9.8

Spaanse Hypotheek S.L.


8 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

25 Jan 2018

5

Perfect!

Wij zijn erg tevreden over de samenwerking met Spaansehypotheek. Patrick Kruger heeft ons goed geholpen en al het papierwerk uit handen genomen. Natuurlijk is het heel fijn dat hij Nederlands spreekt zodat voor ons alles duidelijk was wat we moesten invullen. Wij hebben een eigen zaak dus daar was wat extra werk voor nodig maar uiteindelijk is het toch gelukt zodat we nu lekker kunnen genieten van ons huis in de zon! Bedankt Patrick!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

07 Dec 2017

5

Geweldige service!

We zyn al heel goed verder geholpen qua informatie, Spaans Hypotheek S.L. levert geweldige service!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

22 Nov 2017

5

Goed gevoel erbij

Zeer snel antwoordt op onze vragen komt vertrouwd over. Zeker aan te raden


Zou u ons aanbevelen?: Ja

21 Nov 2017

4

Prima service, goed advies en snelle reakties op vragen

Via Jacqueline van Vliet van Spaanse Droomhuizen zijn we in kontakt gekomen met Patrick van Spaans Hypotheek,NL en ik kan alleen maar zeggen dat we uitstekend zijn geholpen met de aanvraag voor onze hypotheek maar ook over allerlei andere vragen die wij hadden met betrekking tot de aanschaf van ons droomhuis. Namens mijn vrouw en dochter wil ik je hierbij nogmaals bedanken voor de snelle en deskundige follow-up en advies. Muchas Gracias !


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 Nov 2017

5

Spaanse dromen worden werkelijkheid

Spaansehypotheek.nl heeft het laatste zetje in de juiste richting gegeven om onze Spaanse droom werkelijkheid te laten worden. Ze werken zeer efficiënt en staan op elk moment voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Gracies por todo!!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 Nov 2017

5

Perfecte begeleiding naar Spaanse Hypotheek

Onze ervaring in enkele steekwoorden: accuraat; zeer goed bereikbaar; betrouwbaar; plezierig persoonlijk. Van harte aanbevolen!;


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 Nov 2017

5

Onze hypotheek zorgeloos geregeld met SpaanseHypotheek.nl

Patrick heeft ons van het begin tot het einde met veel geduld en professionele kennis van zaken geadviseerd en begeleid voor het verkrijgen van onze hypotheek. Het was een hele aangename ervaring om samen te werken met SpaanseHypotheek.nl. Zonder hun knowhow hadden we na drie maanden nog steeds geen goedkeuring, laat staan antwoord kunnen krijgen. Patrick is iemand met de juiste contacten die samenwerkt met meerdere banken om zo de beste deals voor je te kunnen krijgen en dat alles in je eigen taal... dat is pas service en peace of mind. Thanks Patrick!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 Nov 2017

5

Uitstekende service

Wij hebben Patrick als een betrouwbaar persoon ervaren, hij werkte snel, correct en heeft ons uitstekend geholpen tijdens het hele proces.

Antwoord van Spaanse Hypotheek S.L.
test


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Spaanse Hypotheek S.L.

U keek er al lang naar uit, een woning in Spanje, voorzien van al uw wensen. Vervolgens wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn voor het krijgen van een passende hypotheek in Spanje.
Spaanse Hypotheek S.L. helpt u daar graag bij. Zij hebben niet alleen de laagste hypotheekrente in Spanje maar daarnaast ook hypotheken tegen de beste condities en werken volledig onafhankelijk voor meerdere Spaanse banken.

Contactgegevens


0034668102926

Spaanse Hypotheek S.L.
Calle Cirilo Amoros 58 Puerta 6
46004
Valencia

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten