9.8/10

Spandoek Abraham


34 Beoordelingen (totaal)
19 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

13 Jan 2020

5

mooi 25 jaar getrouwd doek!

Wij bestelden een spandoek voor onze vrienden die 25 jaar waren getrouwd. Het spandoek was een mooie aanvulling op het geweldige feest. Het zilveren paar vond het geweldig!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

13 Jan 2020

5

Mijn vriendin is super blij met heet spandoek!

Voor mijn 25jarige vriendin een spandoek besteld bij deze winkel. Alles ging voorspoedig en het spandoek was direct naar wens! Erg mooi geworden :)


Zou u ons aanbevelen?: Ja

09 Jan 2020

5

Super mooi Spandoek voor ons gemaakt

Al onze wensen zijn door hun verwezenlijkt. Snel en heel correct. mooi bedrijf waar wij in de toekomst vaker gebruik van gaan maken.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

09 Jan 2020

5

Mooi ontwerp geworden

Mooi spandoek en snel gelevert!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 Dec 2019

5

Bedankt voor het mooie doek!

Het spandoek was top! Mooi ontwerp en een mooie kwaliteit doek. Dankjwel!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Dec 2019

5

Goede prijs met ontwerp

Erg tevreden. De prijs van het spandoek ligt lager dan bij andere bedrijven. Daarnaast krijg je voor deze prijs een ontwerp gemaakt door een echte ontwerper. Dat vonden wij erg fijn. Zelf zijn wij niet zo goed met de computer haha. De volgende keer gaan we weer aan jullie denken!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Dec 2019

5

Mijn vriendin is er heel blij mee!

Via Google kwam ik op deze website terecht. Na het zien van het filmpje hebben wij gekozen voor dit bedrijf. Snelle service en goedkoper dan andere websites.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Dec 2019

5

Bedankt voor de snelle en goede service

Ik zal dit bedrijf bij iedereen aanbevelen. Wij ontvingen het spandoek ontwerp al dezelfde dag. Daarnaast is deze scherp afgedrukt op het spandoek. Wij zijn heel erg tevreden!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

26 Nov 2019

5

Nadat wij de bestelling hebben geplaatst ging SpandoekAbraham.nl direct voor ons aan de slag. Nog diezelfde dag ontvingen wij het spandoekonwerp. Deze hebben wij direct akkoord gegeven. Het was echt top!! Wij zijn erg te spreken over de snelle en goede communicatie. Daarnaast was het spandoek een echte blikvanger in de buurt. Spandoek Abraham bedankt!

Antwoord van Spandoek Abraham
Beste Evi, Bedankt voor de complimenten! Met vriendelijke groet, Team SpandoekAbraham.nl


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 Nov 2019

5

Ook het 2e bestelde spandoek was naar wens!

Opnieuw een bestelling geplaatst bij dit bedrijf. Wederom GEWELDIG!, hele goede en snelle service. Wij werden zelfs in het weekend en in de avonduren van antwoorden voorzien. Mocht er weer een feestje zijn dan bestel ik gewoon opnieuw bij spandoekabraham.nl


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


Spandoek Abraham

Wij ontwerpen op basis van de door jou aangeleverde foto’s en tekst een geweldig spandoek! Dit spandoek is een leuk cadeau om te geven, en om te krijgen! Een spandoek voor een Sarah, Abraham, 25 jarige of andere gelegenheid.
www.spandoeksarah.nl
www.spandoekabraham.nl

Contactgegevens


Whatsapp lijn: +31640229359
KVK: 234324320423

Spandoek Abraham
Zie website!
7641BB
Wierden

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten