10/10

Studio Stiksel


42 Beoordelingen (totaal)
42 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

11 Dec 2019

5

Snelle levering , fijne producten

Bundel je geboortekaartjes , wat een leuk idee. Ik heb er twee gekocht . Leuk ingepakt , snelle levering helemaal blij.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 Dec 2019

5

Vakwerk

Snelle levering en fijn contact de eigenaresse


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 Dec 2019

5

Perfect!

Had een luieretui besteld. Communicatie met webshop was heel duidelijk en super snel. Ben erg blij met mijn aankoop. Erg mooie stof en mooi gemaakt!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 Dec 2019

5

Handgemaakt met liefde

Ik vind het mooie en hippe stoffen en netjes afgewerkt. Ben nog steeds erg blij met de tas. Goede kwaliteit


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 Dec 2019

4

Dit word mijn eerste bestelling 😉

Antwoord van Studio Stiksel
Hi Christien, zou je mij een beoordeling willen geven nadat je bestelling geplaatst en binnen is? Dan kun je iets meer vertellen over Studio Stiksel. Alvast bedankt! Liefs Krissy


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 Dec 2019

5

Love it!!!

Altijd feest met spulletjes van Studio Stiksel! De vlaggetjes zijn nu al twee jaar op rij een groot succes! Onlangs ook het keukenschortje voor onze kleine dame besteld en het is weer tot in de puntjes perfect afgewerkt. Dat niet alleen: het is helemaal naar mijn eigen wens (sorry voor mijn getwijfel tussen stofjes dn lintjes, Krissy, haha) + naam van mijn dochter. Persoonlijker kan het niet. Moeder blij maar kind nog veel meer blij. Dank je wel, Krissy!! Je ziet een volgende bestelling vast snel weer tegemoet!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Dec 2019

5

Wat een top service en kwaliteit

Communicatie rondom de bestelling was heel fijn. Het product wat ik heb gekocht was echt goed en netjes geleverd.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Dec 2019

5

De leukste (poppen)kleertjes!

Het contact is super fijn, Studio Stiksel denkt erg goed mee en het eindresultaat is onwijs tof! Ik was iets aan de late kant met de 5 dec bestelling, maar dankzij de goede service kon ik mijn zoontje toch nog verassen met een mooi aangeklede pop!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

08 Dec 2019

5

Prachtige producten van super kwaliteit

Goede ervaring mee , alles is van goede kwaliteit , en handgemaakt . Een echte aanrader !


Zou u ons aanbevelen?: Ja

08 Dec 2019

5

Super service, super levering!

Ik had een leuke tas gezien maar nog wat extra wensen, binnen een paar uur al contact met Krissy om alles door te nemen en binnen een week was de tas al klaar! Ze luistert aandachtig naar je wensen en voert het goed uit. Ik ben zeer tevreden en ga zeker vaker bestellen!!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Studio Stiksel

Studio Stiksel, voor originele (baby) producten.
Uniek en voor jou met liefde handgemaakt.

Contactgegevens


0643803362
KVK: 73502839

Studio Stiksel
Bûtsingel 7
8501 DG
Joure

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten