9.6/10

Tafelsmaak


35 Beoordelingen (totaal)
4 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

30 Jan 2019

5

Persoonlijk contact, goede communicatie en top eindresultaat

Fijne ondersteuning bij het ontwerpen van de gewenste tafel. Gezellig intake gehad aan huis, op locatie de materialen en kleur uitgekozen. Prachtige tafel geworden.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

22 Oct 2018

5

Prettig persoonlijk contact met uiteindelijk een erg mooie tafel naar onze smaak en afmetingen!

Prima service en prettige communicatie. Ze zijn twee keer bij ons thuis geweest om tot de tafel te komen zoals we die wilden. De kleur was lastig te kiezen. We zijn hiervoor nog in de werkplaats geweest om de kleuren op de onderkant van het blad te zien. uiteindelijke paste de gekozen kleur perfect bij de vloer.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

05 Oct 2018

5

Mooie tafel! Ga zo door.

Alles verliep zoals het hoorde, met als eindresultaat een mooie tafel!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 Oct 2018

5

Snelle service en super tafels!

Last minute voor een skybox tafels op maat laten maken. Enorm snel geregeld met een super resultaat!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 Jul 2018

5

Aanrader!

In onze zoektocht naar de perfecte eettafel met bijpassende bank kwamen we bij Tafelsmaak terecht. Het eindresultaat is precies zoals we voor ogen hadden. Zijn er heel blij mee! Mooi bedrijf met mooie producten en een persoonlijke benadering. Aanrader!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Jul 2018

5

Van ontwerp tot aflevering een heel plezierig proces. Het is een prachtige tafel geworden helemaal naar onze wens. Vakmanschap!!

Wij vonden het heel fijn dat het bij tafelsmaak mogelijk is de tafel helemaal naar eigen wens te laten maken. Alles kan! Het was een leuk en creatief proces!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

26 Apr 2018

5

Enorm tevreden met onze mooie tafel!

Er werd goed meegedacht met ons ontwerp, wat heeft geresulteerd in een prachtige en vooral stevige tafel. We zijn enorm tevreden en raden iedereen aan om een meubelstuk te laten maken bij deze enthousiaste broers, top service!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 Apr 2018

5

heel tevreden

Prettige sfeer, laagdrempelig, denken mee, nog echt een fijn familiebedrijf, persoonlijke aanpak.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 Apr 2018

5

Uitstekende service, mooi resultaat!

Wij zijn ontzettend blij met onze mooie tafel


Zou u ons aanbevelen?: Ja

14 Apr 2018

5

Prachtige tafel. Mooi gemaakt en afgewerkt

We zijn heel blij met onze tafel. Leuke en deskundige jongens. Beloftes zijn waargemaakt.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Tafelsmaak

Drie gebroeders, één bedrijf, bekwame partners en ontelbaar veel mogelijkheden aan tafels, kasten, gevelbanken en nog veel meer.
Met vakmanschap en oog voor detail creëren wij producten op maat, volledig naar uw wens.
Bedrijf of particulier, iedereen is welkom! Wij leggen graag onze kaarten op tafel, waarbij uw mogelijkheden eindeloos zijn. En in eerste instantie uiteraard vrijblijvend, zowel van advies tot 2- en 3D-ontwerp. U zit nergens aan vast.
Kortom: alles voor uw Tafelsmaak.

Contactgegevens

E-mail: info@tafelsmaak.nl
Tel: 0646646969
KVK: 64053784

Website

Adres
Tafelsmaak
Duinkerkenstraat 13A
9723BN
Groningen

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten