9.8

Studio Stiksel


109 Beoordelingen (totaal)
102 beoordelingen (12 maanden)

99.1% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

99.1%

03 Nov 2020

5

Top service

Super blij met mijn bestellingšŸ˜. Er ontbrak een glazen flesje dus contact opgenomen met Krissy en ze heeft het gelijk in orde gemaakt. Top service.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 Nov 2020

4

Super mooi product

Fijne en snelle service. Het product was precies naar verwachting!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 Nov 2020

5

Helemaal leuk en als een cadeautje ontvangen

De bestelling vond ik al een cadeautje om te krijgen, zo leuk ingepakt! De poppetjes zijn eenvoudig te schilderen met de meegeleverde verf, zo leuk dat je zelf de kleuren kiest. Ik vond het erg leuk om te doen en het eindresultaat staat zo leuk!!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

14 Oct 2020

5

Super tevreden over mijn bestelling

Ik ben super tevreden over het mondkapje wat ik bestelde bij Studio Stiksel, met liefde gemaakt dat zie je er aan af!!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

13 Oct 2020

5

Fantastisch gepersonaliseerd werk!

Studio Stiksel heeft haar verwachtingen waargemaakt! Doordat je zelf de kleuren en patroontjes kan samenstellen van de poppetjes krijg je echt een uniek cadeau! Super leuk met een kaarthouder erbij wat het geheel afmaakt. Krissy stopt veel liefde en passie in haar werk, dat is zeker terug te zien!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

13 Oct 2020

5

Super service, heel goed persoonlijk contact met verkoopster en zeker niet onbelangrijk: goede kwaliteit van producten!!

Super service, heel goed persoonlijk contact met de verkoopster en zeker niet onbelangrijk: goede kwaliteit van producten!! Zeker een aanbeveling en voor herhaling vatbaar!!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 Sep 2020

5

Krissy denkt fijn mee en maakt mooie dingen! Je kunt merken dat ze met passie werkt!

Krissy maakte een herinneringsbox waarmee ik heel blij ben! Mooie kwaliteit en met zorg gemaakt! Hierdoor kwam ik terug omdat ik ‘iets’ zocht voor een bruiloft. Krissy dacht fijn mee en zo heb ik nu iets moois om te geven. Super service, snelle levering en mooi ingepakt!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 Sep 2020

5

Fijn en warm bedrijf!

Ik heb al eens eerder een aankoop gedaan bij Studio Stiksel wat super was verlopen. Toen zag ik op hun site de herinneringsbox!! Wauw, die moest ik hebben voor onze dochter. Er was keus uit verschillende ontwerpen maar zag ook de optie eigen ontwerp staan. Uiteindelijk daar voor gekozen. Met wat telefonische momenten om te sparren is er uiteindelijk een super mooi ontwerp ontstaan waar we meer dan blij mee zijn! Zijn al goed bezig en met de aanvullingen van hun site om de box te vullen wordt dit echt een geweldige tastbare herinnering voor onze dochter van al haar kinderjaren ā™”ā™” Love it!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 Sep 2020

5

Inmiddels vaste klant bij Studio Stiksel. Echt een aanrader! Prachtige dingen en snelle levering.

Snelle levering, fijn contact. Prachtige artikelen te koop!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

17 Aug 2020

5

Zeer tevreden over de snelle persoonlijke service met een perfect kraamcadeau als eindresultaat

Via vriendinnen al veel positieve verhalen gehoord, maar nu ook zelf ervaren. Ik kom zeker weer eens iets bestellen!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Studio Stiksel

Studio Stiksel, voor originele (baby) producten.
Uniek en voor jou met liefde handgemaakt.

Contactgegevens


0643803362

Studio Stiksel
Bûtsingel 7
8501 DG
Joure

Bent u ondernemer?

Verbeter uw zichtbaarheid online, verbeter uw bedrijf door te uit te vinden wat uw klanten echt willen. Wordt beter gevonden door uw bedrijf en diensten online te promoten.

Meld u nu gratis aan.

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten