9.8

Studio Stiksel


86 Beoordelingen (totaal)
86 beoordelingen (12 maanden)

98.8% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

98.8%

20 May 2020

5

Mooie dingen en een super service

Super


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 May 2020

5

Haarband

De haarband voor mijn dochter is op maat gemaakt , hij paste perfect. Vriendelijk contact en antwoord op al je vragen .


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 May 2020

5

geweldige service en meedenken met wat ik voor een idee had

super snelle levering!betalen geen probleem.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 May 2020

4

Snel, enthousiast, gedreven en leuke spulletjes!

Goede ervaring. Had gevraagd of het op een bepaalde dag klaar kon zijn. Ze is meteen die avond begonnen en het was heel snel klaar! Door een fout bij de post pakketje later gekregen maar ook hier deed ze alles aan om het alsof zsm in orde te maken.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 May 2020

5

Erg leuke webshop

Al meerdere keren iets besteld, en iedere keer erg tevreden met het resultaat en de snelle levering!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 May 2020

5

Super contact met super service! Neemt je mee in heel het proces

Een super mooie herinneringskist met eigen tekst en nog drie hele leuke bedrukte kratjes laten maken. Alles ging in overleg van lettertype tot de plaatsing van de tekst. Hele fijne en duidelijke communicatie! Zeker een aanrader en zou er zeker meer bestellen šŸ˜Š


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 May 2020

5

Heel leuke webwinkel met snelle service!

Heb hier de geboortekaartenbundels gekocht. De volgende dag had ik ze al in huis. Daarnaast had ik een vraag die ik tijdens het bestelproces in het opmerkingenveld stelde. Ze nam gelijk (telefonisch) contact op en het was opgelost! Leuke en originele webwinkel, met een persoonlijke en snelle service. Zeker een aanrader!:)


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 May 2020

5

Goede en snelle service!

Krissy is een erg attente dame en neemt alles goed met je door, zo heb gegarandeerde tevredenheid!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 May 2020

5

Een mooi kado om te geven!

Persoonlijk, snelle service, mooi kado!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 May 2020

5

Super service

Prima geholpen. Er wordt meteen gereageerd. En de levering was supersnel. En het ziet er keurig uit.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Studio Stiksel

Studio Stiksel, voor originele (baby) producten.
Uniek en voor jou met liefde handgemaakt.

Contactgegevens


0643803362

Studio Stiksel
Bûtsingel 7
8501 DG
Joure

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten