10/10

Spandoek Abraham


12 Beoordelingen (totaal)
12 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

van der AA

Score: 5

10 Nov 2018

Super mooi geworden!

Ze maken een mooi spandoek, geven snel reactie en antwoord op vragen. En snelle levering. Je hoeft niet te twijfelen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Simon T

Score: 5

19 Sep 2018

Geweldig!! Leuke reacties

Spandoek 300 x 158 cm besteld. Het ontwerp was direct na wens! Netjes afgeleverd.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Kyra

Score: 5

04 Aug 2018

Helemaal geweldig! 5sterren

Erg mooi spandoek! 5 sterren

Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens is! Met vriendelijke groet, Team Spandoekabraham.nl & Spandoeksarah.nl


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Willem

Score: 5

20 Jul 2018

Blije klant

Mooi afgewerkt, alles top!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Vincent

Score: 5

18 Jul 2018

Goede kwaliteit, mooie kleuren, leuk ontwerp

Een spandoek van spandoekabraham.nl bij mijn 50 jarige collega gezien. Na de website te hebben bekeken heb ik een aantal foto's en tekst naar deze website gestuurd. Het ontwerp kwam al snel in mijn inbox, er waren geen aanpassingen nodig en kon direct gedrukt worden. Contact met spandoekabraham.nl verliep goed, erg vriendelijk. Zelf heb ik nu ook een mooi spandoek voor mijn broer!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Esther

Score: 5

17 Jul 2018

Spandoek voor 25 jaar huwelijk

Spandoek besteld online met alle gegevens die we er graag in wilden hebben incl foto Bij uitpakken van het doek waren we gelijk super enthousiast. Het ontwerp was geweldig Kwaliteit super en wat betreft prijs-kwaliteitverhouding TOP En de Service meer dan oké . Een aanrader voor iedereen die een mooi doek wil laten bedrukken voor welk feestje dan ook. Ik zeg : DOEN


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Marnix

Score: 5

17 Jul 2018

De kwaliteit is uitstekend

Ik kan iedereen aanraden die een spandoek nodig heeft hiervan gebruik te maken, de snelheid en de kwaliteit zijn van een zeer hoog niveau


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Anne

Score: 5

12 Jul 2018

Snelle levering en super kwaliteit!!

Super origineel spandoek geleverd en snelle levering!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Martijn Hanze

Score: 5

12 Jul 2018

De reacties waren geweldig!

Goede en leuke reacties gehad op het door jullie ontworpen spandoek. Spandoek was daarnaast van een hoge kwaliteit, deze heeft een aantal dagen in de regen gehangen. De volgende keer gaan wij zeker weer aan SpandoekAbraham.nl denken!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Johan

Score: 5

11 Jul 2018

Gaaf spandoek voor mijn collega!

Voor mijn 50 jarige collega een spandoek laten maken door spandoekabraham.nl. Zelf ben ik niet zo creatief, voor mij was deze manier van bestellen ideaal. Het spandoek is na de tijd nog lang nabesproken. Top ontwerp, prijs en service!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Wij ontwerpen op basis van de door jou aangeleverde foto’s en tekst een geweldig spandoek! Dit spandoek is een leuk cadeau om te geven, en om te krijgen! Een spandoek voor een Sarah, Abraham, 25 jarige of andere gelegenheid.
www.spandoeksarah.nl
www.spandoekabraham.nl


Contactgegevens
E-mail: info@spandoekabraham.nl
Tel: +31640229359
KVK: 234324320423

Adres
Spandoek Abraham
Zie website!
7641BB Wierden


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate