9.8

Tafelsmaak


54 Beoordelingen (totaal)
12 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

29 Dec 2020

5

Kwaliteit en Kunde met hoofdletters K!

In de zoektocht naar een mooi ovale tafel voor ons advocatenkantoor in gesprek geraakt met de mannen van Tafelsmaak. We hebben samen de wensen doorgenomen en het is een prachtige tafel geworden die in plaats van het kantoor de weg naar onze woonkeuken gevonden heeft. Pronkstuk! Dank voor de service en het vakwerk.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 Oct 2020

5

Professioneel, goede service, een aanrader!

Afgelopen week mijn tafel mogen ontvangen, gemaakt door Tafelsmaak en wat is het een mooie tafel geworden. Ben erg professioneel geholpen, leuk contact gehad en alle smaken en kleuren zijn mogelijk. Ik kom hier zeker nog eens terug!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

07 Sep 2020

5

Eettafel

Kwamen bij toeval bij het bedrijf van de broers Lommerts terecht. Wat een leuk bedrijf. We hebben een eettafel laten maken, zijn zeer goed geholpen en zijn super blij mee.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

05 Aug 2020

5

Fantastisch mooi tafelblad geleverd

Uitstekende service en goed advies. Komen alle afspraken na.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 Jul 2020

5

in één woord: perfect

Wij zochten voor ons nieuwe huis een tafel op maat. De website van tafelsmaak beloofde dat de broers Lommerts heel veel zouden kunnen. Die site doet ze geen recht - ze kunnen veel meer. Goed gesprek om te bepalen wat we wilden, en ze hebben het perfect in orde gebracht volgens afspraak en op tijd.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 Jul 2020

5

Prachtige tafel, goede service!

We hebben precies de tafel gekregen, die we graag wilden. Er werd heel snel begrepen wat we zochten en voor de details werd heel plezierig meegedacht. Getoond werden vele mogelijkheden. Voor de exacte kleur konden we terug komen toen de tafel klaar was en aan de onderkant toonden ze verschillende kleuren wit, in ons geval.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 Jun 2020

5

We zijn ontzettend blij met de prachtige tafel!

Via internet zijn we terechtgekomen bij Tafelsmaak. We hadden een afwijkend model in gedachten, het was geen probleem dit te maken en we zijn heel erg blij met het eindresultaat.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

14 Jun 2020

5

Prachtige ovalen tafel

We zijn zeer goed geholpen en zijn zeer tevreden over het resultaat.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

04 Jun 2020

5

Heel erg tevreden!

Het begon met een bezoek aan de werkplaats om alles rond de uitvoering te bespreken. Soorten hout en lak, onderstel en maatvoering. Er werd uitgebreid de tijd voor ons uitgetrokken wat wel prettig is want je kunt nog zo zeker met een idee naar binnen lopen, als je alle mogelijkheden ziet en hoort dan moet je daar toch nog even op broeden. Inmiddels staat er een indrukwekkende eiken eettafel in onze kamer. Precies zoals we die wilden hebben, met poten in de kleur van onze keuken en een blad dat niet te licht en niet te donker van kleur is. Bedankt heren!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 May 2020

5

vakmanschap

We hebben ongeveer alle meubelzaken bezocht op zoek naar een passende tafel Via internet bij Tafelsmaak terecht gekomen. Op basis van ons ontwerp zijn een eettafel en 2 salontafels gemaakt met een wit stalen frame en kersenhout blad. Het resultaat mag er zijn, perfect afgewerkt tafels conform het gewenste ontwerp, vakmanschap. Contacten verliepen heel prettig. Tafelsmaak is dan ook zeker aan te bevelen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Tafelsmaak

Drie gebroeders, één bedrijf, bekwame partners en ontelbaar veel mogelijkheden aan tafels, kasten, gevelbanken en nog veel meer.
Met vakmanschap en oog voor detail creëren wij producten op maat, volledig naar uw wens.
Bedrijf of particulier, iedereen is welkom! Wij leggen graag onze kaarten op tafel, waarbij uw mogelijkheden eindeloos zijn. En in eerste instantie uiteraard vrijblijvend, zowel van advies tot 2- en 3D-ontwerp. U zit nergens aan vast.
Kortom: alles voor uw Tafelsmaak.

Bekijk keurmerk

Contactgegevens


0646646969

Tafelsmaak
Duinkerkenstraat 13A
9723BN
Groningen

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten