9.4/10

SportUnie


51 Beoordelingen (totaal)
21 beoordelingen (12 maanden)

96.1% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

96.1%

Pedagogisch Medewerker Sport, Kinderparadijs Jansen en Jansen

Score: 5

31 Oct 2018

een veelzijdige organisatie met verfrissende ideeën

Toen wij op zoek waren naar een leuke nieuwe BSO medewerker, hebben wij onze vraag neergelegd bij SportUnie. Niet alleen kwamen zij snel met een kandidaat, de match van deze kandidaat met Kinderparadijs Jansen & Jansen blijkt perfect.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

CLV Veenendaal, Rugby

Score: 5

28 Jun 2018

Erg goed en professioneel verzorgd

Goede ervaring, van bekwame instructeurs. Al met al een erg leuke activiteit geweest. Waarmee de school blij Is!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Irene Vernooij

Score: 5

04 Jun 2018

Uitstekend verzorgd

Professionele en prettig begeleiding


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Schermfeest Duivendrecht

Score: 4

02 Apr 2018

Spannend en origineel

Na wat aanloopperikelen om een schermleraar te vinden uiteindelijk gouden greep met Lilian! Kinderen vonden het leuk, best moeilijk, heel warm in de beschermende kleding en maskers. Maar origineel, veel mensen die even kwamen kijken! Allard heeft zijn stinkende best gedaan om te zorgen dat het ging lukken, waarvoor nog dank


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Zumba lessenreeks

Score: 5

29 Mar 2018

Een goed gekwalificeerde docent die de activiteit goed aanpast op de ontwikkeling van de kinderen! Echt een aanrader!!!!!!

Wij ervaren de lessen als zeer positief! Zowel wij als de kinderen hebben er plezier aan gehad!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Karate workshop

Score: 4

20 Mar 2018

Goed

Helaas door vakanties toch niet veel BSO kinderen, de workshopbegeleider heeft naast de BSO leeftijd ook de peutergroep van het KDV een korte les gegeven. Zeer fijn deze flexibiliteit!!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

karate workshop

Score: 5

09 Mar 2018

Zeer uitdagende workshop voor kinderen van 4-12 jaar.

Zeer enthousiast over de karate workshop. Leraar stelt niveau goed af op leeftijd van de kinderen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Apenkooien

Score: 5

07 Mar 2018

Heel leuk en uitdagend apenkooi parcours. Gied aangepast aan niveau/leeftijd kinderen

Kinderen hebben genoten. Misschien vooraf/halverwege inventariseren of de kinderen (of de jarige) wensen hebben. Onze dochter gaf aan dat ze graag ook 'vrij' wilden spelen in het parcours. Dat werd gehonoreerd, maar alleen de laatste 5 minuten. Alle kinderen hadden dat nog wel wat langer gewild.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Apenkooi workshop

Score: 4

07 Mar 2018

Workshop p niveau van de kinderen. Enthousiaste trsinster

Goede ervaring met sportunie. Komt gemaakte afspraken na.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Voetbal lessenreeks

Score: 4

06 Mar 2018

Wij hebben een hele leuke reeks lessen gehad, dat prima werd aangepast aan de leeftijd!

Wij hadden de workshop geboekt, maar niet helemaal op de leeftijd gelet. Dit bleek echter geen enkel probleem wat de lessen werden aangepast naar de wensen van de kinderen. Wij vonden Ilse erg betrokken en open naar de kinderen en ons als Leiding. Wij zouden haar zeker nog eens terug willen zien op onze locatie!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

SportUnie bemiddelt MBO en HBO opgeleid personeel in de sport!
Wij werven, screenen en selecteren geschikte kandidaten voor sportgerelateerde functies in uw organisatie.
Zoals sportmedewerkers, gymdocenten, sportkundigen voor opdrachtgevers in het onderwijs, gemeenten, sportorganisaties en buitenschoolse kinderopvang (BSO)
Goede sportprofessionals + goede service = tevreden klanten!!


Contactgegevens
E-mail: Allard.Ganzevles@sportunie.nl
Tel: 0641509543
KVK: 30250771

Website
Http://www.sportunie.nl

Adres
SportUnie
Woudsenderraklaan 272
3544pz Utrecht


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten