9.6/10

Tafelsmaak


22 Beoordelingen (totaal)
21 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Boike, Marieke & Elin

Score: 5

20 Oct 2017

Tafel als hart van de woonkamer

Tafel helemaal op maat en naar wens. Alles ging volgens afspraak en levering was zeer klantvriendeijk. Bij Tafelsmaak krijg je de kans om je tafel helemaal af te stemmen naar je eigen wens. Erg belangrijk voor ons, want wij brengen ontzettend veel tijd door aan de tafel. Eten, praten, werken, borrelen, tekenen en spelen met kinderen. En dan is het ook fijn dat er iets moois staat. Dat is meer dan gelukt!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Familie Brandenburg

Score: 5

09 Oct 2017

Prachtige buitentafel,genot om naar te kijken en aan te zitten.

Tafel precies naar onze wensen gemaakt en ondanks het forse gewicht naar boven gebracht.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jitske & Sven

Score: 4

04 Oct 2017

mooi badkamer meubel speciaal voor ons gemaakt!

goed meegedacht, tijd voor ons gemaakt om te overleggen. Enige nadeel was dat onze klusjesman niet blij was met het ophangsysteem. Hierin kan dus nog verbetering aangebracht worden. Maar wij zijn heel blij met het eindresultaat.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Max

Score: 5

26 Aug 2017

Goede prijs-kwaliteitsverhouding en erg mooie afwerking

Erg mooie tafel, geheel op maat gemaakt.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Annet & Henk

Score: 5

17 Aug 2017

jong dynamisch bedrijf.

Tafel is helemaal naar onze zin geworden. Levertijd hadden ze ook goed doorgegeven. prachtig jong stel jongens .vakmanschap...petje af


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Djamy & Leoni

Score: 5

20 Jul 2017

Top tafel! Tevreden klanten!

snelle verwerking van order, goede communicatie met klanten, de tafel werd tot aan/in de woonkamer geleverd. Zeker een aanrader om met de heren zaken te doen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Richard

Score: 4

17 Jul 2017

Prima eindresultaat, mooie materialen!

In een kort overleg en met korte lijnen (mail en whatsapp) hebben we onze eettafel aan onze wensen kunnen laten voldoen en laten maken door de mannen van Tafelsmaak! Al met al erg blij met hun diensten.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Annette

Score: 5

12 Jul 2017

Tafelsmaak heeft mooie en degelijke tafels voor mij gemaakt.

Alles is prima verlopen. Het contact was steeds goed en de tafels zijn keurig aan huis afgeleverd.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Karn

Score: 5

01 Jun 2017

Strakke design tafel

Wij wilden een strakke design tafel, en kwamen bij Tafelsmaak. 3 enthousiaste mannen hebben een prachtige tafel geleverd! Erg blij mee!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

José, Hans & Owen

Score: 5

25 May 2017

Prachtige tafel, vakwerk geleverd.

Wij hebben een prachtige olijfessen boomstamtafel gekregen. En zijn erg blij met de tafel. Voor vragen en ideeën krijg je goede begeleiding. De afwerking van de tafel ziet er vakkundig uit! Wij zijn er super blij mee!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Drie gebroeders, één bedrijf, bekwame partners en ontelbaar veel mogelijkheden aan tafels.
Met vakmanschap en oog voor detail creëren wij tafels op maat, volledig naar uw wens.
Bedrijf of particulier, iedereen is welkom! Wij leggen graag onze kaarten op tafel, waarbij uw mogelijkheden eindeloos zijn. En in eerste instantie uiteraard vrijblijvend, zowel van advies tot 2- en 3D-ontwerp. U zit nergens aan vast.
Kortom: alles voor uw Tafelsmaak!


Contactgegevens
E-mail: info@tafelsmaak.nl
Tel: 0646646969
KVK: 64053784

Website
http://tafelsmaak.nl

Adres
Tafelsmaak
Duinkerkenstraat 13A
9723BN Groningen


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten