8.8

Sporttijden


5 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

80% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

80%

13 Oct 2017

5

Efficiënt systeem (die zijn er meer), de medewerkers van Sporttijden maken het perfect. Denken én helpen ontzettend mee, zodat het voor mij als organisatie makkelijker is.

Sinds 2015 maken wij gebruik van tijdwaarneming met bib tags. Sporttijden is uiteindelijk na diverse ervaringen onze vaste partner geworden.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

03 Oct 2017

5

zeer prettige samenwerking

wederom een perfecte samenwerking met Sporttijden.nl Ze denken goed mee om het ultieme sportevenement te realiseren zonder verplicht te worden tot...


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 Sep 2017

5

Goede kwaliteit, meedenkend, hulpvaardig, klant komt op eerste plaats! Zeer tevreden :)

Zeer fijne ervaring met sporttijden en met Hidde. Zet net die extra stap om de klant te ondersteunen. Alles liep op rolletjes en ook na het evenement nog een fijne afwikkeling. Zeker aan te raden.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 Sep 2017

2

Kundig, maar te onrustig om een goed product neer te zetten

Waar het door komt weet ik niet, maar dit is het tweede jaar dat we met sporttijden samen werken. Echter hebben wij een ander beeld van de kwaliteit van tijdwaarneming dan dat sporttijden ons heeft kunnen bieden. Het eerste jaar zijn er dingen via beiden kanten niet soepel gelopen. Afgelopen jaar is dit beter voorbereid, maar uiteindelijk op de dag heeft het alsnog veel moeite gekost om alles goed voor elkaar te krijgen. Van te voren hebben we een plattegrond gestuurd met de matten, dit was duidelijk, op de dag zelf bleek dit toch niet duidelijk te zijn. Een zelfde iets met betrekking tot de uitslag. We hadden verwacht dat dit al verwerkt was in het systeem. Op de dag zelf moest dit echter nog gebeuren. Er was ons dit jaar livetiming toe gezegd, dit is echter niet gebeurt. Daarnaast zijn we de medewerker van sporttijden tijdens de start kwijt geweest, naar meerdere malen omroepen en bellen gaf hij aan bij de start te zitten, jammer genoeg vond hij het niet nodig om naar de omroeper te gaan. Nogmaals, sporttijden doet echt zijn best, levert uiteindelijk wel kwaliteit, maar het is niet zo dat sporttijden de tijdwaarneming uit handen neemt, op meerdere gebieden zijn we hier als vereniging veel mee bezig geweest.


Zou u ons aanbevelen?: Nee

12 Sep 2017

5

Erg persoonlijke en fijne omgang

Met twee evenementen heeft Sporttijden op een geweldige manier geholpen, zelfs terwijl er vanuit de Emiraten gewerkt werd.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Sporttijden

Contactgegevens


0618645419

Sporttijden
Lange Hille, 22
3261 TL
Oud-Beijerland

Bent u ondernemer?

Verbeter uw zichtbaarheid online, verbeter uw bedrijf door te uit te vinden wat uw klanten echt willen. Wordt beter gevonden door uw bedrijf en diensten online te promoten.

Meld u nu gratis aan.

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten