10

Studio Stiksel


103 Beoordelingen (totaal)
100 beoordelingen (12 maanden)

99% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

99%

16 Sep 2020

5

Krissy denkt fijn mee en maakt mooie dingen! Je kunt merken dat ze met passie werkt!

Krissy maakte een herinneringsbox waarmee ik heel blij ben! Mooie kwaliteit en met zorg gemaakt! Hierdoor kwam ik terug omdat ik ‘iets’ zocht voor een bruiloft. Krissy dacht fijn mee en zo heb ik nu iets moois om te geven. Super service, snelle levering en mooi ingepakt!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 Sep 2020

5

Fijn en warm bedrijf!

Ik heb al eens eerder een aankoop gedaan bij Studio Stiksel wat super was verlopen. Toen zag ik op hun site de herinneringsbox!! Wauw, die moest ik hebben voor onze dochter. Er was keus uit verschillende ontwerpen maar zag ook de optie eigen ontwerp staan. Uiteindelijk daar voor gekozen. Met wat telefonische momenten om te sparren is er uiteindelijk een super mooi ontwerp ontstaan waar we meer dan blij mee zijn! Zijn al goed bezig en met de aanvullingen van hun site om de box te vullen wordt dit echt een geweldige tastbare herinnering voor onze dochter van al haar kinderjaren ♡♡ Love it!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 Sep 2020

5

Inmiddels vaste klant bij Studio Stiksel. Echt een aanrader! Prachtige dingen en snelle levering.

Snelle levering, fijn contact. Prachtige artikelen te koop!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

17 Aug 2020

5

Zeer tevreden over de snelle persoonlijke service met een perfect kraamcadeau als eindresultaat

Via vriendinnen al veel positieve verhalen gehoord, maar nu ook zelf ervaren. Ik kom zeker weer eens iets bestellen!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

17 Aug 2020

5

Schitterende creaties

Mooie producten die Krissy maakt en dat alles met een persoonlijk tintje. Leuk om producten om cadeau te geven! En wat gingen wij met vrolijke mondkapjes op vakantie dat maakt iets wat niet zo aangenaam is ineens toch een stuk leuker


Zou u ons aanbevelen?: Ja

23 Jul 2020

5

Topper!

Heb net 2 memoryboxen besteld. Niet voor een kindje maar voor mijn overleden ouders en schoonvader. Samen met Krissy tot een mooi ontwerp gekomen. Heel veel dank ervoor!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 Jul 2020

5

Top en persoonlijke service!

Altijd een feestje om weer wat te bestellen en natuurlijk dan te ontvangen ;-) Mooie producten en van goede kwaliteit.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 Jul 2020

5

Duidelijke en snelle communicatie!

Ik kwam bij Studio Stiksel terecht, omdat ik een leuk kistje zocht om mijn haakwerk in op te bergen. Samen hebben wij de mogelijkheden voor de bedrukking doorgenomen en al snel werden er mooie voorbeelden gestuurd waar ik uit kon kiezen. Er wordt fijn met je meegedacht en er wordt gevraagd of het geheel naar wens is. Het pakketje werd na goedkeuring snel verzonden en bij aankomst zat het fantastisch ingepakt. Het resultaat is geweldig en ik krijg er veel leuke complimenten over!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 Jul 2020

5

Super fijne communicatie en mooie hebbedingetjes

Ik zag wat bij haar voorbijkomen en had gemaild dat ik zoiets wel wou. Meteen alles geregeld en gedaan. Super tof


Zou u ons aanbevelen?: Ja

05 Jul 2020

5

Ze doet ALLES voor je als klant.

Ik bestelde een aantal cadeautjes. Deze waren niet op voorraad. Ze wist het te regelen dat ik alles optijd had voor mijn kraambezoek en babyshower. Super lief, attent en persoonlijk contact. Ook bestelde ik o.a. een boxkleed, verschoonmatje en luier(doekjes) hoesje. Ze wist dat wij een kindje kregen. Wij ontvingen een kaartje van haar voor de geboorte van ons zoontje. Hoe persoonlijk contact wil je zakelijk hebben! Echt top! Daarnaast zijn alle materialen erg fijn en van goede kwaliteit!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter uw SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld u nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


Studio Stiksel

Studio Stiksel, voor originele (baby) producten.
Uniek en voor jou met liefde handgemaakt.

Contactgegevens


0643803362

Studio Stiksel
Bûtsingel 7
8501 DG
Joure

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten