10/10

Uw Auto Adviseur


120 Beoordelingen (totaal)
60 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Uriya Nassau

Score: 5

08 Aug 2018

very good and kind service. thank you very much Simon!!!

we bought a used car from this company and we got wonderful service. we will surly recommend to our friends.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Claudia Lunn

Score: 5

04 Aug 2018

Top geregeld van A tot Z

Vanaf het moment dat ik Simon belde met de vraag of hij me kon helpen in mijn zoektocht naar een nieuwe auto, heeft hij alles geregeld. Binnen een uur zat er een autovoorstel in mijn Whatsapp en deze voldeed volledig aan mijn eisen. Ook de proefrit, de technische inspectie en het papierwerk heeft Simon geregeld. Ontzorging in optima forma!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Delia Richardson

Score: 5

31 Jul 2018

An excellent experience working with Simon

I have bought two cars now with Simon, the owner of the Auto Adviseur. Simon can find the kind of car you want. In my case, he always has one on hand for me, just when I need it. He offered excellent service and advice, from suggesting a good car for me and my budget to picking me up to see the car, ensuring that the car was road worthy, organising a reputable and trustworthy mechanic and organising the best insurance possible. I have already recommended him to another friend who went on to buy a car from him. I have no hesitation in recommending him to all my friends and buying more cars from him. In fact, I am looking forward to buying another car from him, whenever that time comes around.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Stefanie Bordon

Score: 5

31 Jul 2018

Geweldig geholpen :)

Ik zocht een auto die niet te duur is en wel veilig is en hij was boven mijn verwachting! hij rijd top en ben heel erg tevreden met het advies van Uw auto adviseur, ik raad hem iedereen aan.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

24 Life B.V. / Ron van Dijkum

Score: 5

16 Jul 2018

Advies en begeleiding op maat

Simon nam serieus de tijd om echt te luisteren wat belangrijk is voor mij als klant. Hij kwam vervolgens met een nieuwe innovatieve oplossing. Een oplossing die mij helemaal past en waar ik zeer content mee ben.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Eugénie van der Kleij

Score: 5

16 Jul 2018

Uitstekend!

De autoadviseur begeleide ons zodanig dat we met een heel veilig gevoel tekenden voor deze auto met de zekerheid dat we de juiste keuze zouden maken. Hij deed er alles aan om ons zo goed mogelijk te adviseren en werkelijk geen moeite was hem teveel. Ik kan hem van harte aanbevelen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Sharon Sweijd

Score: 5

04 Jul 2018

Geweldig!

Simon heeft me van A-Z goed geadviseerd . Hij heeft naar mijn wensen geluisterd en kwam met een passende auto ( ruim binnen budget)


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Claudio Couto

Score: 5

03 Jul 2018

Top service

Ik ben een persoon die weinig kennis heeft over auto's en een vriend van mij heeft Simon aanbevolen. Toen ik Simon ontmoette, had ik een goed gevoel over alles. Hij weet echt hoe je op je gemak kunt voelen bij je nieuwe aankoop. Alles simple and netjes!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Monica De Meijer

Score: 5

09 Jun 2018

Goede service en heldere comminicatie

Een auto gezocht naar mijn wensen en de auto is goed verzorgd afgeleverd en onderzocht. Fijne samenwerking.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Fugel Huisman Fine

Score: 5

08 Jun 2018

Fantastische service

Wij hadden snel een nieuwe auto nodig en hadden vrij specifieke eisen. Simon heeft ons met raad en daad bij gestaan. In zeer korte tijd hadden we precies de auto die we wilden voor een prachtige prijs en met garanties en service die we nooit zelf hadden kunnen regelen. Ik vertel aan iedereen die het horen wil: zoek je een nieuwe auto, ga naar Simon!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja



Bedrijfsinformatie


logo

Uw Auto Adviseur is de eerste merkonafhankelijke auto adviseur die u persoonlijk begeleid in het kopen van een nieuwe of gebruikte auto op elke locatie.
Daar waar het u het beste uitkomt: bij u thuis, op uw werk of bij uw vertrouwde garage is waar wij u ondersteunen.
Volledige transparantie door speciale werksystemen waardoor mogelijke onzekerheden uit te sluiten zijn bij de aanschaf. Zo gaat de gebruikte auto altijd op de werkbrug en nemen wij de auto samen door.
Het unieke systeem van betalen als het u echt bevalt verzekerd u van de juiste service en keuze voor de prijs die bij u past.
kijkt u op www.uwautoadviseur.nl voor meer informatie.


Contactgegevens
E-mail: info@uwautoadviseur.nl
Tel: 0624577479
KVK: 66697697

Adres
Uw Auto Adviseur
Schinkeldijkje 10 unit 26
1432CE Aalsmeer


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate