10

Studio Stiksel


120 Beoordelingen (totaal)
11 beoordelingen (12 maanden)

99.2% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

99.2%

08 Mar 2021

5

Studio Stiksel, een webshop voor jou!

Inmiddels ben ik al een paar jaar klant bij Studio Stiksel. Bv. voor een kraamcadeautje of een kleine attentie om iemand blij mee te maken. Toen ik zelf een idee kreeg over hoe ik de houten poppetjes die Studio Stiksel verkoopt, wilde gaan gebruiken voor mijn werk nam ik contact op. Met enthousiasme en warmte werd ik en ook mijn idee ontvangen. Uiteindelijk is er vanuit mijn idee en de creativiteit van Studio Stiksel een mooi product ontstaan. Een product wat vanuit passie en door passie is ontstaan en waar ik ontzettend trots op ben!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

08 Mar 2021

5

Kwaliteit en goede service staat voorop!

Mijn ervaring met Studio Stiksel is goed. Snelle en vriendelijke service! Product ziet er fantastisch uit en had het snel binnen!! Ga zeker vaker bestellen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

08 Mar 2021

5

Top service

Meerdere malen wat bij Studio Stiksel besteld, fijn en enthousiast contact met Krissy! Laatste x heeft Krissy op verzoek mooie stickers gemaakt voor mijn opbergbakken, heel erg blij mee. En ook nog eens razendsnel in huis :)


Zou u ons aanbevelen?: Ja

25 Feb 2021

5

Prachtige wiegdeken, van hoge kwaliteit. Heel blij mee!

Krissy is goed bereikbaar, heel vriendelijk en behulpzaam. Diezelfde passie is ook te herkennen aan de prachtige producten die ze maakt.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

23 Feb 2021

5

Prachtige geboortebox!

Krissy reageerde snel op mijn berichtje. En binnen een dag had ik het al in huis. Heel erg blij met de snelle service en de prachtige herinneringenbox.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

23 Feb 2021

5

Prettig contact en snelle levering

Duidelijk website, na aankoop wordt je goed op de hoogte gehouden.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

26 Jan 2021

5

Kwalitief goede producten, goede service en een heel fijn contact met Krissy!

In één woord wauw! Ik vond de hydrofiele doeken die ik bij Krissy van Studio Stiksel heb besteld meteen al super fijn. Ze zien er prachtig uit, hebben een goed formaat en zijn heerlijk zacht. Maar nadat ik ze in gebruik heb genomen bij mijn baby spa ben ik helemaal enthousiast. Ze blijven mooi na veel wassen en.... ook mijn klanten vinden ze heerlijk zacht en mooi! Krissy, ga zo door! Je bent een super fijn mens met hele mooie spullen. De liefde komt je al tegemoet bij het bestellen maar wanneer het echt binnenkomt.... Liefde op het eerste gezicht!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

26 Jan 2021

5

Mooie producten, perfecte afwerking en prettige winkel

Herinneringsbox gekocht waarbij er alle moeite werd gedaan om die naar onze wens te bewerken/maken. Is heel goed gelukt, zag er perfect uit. Mooi product voor prima prijs. De service van Krissy is geweldig! In ons geval kwam ze de box persoonlijk bezorgen. Top! Wil je een leuk cadeau voor jouw pasgeboren kindje dan kun je bij Studio Stiksel uitstekend terecht!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

26 Jan 2021

5

Leuk, creatief en van mooie kwaliteit. En goede, persoonlijke service.

Heb leuke persoonlijke houten poppetjes laten maken bij studio stiksel. Leuk voor in m'n interieur, maar ook leuk om een keer als kado te laten maken voor iemand anders. Service was goed en in overleg.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

31 Dec 2020

5

Zorgvuldig, enthousiast met passie gemaakt!

Ik was opzoek naar een familieopstelling met een iets geïnte huidskleuren. Dat was erg lastig. Maar bij studio stiksel werd er mee gedacht voor de mooiste optie. Contact verliep heel snel via WhatsApp en ook via een telefoongesprek om even duidelijk mijn wensen af te spreken. Heel fijn! En ik hoorde via het telefoongesprek hoe passievol en enthousiast ze was. Zeker een aanrader!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Studio Stiksel

Studio Stiksel, voor originele (baby) producten.
Uniek en voor jou met liefde handgemaakt.

Contactgegevens


0643803362

Studio Stiksel
Bûtsingel 7
8501 DG
Joure

Bent u ondernemer?

Verbeter uw zichtbaarheid online, verbeter uw bedrijf door te uit te vinden wat uw klanten echt willen. Wordt beter gevonden door uw bedrijf en diensten online te promoten.

Meld u nu gratis aan.

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten