9.6/10

Tafelsmaak


34 Beoordelingen (totaal)
11 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Familie Lanjouw

Score: 5

22 Oct 2018

Prettig persoonlijk contact met uiteindelijk een erg mooie tafel naar onze smaak en afmetingen!

Prima service en prettige communicatie. Ze zijn twee keer bij ons thuis geweest om tot de tafel te komen zoals we die wilden. De kleur was lastig te kiezen. We zijn hiervoor nog in de werkplaats geweest om de kleuren op de onderkant van het blad te zien. uiteindelijke paste de gekozen kleur perfect bij de vloer.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Peter Pruim

Score: 5

05 Oct 2018

Mooie tafel! Ga zo door.

Alles verliep zoals het hoorde, met als eindresultaat een mooie tafel!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Marijn van Qlic BV

Score: 5

02 Oct 2018

Snelle service en super tafels!

Last minute voor een skybox tafels op maat laten maken. Enorm snel geregeld met een super resultaat!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Willem & Ellen

Score: 5

29 Jul 2018

Aanrader!

In onze zoektocht naar de perfecte eettafel met bijpassende bank kwamen we bij Tafelsmaak terecht. Het eindresultaat is precies zoals we voor ogen hadden. Zijn er heel blij mee! Mooi bedrijf met mooie producten en een persoonlijke benadering. Aanrader!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Corina 't Hoen

Score: 5

18 Jul 2018

Van ontwerp tot aflevering een heel plezierig proces. Het is een prachtige tafel geworden helemaal naar onze wens. Vakmanschap!!

Wij vonden het heel fijn dat het bij tafelsmaak mogelijk is de tafel helemaal naar eigen wens te laten maken. Alles kan! Het was een leuk en creatief proces!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Marjolein

Score: 5

26 Apr 2018

Enorm tevreden met onze mooie tafel!

Er werd goed meegedacht met ons ontwerp, wat heeft geresulteerd in een prachtige en vooral stevige tafel. We zijn enorm tevreden en raden iedereen aan om een meubelstuk te laten maken bij deze enthousiaste broers, top service!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Tallechien Tempelman

Score: 5

15 Apr 2018

heel tevreden

Prettige sfeer, laagdrempelig, denken mee, nog echt een fijn familiebedrijf, persoonlijke aanpak.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Kassandra & Jeffrey

Score: 5

15 Apr 2018

Uitstekende service, mooi resultaat!

Wij zijn ontzettend blij met onze mooie tafel


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Familie Zandvoort

Score: 5

14 Apr 2018

Prachtige tafel. Mooi gemaakt en afgewerkt

We zijn heel blij met onze tafel. Leuke en deskundige jongens. Beloftes zijn waargemaakt.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Hospice Stadskanaal

Score: 4

12 Mar 2018

Het bestelde product (een tafel van 245 * 105) voldoet goed aan onze wensen.

We hebben een eigen ontwerp aangedragen en dit ontwerp is door Tafelsmaak geproduceerd. De prijs-kwaliteit verhouding paste ons goed en de productietijd was binnen onze wensen. Het contact was prettig.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Drie gebroeders, één bedrijf, bekwame partners en ontelbaar veel mogelijkheden aan tafels, kasten, gevelbanken en nog veel meer.
Met vakmanschap en oog voor detail creëren wij producten op maat, volledig naar uw wens.
Bedrijf of particulier, iedereen is welkom! Wij leggen graag onze kaarten op tafel, waarbij uw mogelijkheden eindeloos zijn. En in eerste instantie uiteraard vrijblijvend, zowel van advies tot 2- en 3D-ontwerp. U zit nergens aan vast.
Kortom: alles voor uw Tafelsmaak.


Contactgegevens
E-mail: info@tafelsmaak.nl
Tel: 0646646969
KVK: 64053784

Website
http://tafelsmaak.nl

Adres
Tafelsmaak
Duinkerkenstraat 13A
9723BN Groningen


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten