9.6/10

TopTypetjes.nl


26 Beoordelingen (totaal)
10 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

25 Sep 2019

5

Sublieme opluistering tijdens feest!

toptypetjes heeft op ons feest het welkom verzorgd door James de Butler, sublieme actie! en wat deed Marcel het goed. Roel de Sjoelkampioen en Bobby de Modefotograaf zijn minstens zo goed ontvangen door onze gasten. Het was verfrissend, gezellig, hilarisch. een aanrader!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Sep 2019

5

Wat een attente en enthousiaste butler ! en last but not least hilarische fotograaf !!

De Butler James ontving op ludieke wijze onze gasten om later op de avond als fotograaf terug te keren om foto's te maken van het feest en de gasten. Onze bruiloft is mede daardoor lang onderwerp van gesprek geweest. Een zeer positieve ervaring en zeer zeker aan te bevelen. Heel professioneel en altijd makkelijk bereikbaar en toegankelijk voor evt. vragen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Jun 2019

5

Een geslaagde TOP! animatie voor op ons jaarfeest!

Zeer prettig contact gehad, vooraf, tijdens en na afloop van het inhuren van een acteur voor ons jaarfeest.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 Jun 2019

4

50 Jarig huwelijks feest op 8 juni 2019

Beste, Met het optreden op ons 50 jarig huwelijks jubileum zijn wij zeer verast, onze gasten met aanzienlijke leeftijd verschillen en karakters heb jij heel goed samen kunnen brengen en vermaken. Bij aankomst van de gasten werd het al heel snel informeel met het aparte ontvangst in de hal. Ook het sjoelen is in dank afgenomen tot ieders vermaak. Maar de klap op de vuurpijl was wel de KOK, je eetlust zou overgaan, een heel leuke persiflage, Daar is heel veel over gesproken en positief ontvangen. (wat een viezerik, maar heel leuk) Wij waren er niet zeker van of er met zo'n verscheidenheid aan mensen een juiste feestelijke sfeer zou ontstaat, maar dat lukte jouw van begin af aan en wij hebben er van genoten. Inmiddels hebben wij de dagen erna al veel bedankjes ontvangen over de geslaagde middag / avond. Er wordt gevraagd hoe kom je aan die gekke kerel, nou gewoon kun je bestellen bij Top Typetjes. Wij hebben van ons feest genoten en zouden het exact het zo weer overdoen. Heel erg bedankt dat je bij ons hebt willen optreden. Met vriendelijke groeten, Wil en Adrie Nooren Opheusden


Zou u ons aanbevelen?: Ja

21 May 2019

5

perfecte organisatie 5 sterren

zeker een aanrader


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 Apr 2019

5

Geweldig!!

Een mooie toevoeging voor mijn feest, Ben de beveiliger ontving mijn gasten op geweldige wijze, was al een mooie binnenkomer!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Apr 2019

5

Een acteur van TopTypetjes: een aanrader!

Voor de tweede keer heb ik voor een privé feest een acteur van TopTypetjes ingehuurd. Deze keer Bobbie Glamour voor twee uur. Specialer dan een gewone fotograaf en gegarandeerd leuke/gekke foto's. Het pimpt je feestje net even wat meer op. Het mooie was ook, dat sommige gasten dachten, dat Bobbie ook een gast was. De vorige keer hadden we Bobbie Glamour gecombineerd met Roel Sjoel (twee uur). Ook erg leuk. Kortom: een aanrader.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 Feb 2019

5

Uw feest wordt MEER feest!

Goede ervaring met acteur die de mensen goed aanvoelde!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Dec 2018

5

Onze Goochelaar heeft onze verwachting meer dan waar gemaakt!

Erg fijne ervaring. Er werd goed aangevoeld wat de groep kinderen in ons geval nodig had. Een hele leuke ervaring.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 Dec 2018

5

Een geslaagd feest begint met Toptypetjes.nl!

Wij hebben genoten. De acteur zat super in zijn rol, zonder teveel aanwezig te zijn. Op een grappige manier (zonder kwetsend te zijn) werden de gasten op ons feest verwelkomd door James de butler. Het typetje Roel sjoelkampioen wekte ook de nodige hilariteit op en zo zat de stemming er al gauw goed in. Een aanrader dus! De kinderen op ons feest vonden het ook geweldig!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


TopTypetjes.nl

Wij verzorgen professionele en betaalbare acteurs die tussen de gasten van uw personeelsfeest, open dag,
beurs, campagne, congres of evenement (on)gepast een typetje of meerdere typetjes neerzetten. www.toptypetjes.nl

Contactgegevens


055-7630476
KVK: 30238366

TopTypetjes.nl
Molenstraat-Centrum 385
7311 XJ
APELDOORN

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten