9.6

TopTypetjes.nl


40 Beoordelingen (totaal)
1 beoordelingen (12 maanden)

97.5% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

97.5%

29 Jun 2023

5

Geweldig

Wij hadden Janneke op ons gouden huwelijks feest was gewoon top Al de gasten vonden haar geweldig,ze deed het perfect en de foto’s die ze gemaakt heeft al fotograaf waren wel zo mooi Duizend maal dank Janneke Mensen heb je een feestje zeker doen het is de moeite waard


Zou u ons aanbevelen?: Ja

13 Sep 2022

5

Geweldig en een absolute meerwaarde voor een feest, voor herhaling vatbaar.

Snel geholpen, meedenken over de beste inzet van een typetje, vriendelijk te woord gestaan. Keurige afhandeling van alles.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 May 2022

5

Wij hebben er geen zin voor nodig is een woord : overdetopfantastisch.

Nou zo geweldig super georganiseerd. Zo super leuk kontakt met het bedrijf. En super geweldige typetjes die er voor ons waren Toppers geweldig super. We hebben met onze gasten het echt als super leuk ervaren. Ook zoveel lol om niet te vergeten. Echte aanrader ook voor ons zelf Als we weer een feesie hebben Geweldig super bedankt Dikke 10 en das niet overdreven.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

28 Apr 2022

5

Gangmakers voor elk feest

super organisatie, professionele acteurs, prettige voorbereiding middels communicatie met bureau. betaling achteraf. Lovende reacties van onze gasten die twijfelde of de dronken serveerster gespeeld werd of iemand uit de vaste bediening was.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 Oct 2021

5

Super leuke proffesionele actrice als gastvrouw op ons feest

Positief Ruim op tijd aanwezig Heel professioneel


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 Sep 2021

5

Echt een super fijne samenwerking met TopTypetjes.nl; butler James heeft voor een avond om nooit te vergeten gezorgd

Fijne en snelle samenwerking, goede prijs/kwaliteitsverhouding. Duidelijke communicatie.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 Sep 2021

5

Mede dankzij Top Typetjes.nl was ons feest TOP!

Een TOP ervaring! Allereest een duidelijke site. De acteur was super leuk. Iedereen heeft genoten. En we zijn erg blij met de foto's Een aanrader


Zou u ons aanbevelen?: Ja

21 Dec 2020

5

Wat een feest

Voor mijn drive-in party, in het kader van mijn 50ste verjaardag, had ik Ben de Beveiliger ingehuurd. Echt een geweldig succes. Mijn gasten moesten vreselijk lachen en iedereen vroeg zich af wie die gekke man was die wilde weten of er ook bommen in de auto lagen, of de motorkap wel even open kon en allerlei vragen stelde. Het fijne is ook dat hij af en toe even bij mij kwam om te vragen of alles nog onder controle was. Echt helemaal super. Het was oprecht een leuke aanvulling op de (coronaproof) feestvreugde. Ik vind het zeer zeker een aanrader. Ook het contact vooraf met Christiaan verliep keurig. Snelle reactie, goede offerte en na opdrachtbevestiging ook nog even regelmatig contact.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 Sep 2020

5

3 typetjes, super interactie!

Op onze bruiloft werd Chris ingezet als butler, sjoelkampioen en glamourfotograaf. Ondanks de corona maatregelen alles top verzorgd en tot in de puntjes geregeld. Chris leefde zich echt in en bracht de verschillende rollen tot een succes met een zeer leuke interactie met onze gasten tot gevolg! Chris als Butler had naast een ludiek rol, ook een preventive rol om de gasten te ontvangen, een gezondheidscheck te doen en te wijzen op komische manier op de anderhalvemeter. Als Sjoelkampioen werd de sjoelbak (anderhalvemeter) op tafel gelegd en iedereen verleid tot het uitdagen van "Roel de Sjoelkampioen". En als kers op de taart, "Bobbie Glamour" die de inmiddels licht aangeschoten gasten op beeld vastlegt met zijn flamboyante voorkomen en suggestieve complimentjes. TopTypetjes, echt een aanrader!!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

28 Feb 2020

5

Zeer tevreden!

Fijn contact, toffe acteur; niets dan lof!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


TopTypetjes.nl

Wij verzorgen professionele en betaalbare acteurs die tussen de gasten van uw personeelsfeest, open dag,
beurs, campagne, congres of evenement (on)gepast een typetje of meerdere typetjes neerzetten. www.toptypetjes.nl

Contactgegevens


055-7630476

TopTypetjes.nl
Molenstraat-Centrum 385
7311 XJ
APELDOORN

Bent u ondernemer?

Verbeter uw zichtbaarheid online, verbeter uw bedrijf door te uit te vinden wat uw klanten echt willen. Wordt beter gevonden door uw bedrijf en diensten online te promoten.

Meld u nu gratis aan.

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten