9.6

SportUnie


80 Beoordelingen (totaal)
8 beoordelingen (12 maanden)

97.5% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

97.5%

04 Aug 2022

5

Waardevol gesprek gehad!

Prettig en open gesprek gehad met Allard. Er werden eerlijke vragen gesteld, wat erg waardevol is om goed stil te staan bij wat je nou écht wil. Ook krijg je zelf veel tijd om vragen te stellen en daarbij wordt je goed geholpen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 Jul 2022

5

Persoonlijk en deskundig advies

Zeer positief, open en eerlijk gesprek gehad waarbij ik veel goede tips heb gekregen om een nieuwe baan te vinden.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 Jul 2022

4

Veel enthusiasm

Allard is een echt enthousiaste en vakkundig man. Hij kent goed het sport en beweging veld. Hij vertelt op een duidelijk manier welke mogelijkheden heb jij en hoe jouw werkervaring en wensen kunnen ontmoeten in een toekomstige baan.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

25 Jun 2022

4

Service

Goed service, op maat gemaakte zoektocht naar passende medewerkers binnen het bedrijf.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

17 Jun 2022

5

Ik ben goed geholpen door sportunie, ze hebben mij alle informatie gegeven die ik nodig had.

Heb een fijn gesprek gehad waarin ik alle informatie kreeg die ik nodig had en alle vragen kon stellen die ik wou stellen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Jun 2022

5

Fantastisch

Enorm fijn geholpen door Allard! Hij wil het beste voor beide partijen en dat merk je. Ik kreeg een goed gevoel bij het gesprek wat ik met Allard heb gevoeld. Hij luistert naar je wensen en behoeften en wil altijd meedenken.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Mar 2022

4

Top gesprek! Oprechte interesse in mijn persoonlijke voorkeuren voor een nieuwe baan.

Leuk gesprek gehad waarbij er geïnteresseerd, kritisch en objectief werd gekeken naar mijn wensen en behoeften voor een nieuwe baan. Daarnaast goede tips en tricks gekregen voor het doen van sollicitaties.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

08 Mar 2022

5

Ik ben erg tevreden met het contact met Allard van SportUnie!

Allard benaderde mij nadat ik mijn sollicitatiebrief had gestuurd dezelfde dag nog. We hebben ook dezelfde dag nog een gesprek gehad waarin Allard mij verschillende vragen stelde om erachter te komen of ik bij het bedrijf pas. Hij stelde goede vragen en kon goed vertellen wat de vacature inhield. Achteraf heeft hij ook nog gevraagd hoe het ervoor stond en of hij nog iets kon betekenen. Ik heb het contact als prettig ervaren. Er was ook ruimte om vragen te stellen en Allard nam de tijd.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

05 Jul 2021

5

Goede aanbieder!

Werkt makkelijk! Onze vacature zonder problemen kunnen plaatsen


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Apr 2021

4

Snelle manier om goede reacties te krijgen op een vakature

Na een kort contact met de Sportunie stond de vacature snel online. Deze site wordt veel geraadpleegt door werkzoekenden en binnen 2 weken waren er voldoende goede reacties om gesprekken te kunnen voeren met enkele sollicitanten voor de invulling van de ontstane vacature.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


SportUnie

Vind werk of personeel in Sport, Bewegen en Gezondheid

Met SportUnie zijn wij de onafhankelijke, inspirerende, persoonlijke, transparante en proactieve verbinder van sportief Nederland.

Ondernemers, professionals en werkgevers, met passie voor sport, bewegen en gezondheid weten elkaar via www.sportunie.nl te vinden.

Contactgegevens


0641509543

SportUnie
Jagersbosstraat 3
5241JT
Rosmalen

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten