9.8

Spandoek Abraham


36 Beoordelingen (totaal)
20 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

06 Mar 2020

5

Ik was eigenlijk te laat met een spandoek maken maar spandoek Abraham heeft er voor gezorgd dat ik het op tijd binnen kreeg! Echt super fijne snelle service!!!

Antwoord van Spandoek Abraham
Beste Denise, Bedankt voor uw beoordeling en complimenten! Veel plezier gewenst met het spandoek. Met vriendelijke groet, Team SpandoekAbraham.nl


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Mar 2020

5

Erg tevreden over het resultaat.

Nette en snelle afhandeling van het door mij gewenste spandoek. Duidelijke site met instructies.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

13 Jan 2020

5

mooi 25 jaar getrouwd doek!

Wij bestelden een spandoek voor onze vrienden die 25 jaar waren getrouwd. Het spandoek was een mooie aanvulling op het geweldige feest. Het zilveren paar vond het geweldig!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

13 Jan 2020

5

Mijn vriendin is super blij met heet spandoek!

Voor mijn 25jarige vriendin een spandoek besteld bij deze winkel. Alles ging voorspoedig en het spandoek was direct naar wens! Erg mooi geworden :)


Zou u ons aanbevelen?: Ja

09 Jan 2020

5

Super mooi Spandoek voor ons gemaakt

Al onze wensen zijn door hun verwezenlijkt. Snel en heel correct. mooi bedrijf waar wij in de toekomst vaker gebruik van gaan maken.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

09 Jan 2020

5

Mooi ontwerp geworden

Mooi spandoek en snel gelevert!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 Dec 2019

5

Bedankt voor het mooie doek!

Het spandoek was top! Mooi ontwerp en een mooie kwaliteit doek. Dankjwel!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Dec 2019

5

Goede prijs met ontwerp

Erg tevreden. De prijs van het spandoek ligt lager dan bij andere bedrijven. Daarnaast krijg je voor deze prijs een ontwerp gemaakt door een echte ontwerper. Dat vonden wij erg fijn. Zelf zijn wij niet zo goed met de computer haha. De volgende keer gaan we weer aan jullie denken!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Dec 2019

5

Mijn vriendin is er heel blij mee!

Via Google kwam ik op deze website terecht. Na het zien van het filmpje hebben wij gekozen voor dit bedrijf. Snelle service en goedkoper dan andere websites.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Dec 2019

5

Bedankt voor de snelle en goede service

Ik zal dit bedrijf bij iedereen aanbevelen. Wij ontvingen het spandoek ontwerp al dezelfde dag. Daarnaast is deze scherp afgedrukt op het spandoek. Wij zijn heel erg tevreden!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


Spandoek Abraham

Wij ontwerpen op basis van de door jou aangeleverde foto’s en tekst een geweldig spandoek! Dit spandoek is een leuk cadeau om te geven, en om te krijgen! Een spandoek voor een Sarah, Abraham, 25 jarige of andere gelegenheid.
www.spandoeksarah.nl
www.spandoekabraham.nl

Contactgegevens


Whatsapp lijn: +31

Spandoek Abraham

7607LS
Wierden

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten