9.4/10

Sunergy Solar


9 Beoordelingen (totaal)
9 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

15 Aug 2019

4

Prima service

Netjes gewerkt, prima uitleg en vriendelijke mannen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

13 Aug 2019

5

Erg tevreden!

Onze zonnepanelen zijn door Sunergy Solar geïnstalleerd. Kenmerken voor het werk: kundig, keurig en vriendelijk. Vooral het meedenken over alternatieve loksters voor de inverter werd zeer op prijs gesteld. Hartelijk dank!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 Aug 2019

4

Goeie hardwerkende jongens

Prima. Jongens liepen tegen wat problemen aan bij de installatie waardoor het wel langer duurde, maar alles is zeer professioneel gemaakt en afgewerkt.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

07 Aug 2019

5

Goede voorlichting vooraf en keurige installatie van de zonnepanelen door het bedrijf

Netjes, vriendelijk, bekwaam.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 Aug 2019

5

Service gericht en goede afwikkeling van de installatie

Service gericht en goede afwikkeling van de installatie. Klantgericht en duidelijke communicatie/ uitleg.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

05 Aug 2019

5

Professionele installatie

Positief! Harde werkers en alles netjes geplaatst. Werkt perfect.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 Aug 2019

5

Goed werk en geen haastklus

Marc en zijn collega hebben (ondanks een lange reistijd) onze zonnepanelen goed en vakkundig geinstalleerd. We hebben alles goed doorgesproken en ze zijn pas weer vertrokken toen alles perfect was afgerond. Zeker een aanrader

Antwoord van Sunergy Solar
Beste Rob. Hartelijk dank voor uw recensie. Wij hebben de installatie met plezier mogen uitvoeren. Nogmaals veel plezier ervan!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

31 Jul 2019

5

Aanrader voor als u zonnepanelen wil installeren.

Na een offerte aanvraag via een onafhankelijke site. (hele scherpe prijs) Heb ik Mark gebeld die toevallig in de buurt was en gelijk thuis de situatie kwam bekijken en hebben we de offerte verder doorgenomen. Na akkoord ondertekend en een datum gepland. Keurig via de mail bevestigd en op de dag zelf mooi op tijd aanwezig na de koffie aan de slag. Alles perfect gemonteerd en uitgelegd. Waardoor we tot op heden zeer tevreden zijn. Kortom Mark komt keurig zijn afspraken na werkt netjes en geen verassingen achteraf.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

31 Jul 2019

4

Zonnepanelen

Er is snel en netjes gewerkt. We zijn erg tevreden.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Sunergy Solar

Sunergy Solar is gespecialiseerd in installeren van zonnepaneel systemen

Contactgegevens


0620564253
KVK: 69385041

Sunergy Solar
Buizerdstraat 82
3145AD
Maassluis

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten