9.4/10

TopTypetjes.nl


7 Beoordelingen (totaal)
7 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Jits Warries

Score: 5

31 Mar 2018

Top typetjes, topavond, topfeest!!!

Ons thema feest aangevuld en opgeleukt met typetjes van TopTypetjes. Goede ervaring mee. Fijn overleg over de invulling en zeer leuk uitgevoerd.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Annemarie Kat

Score: 4

19 Feb 2018

Het was prima!

Duidelijke afspraken, goede samenwerking, fijn dat de acteur zo op tijd was. Een meerwaarde voor onze receptie.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Brabantzorg locatie Wilberthof

Score: 5

22 Dec 2017

Fantastisch! Echt een aanrader!!!

Top-typetjes heeft het amusement verzorgd bij ons in het verpleeghuis tijdens de kerstpakketten uitreiking, en het was fantastisch! 3 super leuke typetjes neergezet!!! Iedereen vond het geweldig! Alles goed geregeld, netjes op tijd en aan de afspraken gehouden! Echt een aanrader voor jong en oud!!!!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Marleen van Dingen- van Vliet (AuditConnect B.V.)

Score: 5

21 Dec 2017

Entertainment op hoog niveau!!

Wij zijn erg tevreden met Top Typetjes! Voor onze personeelsbijeenkomst wilde wij graag entertainment in de vorm van 2 typetjes omdat we direct sfeer op het feest wilden. Butler James was erg attent en wist onze gasten op een vrolijke wijze te verwelkomen. Bobby Glamour was erg complimenteus en wist iedereen om zijn vinger te winden. Wij hebben de foto's aan het einde van de avond gehad en zo hebben wij een blijvende herinnering aan ons geslaagde personeelsfeest. Ik kan TopTypetjes van harte aanbevelen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Marjo

Score: 5

16 Oct 2017

Een aanrader

Wij hadden voor 7 oktober jl. de acteur ingehuurd die Roel Sjoel en Bobbie Glamour speelde (2 uur). Roel kreeg iedereen fanatiek aan het sjoelen en Bobbie steelde de show in zijn tijger outfit met roze boa. Een aanrader voor een feest om tussentijds de sfeer erin te krijgen. De foto's die Bobbie Glamour had gemaakt, hebben wij tijdens het feest op een groot scherm laten zien aan de gasten, dus dat was hilarisch. Wij hebben het als heel leuk ervaren. Zeker een aanrader om een feest voor niet al te veel geld op te leuken.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Alie Massar

Score: 4

16 Oct 2017

werkelijk fantastisch, geweldige avond super act neergezet van JAMES de BUTLER en ROEL de SJOEL kampioen. echt hilarisch,

echt een aanrader voor alle feesten en partijen.

Beste Alie, ik heb begrepen dat u erg enthousiast was over de door ons geleverde dienst. U gaf aan het te beoordelen met 5 sterren. U heeft per ongeluk 1 of 2 sterren aangegeven. Wilt u dit voor ons veranderen, nu wordt de indruk gewekt dat we van u een slechte beoordeling hebben ontvangen. We zien uit naar uw reactie.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Mw A de Ruiter

Score: 5

16 Oct 2017

Top typetjes maakt zijn naam waar!

We hebben een geslaagd feest gehad, mede door de typetjes van toptypetjes. De gemaakte afspraken zijn goed nagekomen, er waren korte lijntjes en er werd actief meegedacht. Heel erg bedankt!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Wij verzorgen professionele en betaalbare acteurs die tussen de gasten van uw personeelsfeest, open dag,
beurs, campagne, congres of evenement (on)gepast een typetje of meerdere typetjes neerzetten. www.toptypetjes.nl


Contactgegevens
E-mail: info@toptypetjes.nl
Tel: 055-7630476
KVK: 30238366

Adres
TopTypetjes.nl
Arnhemseweg 34C
7331BL APELDOORN


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate