9.8

Tafelsmaak


70 Beoordelingen (totaal)
20 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

28 Jul 2021

5

Prachtige, robuuste gevelbank

Deze week gevelbankje van gevelbankshop.nl geplaatst. Wat een mooi ding: robuust en prachtig afgewerkt. Goede service ook!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Jul 2021

5

Perfect

Zo blij met mijn bankje! Raad het iedereen aan!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

09 Jul 2021

5

Degelijk en erg mooi vorm gegeven

De gevelbank is werkelijk een bijzonder mooie en functionele bank. In het paadje naar de schuur is geen plek voor een bank, maar deze inklapbare bank biedt uitkomst. Keurig thuis gebracht door een aardig persoon.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

09 Jul 2021

5

supermooie tafel

Heel blij met onze nieuwe ronde tafel. We zijn heel goed geholpen, super advies, we hebben helemaal de tafel gekregen die we wilden.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 Jul 2021

5

Prachtig vakwerk

We waren al een tijdje op zoek naar een geschikte tafel, maar we konden 'm nergens vinden. Toen kwamen we bij Tafelsmaak terecht en bij Tafelsmaak slaag je altijd, want je kunt je eigen tafel helemaal samenstellen: lengte, breedte, houtsoort, onderstel, etc. Na een prettig gesprek gingen ze voor ons aan de slag en een paar weken later hadden we onze ideale tafel in huis! Hij doet het geweldig en we krijgen er veel complimenten over.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

21 Jun 2021

5

Super mooi gevelbankje!

Erg tevredenšŸ‘ En veel leuke reacties van mensen. Ideaal als je geen tuin hebt, voor klanten en voor ons zelf!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 Jun 2021

5

Een tafel kopen bij Tafelsmaak is een meer dan geslaagd avontuur!

Een nieuwe tafel uitzoeken is al leuk en 't wordt nog leuker wanneer je deze zelf kunt samenstellen. Handig dat dit via de website kan, maar bij welk bedrijf kun je nu in de werkplaats kijken en de laatste details invullen...... Het eindresultaat is een supermooie tafel dankzij een vakkundig en sympathiek team. Top !


Zou u ons aanbevelen?: Ja

30 May 2021

5

Goede wijn behoeft geen krans.

Hier past geen lang verhaal, ga langs bij TafelSmaak en ervaar zelf wat de gebroeders Lommerts hebben te bieden. Geen tafels van dertien in een dozijn maar tafels met een eigen smoel en hoe die smoel er uit ziet dat bepaal je zelf. Dat alles in prima overleg en een fijne sfeer. Wij zijn uiterst tevreden met de tafel die voor ons is gemaakt!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

30 Apr 2021

5

Vaklui

Mijn ervaring met Tafelsmaak is positief. Je wordt er vriendelijk behandeld en ze denken met je mee over het design, het materiaal en de kleur van de tafel die je wilt (mocht je daar over twijfelen). Ook wordt de tafel netjes bij je thuis afgeleverd en op de plaats gezet waar je het wilt hebben. Met het eindproduct ben ik blij mee. Ik heb nu een mooie, op maat gemaakte, massieve eiken tafel voor een eerlijke prijs. Ik kan het een ieder, die wat anders wil dan een standaard tafel welke je kunt aanschaffen bij de bekende meubelzaken, aanraden om eens bij Tafelsmaak rond te kijken.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 Apr 2021

5

Het mooiste bankje van allemaal

We zijn erg blij met ons bankje: mooi design, goede kwaliteit en duidelijke communicatie. Er staan geregeld voorbijgangers ons bankje te bewonderen (en stiekem proberen šŸ˜€)


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Tafelsmaak

Drie gebroeders, één bedrijf, bekwame partners en ontelbaar veel mogelijkheden aan tafels, kasten, gevelbanken en nog veel meer.
Met vakmanschap en oog voor detail creëren wij producten op maat, volledig naar uw wens.
Bedrijf of particulier, iedereen is welkom! Wij leggen graag onze kaarten op tafel, waarbij uw mogelijkheden eindeloos zijn. En in eerste instantie uiteraard vrijblijvend, zowel van advies tot 2- en 3D-ontwerp. U zit nergens aan vast.
Kortom: alles voor uw Tafelsmaak.

Bekijk keurmerk

Contactgegevens


0502110385

Tafelsmaak
Duinkerkenstraat 13A
9723BN
Groningen

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten