9.6/10

Tafelsmaak


31 Beoordelingen (totaal)
12 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Willem & Ellen

Score: 5

29 Jul 2018

Aanrader!

In onze zoektocht naar de perfecte eettafel met bijpassende bank kwamen we bij Tafelsmaak terecht. Het eindresultaat is precies zoals we voor ogen hadden. Zijn er heel blij mee! Mooi bedrijf met mooie producten en een persoonlijke benadering. Aanrader!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Corina 't Hoen

Score: 5

18 Jul 2018

Van ontwerp tot aflevering een heel plezierig proces. Het is een prachtige tafel geworden helemaal naar onze wens. Vakmanschap!!

Wij vonden het heel fijn dat het bij tafelsmaak mogelijk is de tafel helemaal naar eigen wens te laten maken. Alles kan! Het was een leuk en creatief proces!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Marjolein

Score: 5

26 Apr 2018

Enorm tevreden met onze mooie tafel!

Er werd goed meegedacht met ons ontwerp, wat heeft geresulteerd in een prachtige en vooral stevige tafel. We zijn enorm tevreden en raden iedereen aan om een meubelstuk te laten maken bij deze enthousiaste broers, top service!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Tallechien Tempelman

Score: 5

15 Apr 2018

heel tevreden

Prettige sfeer, laagdrempelig, denken mee, nog echt een fijn familiebedrijf, persoonlijke aanpak.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Kassandra & Jeffrey

Score: 5

15 Apr 2018

Uitstekende service, mooi resultaat!

Wij zijn ontzettend blij met onze mooie tafel


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Familie Zandvoort

Score: 5

14 Apr 2018

Prachtige tafel. Mooi gemaakt en afgewerkt

We zijn heel blij met onze tafel. Leuke en deskundige jongens. Beloftes zijn waargemaakt.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Hospice Stadskanaal

Score: 4

12 Mar 2018

Het bestelde product (een tafel van 245 * 105) voldoet goed aan onze wensen.

We hebben een eigen ontwerp aangedragen en dit ontwerp is door Tafelsmaak geproduceerd. De prijs-kwaliteit verhouding paste ons goed en de productietijd was binnen onze wensen. Het contact was prettig.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Floor & Bram

Score: 5

29 Nov 2017

Een vakkundige smaakmaker!

Een vakkundige smaakmaker! Voor ons nieuwe huis waren we op zoek naar een bijzondere industriële tafel. Na enkele keren 'Tafelsmaak' te hebben horen vallen, hebben we direct telefonisch contact gezocht. We hadden zelf een design in gedachten en hebben samen met Rick alles uitgewerkt. Rick is vakkundig, enthousiast en neemt de tijd om ook de details uit te werken. Een erg fijne afstemming. Met ons ontwerp zijn Joep en Bart aan de slag gegaan. Het resultaat was precies zoals we hadden gehoopt. De tafel is vakkundig afgesteld en precies volgens onze verwachtingen afgeleverd. Bedankt mannen!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Henriƫtte & Henk

Score: 5

01 Nov 2017

Enthousiast jong, inspirerend, meedenkend, klantvriendelijk en betrouwbaar bedrijf

Afspraken worden nagekomen en je krijgt waar voor je geld


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Boike, Marieke & Elin

Score: 5

20 Oct 2017

Tafel als hart van de woonkamer

Tafel helemaal op maat en naar wens. Alles ging volgens afspraak en levering was zeer klantvriendeijk. Bij Tafelsmaak krijg je de kans om je tafel helemaal af te stemmen naar je eigen wens. Erg belangrijk voor ons, want wij brengen ontzettend veel tijd door aan de tafel. Eten, praten, werken, borrelen, tekenen en spelen met kinderen. En dan is het ook fijn dat er iets moois staat. Dat is meer dan gelukt!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Drie gebroeders, één bedrijf, bekwame partners en ontelbaar veel mogelijkheden aan tafels, kasten, gevelbanken en nog veel meer.
Met vakmanschap en oog voor detail creëren wij producten op maat, volledig naar uw wens.
Bedrijf of particulier, iedereen is welkom! Wij leggen graag onze kaarten op tafel, waarbij uw mogelijkheden eindeloos zijn. En in eerste instantie uiteraard vrijblijvend, zowel van advies tot 2- en 3D-ontwerp. U zit nergens aan vast.
Kortom: alles voor uw Tafelsmaak.


Contactgegevens
E-mail: info@tafelsmaak.nl
Tel: 0646646969
KVK: 64053784

Website
http://tafelsmaak.nl

Adres
Tafelsmaak
Duinkerkenstraat 13A
9723BN Groningen


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten