9.2/10

Stort-slurf.nl


51 Beoordelingen (totaal)
47 beoordelingen (12 maanden)

98% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

98%

13 Jan 2020

5

Voortreffelijk product!

Zeer goed product en bedrijf. Snelle levering, vriendelijke klantenservice en zeer goede kwaliteit producten. Wij zullen dit product en bedrijf zeker aanraden.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 Jan 2020

5

super ding...

Ben mijn badkamer aan het renoveren, al het puin ervan door de stort-slurf naar beneden laten glijden in mijn aanhangwagen en dan naar het containerpark ermee, handig ding...


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 Jan 2020

3

Wel handig en makkelijk te plaatsen , de stortkoker is stevig en duurzaam maar de slurf scheurt vrij snel bij iets groffer puin, ik moest na enkele stortingen 2 nieuwe slurfen aanschaffen om verder te werken.De slurf zou naar mijn mening van steviger materiaal moeten gemaakt worden. Ideaal voor kleine werken . De slurf houd het niet om een hele container te vullen met grof steenpuin. Ondanks dat toch algemeen gezien een heel handige oplossing.

Antwoord van Stort-slurf.nl
Beste Ingrid, bedankt voor uw eerlijke feedback. Vervelend om te lezen dat u niet helemaal tevreden bent met de kwaliteit van de stortslurf. Wij hebben het product ontwikkeld voor kleine en grote verbouwingen. Wel raden wij aan om bij grotere werken het product heel goed te installeren: strak, verticaal en zonder knikken. Het is lastig aan te geven wat een grote en kleine verbouwing is maar een normale container van 2-5 kuub zou het zeker mee moeten gaan. Mijn collega neemt even contact met u op om uw situatie te schetsen en te kijken waar het probleem aan kan liggen. De ervaring die u heeft komt eigenlijk zelden voor en heeft vaak een duidelijke oorzaak. Zo kan het bijvoorbeeld ook een productiefout zijn omdat sommige stortslurven een stuk met de hand opnieuw worden gewoven. Met vriendelijke groet, team stortslurf.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 Dec 2019

5

Super! Degelijke kwaliteit en fijn in gebruik

Super product, zeer goede en degelijke kwaliteit. Snelle levering en heel fijn in gebruik. Aanrader!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 Dec 2019

2

De stortslurf is erg handig niet duur maar helaas na 1 keer gebruiken is de bevestiging van de stortbak al kapot.

Stortslurf houdt je goed op de hoogte van de levering. Product was snel in huis


Zou u ons aanbevelen?: Ja

14 Dec 2019

5

Heel gemakkelijk in gebruik


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 Dec 2019

5

de stortslurf doet waar deze voor dient

Snelle correcte levering. Snel geïnstalleerd en efficiënt in gebruik. De stortslurf heeft de puin op een snelle manier mee naar beneden geholpen. Niets dan lof, alsook van mijn medewerkers...Een absolute aanrader!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

28 Nov 2019

5

Uitstekende service en product

Snelle levering, nette mensen die bereid zijn je te helpen bij vragen. Website ook heel duidelijk en product deed wat het moest doen. Aanrader


Zou u ons aanbevelen?: Ja

28 Nov 2019

4

Handige stort slurf

Het is een zeer handige stort slurf die fijn is in gebruik. Licht gewicht, makkelijk te installeren en vrij sterk. De stort slurf is snel geleverd.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 Nov 2019

5

gemakkelijk om mee te werken

Eenvoudig te bevestigen en goed werkzaam. Alleen goed opletten bij gebruik of de slurf niet 'in de stort hangt'. Dat is mij gebeurd. daarna 2e stuk ingekort en het ging weer goed. Helaas was wel in het 2e stuk al een scheur ontstaan. Oplossing was zak omdraaien en doorgaan. Inderdaad conform advies hierna slechts eenmalig gebruik. Huren kostte bijna het dubbele!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Stort-slurf.nl

Wij verkopen het beste alternatief op de stortkoker, namelijk de stortslurf. Deze is flexibel, opvouwbaar, voordelig en gemakkelijk te installeren.

Bekijk keurmerk

Contactgegevens


0341 231 003
KVK: 71876790

Stort-slurf.nl
de Buntezoom, 42
8071TT
Nunspeet

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten