10

Studio VL


12 Beoordelingen (totaal)
7 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

06 May 2020

5

Knappe animatie over juridische diensten!

Rens van Lanen van Studio VL kan doordat hij de juiste vragen stelt tijdens een brainstorm al heel snel een passend plan van aanpak maken. Rens daagt je ook uit om vanuit de doelgroep (de klant) te kijken. Dat was nieuw voor mij en even wennen. Na twee aanpassingsrondes voor het script (ik was daar niet zo goed in, maar met de juiste aanwijzingen van Rens kwam het helemaal goed), is Rens snel aan de slag gegaan met de animatie. Ik vind het ontzettend knap dat hij in één keer zo'n treffende animatievideo heeft kunnen maken. En ook nog over best een ingewikkelde dienst: juridische documenten. De samenwerking verliep heel soepel. Zelfs tijdens deze uitdagende coronacrisis. Daar hadden we helemaal geen last van. Top!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Apr 2020

5

Sterke video's en een goede samenwerking.

StudioVL heeft een duidelijk concept waarmee in korte tijd erg goede video's worden gemaakt. Rens denkt met je mee en weet abstracte concepten duidelijk uit te leggen met zijn animaties.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

09 Apr 2020

5

Goede visualisatie en snelle levering

Studio VL heeft een duidelijke werkwijze waardoor je snel een animatie hebt die je organisatie goed uitlegt. Daarnaast voegt Rens gemakkelijk extra's toe zoals ondertiteling.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

08 Apr 2020

5

Erg blij met onze nieuwe animatievideo en met de samenwerking met Studio VL!

Rens heeft een fijne en duidelijke plan van aanpak om tot een mooie animatievideo te komen. Hij dacht goed mee met onze wensen en heeft de video aangepast aan onze huisstijl. Rens reageerde en leverde snel. Zeker een aanrader!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

05 Feb 2020

5

Hostmanship prima uitgedragen.

Ongedwongen en prettige samenwerking.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

13 Jan 2020

5

Tevreden!

Wij zijn heel tevreden over de animatie gemaakt door studioVL. Snelle en duidelijke communicatie.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

09 Jan 2020

5

Rens luistert goed, prettig om mee samen te werken en is snel!

Rens is heel fijn om mee samen te werken. Hij luistert goed en de animaties worden in lijn met het huisstijl gemaakt en met een gezonde dosis humor! Daarnaast levert hij snel en is erg flexibel. Een aanrader!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

28 Oct 2019

5

Fijne correcte samenwerking

Onze ervaring met Digital Strategy VL is zeer positief. In de toekomst zullen wij zeer zeker weer een beroep doen op de service van dit bedrijf.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

17 Oct 2019

5

Animatie film is van meerwaarde voor mijn website

Stiekem kijken veel bezoekers van mijn website naar de animatie film. Het is fijn voor de bezoekers van de website om met een filmpje de belangrijkste informatie tot zich te krijgen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

17 Oct 2019

5

Zeer tevreden over de animatiefilm!

Waar wij al praktijk voor staan is duidelijk terug te zien in het filmpje. Mijn complimenten


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Studio VL

Studio VL is een animatiebedrijf die ondernemers helpt meer resultaat te behalen met hun activiteiten op het internet door middel van animatie video’s.

Contactgegevens


0630275232

Studio VL
Stationsplein 26
6512 AB
Nijmegen

Bent u ondernemer?

Verbeter uw zichtbaarheid online, verbeter uw bedrijf door te uit te vinden wat uw klanten echt willen. Wordt beter gevonden door uw bedrijf en diensten online te promoten.

Meld u nu gratis aan.

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten