9.6

TopTypetjes.nl


31 Beoordelingen (totaal)
7 beoordelingen (12 maanden)

96.8% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

96.8%

28 Feb 2020

5

Zeer tevreden!

Fijn contact, toffe acteur; niets dan lof!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 Feb 2020

5

Super!

Wij hebben bezoek gehad van Bobbie Glamour! Wat een entertainment, het feestje werd echt gemaakt op dat moment.. super leuk!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 Jan 2020

5

Hilarisch! Het was een superleuke aanvulling op onze feestavond.

Zeer goede ervaring. Vooraf duidelijke en snelle communicatie. Op de avond zelf was de geboekte acteur wegens een ongeval verhinderd, maar dit werd erg professioneel opgevangen door de eigenaar zelf. Uiteindelijk hebben wij, maar zeker onze gasten een geweldige en hilarische avond gehad door de aanwezigheid van de acteur. Eerst als butler de gasten ontvangen, vervolgens sjoelen met de kids en uiteindelijk als fotograaf de leukste foto's geschoten!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 Dec 2019

5

In één woord geweldig!

Afspraken netjes nagekomen. Hele leuke feestavond gehad mede door de typetjes. Ze hebben de mensen goed vermaakt. Zeker voor herhaling vatbaar.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 Oct 2019

3

Margot is een leuke gastvrouw, ontvangt de gasten op een gezellige manier. Maakte ook fotos van de gasten. Dit hadden er wel wat meer mogen zijn. Achteraf vind ik de act tot de prijs niet in verhouding. Het is te duur voor zo weinig actie. Vriendelijke groeten, Caroline van der Kuijp

Antwoord van TopTypetjes.nl
Dank voor uw reactie, we waarderen het dat u ons de gelegenheid heeft gegeven om dit naar u toe recht te zetten. We zijn u bij een volgend feest of evenement graag weer van dienst.


Zou u ons aanbevelen?: Nee

25 Sep 2019

5

Sublieme opluistering tijdens feest!

toptypetjes heeft op ons feest het welkom verzorgd door James de Butler, sublieme actie! en wat deed Marcel het goed. Roel de Sjoelkampioen en Bobby de Modefotograaf zijn minstens zo goed ontvangen door onze gasten. Het was verfrissend, gezellig, hilarisch. een aanrader!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Sep 2019

5

Wat een attente en enthousiaste butler ! en last but not least hilarische fotograaf !!

De Butler James ontving op ludieke wijze onze gasten om later op de avond als fotograaf terug te keren om foto's te maken van het feest en de gasten. Onze bruiloft is mede daardoor lang onderwerp van gesprek geweest. Een zeer positieve ervaring en zeer zeker aan te bevelen. Heel professioneel en altijd makkelijk bereikbaar en toegankelijk voor evt. vragen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Jun 2019

5

Een geslaagde TOP! animatie voor op ons jaarfeest!

Zeer prettig contact gehad, vooraf, tijdens en na afloop van het inhuren van een acteur voor ons jaarfeest.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 Jun 2019

4

50 Jarig huwelijks feest op 8 juni 2019

Beste, Met het optreden op ons 50 jarig huwelijks jubileum zijn wij zeer verast, onze gasten met aanzienlijke leeftijd verschillen en karakters heb jij heel goed samen kunnen brengen en vermaken. Bij aankomst van de gasten werd het al heel snel informeel met het aparte ontvangst in de hal. Ook het sjoelen is in dank afgenomen tot ieders vermaak. Maar de klap op de vuurpijl was wel de KOK, je eetlust zou overgaan, een heel leuke persiflage, Daar is heel veel over gesproken en positief ontvangen. (wat een viezerik, maar heel leuk) Wij waren er niet zeker van of er met zo'n verscheidenheid aan mensen een juiste feestelijke sfeer zou ontstaat, maar dat lukte jouw van begin af aan en wij hebben er van genoten. Inmiddels hebben wij de dagen erna al veel bedankjes ontvangen over de geslaagde middag / avond. Er wordt gevraagd hoe kom je aan die gekke kerel, nou gewoon kun je bestellen bij Top Typetjes. Wij hebben van ons feest genoten en zouden het exact het zo weer overdoen. Heel erg bedankt dat je bij ons hebt willen optreden. Met vriendelijke groeten, Wil en Adrie Nooren Opheusden


Zou u ons aanbevelen?: Ja

21 May 2019

5

perfecte organisatie 5 sterren

zeker een aanrader


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter uw SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld u nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


TopTypetjes.nl

Wij verzorgen professionele en betaalbare acteurs die tussen de gasten van uw personeelsfeest, open dag,
beurs, campagne, congres of evenement (on)gepast een typetje of meerdere typetjes neerzetten. www.toptypetjes.nl

Contactgegevens


055-7630476

TopTypetjes.nl
Molenstraat-Centrum 385
7311 XJ
APELDOORN

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten