0

Uitjesbureau


0 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

0% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

0%

Bedrijfsinformatie


Uitjesbureau

RotterdamseUitjes.nl is onderdeel van Uitjesbureau. Uitjesbureau is een (inter)nationaal evenementenbureau met twee regio-kantoren in Nederland en organiseert rond de 1200 bedrijfsuitjes per jaar in Nederland en België. Van een stadsspel met 15 personen tot een compleet weekend op Ameland met 650 man. Wij zijn thuis in iedere regio. Met ruim dertig medewerkers organiseren we deze uitjes vanuit Amsterdam, Den Bosch, Rotterdam en Utrecht.

Uitjesbureau heeft zich in de afgelopen 16 jaar gespecialiseerd in het opzetten, organiseren en ontdekken van exclusieve uitjes in de grote stad en juist ook in de regio. En nog steeds blijven we, tijdens deze missie, prachtige en originele locaties ontdekken voor leuke uitjes!

Kernbegrippen bij het realiseren van onze missie zijn originaliteit en kwaliteit, alsmede professionele service en dienstverlening voor bedrijven, overheid en particulieren.

Heeft u ondersteuning nodig bij het samenstellen van uw uitje of evenement, dan adviseren wij u graag in een vrijblijvend intakegesprek op een van onze kantoren of bij u op locatie. Naast onze kennis van de regio’s, gediplomeerde gidsen/entertainers en jarenlange samenwerking met andere lokale bedrijven, staan wij u graag terzijde in de organisatie van uw ideale uitje. We ontwikkelen, geheel vrijblijvend, een op maat gesneden voorstel inclusief een concept, een globale planning / tijdschema en een kostenbegroting. Na uw goedkeuring worden, samen met u, de puntjes op de i gezet.

Uw Uitje, Onze Organisatie!’’

Contactgegevens


0616082587

Uitjesbureau
Nes 73
1012 KD
Amsterdam

Bent u ondernemer?

Verbeter uw zichtbaarheid online, verbeter uw bedrijf door te uit te vinden wat uw klanten echt willen. Wordt beter gevonden door uw bedrijf en diensten online te promoten.

Meld u nu gratis aan.

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten