9.8

Tafelsmaak


78 Beoordelingen (totaal)
24 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

06 Jan 2022

5

Fantastische tafel, uitstekende service

We zijn heel blij met onze tafel! Er werd door de vriendelijke broers goed met ons meegedacht over het ontwerp, zowel van het tafelblad (kleur, vorm, randafwerking) als de poot. Hij is echt prachtig geworden!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 Dec 2021

5

Super goede service

Met een goed gevoel weggaan na ons eerste gesprek, dat is wat we als zeer prettig ervaarden. Er werd goed met ons mee gedacht. Wat ook prettig was, was dat we uiteindelijk onze eigen tafel hebben kunnen ontwerpen. Zo hebben wij zelf poten ontworpen op een standaard model dat daar hing. Ook het contact tijdens het proces en de aflevering hebben we als zeer prettig ervaren. Wij zijn helemaal blij met het resultaat.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 Dec 2021

5

Uiterst tevreden over de 3 gebroeders (zonder de 3 gezusters te kort te willen doen)

Enthousiast geworden tijdens ons bezoek aan de website. Nog enthousiaster na ons bezoek aan de werkplaats en de kennismaking met Rick. Ronduit lyrisch na de aflevering van onze nieuwe ronde eikenhouten tafel. Een sieraad in onze keuken waaraan het goed toeven is. Geloof het of niet, maar zelfs de koffie smaakt beter aan deze tafel! Deze ervaring bracht ons op het idee om Tafelsmaak ook onze bijna 30 jaar oude kersenhouten eettafel (die diepgaande sporen vertoonde van het leven in het algemeen en van het opgroeien van kinderen en kleinkinderen) opnieuw te laten schuren en lakken. Ook het resultaat van die klus is zonder meer iets om over naar huis te schrijven (= oud-Nederlands voor een positieve review).


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 Nov 2021

5

Hee. Precies wat we zochten!

Na lang slenteren langs woningboulevards en helemaal uitgekeken op weer dezelfde doorsneetafels zijn we min of meer per toeval bij Tafelsmaak beland. Een voltreffer. We hebben nu precies de tafel die we wilden, geen concessies hoeven doen. De persoonlijke begeleiding door de gebroeders was een fijne bonus.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

25 Oct 2021

5

Prachtige gevelbank! En top-service! Buren ook direct één besteld!

Prachtige hoogwaardige bank, mooi op maat gemaakt & gemonteerd!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 Oct 2021

5

Prachtige degelijke houten eettafel!

De broers weten waar ze het over hebben, ze maken kwaliteitsproducten, zijn flexibel, zijn vriendelijk, geven gedegen advies en denken mee.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

04 Oct 2021

5

Ontspannen contacten en een prachtige tafel!

Na op verschillende plekken gezocht te hebben naar een nieuwe eettafel die qua ontwerp, stijl en afmetingen past in ons interieur kwamen we uit bij Tafelsmaak. De contacten verliepen plezierig van mens tot mens en niet van bedrijf naar klant. Het is een prachtig tafel geworden!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

21 Aug 2021

5

Top bank, en ziet er ook nog leuk uit👊

Goede service, snelle levering en leveren goed werk!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

28 Jul 2021

5

Prachtige, robuuste gevelbank

Deze week gevelbankje van gevelbankshop.nl geplaatst. Wat een mooi ding: robuust en prachtig afgewerkt. Goede service ook!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Jul 2021

5

Perfect

Zo blij met mijn bankje! Raad het iedereen aan!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Tafelsmaak

Drie gebroeders, één bedrijf, bekwame partners en ontelbaar veel mogelijkheden aan tafels, kasten, gevelbanken en nog veel meer.
Met vakmanschap en oog voor detail creëren wij producten op maat, volledig naar uw wens.
Bedrijf of particulier, iedereen is welkom! Wij leggen graag onze kaarten op tafel, waarbij uw mogelijkheden eindeloos zijn. En in eerste instantie uiteraard vrijblijvend, zowel van advies tot 2- en 3D-ontwerp. U zit nergens aan vast.
Kortom: alles voor uw Tafelsmaak.

Bekijk keurmerk

Contactgegevens


0502110385

Tafelsmaak
Duinkerkenstraat 13A
9723BN
Groningen

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten