9.8

Subsidieregelen


17 Beoordelingen (totaal)
17 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

13 Mar 2020

5

Vlekkeloos geregeld

Dit was onze eerste subsidieaanvraag en daarom hebben we de hulp wel kunnen gebruiken. Heel fijn dat deze hulp dat ook kundig geboden werd door de medewerkers van subsidieregelen.nl. Over het algemeen een fijne ervaring en nette prijs.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

14 Feb 2020

5

Top

Maken al jaren mijn subsidie voor stagiaires in orde. Fijn om mee samen te werken, krijgt wat je verwacht en soms zelfs meer


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 Oct 2019

5

Vriendelijk personeel

De subsidie aangevraagd bij Charlotte. Altijd super vriendelijk en reageert snel. Nog nooit problemen mee gehad en ze proberen altijd het onderste uit de kan te halen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

08 Aug 2019

5

Zeer tevreden!!!!!

We zijn heel tevreden over het werk. Er werkt vriendelijk personeel dat je altijd te woord staat wanneer je vragen hebt. Ook krijg je altijd duidelijke uitleg en nemen ze de tijd voor je. We kregen zelfs korting omdat we meerdere leerlingen hadden. Ze denken echt met je mee en willen het beste voor je bereiken.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 Jul 2019

5

Goed contact

Vorige week mijn subsidie aan laten vragen voor mijn leerling, aardige mensen en helpen goed. Nu afwachten tot hij toegekend wordt


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 Jun 2019

5

W. Kluit

Gevonden door een flyer van een student, ik ben tevreden over hun werk


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Jun 2019

5

Fijn bedrijf

Super fijn bedrijf om mee samen te werken Mijn boekhouder wist niet van de subsidie af en wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en geholpen


Zou u ons aanbevelen?: Ja

13 Jun 2019

5

Goede service

Ik kende de subsidie niet maar ben hiermee op de hoogte gebracht en ben er super blij mee. Veel subsidie gehad en goed geholpen


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 Jun 2019

5

Super bedrijf

Ze zijn klantvriendelijk en helpen je altijd goed, nooit problemen mee


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 Jun 2019

5

Prettig bedrijf om mee te werken

Nooit problemen mee gehad en altijd fijn om mee te communiceren.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


Contactgegevens


0733020101

Subsidieregelen
Jonkheer de la Courtstraat 1
5251 JD
Nieuwkuijk

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten