10/10

Studio Stiksel


45 Beoordelingen (totaal)
45 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

27 Dec 2019

5

Fijn persoonlijk contact, mooie producten en iemand die de tijd voor je neemt.

Een bedrijf die fijn met haar klanten omgaat, super mooie dingen maakt met als voordeel dat niet alle kindjes met dezelfde leeftijd als mijn dochtertje in dezelfde kleertjes lopen. Iets waar ik als moeder dan weer blij van wordt. đŸ„°


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 Dec 2019

5

Mooie producten

Hele fijne webshop; mooie stijlvolle producten. Mooie stoffen, hele nette afwerking, en last but least; heel fijn contact met Krissy. Goede communicatie over de bestelling en ze denkt graag met je mee. Ik check regelmatig even haar website /insta en kom zeker weer een keertje terug.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Dec 2019

5

Prachtige kleding en hele goede kwaliteit!

We hebben reeds een aantal kledingstukken besteld bij Studio Stiksel en elke keer naar grote tevredenheid. De kwaliteit is echter goed, nog geen enkel minpuntje hierin gezien. Kleding is daarnaast prachtig en pasvorm is ook goed. Prijs is ook nog eens prima en de dame achter Studio Stiksel heeft een hoge gunfactor. Al met al prachtige shop!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Dec 2019

5

Prachtige zelfgemaakte baby/kinder spullen.

Diverse malen cadeautjes besteld zoals baby badcape, naamslinger, luier etui enz. Krissy maakt ieder stuk met passie, heel mooi afgewerkt. Ze maakt prachtige, unieke dingen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 Dec 2019

5

Snelle levering , fijne producten

Bundel je geboortekaartjes , wat een leuk idee. Ik heb er twee gekocht . Leuk ingepakt , snelle levering helemaal blij.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 Dec 2019

5

Vakwerk

Snelle levering en fijn contact de eigenaresse


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 Dec 2019

5

Perfect!

Had een luieretui besteld. Communicatie met webshop was heel duidelijk en super snel. Ben erg blij met mijn aankoop. Erg mooie stof en mooi gemaakt!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 Dec 2019

5

Handgemaakt met liefde

Ik vind het mooie en hippe stoffen en netjes afgewerkt. Ben nog steeds erg blij met de tas. Goede kwaliteit


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 Dec 2019

5

Love it!!!

Altijd feest met spulletjes van Studio Stiksel! De vlaggetjes zijn nu al twee jaar op rij een groot succes! Onlangs ook het keukenschortje voor onze kleine dame besteld en het is weer tot in de puntjes perfect afgewerkt. Dat niet alleen: het is helemaal naar mijn eigen wens (sorry voor mijn getwijfel tussen stofjes dn lintjes, Krissy, haha) + naam van mijn dochter. Persoonlijker kan het niet. Moeder blij maar kind nog veel meer blij. Dank je wel, Krissy!! Je ziet een volgende bestelling vast snel weer tegemoet!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Dec 2019

5

Wat een top service en kwaliteit

Communicatie rondom de bestelling was heel fijn. Het product wat ik heb gekocht was echt goed en netjes geleverd.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Studio Stiksel

Studio Stiksel, voor originele (baby) producten.
Uniek en voor jou met liefde handgemaakt.

Contactgegevens


0643803362
KVK: 73502839

Studio Stiksel
Bûtsingel 7
8501 DG
Joure

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten