9

Sunergy Solar


38 Beoordelingen (totaal)
23 beoordelingen (12 maanden)

97.4% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

97.4%

25 Feb 2021

5

Gewoon lekker geregeld.

Van de week zijn de zonnepanelen geplaatst en ik ben daar zeer tevreden over. Vooraf is men wezen kijken en is en o.a. het kabeltraject besproken. De offerte die volgende was duidelijk en de prijs goed. Lekker flexibele en vriendelijke mensen, omvormer een beetje naar links, wat hoger, allemaal geen probleem, ze denken goed mee. Kortom, zeker een partij om mee te nemen in je offerte aanvragen!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 Jan 2021

5

Zonnepanelen geïnstalleerd en in werking gesteld door een perfect samenwerkend en voorkomend team

Mijn zonnepanelen zijn door een team van drie mensen op afgesproken dag en tijd formidabel geïnstalleerd. Rekening houden met de maatregelen ivm Corona hebben zij ervoor gezorgd dat alles volgens afspraak is verlopen


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Jan 2021

4

Kordate aanpak en kennis van zaken, ook de medewerkers

Goed werk opgeleverd, alleen de afwerking (voeding bekabeling buitenom) had beter afgewerkt kunnen worden.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

30 Sep 2020

5

Professionele monteurs, die als een goed geoliede machine mijn zonnepanelen hebben geplaatst.

Het team van Sunergy Solar heeft vandaag op zeer professionele wijze mijn zonnepanelen geplaatst. Vriendelijke mannen waarvan iedereen zijn eigen taak opnam, waardoor alles soepeltjes verliep. Na afloop een duidelijke uitleg over de installatie. Kortom helemaal blij met de mannen van Sunergy Solar.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 Sep 2020

5

Snel,vakbekwaam en vriendelijk.

Ik sta er nog steeds versteld van dat de instalatie van onze zonnepanelen zo snel en vakkundig zijn geplaatst, door dit instalatie bedrijf. Zonder rommel achterlatend kunnen wij niet anders dan bijzonder tevree zijn over de werkwijze van deze zeer op elkaar ingespeelde vakmensen. Ik zou dit bedrijf bij iedereen aanbevelen. Mannen, nogmaals geweldig bedankt. Aad van den Hamer te Barendrecht.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 Sep 2020

5

Ze leggen er geweldig bij en werken perfect onze 9 lg panelen !

Marc en zijn collega’s hebben snel en perfect werk afgeleverd ,erg tevreden .


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 Sep 2020

5

Netjes, kundig en snel

De installatie is keurig geplaatst volgens afspraak. Daarnaast hadden we nog wat extra werkzaamheden in de meterkast. Die zijn ook gelijk gedaan. Goed meegedacht en snel gehandeld. Topservice!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

28 Jul 2020

5

Fantastische ervaring met deze betrouwbare monteurs

Een en al top. Wordt zeer netjes gewerkt en bij wijzigingen van de offerte wordt dit goed en vooraf met je door besproken.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 Jul 2020

4

Alle werkzaamheden volgens afspraak goed verlopen

Montage van bekabeling naar en van omvormer had wat beter En netter gekund


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 Jul 2020

4

Alle werkzaamheden volgens afspraak goed verlopen

Montage van bekabeling naar en van omvormer had wat beter En netter gekund


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Sunergy Solar

Sunergy Solar is gespecialiseerd in installeren van zonnepaneel systemen

Contactgegevens


0620564253

Sunergy Solar
Buizerdstraat 82
3145AD
Maassluis

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten