9.2

Stort-slurf.nl


66 Beoordelingen (totaal)
54 beoordelingen (12 maanden)

98.5% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

98.5%

29 May 2020

5

Werkt super

Ook erg toffe klantenservice die meedenkt


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 May 2020

4

alles goed geregeld en ook logistiek zit het goed in elkaar

Een gewoon goede ervaring zoals het hoort


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 May 2020

5

Prima

Prima handig zoals verwacht. - geen opmerkingen


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 May 2020

5

Kei handig

Ideaal om puin door af te voeren vanaf de verdieping


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 May 2020

3

goed voor één verdieping, het onderste deel scheurde door de druk en de snelheid. de lus werd lu-losgerukt. nochtans enkel baksteen

Antwoord van Stort-slurf.nl
Beste Ronald, Bedankt voor uw beoordeling. De lussen zijn getest tot maar liefst 35 kilo trekkracht per stuk. Bij correct gebruik van de stortslurf, zouden deze onmogelijk kunnen los raken. Mogelijk dat u te maken heeft gehad met een productiefout, het product wordt immers met de hand vervaardigd. Zou u ons een mail kunnen sturen zodat we er even samen met u naar kunnen kijken? Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Team Stortslurf


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Apr 2020

4

Gemakkelijke oplossing voor een afbraakwerf

Algemeen goeie ervaring. Gezien in België meestal grote containers worden gebruik is de slijtage iets groter dan wanneer men recht op recht werkt. Ik heb een schijnen hoek gebruikt door de slurf vast te maken met rekker en spanriem aan de container. Wel hoef je een 40 cm langs de kant waar het vuil valt wegsnijden anders ga je rap opstapelen en blokkeert het. Heb eerst 2x 6m3 container gevuld met tegels en steenpuin hierdoor 1 zak stuk. Daarna 2x 1m3 puinzak gevuld recht op recht dat ging zeer vlot.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

07 Apr 2020

4

Goedkoper, gemakkelijker en snellere oplossing dan iedere andere optie

Licht gewicht en klein wanneer opgevouwen om te bewaren. In 1 dag meerdere keren van raam gewisseled. Dit heeft ons werk verkort met toch wel enkele uren. We hadden geen speciale apparatuur of materiaal nodig om de sluft op te hangen. Met spanbanden aan een radiator werkte geweldig. Flexibel, vrijwel alles gaat er door. Hoewel je wel moet oppassen met zware/scherpe dingen. De slurf kan nu wellicht niet of nauwlijks meer gebruikt worden, omdat er een lichte knak zat in de slurf om alles goed in het midden van de container te laten vallen. Als je dat kan vermijden (wat ook wordt aangeraden) kan de slurf langer mee.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

17 Mar 2020

5

Aanrader!!

Super fijn en degelijke product. Goede prijs/kwaliteit.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

03 Mar 2020

4

Snel geleverd, handig in gebruik

Voor het storten van sloopafval voor de badkamer verbouwing de stortslurf gebruikt. Vanaf de 1e verdieping de kruiwagen in storten was geen probleem, wel kwam al snel de 1e scheur in de stortslurf wat het schone storten niet ten goede kwam. Al met al blij met de keuze voor de stortslurf.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

26 Feb 2020

5

Stortslurf

Fijn degelijk materiaal. Zeer tevreden.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Stort-slurf.nl

Wij verkopen het beste alternatief op de stortkoker, namelijk de STORTSLURF®. Deze is flexibel, opvouwbaar, voordelig en gemakkelijk te installeren.

Bekijk keurmerk

Contactgegevens


0341 231 003

Stort-slurf.nl
de Buntezoom, 42
8071TT
Nunspeet

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten