9.6

Subsidieregelen


28 Beoordelingen (totaal)
14 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

15 Oct 2020

5

Ik beveel dit bedrijf aan.

Ik beveel dit bedrijf aan voor het regelen van uw subsidie.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

07 Oct 2020

4

Aanvraag succesvol voltooid

Destijds subsidie aangevraagd, succesvol voltooid. Geen klachten. Ik hoop dat ik hiermee bijdraag aan het succes van deze partij.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 Sep 2020

5

Top Dienstverlening

Bedankt voor jullie TOP Dienstverlening! Groet


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 Jul 2020

5

Ook goed voor andere vragen.

Ik heb gebeld voor advies over een personeelslid als wel als een stagiair. Ze helpen goed met allerlei vragen. Bedankt.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

03 Jul 2020

5

Professioneel

Na weken gezocht te hebben naar de juiste partij om mijn subsidie aanvraag te doen ben ik bij Subsidieregelen.nl terecht gekomen. Omdat mijn aanvraag iets anders was dan de meeste andere (dat heb ik mij in ieder geval laten vertellen door enkele andere bedrijven) waren de kosten hoger dan normaal. Desondanks ben ik hier wel goed geholpen en heb ik mijn subsidie gekregen. Een lange weg en ik betwijfel wel of het echt nodig is dat subsidie aanvragen zo lastig zijn, maar als je ze dan moet aanvragen dan ben ik wel blij met zo een partij als Subsidieregelen.nl.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 May 2020

5

tevreden over de dienstverlening

wij zijn tevreden over de dienstverlening van subsidieregelen.nl mvg laura


Zou u ons aanbevelen?: Ja

26 May 2020

4

Succesvol

Een succesvolle aanvraag. Geen verdere mededelingen. Samenwerking is goed bevallen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 May 2020

4

Goed geholpen

Wij zijn met ons loodgieterbedrijf goed geholpen door subsidieregelen.nl. Geen klachten.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 May 2020

4

Snel & Correct

Snelle en correcte afhandeling. Niet te duur.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 Apr 2020

4

Ik ben zorgvoldig geholpen met mijn aanvraag

Enkele weken geleden bracht een student me op de hoogte van deze regeling via zijn opleiding. Direct contact opgenomen met Subsidieregelen.nl om dit voor me in gang te zetten. Alles is vlot geregeld en ik heb verder weinig op en/of aan te merken op deze dienstverlening. Ik hoop met deze review bij te dragen aan een goede voortzetting van het bedrijf.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Contactgegevens


0733020101

Subsidieregelen
Jonkheer de la Courtstraat 1
5251 JD
Nieuwkuijk

Bent u ondernemer?

Verbeter uw zichtbaarheid online, verbeter uw bedrijf door te uit te vinden wat uw klanten echt willen. Wordt beter gevonden door uw bedrijf en diensten online te promoten.

Meld u nu gratis aan.

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten