9.4

SportUnie


105 Beoordelingen (totaal)
5 beoordelingen (12 maanden)

98.1% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

98.1%

07 Mar 2024

5

Super service en top kandidaten!

Voor Interactie hebben we in de afgelopen 3 maanden 2 hele goede kandidaten gevonden (controller en operationeel manager sport & cultuur). Kandidaten via SportUnie zijn van uitstekende kwaliteit. De service en snelheid van SportUnie is bovengemiddeld. Voor onze sport vacatures gebruiken wij met plezier en tevredenheid de diensten van SportUnie!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

09 Jan 2024

5

Allard heeft een groot netwerk, denkt mee, reageert rap en heeft ons geholpen aan een nieuwe collega

Positief! - collega gevonden, erg fijn. - duidelijke communicatie, denkt mee - netwerk wordt goed ingezet, ook een deel samenwerken hierin - CV en korte motivatie worden meegestuurd na gesprek met allard, prettig Verbetering - iets meer transparantie, maar snap ook dat het lastig is, over wat er binnen komt, werkwijze en periodes dat er gewerkt/niet gewerkt worden.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

08 Dec 2023

4

Leuk gesprek met mooie organisaties waar naar doorverwezen werd.

Allard heeft mij in contact gebracht met meerdere leuke organisaties.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

31 Oct 2023

5

Extreem nuttig en leuke gesprek gehad met Allard.

De kans om een spargesprek te hebben met een Sport Unie recruiter was precies wat ik nodig had. Het soort informatie en advies die ik heb gekregen heeft me veel geholpen om te voorbereiden voor solliciteren en netwerken in de sport branche.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 Oct 2023

5

Sparringspartner

Zeer positief. De interactie was voor mijn gevoel geheel wederkerig. Ik kreeg goede adviezen als beginnend ondernemer in het beweegdomein. In het gesprek bleek dat we ook veel raakvlakken hadden en dat vertrouwen een belangrijk topic is. Waardevol dus!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

24 May 2023

4

Waardevol gesprek waarin ik aan het denken gezet wordt.

Positief gesprek met iemand die echt interesse in de persoon toont en de persoon ook echt wilt helpen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

09 May 2023

5

Fijn persoonlijk contact met een eerlijk en gedreven partij.

Wij waren op zoek naar nieuwe collega's en hebben in SportUnie een fijne partner gevonden in onze zoektocht. Middels nauw contact en persoonlijke gesprekken heeft SportUnie ons geholpen bij het uitzetten van vacatures, het vinden van geschikte kandidaten vanuit hun brede netwerk en het aandragen van potentiele kandidaten en uitvoeren van gesprekken. Dit alles middels snelle en fijne onderlinge communicatie.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

28 Apr 2023

5

Een fijne samenwerking waarbij persoonlijke aandacht en oprechte interesse een belangrijk onderdeel zijn.

De samenwerking loopt pas een kleine anderhalve maand. Ik ben erg enthousiast over de proactieve houding en het persoonlijke contact waarbij het niet altijd alleen maar draait om de operationele uitdagingen maar ook in een breder context over de ontwikkelingen in de sportbranche in het algemeen. Op naar een mooie verdere samenwerking!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

22 Mar 2023

5

Ik vond de samenwerking erg prettig en waardevol om mee verder te kunnen!

De heer Ganzefles heeft mij geholpen door middel van 2 spargesprekken. Hij bood mij een aantal tips aan over het zoeken en vinden van werk. Daarnaast werden er vragen gesteld zodat ik concreter aan kon geven wat mijn ambities en voorkeuren waren.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

22 Mar 2023

5

Allard een geweldige man met een grote visie.!!!

In een hele korte tijd heeft SportUnie (Allard de eigenaar) mijn ontzettend veel geholpen om een passende baan te vinden binnen Sport en Bewegen functies o.a. Gymleraar, BSO, Docent lichamelijke opvoeding, Sportbegeleider.......... Een unieke ervaring dat ik zeker ook in de toekomst terug op ga kijken. Heel erg bedankt. ⚽👍


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


SportUnie

Vind werk of personeel in Sport, Bewegen en Gezondheid
Met SportUnie zijn wij de onafhankelijke, inspirerende, persoonlijke, transparante en proactieve verbinder van sportief Nederland.
Ondernemers, professionals en werkgevers, met passie voor sport, bewegen en gezondheid weten elkaar via www.sportunie.nl te vinden.

Contactgegevens


0641509543

SportUnie
Jagersbosstraat 3
5241JT
Rosmalen

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten