9.4

Sunergy Solar


59 Beoordelingen (totaal)
18 beoordelingen (12 maanden)

98.3% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

98.3%

28 Dec 2022

5

Excellent

Sunergy found a quick solution, we didn't have to wait long for the installation. They offer a good price and service.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

04 Dec 2022

4

Korte lijnen, snelle service!

Na de aanvraag van een offerte werd ik na 20 minuten gelijk gebeld. Alles besproken en geregeld en het leggen kon ook na ongeveer 3,5 week! Super snel dus en geen lange wacht tijden!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

22 Nov 2022

5

Wil je zekerheid en een betrouwbare partij, bel Marc van Sunergy.

Een snel antwoord op je vragen, duidelijke offerte en alles netjes volgens afspraak uitgevoerd. We willen volgend jaar nog een aantal zonnepanelen en die komen weer bij Sunergy Solar vandaan. Marc, top en dank je wel.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

22 Nov 2022

5

Top geregeld lekker snel en geen verassingen

Goed


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 Oct 2022

5

Duidelijke offerte! Snelle goede plaatsing en inmiddels doen de zonnepanelen het al 2 weken fantastisch

Positief klantcontact, snelle plaatsing van de zonnepanelen.. kortom zeker aan te bevelen


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 Oct 2022

5

Fijne samenwerking

Fijne samenwerking. We konden snel terecht met onze wensen. Denkt aandachtig mee met de wensen die je hebt. Afspraken worden goed nageleefd, en goed werk afgeleverd. Mochten wij nog meer zonnepanelen plaatsen dan zeker weer bij Sunergy!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

14 Oct 2022

5

Helemaal top!

Helder, komt afspraken na en het werkt als een trein!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 Sep 2022

5

Geweldig bedrijf

Super!!! Bedrijf geen andere woorden voor. Hele snelle levering en keurig netjes gewerkt! Met 1 woord geweldig een echte aanrader!!!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

25 Sep 2022

5

Top service. Echt een aanrader .

Wij zijn super te vrede ..ze gaan netjes te werk en echt een vakman.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

23 Sep 2022

5

Goede ervaring

De installatie is snel en vakkundig en met inzicht geplaatst, met vriendelijk personeel en geeft duidelijke uitleg bij vragen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Sunergy Solar

Sunergy Solar is gespecialiseerd in installeren van zonnepaneel systemen

Contactgegevens


0613394615

Sunergy Solar
Honderland 328
2676LV
Maasdijk

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten