9.8

Tafelsmaak


87 Beoordelingen (totaal)
23 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

08 May 2022

5

Fantastisch vakmanschap op maat!

De mannen van Tafelsmaak hebben voor ons uitmuntend vakmanschap geleverd. En ook nog eens in zeer korte tijd. De gevelbanken die zij voor ons gemaakt hebben zijn adembenemend mooi, zitten heerlijk, zijn gebruiksvriendelijk en het materiaal is van hoge kwaliteit. Het plaatsen van de gevelbanken vroeg bij ons wat maatwerk vanwege een schuin lopende ondervloer en een verouderd raamkozijn. Ook dit was voor de mannen geen enkel probleem en hebben de gevelbanken volledig voor ons op maat gemaakt en gemaakt. Kortom, ben je opzoek naar mooie gevelbanken, dan adviseer ik zeer om deze door Tafelsmaak te laten maken. Mannen, namens Restaurant-Café de Beuntjes in Utrecht waanzinnig bedankt!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 May 2022

5

Snel geleverd, zoals verwacht. Vriendelijke mensen.

Gevelbankje besteld en binnen 2 weken geleverd. Mensen waren aardig en vakkundig. Bank ziet er uit zoals verwacht en zit goed. Erg tevreden.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

22 Mar 2022

5

Mooie keukentafel

Bij Tafelsmaak hebben we een prachtige tafel voor in de keuken laten maken. Het resultaat mag er zijn en je kunt zien dat het vakwerk is. Op basis van enkele voorbeelden hebben we een ontwerp kunnen kiezen, die vervolgens op maat is gemaakt. Je kunt zien dat het jonge enthousiaste team van Tafelsmaak er met passie aan heeft gewerkt om tot een prachtig resultaat te komen. Een tafel zoals je die niet in de reguliere meubelwinkels ziet. Dat is juist het unieke er aan. Echt aan te bevelen !


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Mar 2022

5

Sieraad voor mijn huis

Ik heb een bartafel besteld en het resultaat overstijgt alle verwachtingen. Je merkt tijdens de contactmomenten hoeveel passie deze mannen hebben voor het hout, het blad, de afwerking en de kleur. Ik heb het erg gewaardeerd om meegenomen te worden in het hele proces; ik heb me welkom gevoeld in de werkplaats en ze nemen alle tijd voor een uitgebreide uitleg. De tafel is afgeleverd en afgemonteerd op de eerste verdieping, zonder geklaag maar met liefde en trots. Ik ga nu voor een eettafel...


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 Jan 2022

5

Prachtige salontafel en eettafel van Tafelsmaak

Vandaag onze twee tafels afgeleverd door Tafelsmaak. Beide tafels zijn erg mooi geworden. Het was een feest om af en toe in de werkplaats te kijken en te zien hoe er gewerkt wordt aan unieke tafels.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

24 Jan 2022

5

Prachtige tafel helemaal naar onze wensen gemaakt!

Na bezoek aan de meubelboulevards waren we zo 'zat' van allemaal dezelfde eenheids(worst) tafels te zien, dat we het helemaal beu waren. Via internet bij dit adres terecht gekomen: GEWELDIG. Alles is mogelijk qua afmetingen, houtsoort, kleur, model, bladdikte en de manier waarop e.e.a. gezaagd wordt: helemaal prima! Ook ruime keuze in tafelpoten (en ik ben er eigenlijk zeker van: als ze het NIET zouden hebben: dan gaan ze er vast voor zorgen dat ze wél je wens kunnen vervullen!). En ook nog een vlotte levering!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 Jan 2022

5

Fantastische tafel, uitstekende service

We zijn heel blij met onze tafel! Er werd door de vriendelijke broers goed met ons meegedacht over het ontwerp, zowel van het tafelblad (kleur, vorm, randafwerking) als de poot. Hij is echt prachtig geworden!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 Dec 2021

5

Super goede service

Met een goed gevoel weggaan na ons eerste gesprek, dat is wat we als zeer prettig ervaarden. Er werd goed met ons mee gedacht. Wat ook prettig was, was dat we uiteindelijk onze eigen tafel hebben kunnen ontwerpen. Zo hebben wij zelf poten ontworpen op een standaard model dat daar hing. Ook het contact tijdens het proces en de aflevering hebben we als zeer prettig ervaren. Wij zijn helemaal blij met het resultaat.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 Dec 2021

5

Uiterst tevreden over de 3 gebroeders (zonder de 3 gezusters te kort te willen doen)

Enthousiast geworden tijdens ons bezoek aan de website. Nog enthousiaster na ons bezoek aan de werkplaats en de kennismaking met Rick. Ronduit lyrisch na de aflevering van onze nieuwe ronde eikenhouten tafel. Een sieraad in onze keuken waaraan het goed toeven is. Geloof het of niet, maar zelfs de koffie smaakt beter aan deze tafel! Deze ervaring bracht ons op het idee om Tafelsmaak ook onze bijna 30 jaar oude kersenhouten eettafel (die diepgaande sporen vertoonde van het leven in het algemeen en van het opgroeien van kinderen en kleinkinderen) opnieuw te laten schuren en lakken. Ook het resultaat van die klus is zonder meer iets om over naar huis te schrijven (= oud-Nederlands voor een positieve review).


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 Nov 2021

5

Hee. Precies wat we zochten!

Na lang slenteren langs woningboulevards en helemaal uitgekeken op weer dezelfde doorsneetafels zijn we min of meer per toeval bij Tafelsmaak beland. Een voltreffer. We hebben nu precies de tafel die we wilden, geen concessies hoeven doen. De persoonlijke begeleiding door de gebroeders was een fijne bonus.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Tafelsmaak

Drie gebroeders, één bedrijf, bekwame partners en ontelbaar veel mogelijkheden aan tafels, kasten, gevelbanken en nog veel meer.
Met vakmanschap en oog voor detail creëren wij producten op maat, volledig naar uw wens.
Bedrijf of particulier, iedereen is welkom! Wij leggen graag onze kaarten op tafel, waarbij uw mogelijkheden eindeloos zijn. En in eerste instantie uiteraard vrijblijvend, zowel van advies tot 2- en 3D-ontwerp. U zit nergens aan vast.
Kortom: alles voor uw Tafelsmaak.

Bekijk keurmerk

Contactgegevens


0502110385

Tafelsmaak
Duinkerkenstraat 13A
9723BN
Groningen

Bent u ondernemer?

Verbeter uw zichtbaarheid online, verbeter uw bedrijf door te uit te vinden wat uw klanten echt willen. Wordt beter gevonden door uw bedrijf en diensten online te promoten.

Meld u nu gratis aan.

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten