9.2

Stort-slurf.nl


59 Beoordelingen (totaal)
50 beoordelingen (12 maanden)

98.3% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

98.3%

17 Mar 2020

5

Aanrader!!

Super fijn en degelijke product. Goede prijs/kwaliteit.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

03 Mar 2020

4

Snel geleverd, handig in gebruik

Voor het storten van sloopafval voor de badkamer verbouwing de stortslurf gebruikt. Vanaf de 1e verdieping de kruiwagen in storten was geen probleem, wel kwam al snel de 1e scheur in de stortslurf wat het schone storten niet ten goede kwam. Al met al blij met de keuze voor de stortslurf.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

26 Feb 2020

5

Stortslurf

Fijn degelijk materiaal. Zeer tevreden.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

09 Feb 2020

5

Perfect, goede ervaring

Voor onze verbouwing was dit product perfect. Klantenservice reageert eveneens snel en uitgebreid op vragen. Fijne ervaring!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 Feb 2020

4

Gemakkelijk in gebruik

Goed


Zou u ons aanbevelen?: Ja

26 Jan 2020

5

Goede hulp bij een verbouwing

Mooi product die doet wat staat beschreven, ideaal.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

25 Jan 2020

5

Goede kwaliteit /prijs

Wij hebben de stortsluis gebruikt voor een verbouwing vanaf 12 meter hoog. Kwam goed van pas en is ons goed van dienst geweest. Wij zijn blij dit product te hebben ontdekt. Aanrader.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

25 Jan 2020

3

De stortslurf moet absoluut volledig verticaal worden opgehangen, anders heb je een probleem als er een verlengstuk aan zit. Weggebroken tegels en of glas zijn niet geschikt als ze de wand raken want dan komen er scheuren in. Dat staat weliswaar in de omschrijving maar toch gaat dat op den duur fout.

Antwoord van Stort-slurf.nl
Beste Wim, bedankt voor uw recensie. Het is een product wat slijt dus op den duur is deze inderdaad versleten. Een goede verbouwing moet het product zeker mee gaan en veel klanten geven aan dat het product na gebruik nog geen sporen van slijtage bevat. Om de slijtage te beperken is het wel belangrijk om de stortslurf zo verticaal mogelijk en zonder knikken strak te spannen. Het mag en kan absoluut niet zo zijn dat de stortslurf direct scheurt (bij normaal gebruik) als er een stuk glas of steen de wand raakt. Hier is het product immers voor ontwikkeld, getest en op de markt gebracht. Wij zullen even persoonlijk contact met u opnemen om te kijken wat er mis is gegaan. Met vriendelijke groet, team Stort-slurf


Zou u ons aanbevelen?: Ja

13 Jan 2020

5

Voortreffelijk product!

Zeer goed product en bedrijf. Snelle levering, vriendelijke klantenservice en zeer goede kwaliteit producten. Wij zullen dit product en bedrijf zeker aanraden.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 Jan 2020

5

super ding...

Ben mijn badkamer aan het renoveren, al het puin ervan door de stort-slurf naar beneden laten glijden in mijn aanhangwagen en dan naar het containerpark ermee, handig ding...


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Stort-slurf.nl

Wij verkopen het beste alternatief op de stortkoker, namelijk de stortslurf. Deze is flexibel, opvouwbaar, voordelig en gemakkelijk te installeren.

Bekijk keurmerk

Contactgegevens


0341 231 003

Stort-slurf.nl
de Buntezoom, 42
8071TT
Nunspeet

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten