9.8/10

Spandoek Abraham


17 Beoordelingen (totaal)
17 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Magret

Score: 5

02 May 2019

Tekst + foto's aanleveren = Geweldig spandoek

Na het aanleveren van de tekst en de foto's kreeg ik een supermooi concept aangeleverd waar ik weinig meer aan toe te voegen had. 3 dagen later had ik het spandoek in huis. Het is een mooie afdruk en van hoge kwaliteit.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Ingrid

Score: 4

12 Feb 2019

Mooi spandoek, super kwaliteit en een nette prijs

Tevreden


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

GSH METAAL B.V

Score: 5

08 Jan 2019

Jolanda 50 jaar

Super mooi en snel afgehandeld.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Gerrie

Score: 5

08 Jan 2019

Uitstekend

Ik ben zeer tevreden,en het is zeker de moeite waard!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Mireille

Score: 5

17 Dec 2018

Wil je iemand met een origineel kado verrassen dan zou ik zeker gebruik maken van Spandoek Abraham/Sarah.

Zoals dat bij iedereen gaat wilden we natuurlijk een origineel spandoek voor mijn zwager die Abraham werd. In deze tijd waarin iedereen het druk heeft is het des te handiger dat je dan goed bedrijf kent, die op basis van jou gegevens en wat persoonlijke informatie een prachtig spandoek voor je te voor schijn tovert. Ook de service was TOP. Bedankt voor jullie hulp, we hebben een prachtig verrassingsfeest gehad en jullie spandoek komt nog op een aantal plaatsen te hangen, zo mooi vonden ze hem.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

van der AA

Score: 5

10 Nov 2018

Super mooi geworden!

Ze maken een mooi spandoek, geven snel reactie en antwoord op vragen. En snelle levering. Je hoeft niet te twijfelen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Simon T

Score: 5

19 Sep 2018

Geweldig!! Leuke reacties

Spandoek 300 x 158 cm besteld. Het ontwerp was direct na wens! Netjes afgeleverd.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Kyra

Score: 5

04 Aug 2018

Helemaal geweldig! 5sterren

Erg mooi spandoek! 5 sterren

Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens is! Met vriendelijke groet, Team Spandoekabraham.nl & Spandoeksarah.nl


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Willem

Score: 5

20 Jul 2018

Blije klant

Mooi afgewerkt, alles top!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Vincent

Score: 5

18 Jul 2018

Goede kwaliteit, mooie kleuren, leuk ontwerp

Een spandoek van spandoekabraham.nl bij mijn 50 jarige collega gezien. Na de website te hebben bekeken heb ik een aantal foto's en tekst naar deze website gestuurd. Het ontwerp kwam al snel in mijn inbox, er waren geen aanpassingen nodig en kon direct gedrukt worden. Contact met spandoekabraham.nl verliep goed, erg vriendelijk. Zelf heb ik nu ook een mooi spandoek voor mijn broer!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Wij ontwerpen op basis van de door jou aangeleverde foto’s en tekst een geweldig spandoek! Dit spandoek is een leuk cadeau om te geven, en om te krijgen! Een spandoek voor een Sarah, Abraham, 25 jarige of andere gelegenheid.
www.spandoeksarah.nl
www.spandoekabraham.nl


Contactgegevens
E-mail: info@spandoekabraham.nl
Tel: +31640229359
KVK: 234324320423

Adres
Spandoek Abraham
Zie website!
7641BB Wierden


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate