10/10

Uw Auto Adviseur


87 Beoordelingen (totaal)
65 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Krista Wiggers

Score: 5

14 Jan 2018

Deskundig en flexibel

Ik wilde mijn auto verkopen maar kon hem niet inruilen waar ik mijn nieuwe auto kocht. Toen kwam ik bij Simon terecht. Na een grondige inspectie kwam hij met een bod waar ik tevreden mee was. Bovendien was hij zo flexibel, dat ik mijn auto kon inleveren op dezelfde dag dat ik mijn nieuwe kon ophalen. Top!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Nadav Goldstoff | Brandwalk.nl

Score: 5

09 Jan 2018

Uw Auto Adviseur Rocks!!

Ik had nodig: heel snel een auto. Waarom? Voor forenzen tussen A'dam-Laren, voor 6 maanden lang. Simon Kopinsky heeft binnen no-time, in totale transparantie, een drietal auto's geselecteerd en gepresenteerd. Na mijn keuze was de auto supersnel rijklaar. Simon is professioneel, behulpzaam, bereikbaar, zeer betrouwbaar en flexibel.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Laurens van Biljouw

Score: 5

09 Jan 2018

Zeer geduldig en behulpzaam.

Ik heb zeer goede ervaringen met Simon. Simon is een eerlijk en oprecht mens, daarnaast is hij zeer geduldig en behulpzaamheid en heeft ontzettend veel kennis van zaken. In de aankoop van mijn nieuwe auto is hij een zeer bekwame onderhandelaar geweest met een zeer positief resultaat voor mij als kopende partij.( Ik denk dat de verkopende partij zich nog steeds achter zijn oren krabt van wat er nu eigenlijk is gebeurd). Ik raad Simon absoluut aan in de zoektocht en aankoop van een nieuwe auto. Over ongeveer een jaar meld ik me weer want dan gaan we op zoek naar een nieuwe auto voor mijn vrouw. Nogmaals bedankt Simon en alle succes van de wereld!!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Tornado Cleaning

Score: 5

03 Jan 2018

Correct en zit er bovenop en denkt met jou mee

Goed, niet opdringerig, denkt snel in alle mogelijkheden


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Lea en Osher Jacobs

Score: 5

25 Dec 2017

Snel en goede service with a smile.

In verband met verhuizing naar het buitenland moesten wij onze hele mooie IX35 verkopen. Simon regelde meteen een fair bod waar we tevreden mee waren. Behalve de goede prijs mochten wij ook nog eens tot de dag van verhuizing in onze auto blijven rijden waarna we bij inlevering bij Uw Auto Adviseur ook nog eens netjes thuis werden afgezet. Wat een service! Dank je Simon, dit heeft ons in de moeilijke tijd van verhuizing het leven enigszins makkelijker gemaakt.Betere service hadden we niet kunnen bedenken!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jaco Boer

Score: 5

12 Dec 2017

Fijn en persoonlijk verkoopgesprek, betrouwbaar en degelijk advies dat voor beide partijen goed voelt

Simon probeert voor beide partijen tot een goede en prettige afspraak te komen. Hij is open over zijn intenties en hecht aan kwaliteit en betrouwbaarheid. Dat straalt hij ook uit in zijn gedrag. De communicatie verloopt daardoor erg plezierig. Een fijne en vertrouwenwekkende adviseur, zeker als je zelf niet zo goed thuis bent in de autohandel.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Petra Van Lammeren

Score: 5

10 Dec 2017

Goed, vaardig en eerlijk advies en met persoonlijke aandacht.

Ondanks dat ik een heel beperkt budget had, kreeg ik de volledige aandacht voor mijn zoektocht naar een andere auto. Ik ben heel tevreden met het resultaat en heb alle vertrouwen in het advies.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Robin Mol

Score: 5

06 Dec 2017

Simon is een super enthouisiaste adviseer met verstand van auto's en de markt!

Simon heeft mijn Audi A7 verkocht, een super auto met alle optie's maar niet de makkelijkste auto om te verkopen. Hij heeft er een goed baasje voor gevonden, die met dezelfde passie van de auto zal genieten.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Wim Eysink

Score: 5

05 Dec 2017

Correct en alert van eerste tot laatste contact bij levering

Positief en erg cliënt gericht


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Brenda Weener

Score: 5

04 Dec 2017

Top adviseur!

Simon heeft goede kennis van zaken en het is daarom fijn om door hem geadviseerd te worden.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja



Bedrijfsinformatie


logo

Uw Auto Adviseur is de eerste merkonafhankelijke auto adviseur die u persoonlijk begeleid in het kopen van een nieuwe of gebruikte auto op elke locatie.
Daar waar het u het beste uitkomt: bij u thuis, op uw werk of bij uw vertrouwde garage is waar wij u ondersteunen.
Volledige transparantie door speciale werksystemen waardoor mogelijke onzekerheden uit te sluiten zijn bij de aanschaf. Zo gaat de gebruikte auto altijd op de werkbrug en nemen wij de auto samen door.
Het unieke systeem van betalen als het u echt bevalt verzekerd u van de juiste service en keuze voor de prijs die bij u past.
kijkt u op www.uwautoadviseur.nl voor meer informatie.


Contactgegevens
E-mail: info@uwautoadviseur.nl
Tel: 0624577479
KVK: 66697697

Adres
Uw Auto Adviseur
Schinkeldijkje 10 unit 26
1432CE Aalsmeer


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate