9

Sunergy Solar


41 Beoordelingen (totaal)
6 beoordelingen (12 maanden)

97.6% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

97.6%

28 May 2021

5

In 1 woord FANTASTISCH

Toen wij over zonnepanelen na hadden gedacht zijn wij met Marc in contact gekomen en hadden gelijk een prima gevoel erbij. De service en het leggen zijn prima en snel en vakkundig. Al met al een prima bedrijf met Westlandse zekerheid Henk-Jan Lammers De Lier


Zou u ons aanbevelen?: Ja

14 May 2021

5

goed geregeld en duidelijk uitgelegd

Heel positieve ervaring! Leuke mensen die doen wat ze beloven. Goede prijs-kwaliteit verhouding.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

13 Apr 2021

5

Snel, betrokken en kennis van zaken

Sunergy pakt het proces professioneel aan van start tot eind. Goed advies, heldere communicatie en panelen worden netjes gelegd


Zou u ons aanbevelen?: Ja

25 Feb 2021

5

Gewoon lekker geregeld.

Van de week zijn de zonnepanelen geplaatst en ik ben daar zeer tevreden over. Vooraf is men wezen kijken en is en o.a. het kabeltraject besproken. De offerte die volgende was duidelijk en de prijs goed. Lekker flexibele en vriendelijke mensen, omvormer een beetje naar links, wat hoger, allemaal geen probleem, ze denken goed mee. Kortom, zeker een partij om mee te nemen in je offerte aanvragen!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 Jan 2021

5

Zonnepanelen geïnstalleerd en in werking gesteld door een perfect samenwerkend en voorkomend team

Mijn zonnepanelen zijn door een team van drie mensen op afgesproken dag en tijd formidabel geïnstalleerd. Rekening houden met de maatregelen ivm Corona hebben zij ervoor gezorgd dat alles volgens afspraak is verlopen


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Jan 2021

4

Kordate aanpak en kennis van zaken, ook de medewerkers

Goed werk opgeleverd, alleen de afwerking (voeding bekabeling buitenom) had beter afgewerkt kunnen worden.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

30 Sep 2020

5

Professionele monteurs, die als een goed geoliede machine mijn zonnepanelen hebben geplaatst.

Het team van Sunergy Solar heeft vandaag op zeer professionele wijze mijn zonnepanelen geplaatst. Vriendelijke mannen waarvan iedereen zijn eigen taak opnam, waardoor alles soepeltjes verliep. Na afloop een duidelijke uitleg over de installatie. Kortom helemaal blij met de mannen van Sunergy Solar.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 Sep 2020

5

Snel,vakbekwaam en vriendelijk.

Ik sta er nog steeds versteld van dat de instalatie van onze zonnepanelen zo snel en vakkundig zijn geplaatst, door dit instalatie bedrijf. Zonder rommel achterlatend kunnen wij niet anders dan bijzonder tevree zijn over de werkwijze van deze zeer op elkaar ingespeelde vakmensen. Ik zou dit bedrijf bij iedereen aanbevelen. Mannen, nogmaals geweldig bedankt. Aad van den Hamer te Barendrecht.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 Sep 2020

5

Ze leggen er geweldig bij en werken perfect onze 9 lg panelen !

Marc en zijn collega’s hebben snel en perfect werk afgeleverd ,erg tevreden .


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 Sep 2020

5

Netjes, kundig en snel

De installatie is keurig geplaatst volgens afspraak. Daarnaast hadden we nog wat extra werkzaamheden in de meterkast. Die zijn ook gelijk gedaan. Goed meegedacht en snel gehandeld. Topservice!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Sunergy Solar

Sunergy Solar is gespecialiseerd in installeren van zonnepaneel systemen

Contactgegevens


0620564253

Sunergy Solar
Buizerdstraat 82
3145AD
Maassluis

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten