10

The Wedding Press


4 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

16 Aug 2017

5

Zeer persoonlijk met de juiste aandacht

Saskia van de Wedding Press heeft ons fantastisch geholpen; geen enkele aanpassing/wijziging, wens was haar te veel. Over alles dacht zij mee. Zeer prettig geholpen en....erg blij met het eindresultaat van onze trouwkaart.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 Aug 2017

5

Veel voorpret door The Wedding Press

Ik ben de Wedding Press tegen gekomen op de Love and Marriagebeurs in Utrecht en meteen heel enthousiast over de frisse en stoere uitstraling. Saskia was meer dan bereid om mee te denken en zo een perfect kaartje te ontwerpen. En niet alleen van het kaartje hebben we heel veel plezier maar ook het contact met Saskia was erg fijn. Ze luisterde naar onze wensen, kwam met veel mogelijke opties en ze reageerde heel snel in het contact. De reacties op ons kaartje zijn super tof, we kunnen niet wachten tot de grote dag!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 Jun 2017

5

Super originele kaart van prachtig materiaal!

Saskia heeft alles in het werk gesteld om zo goed mogelijk aan onze wensen tegemoet te komen. Heel klantvriendelijk en enthousiast.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

09 Apr 2017

5

Zeer behulpzaam, vriendelijk en meedenkend!

Wij hebben een super ervaring. Al onze wensen zijn in de kaart verwerkt en hoe alle vragen die we hebben gesteld zijn snel en correct beantwoord. Heel fijn om iemand te hebben die zo met je meedenkt en die de kaart ECHT wil maken zoals je zelf in gedachte hebt! Nogmaals heel erg bedankt!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


The Wedding Press ontwerpt trouwkaarten, save the date kaarten en andere wedding stationary.

Contactgegevens


0641495331

The Wedding Press
Acacialaan 36
7707 BH
Balkbrug

Bent u ondernemer?

Verbeter uw zichtbaarheid online, verbeter uw bedrijf door te uit te vinden wat uw klanten echt willen. Wordt beter gevonden door uw bedrijf en diensten online te promoten.

Meld u nu gratis aan.

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten