9.4/10

Stort-slurf.nl


18 Beoordelingen (totaal)
18 beoordelingen (12 maanden)

94.4% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

94.4%

Ilse V.

01 Jul 2019

5

Doeltreffend en super gemakkelijk

Afgelopen weekend de stortslurf gebruikt van 4 verdiepingen hoog voor de verbouwing van ons appartement. Snelle levering en vriendelijke, snelle service. De stortslurf is stevig en eenvoudig te installeren. Wij hadden het product bijna verticaal gemonteerd en geen problemen gehad met slijtage. Het is een fijne en gebruiksvriendelijke tool, aanrader!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Pieter

01 Jul 2019

5

Aanrader

Goede telefonisch uitleg ontvangen en het product binnen 1 dag geleverd gekregen zoals aangegeven. Snel gemonteerd en heeft mij veel traplopen bespaard. De klus door de stortslurf binnen een dag geklaard en daardoor ook de container maar voor een dagje hoeven te huren. Ik beveel dit product sterk aan.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

René

29 Jun 2019

4

Geschikt

Het doet wat het doen moet.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Marinda

26 Jun 2019

5

Fijn product en goede service

Afgelopen weekend bij onze verbouwing de stortslurf gebruikt. Werkt nog makkelijker dan gedacht (zelfs voor een leek). Hangt zeer snel, maakt weinig geluid en heeft een stevige kwaliteit. We zijn geholpen door een erg sympathieke man, snelle service! Als beloofd was de stortslurf de volgende dag al binnen. Kortom een aanrader


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Simon Van Walleghem

26 Jun 2019

5

Mooi en kwaliteitsvol product, ideaal voor de verbouwer!

Ik had reeds prijs opgezocht om kokers in stevige PVC aan te kopen omdat mijn verbouwingen een lange periode zullen duren. Huren was ook geen optie omdat ik dan meer zou betalen dan ze zelf te kopen. Toen kwam ik bij stortslurf terecht en ik ontdekte dat de prijs voor 6m slurf en stortbak mij evenveel zou kosten dan 1 hard PVC stortkoker. Mijn keuze was zeer snel gemaakt. Bij het gebruik ondervond ik geen problemen en het positieve is dat de stortslurf heel snel op een andere locatie kan aangebracht worden. Een tip die ik kan geven is om de stortbak wat te verstevigen zodat hij zijn vorm behoudt. Al bij al een topproduct!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Angela

06 Jun 2019

4

Supermakkelijk.

Heeft de sloop van onze badkamer zo veel makkelijker gemaakt. Snelle levering. Stortslurf is erg makkelijk in gebruik, zelfs bij ons smalle raam. Top product.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

H. Van Groningen

30 Apr 2019

5

Niet huren maar kopen!

Slurf is ideaal. Ga niet huren, koop deze slurf. Scheelt geld en kan je vaker gebruiken of doorverkopen. Neem de bevestigingsogen en koop een gord stuk touw. Klaar.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Antoine

21 Apr 2019

4

goed bedrijf

kort maar krachtig op de hoogte gehouden van mijn bestelling . Deze kwam door leveringsproblemen later. Netjes op de hoogte gehouden en product ontvangen. Na ontvangst van product meteen in gebruik genomen ; helaas na 1,5 kruiwagen was de slurf al kapot.

Antwoord van Stort-slurf.nl
Beste Antoine, Hartelijk dank voor uw review. Het klopt inderdaad dat wij vorige maand te maken hadden met leveringsproblemen (zoals op onze website vermeld stond). Vervelend om te lezen dat de stortslurf zo snel kapot is gegaan, de stortslurf mag namelijk bij correct gebruik absoluut niet na 1,5 kruiwagen kapot gaan. Mogelijk dat u de stortslurf met een te grote hoek heeft gespannen of onvoldoende strak in combinatie met zeer zware en scherpe materialen? Wij willen u vriendelijk verzoeken contact met ons op te nemen met een korte uitleg + foto zodat wij samen kunnen kijken naar een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Stort-slurf


Zou u ons aanbevelen?: Nee

Heer / mevrouw van de Ree

11 Apr 2019

5

Goed product bij leven drugsproblemen werden we keurig op de hoogte gehouden

Goede ervaring


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Tom

01 Apr 2019

5

Zeer tevreden over de service

Zeer tevreden van het product. Zorgt er voor dat alles goed in de container komt.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Wij verkopen het beste alternatief op de stortkoker, namelijk de stortslurf. Deze is flexibel, opvouwbaar, voordelig en gemakkelijk te installeren.

Contactgegevens

E-mail: info@stort-slurf.nl
Tel: 0341 231 003
KVK: 71876790

Website
www.stort-slurf.nl

Adres
Stort-slurf.nl
de Buntezoom, 42
8071TT Nunspeet

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten
đ0̃