9.6

TopTypetjes.nl


36 Beoordelingen (totaal)
4 beoordelingen (12 maanden)

97.2% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

97.2%

27 Oct 2021

5

Super leuke proffesionele actrice als gastvrouw op ons feest

Positief Ruim op tijd aanwezig Heel professioneel


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 Sep 2021

5

Echt een super fijne samenwerking met TopTypetjes.nl; butler James heeft voor een avond om nooit te vergeten gezorgd

Fijne en snelle samenwerking, goede prijs/kwaliteitsverhouding. Duidelijke communicatie.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 Sep 2021

5

Mede dankzij Top Typetjes.nl was ons feest TOP!

Een TOP ervaring! Allereest een duidelijke site. De acteur was super leuk. Iedereen heeft genoten. En we zijn erg blij met de foto's Een aanrader


Zou u ons aanbevelen?: Ja

21 Dec 2020

5

Wat een feest

Voor mijn drive-in party, in het kader van mijn 50ste verjaardag, had ik Ben de Beveiliger ingehuurd. Echt een geweldig succes. Mijn gasten moesten vreselijk lachen en iedereen vroeg zich af wie die gekke man was die wilde weten of er ook bommen in de auto lagen, of de motorkap wel even open kon en allerlei vragen stelde. Het fijne is ook dat hij af en toe even bij mij kwam om te vragen of alles nog onder controle was. Echt helemaal super. Het was oprecht een leuke aanvulling op de (coronaproof) feestvreugde. Ik vind het zeer zeker een aanrader. Ook het contact vooraf met Christiaan verliep keurig. Snelle reactie, goede offerte en na opdrachtbevestiging ook nog even regelmatig contact.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 Sep 2020

5

3 typetjes, super interactie!

Op onze bruiloft werd Chris ingezet als butler, sjoelkampioen en glamourfotograaf. Ondanks de corona maatregelen alles top verzorgd en tot in de puntjes geregeld. Chris leefde zich echt in en bracht de verschillende rollen tot een succes met een zeer leuke interactie met onze gasten tot gevolg! Chris als Butler had naast een ludiek rol, ook een preventive rol om de gasten te ontvangen, een gezondheidscheck te doen en te wijzen op komische manier op de anderhalvemeter. Als Sjoelkampioen werd de sjoelbak (anderhalvemeter) op tafel gelegd en iedereen verleid tot het uitdagen van "Roel de Sjoelkampioen". En als kers op de taart, "Bobbie Glamour" die de inmiddels licht aangeschoten gasten op beeld vastlegt met zijn flamboyante voorkomen en suggestieve complimentjes. TopTypetjes, echt een aanrader!!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

28 Feb 2020

5

Zeer tevreden!

Fijn contact, toffe acteur; niets dan lof!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 Feb 2020

5

Super!

Wij hebben bezoek gehad van Bobbie Glamour! Wat een entertainment, het feestje werd echt gemaakt op dat moment.. super leuk!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 Jan 2020

5

Hilarisch! Het was een superleuke aanvulling op onze feestavond.

Zeer goede ervaring. Vooraf duidelijke en snelle communicatie. Op de avond zelf was de geboekte acteur wegens een ongeval verhinderd, maar dit werd erg professioneel opgevangen door de eigenaar zelf. Uiteindelijk hebben wij, maar zeker onze gasten een geweldige en hilarische avond gehad door de aanwezigheid van de acteur. Eerst als butler de gasten ontvangen, vervolgens sjoelen met de kids en uiteindelijk als fotograaf de leukste foto's geschoten!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 Dec 2019

5

In één woord geweldig!

Afspraken netjes nagekomen. Hele leuke feestavond gehad mede door de typetjes. Ze hebben de mensen goed vermaakt. Zeker voor herhaling vatbaar.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 Oct 2019

3

Margot is een leuke gastvrouw, ontvangt de gasten op een gezellige manier. Maakte ook fotos van de gasten. Dit hadden er wel wat meer mogen zijn. Achteraf vind ik de act tot de prijs niet in verhouding. Het is te duur voor zo weinig actie. Vriendelijke groeten, Caroline van der Kuijp

Antwoord van TopTypetjes.nl
Dank voor uw reactie, we waarderen het dat u ons de gelegenheid heeft gegeven om dit naar u toe recht te zetten. We zijn u bij een volgend feest of evenement graag weer van dienst.


Zou u ons aanbevelen?: Nee

Bedrijfsinformatie


TopTypetjes.nl

Wij verzorgen professionele en betaalbare acteurs die tussen de gasten van uw personeelsfeest, open dag,
beurs, campagne, congres of evenement (on)gepast een typetje of meerdere typetjes neerzetten. www.toptypetjes.nl

Contactgegevens


055-7630476

TopTypetjes.nl
Molenstraat-Centrum 385
7311 XJ
APELDOORN

Bent u ondernemer?

Verbeter uw zichtbaarheid online, verbeter uw bedrijf door te uit te vinden wat uw klanten echt willen. Wordt beter gevonden door uw bedrijf en diensten online te promoten.

Meld u nu gratis aan.

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten