9.4/10

Stort-slurf.nl


12 Beoordelingen (totaal)
12 beoordelingen (12 maanden)

91.7% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

91.7%

H. Van Groningen

Score: 5

30 Apr 2019

Niet huren maar kopen!

Slurf is ideaal. Ga niet huren, koop deze slurf. Scheelt geld en kan je vaker gebruiken of doorverkopen. Neem de bevestigingsogen en koop een gord stuk touw. Klaar.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Antoine

Score: 4

21 Apr 2019

goed bedrijf

kort maar krachtig op de hoogte gehouden van mijn bestelling . Deze kwam door leveringsproblemen later. Netjes op de hoogte gehouden en product ontvangen. Na ontvangst van product meteen in gebruik genomen ; helaas na 1,5 kruiwagen was de slurf al kapot.

Beste Antoine, Hartelijk dank voor uw review. Het klopt inderdaad dat wij vorige maand te maken hadden met leveringsproblemen (zoals op onze website vermeld stond). Vervelend om te lezen dat de stortslurf zo snel kapot is gegaan, de stortslurf mag namelijk bij correct gebruik absoluut niet na 1,5 kruiwagen kapot gaan. Mogelijk dat u de stortslurf met een te grote hoek heeft gespannen of onvoldoende strak in combinatie met zeer zware en scherpe materialen? Wij willen u vriendelijk verzoeken contact met ons op te nemen met een korte uitleg + foto zodat wij samen kunnen kijken naar een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Stort-slurf


Beveelt u dit bedrijf aan: Nee

Heer / mevrouw van de Ree

Score: 5

11 Apr 2019

Goed product bij leven drugsproblemen werden we keurig op de hoogte gehouden

Goede ervaring


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Tom

Score: 5

01 Apr 2019

Zeer tevreden over de service

Zeer tevreden van het product. Zorgt er voor dat alles goed in de container komt.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Ingrid

Score: 4

28 Mar 2019

Gemak dient de mens!

Wij hebben grind gestort vanaf een plat dak van ongeveer 9 meter hoogte. De stortslurf kwam daarbij uitstekend van pas, binnen een kwartiertje hadden wij het opgehangen. Het heeft ons een hoop werk en tijd bespaart en raden het daarom zeker aan. Gemak dient de mens en dat geldt zeker voor de stortslurf. Bedrijf is tevens zeer behulpzaam en reageert snel op berichten, fijn! ps: jammer dat jullie even uitverkocht waren maar gelukkig kwam het voor ons nog op tijd.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Mark

Score: 5

06 Feb 2019

Gemak

Goed en sterk product en daarbij is het zeer eenvoudig te gebruiken


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Teunissen

Score: 4

06 Feb 2019

snel en eenvoudig

Gebruikt voor renovatie bovenverdieping woning. Het werkte perfect en lekker snel. geen gedoe met aanhanger halen en aparte koker huren. Mijn man kon de stort slurf zelf eenvoudig en snel ophangen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Michiel

Score: 5

03 Feb 2019

Er behulpzaam en fijn product voor een verbouwing!

Stort-slurf reageerde snel en volledig op vragen vooraf. Onze situatie was niet ideaal voor gebruik van de stort-slurf, maar alternatief was niet wenselijk. We werden gewezen op de risico's en hoewel die ook daadwerklijke optraden, hebben we goed en volledig gebruik kunnen maken van de stort-slurf. Top product!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Stef

Score: 4

18 Jan 2019

een goede hulp

Bij het uitbreken van de badkamer, op de eerste verdieping, deze stort slurf gebruikt. Een grote hulp, doordat ik niet steeds met emmertjes de trap op en af moest. Enkel de eerste dag was het iets lastiger dor een strakke wind, maar dit viel nog best mee.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Irma kruimelstaart

Score: 5

11 Jan 2019

Super product!

Super product! Zeer makkelijk in gebruik.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Wij verkopen het beste alternatief op de stortkoker, namelijk de stortslurf. Deze is flexibel, opvouwbaar, voordelig en gemakkelijk te installeren.


Contactgegevens
E-mail: info@stort-slurf.nl
Tel: 0640963103
KVK: 71876790

Adres
Stort-slurf.nl
de Buntezoom, 42
8071TT Nunspeet


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate