9.8

Tafelsmaak


61 Beoordelingen (totaal)
18 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

12 Apr 2021

5

Het mooiste bankje van allemaal

We zijn erg blij met ons bankje: mooi design, goede kwaliteit en duidelijke communicatie. Er staan geregeld voorbijgangers ons bankje te bewonderen (en stiekem proberen 😀)


Zou u ons aanbevelen?: Ja

07 Apr 2021

5

Prima maatwerk

Rick en zijn broers hebben voor ons een hele mooie tafel gemaakt, precies zoals afgesproken. Ze denken goed mee en kunnen alles aanpassen. We zijn heel blij met de nieuwe eettafel.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

04 Apr 2021

5

Top kwaliteit én fijne service!

Voor aan onze woning een fijn warm houten bankje besteld. Snel geleverd, tussendoor hele fijne service en de kwaliteit van het bankje is top.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

25 Mar 2021

5

Prachtige gevelbank, topkwaliteit en geweldige service

Wij zijn echt heel blij met onze XL staande gevelbank die op maat voor ons huis is gemaakt. Het is een superfijne bank, zit lekker, staat strak en is gewoon superpraktisch. We krijgen er veel complimenten over :-) Maar ook de communicatie voorafgaand was snel en helder. Bezorgen verliep soepel en installatie ging met de meegeleverde materialen inderdaad prima. Kortom, wij zijn blij!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

14 Mar 2021

5

Top!

Prima service. Heel gemoedelijk en een kwalitatief handgemaakt en super mooi resultaat. Wij zijn heel tevreden. Aanrader!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

09 Mar 2021

5

"onze" eettafel

Wij hebben net “onze” eettafel gekregen en hij ziet er geweldig uit. De tafel wordt persoonlijk en geeft een veel beter gevoel dan de 13 in dozijn tafels bij de grote winkelcentra Een Top tafel van een top bedrijf !


Zou u ons aanbevelen?: Ja

03 Mar 2021

5

Top adviseurs en handige Harries maakten onze tafel helemaal naar onze zin en wensen.

We werden erg leuk en goed geadviseerd. Er werd meegedacht en vooral gekeken naar wat mogelijk is. Tijdens het maken kon ik rustig langskomen om mijn nieuwsgierigheid te bedwingen. Het eindproduct is geweldig geworden. Een grote tafel van 1.60 x 1.60 met een fantastisch onderstel. Toppers met hart voor hout, maken een tafel naar jouw smaak.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 Dec 2020

5

Kwaliteit en Kunde met hoofdletters K!

In de zoektocht naar een mooi ovale tafel voor ons advocatenkantoor in gesprek geraakt met de mannen van Tafelsmaak. We hebben samen de wensen doorgenomen en het is een prachtige tafel geworden die in plaats van het kantoor de weg naar onze woonkeuken gevonden heeft. Pronkstuk! Dank voor de service en het vakwerk.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 Oct 2020

5

Professioneel, goede service, een aanrader!

Afgelopen week mijn tafel mogen ontvangen, gemaakt door Tafelsmaak en wat is het een mooie tafel geworden. Ben erg professioneel geholpen, leuk contact gehad en alle smaken en kleuren zijn mogelijk. Ik kom hier zeker nog eens terug!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

07 Sep 2020

5

Eettafel

Kwamen bij toeval bij het bedrijf van de broers Lommerts terecht. Wat een leuk bedrijf. We hebben een eettafel laten maken, zijn zeer goed geholpen en zijn super blij mee.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Tafelsmaak

Drie gebroeders, één bedrijf, bekwame partners en ontelbaar veel mogelijkheden aan tafels, kasten, gevelbanken en nog veel meer.
Met vakmanschap en oog voor detail creëren wij producten op maat, volledig naar uw wens.
Bedrijf of particulier, iedereen is welkom! Wij leggen graag onze kaarten op tafel, waarbij uw mogelijkheden eindeloos zijn. En in eerste instantie uiteraard vrijblijvend, zowel van advies tot 2- en 3D-ontwerp. U zit nergens aan vast.
Kortom: alles voor uw Tafelsmaak.

Bekijk keurmerk

Contactgegevens


0502110385

Tafelsmaak
Duinkerkenstraat 13A
9723BN
Groningen

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten