10/10

Uw Auto Adviseur


97 Beoordelingen (totaal)
63 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Anat Goldschmidt

Score: 5

19 Mar 2018

Pleasing the client to the maximum

Very responsible and reliable person that tries to please you after your wish and working hard for making a good deal !!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Trude Brans

Score: 5

12 Mar 2018

My car adviser thinks outside the box!

Binnen een week vervulde Uw Auto Adviseur mijn wensen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Elisheva Van den Brink

Score: 5

06 Mar 2018

Hele goede adviseur voor het zoeken naar de juiste auto.

Simon heeft ons heel erg goed geholpen bij het zoeken naar een geschikte auto. Hij is met goede voorstellen gekomen. Simon heeft ons ontlast van veel werk dat je moet doen als je zelf auto's gaat vergelijken. Ik weet zeker dat ik een goede auto heb gekocht. Alles is voortreffelijk gecontroleerd en geregeld. Simon heeft ons ook goed geadviseerd bij het verzekeren van de auto. Dank je wel, Simon, voor al je werk.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jaffa Baruch

Score: 5

25 Feb 2018

fijne samenwerking

Door goede communicatie over en weer zijn we tot een degelijke keuze gekomen!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Petra Duineveld

Score: 5

09 Feb 2018

Zeer goede en snelle service

Na de zoekopdracht gegeven te hebben zeer snel een aan mijn wensen voldane auto aangeboden gekregen, waar ik helemaal blij mee ben.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Phil Tilli

Score: 5

05 Feb 2018

Kundig, bekwaam en vriendelijk!

De opdracht tbv het vinden van een auto werd op alle punten ingelost. Zowel type, prijs, jaartal kwamen overeen met mijn wens. De kleur was ook nog eens perfect. Bij levering ook zeer goed geholpen bij het afsluiten van de verzekering etc.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Www.dovekwasten.nl

Score: 5

02 Feb 2018

Mensen maken het verschil.

In de digitale wereld van LinkedIn en Facebook is het bijna ondenkbaar dat er eigenlijk maar 1 ding belangrijk is, dat is de mens. De mens maakt het verschil in alles. Een onschatbare waarde en in de praktijk niet te onderschatten. Wij als www.dovekwasten.nl weten dat als geen ander, daarom zoeken wij altijd een partner die echt het verschil maakt in zijn diensten. Zo ook bij de aanschaf van onze nieuwe bedrijfswagen. Simon Kopinsky is een “echte “onafhankelijke adviseur die anders is dan andere, hij maakte het verschil vanaf het eerste moment van contact. Dat is immers 5 jaar geleden. Transparant in advies, en duidelijkheid is waarom het gaat. Zeker bij aanschaf van bedrijfswagens, de regelgeving van de overheid is al een vorm van ergernis voor een kleine sociale ondernemer. Wij hebben het traject van aankoop uit handen geven met onze wensen. Simon heeft dit meer dan voldoende voor ons geregeld. Daarom geen cijfer van een 5 plus *, neen. Gewoon een goed mens, en adviseur. Die er is voor de klant op alle vlak. En aders is dan andere. Ik kan zeggen, wilt U zakelijk en prive uw auto/bedrijf autopark vervangen c.q. uitbreiden, neem eens contact op met Simon, U krijgt hier geen spijt van. Voor ons een 10 * en dat in deze digitale wereld.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Wendy Tjon A Hie

Score: 5

22 Jan 2018

Voor herhaling vatbaar

Toen ik aan een andere auto toe was, was er niemand met verstand van auto's buurt, die tijd had om me te helpen. Zelf raakte ik enigzins overdonderd door het aanbod, en af en toe ook in de war van alle vergelijkingen. Inmiddels wist ik aardig welke kant ikzelf uit wilde, maar het is moeilijk en eng om de knoop door te hakken omdat ikzelf niet zoveel verstand van auto's heb. Via Garagebedrijf Niek de Kruyff kwam ik bij Simon terecht. En hij heeft me vriendelijk, gezellig en betrouwbaar in 3 dagen zowel mijn blik laten verruimen als een auto voor me gevonden. Ik zou het serieus iedereen aan raden om op deze manier een volgende auto aan te schaffen!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Raymond van de Logt

Score: 5

21 Jan 2018

TOP!

Simon is een uitstekende tussenpersoon gebleken. Heeft Onze Opel Corsa uit 2011 voor een prima prijs aangekocht. Snelle, betrouwbare afhandeling! Open en eerlijke communicatie! Echt een prima gevoel aan overgehouden!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Terence Bijl

Score: 5

21 Jan 2018

Top adviseur

Wij zijn uitstekend geholpen. Tijdens het proces kregen we eerlijk advies en geen vraag was te gek. Verder kregen we alle tijd om onze beslissing te maken. Nogmaals top


Beveelt u dit bedrijf aan: JaBedrijfsinformatie


logo

Uw Auto Adviseur is de eerste merkonafhankelijke auto adviseur die u persoonlijk begeleid in het kopen van een nieuwe of gebruikte auto op elke locatie.
Daar waar het u het beste uitkomt: bij u thuis, op uw werk of bij uw vertrouwde garage is waar wij u ondersteunen.
Volledige transparantie door speciale werksystemen waardoor mogelijke onzekerheden uit te sluiten zijn bij de aanschaf. Zo gaat de gebruikte auto altijd op de werkbrug en nemen wij de auto samen door.
Het unieke systeem van betalen als het u echt bevalt verzekerd u van de juiste service en keuze voor de prijs die bij u past.
kijkt u op www.uwautoadviseur.nl voor meer informatie.


Contactgegevens
E-mail: info@uwautoadviseur.nl
Tel: 0624577479
KVK: 66697697

Adres
Uw Auto Adviseur
Schinkeldijkje 10 unit 26
1432CE Aalsmeer


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate