9.6/10

TopTypetjes.nl


24 Beoordelingen (totaal)
16 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Ingrid

Score: 5

18 Jun 2019

Een geslaagde TOP! animatie voor op ons jaarfeest!

Zeer prettig contact gehad, vooraf, tijdens en na afloop van het inhuren van een acteur voor ons jaarfeest.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Adrie & Wil Nooren

Score: 4

12 Jun 2019

50 Jarig huwelijks feest op 8 juni 2019

Beste, Met het optreden op ons 50 jarig huwelijks jubileum zijn wij zeer verast, onze gasten met aanzienlijke leeftijd verschillen en karakters heb jij heel goed samen kunnen brengen en vermaken. Bij aankomst van de gasten werd het al heel snel informeel met het aparte ontvangst in de hal. Ook het sjoelen is in dank afgenomen tot ieders vermaak. Maar de klap op de vuurpijl was wel de KOK, je eetlust zou overgaan, een heel leuke persiflage, Daar is heel veel over gesproken en positief ontvangen. (wat een viezerik, maar heel leuk) Wij waren er niet zeker van of er met zo'n verscheidenheid aan mensen een juiste feestelijke sfeer zou ontstaat, maar dat lukte jouw van begin af aan en wij hebben er van genoten. Inmiddels hebben wij de dagen erna al veel bedankjes ontvangen over de geslaagde middag / avond. Er wordt gevraagd hoe kom je aan die gekke kerel, nou gewoon kun je bestellen bij Top Typetjes. Wij hebben van ons feest genoten en zouden het exact het zo weer overdoen. Heel erg bedankt dat je bij ons hebt willen optreden. Met vriendelijke groeten, Wil en Adrie Nooren Opheusden


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Arnold

Score: 5

21 May 2019

perfecte organisatie 5 sterren

zeker een aanrader


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Conny Beckerman

Score: 5

29 Apr 2019

Geweldig!!

Een mooie toevoeging voor mijn feest, Ben de beveiliger ontving mijn gasten op geweldige wijze, was al een mooie binnenkomer!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Marjo

Score: 5

01 Apr 2019

Een acteur van TopTypetjes: een aanrader!

Voor de tweede keer heb ik voor een privé feest een acteur van TopTypetjes ingehuurd. Deze keer Bobbie Glamour voor twee uur. Specialer dan een gewone fotograaf en gegarandeerd leuke/gekke foto's. Het pimpt je feestje net even wat meer op. Het mooie was ook, dat sommige gasten dachten, dat Bobbie ook een gast was. De vorige keer hadden we Bobbie Glamour gecombineerd met Roel Sjoel (twee uur). Ook erg leuk. Kortom: een aanrader.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Karin de Graaf

Score: 5

15 Feb 2019

Uw feest wordt MEER feest!

Goede ervaring met acteur die de mensen goed aanvoelde!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Woelewippie Kinderopvang

Score: 5

18 Dec 2018

Onze Goochelaar heeft onze verwachting meer dan waar gemaakt!

Erg fijne ervaring. Er werd goed aangevoeld wat de groep kinderen in ons geval nodig had. Een hele leuke ervaring.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Andre en Anja Heldoorn

Score: 5

12 Dec 2018

Een geslaagd feest begint met Toptypetjes.nl!

Wij hebben genoten. De acteur zat super in zijn rol, zonder teveel aanwezig te zijn. Op een grappige manier (zonder kwetsend te zijn) werden de gasten op ons feest verwelkomd door James de butler. Het typetje Roel sjoelkampioen wekte ook de nodige hilariteit op en zo zat de stemming er al gauw goed in. Een aanrader dus! De kinderen op ons feest vonden het ook geweldig!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Ronald en Susanne

Score: 4

06 Dec 2018

leuke goede acteur, die ons feestje (25jarig huwelijk) van wat extra's heeft voorzien

De acteur deed bij ons 25 jarige huwelijk in de feestzaal met +- 120 personen 3 typetjes. Acteur speelde goed in op de mensen (zonder te opdringerig te zijn)en die kwamen al met een glimlach binnen. Hebben leuke reacties gehad van onze gasten, dus al met al een geslaagde keuze. groetjes ronald en susanne van den hurk (rumpt)


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Mevr A.Vernooij

Score: 5

12 Nov 2018

een erg leuke ervaring en aanvulling op ons teamfeest

Marcel was ruim op tijd aanwezig en heeft nadere info gevraagd om die te kunnen gebruiken bij zijn acts. Hij heeft zowel de butler als Roel de sjoelkampioen treffend neergezet. De butler is een leuke openings'act'. Iedereen komt al met een lach naar binnen. De sjoelkampioen is een grappige actieve onderbreking tijdens de avond. Het verhoogt de sfeer. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar (wellicht voor ons met andere typetjes)


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Wij verzorgen professionele en betaalbare acteurs die tussen de gasten van uw personeelsfeest, open dag,
beurs, campagne, congres of evenement (on)gepast een typetje of meerdere typetjes neerzetten. www.toptypetjes.nl


Contactgegevens
E-mail: info@toptypetjes.nl
Tel: 055-7630476
KVK: 30238366

Adres
TopTypetjes.nl
Molenstraat-Centrum 385
7311 XJ APELDOORN


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate