouwbaar en supersnel

Met zijn gedegen kennis van auto's en rekening houdende met mijn budget, wist Simon niet alleen een geschikte auto te vinden, hij deed dat ook nog eens binnen 3 dagen! Daarnaast biedt hij een goede en vriendelijke service en is zeer duidelijk en gedegen in zijn uitleg en toelichtingen. Ik ben dolblij met mijn bijna nieuwe auto en kan zijn diensten van harte aanbevelen!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja



Bedrijfsinformatie


logo

Uw Auto Adviseur is de eerste merkonafhankelijke auto adviseur die u persoonlijk begeleid in het kopen van een nieuwe of gebruikte auto op elke locatie.
Daar waar het u het beste uitkomt: bij u thuis, op uw werk of bij uw vertrouwde garage is waar wij u ondersteunen.
Volledige transparantie door speciale werksystemen waardoor mogelijke onzekerheden uit te sluiten zijn bij de aanschaf. Zo gaat de gebruikte auto altijd op de werkbrug en nemen wij de auto samen door.
Het unieke systeem van betalen als het u echt bevalt verzekerd u van de juiste service en keuze voor de prijs die bij u past.
kijkt u op www.uwautoadviseur.nl voor meer informatie.


Contactgegevens
E-mail: info@uwautoadviseur.nl
Tel: 0624577479
KVK: 66697697

Adres
Uw Auto Adviseur
Schinkeldijkje 10 unit 26
1432CE Aalsmeer


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate