9.2

Stort-slurf.nl


69 Beoordelingen (totaal)
33 beoordelingen (12 maanden)

98.6% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

98.6%

24 Jun 2020

5

Goed , snel

Goed product snel geleverd


Zou u ons aanbevelen?: Ja

13 Jun 2020

5

Correcte levering. Zeer makkelijk in gebruik.

Wij hebben de stort-slurf momenteel in gebruik. Hij is zeer gemakkelijk in elkaar te zetten en super handig.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

13 Jun 2020

5

Alles top!!

Snelle levering, fijne klantenservice en een super handig en kwalitatief product die ik eenieder van harte kan aanbevelen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 May 2020

5

Werkt super

Ook erg toffe klantenservice die meedenkt


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 May 2020

4

alles goed geregeld en ook logistiek zit het goed in elkaar

Een gewoon goede ervaring zoals het hoort


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 May 2020

5

Prima

Prima handig zoals verwacht. - geen opmerkingen


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 May 2020

5

Kei handig

Ideaal om puin door af te voeren vanaf de verdieping


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 May 2020

3

goed voor één verdieping, het onderste deel scheurde door de druk en de snelheid. de lus werd lu-losgerukt. nochtans enkel baksteen

Antwoord van Stort-slurf.nl
Beste Ronald, Bedankt voor uw beoordeling. De lussen zijn getest tot maar liefst 35 kilo trekkracht per stuk. Bij correct gebruik van de stortslurf, zouden deze onmogelijk kunnen los raken. Mogelijk dat u te maken heeft gehad met een productiefout, het product wordt immers met de hand vervaardigd. Zou u ons een mail kunnen sturen zodat we er even samen met u naar kunnen kijken? Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Team Stortslurf


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Apr 2020

4

Gemakkelijke oplossing voor een afbraakwerf

Algemeen goeie ervaring. Gezien in België meestal grote containers worden gebruik is de slijtage iets groter dan wanneer men recht op recht werkt. Ik heb een schijnen hoek gebruikt door de slurf vast te maken met rekker en spanriem aan de container. Wel hoef je een 40 cm langs de kant waar het vuil valt wegsnijden anders ga je rap opstapelen en blokkeert het. Heb eerst 2x 6m3 container gevuld met tegels en steenpuin hierdoor 1 zak stuk. Daarna 2x 1m3 puinzak gevuld recht op recht dat ging zeer vlot.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

07 Apr 2020

4

Goedkoper, gemakkelijker en snellere oplossing dan iedere andere optie

Licht gewicht en klein wanneer opgevouwen om te bewaren. In 1 dag meerdere keren van raam gewisseled. Dit heeft ons werk verkort met toch wel enkele uren. We hadden geen speciale apparatuur of materiaal nodig om de sluft op te hangen. Met spanbanden aan een radiator werkte geweldig. Flexibel, vrijwel alles gaat er door. Hoewel je wel moet oppassen met zware/scherpe dingen. De slurf kan nu wellicht niet of nauwlijks meer gebruikt worden, omdat er een lichte knak zat in de slurf om alles goed in het midden van de container te laten vallen. Als je dat kan vermijden (wat ook wordt aangeraden) kan de slurf langer mee.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Stort-slurf.nl

Wij verkopen het beste alternatief op de stortkoker, namelijk de STORTSLURF®. Deze is flexibel, opvouwbaar, voordelig en gemakkelijk te installeren.

Bekijk keurmerk

Contactgegevens


0341 231 003

Stort-slurf.nl
de Buntezoom, 42
8071TT
Nunspeet

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten