9.6/10

Tafelsmaak


16 Beoordelingen (totaal)
16 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Richard

Score: 4

17 Jul 2017

Prima eindresultaat, mooie materialen!

In een kort overleg en met korte lijnen (mail en whatsapp) hebben we onze eettafel aan onze wensen kunnen laten voldoen en laten maken door de mannen van Tafelsmaak! Al met al erg blij met hun diensten.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Annette

Score: 5

12 Jul 2017

Tafelsmaak heeft mooie en degelijke tafels voor mij gemaakt.

Alles is prima verlopen. Het contact was steeds goed en de tafels zijn keurig aan huis afgeleverd.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Karn

Score: 5

01 Jun 2017

Strakke design tafel

Wij wilden een strakke design tafel, en kwamen bij Tafelsmaak. 3 enthousiaste mannen hebben een prachtige tafel geleverd! Erg blij mee!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

José, Hans & Owen

Score: 5

25 May 2017

Prachtige tafel, vakwerk geleverd.

Wij hebben een prachtige olijfessen boomstamtafel gekregen. En zijn erg blij met de tafel. Voor vragen en ideeën krijg je goede begeleiding. De afwerking van de tafel ziet er vakkundig uit! Wij zijn er super blij mee!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Roel

Score: 5

10 May 2017

Mooie tafel super service

Mooie tafel, geheel volgens verwachting


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Janny Stavenga

Score: 4

29 Mar 2017

Mooi bedrijf met interessante mogelijkheden

Na goed overleg is een op maat gemaakte afdekplaat voor een tv-kast van eikenhout geleverd waar ik heel tevreden over ben. Het staat heel mooi. Leermoment; goed opletten bij de offerte of de prijs in- of exclusief BTW is. Dit is goed opgepikt door Tafelsmaak, dus de 'nazorg' is ook prima. Als je een op maat gemaakt meubel (of onderdeel) zoekt kan ik dit bedrijf zeker aanraden.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Johan & Greetje

Score: 4

23 Mar 2017

Tafelsmaak valt bij ons in de smaak!

Een klantvriendelijk bedrijfje met een zeer nette/goede communicatie naar zijn klanten. Er wordt een mooi/goed product afgeleverd. Probeer promotiemateriaal te verzamelen zodat je de klant kunt laten zien wat je te bieden hebt. ( foto,s , houtmonsters, uitbreiding website etc)


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Gerda Coppens

Score: 5

19 Mar 2017

prachtige tafels

goede kwaliteit, prettige service. Volop aandacht voor eigen ideeën.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Rik & Berber

Score: 5

19 Jan 2017

Prachtig

Wij zijn meer dan tevreden met onze eettafel en bank. Het resultaat heeft onze verwachtingen overtroffen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Brant Pietersma

Score: 5

19 Jan 2017

Eigen smaak met tafelsmaak

In samenwerking met Tafelsmaak heb ik mijn eigen salontafel samengesteld waar ik veel lovende reacties op krijg. In de toekomst zal ik ook graag mijn eettafel via Tafelsmaak laten ontwerpen en fabriceren.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Drie gebroeders, één bedrijf, bekwame partners en ontelbaar veel mogelijkheden aan tafels.
Met vakmanschap en oog voor detail creëren wij tafels op maat, volledig naar uw wens.
Bedrijf of particulier, iedereen is welkom! Wij leggen graag onze kaarten op tafel, waarbij uw mogelijkheden eindeloos zijn. En in eerste instantie uiteraard vrijblijvend, zowel van advies tot 2- en 3D-ontwerp. U zit nergens aan vast.
Kortom: alles voor uw Tafelsmaak!


Contactgegevens
E-mail: info@tafelsmaak.nl
Tel: 0646646969
KVK: 64053784

Website
http://tafelsmaak.nl

Adres
Tafelsmaak
Duinkerkenstraat 13A
9723BN Groningen


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten