9.6/10

SportUnie


62 Beoordelingen (totaal)
9 beoordelingen (12 maanden)

96.8% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

96.8%

27 Jan 2020

5

snelle doortastende hulp

pro houding en hulp


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 Jan 2020

5

Klantgericht; Fijne en snelle communicatie

Zeer goed. Gaat zeker klantgericht te werk, houdt rekening met de wensen van de klant en de communicatie is goed verzorgd.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

14 Jan 2020

5

Snelle communicatie en meedenkend. Fijn om mee samen te weekend.

Wij hebben twee stagiaires die via Sportunie bij ons terecht zijn gekomen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

09 Jan 2020

5

Een hele fijne en duidelijke communicatie.

Voorheen had ik eigenlijk nog geen ervaring met Sportunie. Op het moment dat ik een stage ging zoeken voor mijn opleiding Sportkunde, heb ik heel veel aan Sportunie gehad. Allard heeft mij goed geholpen met het in contact komen met de juiste mensen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

05 Dec 2019

5

Prima

Er wordt contact gezocht met wat voor baan je zoekt, zijn betrokken en vragen hoe sollicitatie is gegaan.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 Nov 2019

5

Passende sollicitanten

Door eerst te overleggen hoe onze organisatie in elkaar zit en wat de kenmerken zijn van het bestaande team kon Allard een passende selectie van kandidaten aanbieden.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 Aug 2019

5

Goede begeleiding, behulpzaam en vriendelijk.

Goede ervaring met hulp van het zoeken naar de juiste werkplek voor mij. Deze branche is voor mij net weer anders dan voorgaand werk. Allard heeft mij de juiste richting gewezen en mij daarbij geholpen. Toont interesse en is erg vriendelijk.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

19 Aug 2019

5

Goede service

Super goed geholpen met het vinden van mijn baan bij small steps !


Zou u ons aanbevelen?: Ja

13 May 2019

5

Prima overzicht, goede communicatie

Heb diverse keren gereageerd op vacatures van SportUnie. Prima communicatie, overzichtelijk account weergave. Snelle reactie van SportUnie en uitermate prettige benadering door deze organisatie.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Jan 2019

5

Rubgy lessen van goede kwaliteit, kinderen keken uit naar de lessen

Zeer goede ervaring met de lessen van Sportunie, de docenten waren goed voorbereid, speelden goed op de kinderen in en gaven leuke lessen. De kinderen gaven aan uit te kijken naar de lessen en vonden het erg leuk! Wij hadden drie donderdagmiddagen gepland, waarvan de laatste vrij weinig kinderen kwamen. Maar alsnog leuk hoe de docent hier op inspeelde! Wij zullen binnenkort weer gebruik maken van de Sportunie, indien mogelijk!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


SportUnie

SportUnie, carriereplatform voor studenten en professionals sport, bewegen en gezondheid.
Wij geloven in een eerlijke, transparante arbeidsmarkt waarin sport- en beweegprofessionals en studenten waarde toevoegen aan profit en non-profit organisaties. Wij streven naar eerlijke ontwikkel kansen voor iedereen in sportgerelateerde banen.
Daarom?
Willen wij met SportUnie een grote onafhankelijke, verbindende, inspirerende, persoonlijke, transparante en proactieve verbinder van sportief Nederland worden, waarbij talentvolle studenten, professionals en werkgevers met passie voor sport, gezondheid en bewegen elkaar via het vacatureaanbod van www.sportunie.nl weten te vinden.

Contactgegevens


0641509543
KVK: 30250771

SportUnie
Jagersbosstraat 3
5241JT
Rosmalen

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten