9.6/10

Tafelsmaak


38 Beoordelingen (totaal)
4 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

10 Nov 2019

5

Prachtig gemaakt tafelblad

Wij heben op ons eigen onderstel een nieuw tafelblad laten maken en is zo prachtig geworden. Er is dus veel mogelijk. Ze namen alle tijd en heel geduldig en vriendelijk. Veel kennis van zaken. Zo zou overal geholpen willen worden. Echte aanrader


Zou u ons aanbevelen?: Ja

09 Oct 2019

5

Vakwerk!

We hebben de gebroeders Lommerts gevraagd een tafel met een lange muurbank voor ons te ontwerpen, en we kregen een uitnodiging om langs te komen voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. Toen we in de werkplaats kwamen, vielen we meteen voor het prachtige hout en de manier waarop de broers werken. Ze denken met je mee over ontwerp, afmetingen, poten, afwerking, onderhoud, maken een berekening en een 3D-ontwerp, en komen met een overzichtelijke en zeer schappelijke offerte. Halverwege het maakproces mochten we nog een keer komen kijken om te zien hoe ons tafelblad geworden was en om de finish te kiezen. Deze tafel is geen kant-en-klaar-product dat voor je uit het magazijn gehaald wordt, maar een tafel die speciaal voor jou vervaardigd wordt, helemaal naar je wensen. We zijn superblij met het resultaat: een prachtige unieke tafel en een speciaal bij de tafel passende lange bank. Het is het hart van ons huis geworden, we zitten er graag aan te eten, te werken en te praten. Veel dank!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

22 Sep 2019

5

Vakmanschap is meesterschap, goede kwaliteit voor een fatsoenlijke prijs!

Onze wensen voor een eettafel en bijpassend barelement zijn goed doordacht uitgewerkt en gemaakt door vakmensen! Een aanrader dus als het aankomt om op maat gemaakte producten voor een reeele prijs te laten maken, niks mis mee!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

30 Jan 2019

5

Persoonlijk contact, goede communicatie en top eindresultaat

Fijne ondersteuning bij het ontwerpen van de gewenste tafel. Gezellig intake gehad aan huis, op locatie de materialen en kleur uitgekozen. Prachtige tafel geworden.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

22 Oct 2018

5

Prettig persoonlijk contact met uiteindelijk een erg mooie tafel naar onze smaak en afmetingen!

Prima service en prettige communicatie. Ze zijn twee keer bij ons thuis geweest om tot de tafel te komen zoals we die wilden. De kleur was lastig te kiezen. We zijn hiervoor nog in de werkplaats geweest om de kleuren op de onderkant van het blad te zien. uiteindelijke paste de gekozen kleur perfect bij de vloer.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

05 Oct 2018

5

Mooie tafel! Ga zo door.

Alles verliep zoals het hoorde, met als eindresultaat een mooie tafel!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 Oct 2018

5

Snelle service en super tafels!

Last minute voor een skybox tafels op maat laten maken. Enorm snel geregeld met een super resultaat!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 Jul 2018

5

Aanrader!

In onze zoektocht naar de perfecte eettafel met bijpassende bank kwamen we bij Tafelsmaak terecht. Het eindresultaat is precies zoals we voor ogen hadden. Zijn er heel blij mee! Mooi bedrijf met mooie producten en een persoonlijke benadering. Aanrader!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Jul 2018

5

Van ontwerp tot aflevering een heel plezierig proces. Het is een prachtige tafel geworden helemaal naar onze wens. Vakmanschap!!

Wij vonden het heel fijn dat het bij tafelsmaak mogelijk is de tafel helemaal naar eigen wens te laten maken. Alles kan! Het was een leuk en creatief proces!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

26 Apr 2018

5

Enorm tevreden met onze mooie tafel!

Er werd goed meegedacht met ons ontwerp, wat heeft geresulteerd in een prachtige en vooral stevige tafel. We zijn enorm tevreden en raden iedereen aan om een meubelstuk te laten maken bij deze enthousiaste broers, top service!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Tafelsmaak

Drie gebroeders, één bedrijf, bekwame partners en ontelbaar veel mogelijkheden aan tafels, kasten, gevelbanken en nog veel meer.
Met vakmanschap en oog voor detail creëren wij producten op maat, volledig naar uw wens.
Bedrijf of particulier, iedereen is welkom! Wij leggen graag onze kaarten op tafel, waarbij uw mogelijkheden eindeloos zijn. En in eerste instantie uiteraard vrijblijvend, zowel van advies tot 2- en 3D-ontwerp. U zit nergens aan vast.
Kortom: alles voor uw Tafelsmaak.

Contactgegevens


0646646969
KVK: 64053784

Tafelsmaak
Duinkerkenstraat 13A
9723BN
Groningen

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten