9.8/10

Subsidieregelen


13 Beoordelingen (totaal)
13 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Paal

11 Jul 2019

5

Goed contact

Vorige week mijn subsidie aan laten vragen voor mijn leerling, aardige mensen en helpen goed. Nu afwachten tot hij toegekend wordt


Zou u ons aanbevelen?: Ja

W.Kluit

20 Jun 2019

5

W. Kluit

Gevonden door een flyer van een student, ik ben tevreden over hun werk


Zou u ons aanbevelen?: Ja

P.

18 Jun 2019

5

Fijn bedrijf

Super fijn bedrijf om mee samen te werken Mijn boekhouder wist niet van de subsidie af en wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en geholpen


Zou u ons aanbevelen?: Ja

A.

13 Jun 2019

5

Goede service

Ik kende de subsidie niet maar ben hiermee op de hoogte gebracht en ben er super blij mee. Veel subsidie gehad en goed geholpen


Zou u ons aanbevelen?: Ja

van Zijl

11 Jun 2019

5

Super bedrijf

Ze zijn klantvriendelijk en helpen je altijd goed, nooit problemen mee


Zou u ons aanbevelen?: Ja

van Bloemen

06 Jun 2019

5

Prettig bedrijf om mee te werken

Nooit problemen mee gehad en altijd fijn om mee te communiceren.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Michel

05 Jun 2019

4

Goed bedrijf

Je moet lang wachten voor je weet of de subsidie wordt toegekend, maar dit ligt meer aan de subsidie dan aan Subsidieregelen Verder altijd netjes te woord gestaan en snel reactie


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Willem

04 Jun 2019

5

Subsidieregelen.nl. Een aanrader

Alles naar tevredenheid verlopen, mooi bedrag ontvangen , wat we op een goede manier hebben besteed! Overigens ook op een leuke manier te woord gestaan door charlotte


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Alex

04 Jun 2019

5

In een woord super

Goede klantenservice, snelle reactie en meest belangrijke resultaatgericht.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

,

04 Jun 2019

5

Tevreden

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening. Ze hebben er vorig jaar zelfs voor gezorgd dat ik een extra subsidie kreeg waar ik niet op had gerekend.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


Contactgegevens

E-mail: info@subsidieregelen.nl
Tel: 0733020101
KVK: 67950893

Adres
Subsidieregelen
Jonkheer de la Courtstraat 1
5251 JD Nieuwkuijk

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten
0