9.8

Tafelsmaak


74 Beoordelingen (totaal)
21 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

25 Oct 2021

5

Prachtige gevelbank! En top-service! Buren ook direct één besteld!

Prachtige hoogwaardige bank, mooi op maat gemaakt & gemonteerd!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 Oct 2021

5

Prachtige degelijke houten eettafel!

De broers weten waar ze het over hebben, ze maken kwaliteitsproducten, zijn flexibel, zijn vriendelijk, geven gedegen advies en denken mee.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

04 Oct 2021

5

Ontspannen contacten en een prachtige tafel!

Na op verschillende plekken gezocht te hebben naar een nieuwe eettafel die qua ontwerp, stijl en afmetingen past in ons interieur kwamen we uit bij Tafelsmaak. De contacten verliepen plezierig van mens tot mens en niet van bedrijf naar klant. Het is een prachtig tafel geworden!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

21 Aug 2021

5

Top bank, en ziet er ook nog leuk uit👊

Goede service, snelle levering en leveren goed werk!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

28 Jul 2021

5

Prachtige, robuuste gevelbank

Deze week gevelbankje van gevelbankshop.nl geplaatst. Wat een mooi ding: robuust en prachtig afgewerkt. Goede service ook!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Jul 2021

5

Perfect

Zo blij met mijn bankje! Raad het iedereen aan!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

09 Jul 2021

5

Degelijk en erg mooi vorm gegeven

De gevelbank is werkelijk een bijzonder mooie en functionele bank. In het paadje naar de schuur is geen plek voor een bank, maar deze inklapbare bank biedt uitkomst. Keurig thuis gebracht door een aardig persoon.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

09 Jul 2021

5

supermooie tafel

Heel blij met onze nieuwe ronde tafel. We zijn heel goed geholpen, super advies, we hebben helemaal de tafel gekregen die we wilden.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 Jul 2021

5

Prachtig vakwerk

We waren al een tijdje op zoek naar een geschikte tafel, maar we konden 'm nergens vinden. Toen kwamen we bij Tafelsmaak terecht en bij Tafelsmaak slaag je altijd, want je kunt je eigen tafel helemaal samenstellen: lengte, breedte, houtsoort, onderstel, etc. Na een prettig gesprek gingen ze voor ons aan de slag en een paar weken later hadden we onze ideale tafel in huis! Hij doet het geweldig en we krijgen er veel complimenten over.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

21 Jun 2021

5

Super mooi gevelbankje!

Erg tevreden👍 En veel leuke reacties van mensen. Ideaal als je geen tuin hebt, voor klanten en voor ons zelf!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Tafelsmaak

Drie gebroeders, één bedrijf, bekwame partners en ontelbaar veel mogelijkheden aan tafels, kasten, gevelbanken en nog veel meer.
Met vakmanschap en oog voor detail creëren wij producten op maat, volledig naar uw wens.
Bedrijf of particulier, iedereen is welkom! Wij leggen graag onze kaarten op tafel, waarbij uw mogelijkheden eindeloos zijn. En in eerste instantie uiteraard vrijblijvend, zowel van advies tot 2- en 3D-ontwerp. U zit nergens aan vast.
Kortom: alles voor uw Tafelsmaak.

Bekijk keurmerk

Contactgegevens


0502110385

Tafelsmaak
Duinkerkenstraat 13A
9723BN
Groningen

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten