9.6

SportUnie


64 Beoordelingen (totaal)
10 beoordelingen (12 maanden)

96.9% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

96.9%

15 May 2020

5

Vlot, duidelijk en passend

Op een toegankelijke en heldere manier werd duidelijk hoe ik via SportUnie mijn vraag om een vakdocent kon plaatsen. Betrokken en snel werd er gereageerd en gemonitord of en hoe de opdracht werd vervuld. Binnen twee weken was ik rond.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 Mar 2020

4

Top contact!

Er werd contact opgenomen voor een sollicitatie, daarna erg geïnteresseerd geweest in de verdere verloop. Nadat het het niks was geworden andere vacatures aangedragen en nog steeds geïnteresseerd en het beste willen voor mij.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 Jan 2020

5

snelle doortastende hulp

pro houding en hulp


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 Jan 2020

5

Klantgericht; Fijne en snelle communicatie

Zeer goed. Gaat zeker klantgericht te werk, houdt rekening met de wensen van de klant en de communicatie is goed verzorgd.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

14 Jan 2020

5

Snelle communicatie en meedenkend. Fijn om mee samen te weekend.

Wij hebben twee stagiaires die via Sportunie bij ons terecht zijn gekomen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

09 Jan 2020

5

Een hele fijne en duidelijke communicatie.

Voorheen had ik eigenlijk nog geen ervaring met Sportunie. Op het moment dat ik een stage ging zoeken voor mijn opleiding Sportkunde, heb ik heel veel aan Sportunie gehad. Allard heeft mij goed geholpen met het in contact komen met de juiste mensen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

05 Dec 2019

5

Prima

Er wordt contact gezocht met wat voor baan je zoekt, zijn betrokken en vragen hoe sollicitatie is gegaan.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 Nov 2019

5

Passende sollicitanten

Door eerst te overleggen hoe onze organisatie in elkaar zit en wat de kenmerken zijn van het bestaande team kon Allard een passende selectie van kandidaten aanbieden.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 Aug 2019

5

Goede begeleiding, behulpzaam en vriendelijk.

Goede ervaring met hulp van het zoeken naar de juiste werkplek voor mij. Deze branche is voor mij net weer anders dan voorgaand werk. Allard heeft mij de juiste richting gewezen en mij daarbij geholpen. Toont interesse en is erg vriendelijk.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

19 Aug 2019

5

Goede service

Super goed geholpen met het vinden van mijn baan bij small steps !


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


SportUnie

SportUnie, carriereplatform voor zzp-ers en freelance professionals in sport, bewegen en gezondheid.
Wij geloven in een eerlijke, transparante arbeidsmarkt waarin zelfstandige, freelance en zzp sport- en beweegprofessionals waarde toevoegen aan profit en non-profit organisaties. Wij streven naar eerlijke ontwikkel kansen voor iedereen
Daarom?
Willen wij met SportUnie een grote onafhankelijke, verbindende, inspirerende, persoonlijke, transparante en proactieve verbinder van sportief en gezond Nederland worden, waarbij freelance professionals en werkgevers/ opdrachtgevers met passie voor sport, gezondheid en bewegen elkaar via www.sportunie.nl weten te vinden.

Contactgegevens


0641509543

SportUnie
Jagersbosstraat 3
5241JT
Rosmalen

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten