9.8/10

Spandoek Abraham


18 Beoordelingen (totaal)
9 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Maaike

15 Jul 2019

5

leuk design, mooi spandoek

Martijn had een leuk design idee voor het spandoek, zag er fris en vrolijk uit, ook de kwaliteit van het spandoek is uitstekend


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Magret

02 May 2019

5

Tekst + foto's aanleveren = Geweldig spandoek

Na het aanleveren van de tekst en de foto's kreeg ik een supermooi concept aangeleverd waar ik weinig meer aan toe te voegen had. 3 dagen later had ik het spandoek in huis. Het is een mooie afdruk en van hoge kwaliteit.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Ingrid

12 Feb 2019

4

Mooi spandoek, super kwaliteit en een nette prijs

Tevreden


Zou u ons aanbevelen?: Ja

GSH METAAL B.V

08 Jan 2019

5

Jolanda 50 jaar

Super mooi en snel afgehandeld.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Gerrie

08 Jan 2019

5

Uitstekend

Ik ben zeer tevreden,en het is zeker de moeite waard!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Mireille

17 Dec 2018

5

Wil je iemand met een origineel kado verrassen dan zou ik zeker gebruik maken van Spandoek Abraham/Sarah.

Zoals dat bij iedereen gaat wilden we natuurlijk een origineel spandoek voor mijn zwager die Abraham werd. In deze tijd waarin iedereen het druk heeft is het des te handiger dat je dan goed bedrijf kent, die op basis van jou gegevens en wat persoonlijke informatie een prachtig spandoek voor je te voor schijn tovert. Ook de service was TOP. Bedankt voor jullie hulp, we hebben een prachtig verrassingsfeest gehad en jullie spandoek komt nog op een aantal plaatsen te hangen, zo mooi vonden ze hem.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

van der AA

10 Nov 2018

5

Super mooi geworden!

Ze maken een mooi spandoek, geven snel reactie en antwoord op vragen. En snelle levering. Je hoeft niet te twijfelen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Simon T

19 Sep 2018

5

Geweldig!! Leuke reacties

Spandoek 300 x 158 cm besteld. Het ontwerp was direct na wens! Netjes afgeleverd.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Kyra

04 Aug 2018

5

Helemaal geweldig! 5sterren

Erg mooi spandoek! 5 sterren

Antwoord van Spandoek Abraham
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens is! Met vriendelijke groet, Team Spandoekabraham.nl & Spandoeksarah.nl


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Willem

20 Jul 2018

5

Blije klant

Mooi afgewerkt, alles top!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


logo

Wij ontwerpen op basis van de door jou aangeleverde foto’s en tekst een geweldig spandoek! Dit spandoek is een leuk cadeau om te geven, en om te krijgen! Een spandoek voor een Sarah, Abraham, 25 jarige of andere gelegenheid.
www.spandoeksarah.nl
www.spandoekabraham.nl

Contactgegevens

E-mail: info@spandoekabraham.nl
Tel: +31640229359
KVK: 234324320423

Adres
Spandoek Abraham
Zie website!
7641BB Wierden

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten
0