9.8/10

SportUnie


24 Beoordelingen (totaal)
24 beoordelingen (12 maanden)

95.8% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

95.8%

Mevr. Mommers

Score: 5

23 Oct 2017

Super leuke apenkooi, dank je wel Allard!

Kinderen waren enorm enthousiast!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Mevr. Smits, Maarssen, apenkooifeestje

Score: 5

13 Oct 2017

Feestje vol energie!!

Super goed begeleid!! Leuke opbouw, kids vonden het geweldig!!! Dank!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

American Footballclinic, BSO Partou, Curtis, Werkhoven

Score: 5

15 Sep 2017

Kindgericht en energievolle workshop

De kinderen zijn op een speelse manier in contact gebracht met americain football. Pluspunten: veel bewegen, goede opbouw, persoonlijke benadering, plezier


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

BSO Vlinderhei 14, Best

Score: 4

28 Jun 2017

De workshop werd enthousiast gebracht en werd aangepast aan het niveau van de kinderen

De workshop was erg leuk. Maartje was steeds goed op tijd en wist de kinderen enthousiast te maken voor de workshop. Ze paste het niveau van de workshop goed aan aan de leeftijd van de kinderen. De kinderen hebben ervan genoten.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

BSO Prinses Irenestraat

Score: 5

22 Jun 2017

Super leuk, leuke instructeur, erg flexibel kinderen vonden het erg leuk!

top!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Maayke

Score: 5

08 Jun 2017

Supervet apenkooi kinderfeestje

We zijn met 11 kinderen van 7 jaar gaan apenkooien en het was een groot succes. Het programma was heel goed opgebouwd met een warming up (tikspelletje) en het verkennen van het parcours. Daarna konden de kids los gaan in de apenkooi. Ze vonden het fantastisch! Heel geslaagd feestje onder deskundige en leuke begeleiding! Wij kunnen het iedereen aan bevelen!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

SportBSO Stuiterbol

Score: 5

06 Jun 2017

Capoeira Clinic

Wij hadden voor de open dag van onze BSO een capoeira clinic via SportUnie. We waren erg tevreden over de gegeven les. Het was een behoorlijke uitdaging gezien de kinderen die kwamen erg jong waren. De leerkracht heeft dit geweldig opgepakt en heeft kleuters een vol uur kunnen boeien. De kinderen waren ook achteraf erg enthousiast over de clinic. Ook door SportUnie zelf zijn we goed geholpen. Er werd goed op onze hulpvraag ingegaan en meegedacht.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Marco Pouw

Score: 5

03 Jun 2017

Perfect georganiseerd, uitstekende instructeur

Voor de kinderen was dit een zeer leuke en leerzame introductie tot de schermsport.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jenna

Score: 5

27 May 2017

Super fijn overleg en hele leuke enthousiaste uitvoering!

Wij hebben met ons dispuut een boksclinic gehad van Jeffrey. Het regelen en afspraken maken ging perfect en de communicatie was erg goed. We hadden afgesproken in het Vondelpark en Jeffrey had eigen spullen dus we hoefden letterlijk alleen maar in sportkleren op locatie te verschijnen, perfect! Eenmaal in het Vondelpark gelijk van start gegaan en een uur lang lekker sportief bezig geweest. Goeie combinatie van leerzaam en leuk. We kregen zowel inzicht in een aantal technieken als dat er een aantal grappige elementen in zaten waardoor we met z'n allen ook ontzettend gelachen hebben! Ondanks dat lang niet iedereen van onze groep zo sportief was heeft Jeffrey toch iedereen te weten motiveren en hebben we een ontzettend leuk en sportief uur gehad. Zeker een aanrader voor welke groep dan ook!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Cecile Wijnen

Score: 5

24 May 2017

Super leuke workshop (bootcamp). Sloot goed aan bij de behoefte / niveau van de kinderen

We hebben een leuke lessenreeks bootcamp gehad van Jeffrey. Hij maakte de kinderen enthousiast, legde alles goed uit en bood verschillende leuke activiteiten aan. We gaan zeker nog een keer (op verzoek van de kinderen!) de workshop boeken.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Beleef en ervaar onze actieve, sportieve en gezonde activiteiten! Voor ouders, onderwijs, kinderopvang, buiten schoolse opvang en bedrijven.

Goede sportprofessionals + goede service = Blije klanten!!


Contactgegevens
E-mail: Allard.Ganzevles@sportunie.nl
Tel: 0641509543
KVK: 30250771

Website
Http://www.sportunie.nl

Adres
SportUnie
Woudsenderraklaan 272
3544pz Utrecht


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten