0

Taxi Zaltbommel


0 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

0% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

0%

Bedrijfsinformatie


Zaltbommel Taxi is een gerenommeerd taxibedrijf in Zaltbommel. Wij regelen al 10 jaar lang het taxivervoer voor grote bedrijven en instellingen in Den Bosch zoals Euro Hotel, KPN , Hotel Prinsen, Essent en de Movenpick Hotel. Taxi Zaltbommel is een taxibedrijf dat 24 uur per dag voor u klaar staat.
Wij zijn dag en nacht te bereiken via 073 623 4848

Wilt u een VIP Taxi bestellen in Zaltbommel? Heeft u een taxi voor zakelijk vervoer nodig? Wilt u comfortabel naar Schiphol worden gebracht vanaf Zaltbommel? Neem dan contact op met Taxi Zaltbommel voor een taxi van Zaltbommel naar Schiphol. Wilt u online een taxi reserveren vul dan het formulier op onze website in en maak uw wensen kenbaar. U kunt ook gewoon bellen en ons doorgeven welk soort vervoer u wenst. Taxi Zaltbommel voert ook koeriersdiensten uit in de regio Zaltbommel, de rest van Nederland en diverse landen in Europa. Ben u op zoek naar onze tarieven voor ritten in Zaltbommel? Bel dan ons en vraag wat uw taxi rit kost in Zaltbommel. Wij zijn 24 x 7 bereikbaar via 073 623 48 48.

Contactgegevens


0736234848

Taxi Zaltbommel
Marchandstraat 4
5223TX
's-Hertogenbosch

Bent u ondernemer?

Verbeter uw zichtbaarheid online, verbeter uw bedrijf door te uit te vinden wat uw klanten echt willen. Wordt beter gevonden door uw bedrijf en diensten online te promoten.

Meld u nu gratis aan.

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten