9.4/10

Stort-slurf.nl


28 Beoordelingen (totaal)
28 beoordelingen (12 maanden)

96.4% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

96.4%

13 Sep 2019

5

Top product en goede service

Aanrader want makkelijk in gebruik en sterk. Behulpzaam personeel.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

09 Sep 2019

4

Handlich und stark

Schnelle Lieferung, starkes Produkt (& schnelle Montage) , Guter service und nützliche Website. Wir empfehlen es!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

05 Sep 2019

5

Sehr gutes Produkt!

Meine Erwartungen wurden komplett erfüllt. Stark und kostengünstig. Guter Service und schnelle Lieferung. Danke!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

05 Sep 2019

5

Sehr gutes Produkt!

Meine Erwartungen wurden komplett erfüllt. Stark und kostengünstig. Guter Service und schnelle Lieferung. Danke!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

04 Sep 2019

5

Goede snelle service

Top bedrijf, levert snel en goede kwaliteit.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

04 Sep 2019

5

Het werkt gewoon goed.

Goedkoop en stevig die Stort-slurf.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

28 Aug 2019

4

Een makkelijk te monteren, goed te gebruiken product!

Prima service! Dezelfde dag nog kunnen afhalen waardoor de klus geen vertraging op liep!! Prima product. Makkelijke montage, goed gebruik. Moet echt verticaal gemonteerd worden anders meer schade dan bij een stortkoker.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 Aug 2019

5

Werkt super

Snel


Zou u ons aanbevelen?: Ja

17 Aug 2019

4

Zeer handig en makkelijk te gebruiken

Zeer tevreden. Wij hebben veel gebruik gemaakt van deze stort slurf. Ook raad ik het aan iedereen aan die gaat verbouwen. Het is makkelijk te gebruiken en het neemt niet veel plek in beslag. Wat ook positief is, is dat het goedkoper is dan als je stort buizen zou huren.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

09 Jul 2019

5

Fijn en tijdbesparend product

De stortslurf is goed geschikt voor het storten van puin en heel fijn om te gebruiken bij een verbouwing. Het is goedkoper om een stortslurf te kopen dan een stortkoker te huren! Snelle levering, binnen 1 dag en zeer klantvriendelijke medewerkers. Alleen jammer dat je niet met Afterpay kan betalen. Maar... kortom, een aanrader!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Stort-slurf.nl

Wij verkopen het beste alternatief op de stortkoker, namelijk de stortslurf. Deze is flexibel, opvouwbaar, voordelig en gemakkelijk te installeren.

Contactgegevens

E-mail: info@stort-slurf.nl
Tel: 0341 231 003
KVK: 71876790

Website

Adres
Stort-slurf.nl
de Buntezoom, 42
8071TT
Nunspeet

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten