9.6

SportUnie


67 Beoordelingen (totaal)
7 beoordelingen (12 maanden)

97% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

97%

25 Nov 2020

5

Rik Schrurs

SportUnie bracht mij in contact met Claartje, moeder van Stijn en Thijs, met de vraag of ik een kinderfeestje wilden hosten/organiseren. Het was een enorm succes! Wat een feest was het! Bedankt SportUnie en Claartje voor het vertrouwen!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

23 Nov 2020

5

Een top voetbalfeestje!

Wat een leuke voetbalclinic hebben onze jongens zaterdag gehad van Rik Schreurs via SportUnie. Super sfeer, een echt feest en heerlijk gesport. Er rende 12 enthousiaste kinderen rond met glimlach en rode wangen, zelfs degene die niet van voetbal hielden hadden een mooie taak! Well done en enorm bedankt! We weten jullie te vinden voor een volgend feestje 🥳


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 Aug 2020

5

Goede service

Professioneel en betrokken


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 May 2020

5

Vlot, duidelijk en passend

Op een toegankelijke en heldere manier werd duidelijk hoe ik via SportUnie mijn vraag om een vakdocent kon plaatsen. Betrokken en snel werd er gereageerd en gemonitord of en hoe de opdracht werd vervuld. Binnen twee weken was ik rond.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 Mar 2020

4

Top contact!

Er werd contact opgenomen voor een sollicitatie, daarna erg geïnteresseerd geweest in de verdere verloop. Nadat het het niks was geworden andere vacatures aangedragen en nog steeds geïnteresseerd en het beste willen voor mij.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 Jan 2020

5

snelle doortastende hulp

pro houding en hulp


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 Jan 2020

5

Klantgericht; Fijne en snelle communicatie

Zeer goed. Gaat zeker klantgericht te werk, houdt rekening met de wensen van de klant en de communicatie is goed verzorgd.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

14 Jan 2020

5

Snelle communicatie en meedenkend. Fijn om mee samen te weekend.

Wij hebben twee stagiaires die via Sportunie bij ons terecht zijn gekomen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

09 Jan 2020

5

Een hele fijne en duidelijke communicatie.

Voorheen had ik eigenlijk nog geen ervaring met Sportunie. Op het moment dat ik een stage ging zoeken voor mijn opleiding Sportkunde, heb ik heel veel aan Sportunie gehad. Allard heeft mij goed geholpen met het in contact komen met de juiste mensen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

05 Dec 2019

5

Prima

Er wordt contact gezocht met wat voor baan je zoekt, zijn betrokken en vragen hoe sollicitatie is gegaan.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


SportUnie

Via SportUnie komen professionals, werkgevers en ondernemers in Sport, Bewegen en Gezondheid bij elkaar!

- Voor een baan, opdracht, sportklus ( SportUnie vacatures)
- Voor een training, cursus, workshop, opleiding ( SportUnie Academy)
- Voor een specifieke service, product ( SportUnie Service )

Met SportUnie willen wij de onafhankelijke, inspirerende, persoonlijke, transparante en proactieve verbinder van sportief Nederland worden, waarbij ondernemers, professionals en werkgevers, met passie voor sport, gezondheid en bewegen elkaar via www.sportunie.nl weten te vinden.

Contactgegevens


0641509543

SportUnie
Jagersbosstraat 3
5241JT
Rosmalen

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten