10

TerrasExpert


1 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

20 Sep 2016

5

Super mooi kunststof terras gelegd, goede service. Bedankt TerrasExpert!

De TerrasExpert heeft bij mij een terras aangelegd in de kleur taupe. Via de website www.terrasexpert.nl kwam ik bij ze terecht. Ze hebben voor mij een mooie offerte gemaakt en duidelijke afspraken. Toen ze langskwamen hebben wij onze verwachten uitgesproken hoe het moet worden. Uiteindelijk een heel gezellige dag gehad en er is een mooi terras neergelegd wat aan mijn verwachtingen voldoet. Ik ben er erg blij mee TerrasExpert!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


TerrasExpert

De TerrasExpert is al geruime tijd specialist in kunststof buitenvloeren. De kunststof buitenvloeren worden gemaakt, door kunststof terrasplanken met elkaar te verbinden. Hierdoor kunt u op elke plaats en met elke ondergrond zorgeloos genieten van uw buitenomgeving en is het ideaal geschikt voor uw terras of balkon.

De kunststof buitenvloeren bestaan uit 100% gerecycled kunststof en zijn in verschillende kleuren leverbaar. Hierdoor heeft het een aantal mooie voordelen, waardoor de buitenvloer door de gebruiker als revolutionair wordt ervaren. Lees alle eigenschappen en mogelijkheden op Terras Expert - kunststof buitenvloer.

Naast de buitenvloeren biedt de TerrasExpert ook tuin- en infraproducten aan. Enkele voorbeelden zijn picknicktafels, eco-line palen, anti-parkeerpalen, kunststof schuttingen, terrasdragers en kunstgras tegels.

Contactgegevens


0184636937

TerrasExpert
Energieweg 20a
2964 LE
Groot-Ammers

Bent u ondernemer?

Verbeter uw zichtbaarheid online, verbeter uw bedrijf door te uit te vinden wat uw klanten echt willen. Wordt beter gevonden door uw bedrijf en diensten online te promoten.

Meld u nu gratis aan.

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten