10

Studio April


15 Beoordelingen (totaal)
7 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

04 Jul 2022

5

Zeer tevreden

Geweldig cadeau besteld voor onze kleinzoon 1 jaar! rugnummer 1 en naam op het broekje. Super snelle levering mooie kwaliteit en ook nog eens mooi ingepakt. Heel tevreden over onze aankoop bij Studio April.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 Jun 2022

5

Producten waar je blij van wordt

Al meerdere producten besteld bij Studio April. Steeds weer een feestje om te ontvangen en cadeau te geven. Deze keer had ik etuis met naam besteld om de juffen van Fedde te bedanken voor het schooljaar. En een kledingsetje voor een pasgeboren baby. Mooie kwaliteit producten.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 Apr 2022

5

de 2 bewaarzakjes zien er heel leuk uit. De naam staat er leuk, goed en duidelijk op geprint.

een snelle reactie op mijn vraag en bestelling en een vlotte levering.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

04 Feb 2022

5

Super leuk cadeautje

De slogan klopt helemaal: producten waar je blij van wordt. Ik heb een zakje voor de geboortekaartjes van mijn dochter besteld en ben er erg blij mee. Ideaal dat ik het op kon halen dichtbij huis. Leuk verpakt en vriendelijk geholpen. Aanrader.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 Jan 2022

5

Super service

Al meerdere keren besteld bij Studio April. Heel blij met de goede service en gepersonaliseerde kids pyjama's van Ellen


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 Jan 2022

5

Tevreden

Ik had voor mijn zoontje een shirt besteld. Erg blij mee


Zou u ons aanbevelen?: Ja

03 Nov 2021

5

alles zag er keurig uit vlotte afhandeling

prima


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Mar 2021

5

Supermooi en goede kwaliteit

Fijne snelle levering


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 Feb 2021

5

Leuke mooie pyjama's

Goed contact, fijne communicatie! Denkt mee. Heel snel geleverd, netjes en leuk ingepakt!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 Feb 2021

5

Super mooie shirtjes

Super ervaring met jullie Jullie helpen ook super goed met de bestelling


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Studio April

Gepersonaliseerde producten • Stationery • Posters • Cadeau • Grafisch ontwerp

Contactgegevens


-

Studio April
Wilgenlaan 22
2161 ML
Lisse

Bent u ondernemer?

Verbeter uw zichtbaarheid online, verbeter uw bedrijf door te uit te vinden wat uw klanten echt willen. Wordt beter gevonden door uw bedrijf en diensten online te promoten.

Meld u nu gratis aan.

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten