9.6

Subsidieregelen


22 Beoordelingen (totaal)
9 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

26 May 2020

4

Succesvol

Een succesvolle aanvraag. Geen verdere mededelingen. Samenwerking is goed bevallen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 May 2020

4

Goed geholpen

Wij zijn met ons loodgieterbedrijf goed geholpen door subsidieregelen.nl. Geen klachten.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 May 2020

4

Snel & Correct

Snelle en correcte afhandeling. Niet te duur.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 Apr 2020

4

Ik ben zorgvoldig geholpen met mijn aanvraag

Enkele weken geleden bracht een student me op de hoogte van deze regeling via zijn opleiding. Direct contact opgenomen met Subsidieregelen.nl om dit voor me in gang te zetten. Alles is vlot geregeld en ik heb verder weinig op en/of aan te merken op deze dienstverlening. Ik hoop met deze review bij te dragen aan een goede voortzetting van het bedrijf.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

09 Apr 2020

5

Goed geholpen

Ondanks de situatie waar we nu in leven ben ik erg goed geholpen. Dat is dan weer het voordeel van alleen telefonisch en e-mail contact te hoeven hebben. Aardige mensen ook.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

13 Mar 2020

5

Vlekkeloos geregeld

Dit was onze eerste subsidieaanvraag en daarom hebben we de hulp wel kunnen gebruiken. Heel fijn dat deze hulp dat ook kundig geboden werd door de medewerkers van subsidieregelen.nl. Over het algemeen een fijne ervaring en nette prijs.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

14 Feb 2020

5

Top

Maken al jaren mijn subsidie voor stagiaires in orde. Fijn om mee samen te werken, krijgt wat je verwacht en soms zelfs meer


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 Oct 2019

5

Vriendelijk personeel

De subsidie aangevraagd bij Charlotte. Altijd super vriendelijk en reageert snel. Nog nooit problemen mee gehad en ze proberen altijd het onderste uit de kan te halen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

08 Aug 2019

5

Zeer tevreden!!!!!

We zijn heel tevreden over het werk. Er werkt vriendelijk personeel dat je altijd te woord staat wanneer je vragen hebt. Ook krijg je altijd duidelijke uitleg en nemen ze de tijd voor je. We kregen zelfs korting omdat we meerdere leerlingen hadden. Ze denken echt met je mee en willen het beste voor je bereiken.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 Jul 2019

5

Goed contact

Vorige week mijn subsidie aan laten vragen voor mijn leerling, aardige mensen en helpen goed. Nu afwachten tot hij toegekend wordt


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter uw SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld u nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


Contactgegevens


0733020101

Subsidieregelen
Jonkheer de la Courtstraat 1
5251 JD
Nieuwkuijk

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten