9.8/10

Tafelsmaak


41 Beoordelingen (totaal)
6 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

16 Jan 2020

5

Perfect gemaakte tafel op maat

Via internet terecht gekomen bij dit bedrijf. Contact snel met Rick, direct en actief! Had specifieke wens, geen standaard maat tafel. Werd meegedacht en advies gegeven. Zeer tevreden met eind resultaat!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

07 Jan 2020

5

Drie vakbroeders uit het juiste hout gesneden om maatwerk te leveren

Meest in het oogspringende onderdeel van de woonkamer is de salontafel. En dat is nader beschouwd een complex meubelstuk: je wilt er makkelijk omheen kunnen lopen, maar ook je voeten op kunnen leggen. Je wilt ruimte bieden voor de uitstalling van een compleet verjaardagsfeest, maar de afstandsbedieningen heb je liever zo mogelijk uit het zicht. En natuurlijk moet een blikvanger er goed uit zien. Viavia bij Tafelsmaak terechtgekomen en dat was de goede keus: met een no nonsense-aanpak geven de heren Lommerts een geheel nieuwe elan aan het vak van meubelmaker. Naast advies welke houten uitstraling goed past, ook tot op de centimeter de juiste maatvoering uitgezocht. En dan nog bijzondere extra's als verborgen wielen voor makkelijk verplaatsen en een weggewerkte deur waarachter een groot en handig opbergvak zit.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Dec 2019

5

Super mooie tafel naar eigen smaak!

Bij het uitzoeken van een tafel zijn wij terechtgekomen bij Tafelsmaak waar wij hele goede uitleg kregen over allerlei soorten tafelbladen met bijbehorende afwerking. Hierdoor konden wij snel een voor ons passende keuze maken. Met het eindresultaat zijn wij super blij. Alles is even mooi en netjes afgewerkt. Dank jullie wel voor de prettige en goede service en de tafel die heel lang mee zal gaan.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Nov 2019

5

Prachtig gemaakt tafelblad

Wij heben op ons eigen onderstel een nieuw tafelblad laten maken en is zo prachtig geworden. Er is dus veel mogelijk. Ze namen alle tijd en heel geduldig en vriendelijk. Veel kennis van zaken. Zo zou overal geholpen willen worden. Echte aanrader


Zou u ons aanbevelen?: Ja

09 Oct 2019

5

Vakwerk!

We hebben de gebroeders Lommerts gevraagd een tafel met een lange muurbank voor ons te ontwerpen, en we kregen een uitnodiging om langs te komen voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. Toen we in de werkplaats kwamen, vielen we meteen voor het prachtige hout en de manier waarop de broers werken. Ze denken met je mee over ontwerp, afmetingen, poten, afwerking, onderhoud, maken een berekening en een 3D-ontwerp, en komen met een overzichtelijke en zeer schappelijke offerte. Halverwege het maakproces mochten we nog een keer komen kijken om te zien hoe ons tafelblad geworden was en om de finish te kiezen. Deze tafel is geen kant-en-klaar-product dat voor je uit het magazijn gehaald wordt, maar een tafel die speciaal voor jou vervaardigd wordt, helemaal naar je wensen. We zijn superblij met het resultaat: een prachtige unieke tafel en een speciaal bij de tafel passende lange bank. Het is het hart van ons huis geworden, we zitten er graag aan te eten, te werken en te praten. Veel dank!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

22 Sep 2019

5

Vakmanschap is meesterschap, goede kwaliteit voor een fatsoenlijke prijs!

Onze wensen voor een eettafel en bijpassend barelement zijn goed doordacht uitgewerkt en gemaakt door vakmensen! Een aanrader dus als het aankomt om op maat gemaakte producten voor een reeele prijs te laten maken, niks mis mee!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

30 Jan 2019

5

Persoonlijk contact, goede communicatie en top eindresultaat

Fijne ondersteuning bij het ontwerpen van de gewenste tafel. Gezellig intake gehad aan huis, op locatie de materialen en kleur uitgekozen. Prachtige tafel geworden.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

22 Oct 2018

5

Prettig persoonlijk contact met uiteindelijk een erg mooie tafel naar onze smaak en afmetingen!

Prima service en prettige communicatie. Ze zijn twee keer bij ons thuis geweest om tot de tafel te komen zoals we die wilden. De kleur was lastig te kiezen. We zijn hiervoor nog in de werkplaats geweest om de kleuren op de onderkant van het blad te zien. uiteindelijke paste de gekozen kleur perfect bij de vloer.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

05 Oct 2018

5

Mooie tafel! Ga zo door.

Alles verliep zoals het hoorde, met als eindresultaat een mooie tafel!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 Oct 2018

5

Snelle service en super tafels!

Last minute voor een skybox tafels op maat laten maken. Enorm snel geregeld met een super resultaat!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Tafelsmaak

Drie gebroeders, één bedrijf, bekwame partners en ontelbaar veel mogelijkheden aan tafels, kasten, gevelbanken en nog veel meer.
Met vakmanschap en oog voor detail creëren wij producten op maat, volledig naar uw wens.
Bedrijf of particulier, iedereen is welkom! Wij leggen graag onze kaarten op tafel, waarbij uw mogelijkheden eindeloos zijn. En in eerste instantie uiteraard vrijblijvend, zowel van advies tot 2- en 3D-ontwerp. U zit nergens aan vast.
Kortom: alles voor uw Tafelsmaak.

Contactgegevens


0646646969
KVK: 64053784

Tafelsmaak
Duinkerkenstraat 13A
9723BN
Groningen

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten