9.6

Tafelsmaak


48 Beoordelingen (totaal)
12 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

15 Jun 2020

5

We zijn ontzettend blij met de prachtige tafel!

Via internet zijn we terechtgekomen bij Tafelsmaak. We hadden een afwijkend model in gedachten, het was geen probleem dit te maken en we zijn heel erg blij met het eindresultaat.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

14 Jun 2020

5

Prachtige ovalen tafel

We zijn zeer goed geholpen en zijn zeer tevreden over het resultaat.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

04 Jun 2020

5

Heel erg tevreden!

Het begon met een bezoek aan de werkplaats om alles rond de uitvoering te bespreken. Soorten hout en lak, onderstel en maatvoering. Er werd uitgebreid de tijd voor ons uitgetrokken wat wel prettig is want je kunt nog zo zeker met een idee naar binnen lopen, als je alle mogelijkheden ziet en hoort dan moet je daar toch nog even op broeden. Inmiddels staat er een indrukwekkende eiken eettafel in onze kamer. Precies zoals we die wilden hebben, met poten in de kleur van onze keuken en een blad dat niet te licht en niet te donker van kleur is. Bedankt heren!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 May 2020

5

vakmanschap

We hebben ongeveer alle meubelzaken bezocht op zoek naar een passende tafel Via internet bij Tafelsmaak terecht gekomen. Op basis van ons ontwerp zijn een eettafel en 2 salontafels gemaakt met een wit stalen frame en kersenhout blad. Het resultaat mag er zijn, perfect afgewerkt tafels conform het gewenste ontwerp, vakmanschap. Contacten verliepen heel prettig. Tafelsmaak is dan ook zeker aan te bevelen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

08 May 2020

5

een tafel die past

ik wilde een tafel op maat, lager dan tafels in de bestaande meubel winkels. een tafel waar ik met mijn 1,56m gewoon aan kon zitten, een tafel die niet te hoog is. een tafel die ook paste in mijn nieuwe huis.het eerste contact via mail liep vlot en al snel heb ik opdracht gegeven om de tafel te maken. vandaag is hij dan gekomen. super mooi en hele aardige mannen hebben de tafel op de juiste plek gezet, zij leken er nog wel blijer mee dan ik, heel fijn dat mensen zo trots op hun werk zijn. goed werk


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 Mar 2020

4

Onze wens om een nieuw tafelblad op het frame van de oude tafel te zetten is prima gelukt! Heel tevreden!

Wij kenden de gebroeders Lammerts via goede vrienden en hoorden van hun mooie jonge bedrijf. We wilden graag een nieuw blad op de oude poten van onze tafel en dat is uitstekend gelukt na een adviesgesprek tussen de tafelbladen bij Tafelsmaak in Groningen. Lekkere ambachtelijke no nonsens aanpak van de heren en ook de nazorgservice toen een randje nog wat aandacht nodig had is heel goed gegaan.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 Jan 2020

5

Perfect gemaakte tafel op maat

Via internet terecht gekomen bij dit bedrijf. Contact snel met Rick, direct en actief! Had specifieke wens, geen standaard maat tafel. Werd meegedacht en advies gegeven. Zeer tevreden met eind resultaat!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

07 Jan 2020

5

Drie vakbroeders uit het juiste hout gesneden om maatwerk te leveren

Meest in het oogspringende onderdeel van de woonkamer is de salontafel. En dat is nader beschouwd een complex meubelstuk: je wilt er makkelijk omheen kunnen lopen, maar ook je voeten op kunnen leggen. Je wilt ruimte bieden voor de uitstalling van een compleet verjaardagsfeest, maar de afstandsbedieningen heb je liever zo mogelijk uit het zicht. En natuurlijk moet een blikvanger er goed uit zien. Viavia bij Tafelsmaak terechtgekomen en dat was de goede keus: met een no nonsense-aanpak geven de heren Lommerts een geheel nieuwe elan aan het vak van meubelmaker. Naast advies welke houten uitstraling goed past, ook tot op de centimeter de juiste maatvoering uitgezocht. En dan nog bijzondere extra's als verborgen wielen voor makkelijk verplaatsen en een weggewerkte deur waarachter een groot en handig opbergvak zit.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Dec 2019

5

Super mooie tafel naar eigen smaak!

Bij het uitzoeken van een tafel zijn wij terechtgekomen bij Tafelsmaak waar wij hele goede uitleg kregen over allerlei soorten tafelbladen met bijbehorende afwerking. Hierdoor konden wij snel een voor ons passende keuze maken. Met het eindresultaat zijn wij super blij. Alles is even mooi en netjes afgewerkt. Dank jullie wel voor de prettige en goede service en de tafel die heel lang mee zal gaan.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Nov 2019

5

Prachtig gemaakt tafelblad

Wij heben op ons eigen onderstel een nieuw tafelblad laten maken en is zo prachtig geworden. Er is dus veel mogelijk. Ze namen alle tijd en heel geduldig en vriendelijk. Veel kennis van zaken. Zo zou overal geholpen willen worden. Echte aanrader


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Tafelsmaak

Drie gebroeders, één bedrijf, bekwame partners en ontelbaar veel mogelijkheden aan tafels, kasten, gevelbanken en nog veel meer.
Met vakmanschap en oog voor detail creëren wij producten op maat, volledig naar uw wens.
Bedrijf of particulier, iedereen is welkom! Wij leggen graag onze kaarten op tafel, waarbij uw mogelijkheden eindeloos zijn. En in eerste instantie uiteraard vrijblijvend, zowel van advies tot 2- en 3D-ontwerp. U zit nergens aan vast.
Kortom: alles voor uw Tafelsmaak.

Bekijk keurmerk

Contactgegevens


0646646969

Tafelsmaak
Duinkerkenstraat 13A
9723BN
Groningen

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten